2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

İkinci günaydın da benden kızlarrrrrr bugün erkenciyim kızım gitti ama ben uyumayacağım çünkü öğlen anneme gidiyorum haftasonu için . eşya falan ayarlarım evi toparlarım anca

size de günaydın kızlar..ben işteyim.acayip soğudu havalar... eski kabanımı giydim ama üstten 2 düğme kapandı göbek ortada pelerinle kapattım... bu arada bebeişim ilk defa bu sabah benle uyanmadı :2:normalde sabah uyanırdık beraber...bakalım hareketliydi dün akşam ama:44:

Bende de hiç bir zaman bu motivasyon olmadı.
Kısmetse doğumdan sonra spor motivasyonunu sen bize verirsin belki?
Püf noktaları filan söylersin.
:118:

Heyoo hem aynı yaştayız hem bebişlerimizin arasında 1 gün var hem ilk bebişlerimiz.
Beklenen doğum tarihlerimiz ile gerçek doğum tarihlerimiz ne olacak çok merak ediyorum hepimiz için.

iyi de açken de kanını almalar lazım!glikozu eczaneden alırsın onlar nasıl hazırlayacağını da anlatır ama sen gene bi daha sor onu ya.iç gel olmaz bence öyle.

Benim kanımı açken almadılar.
Zaten şeker testini de tokken yaptılar.
Çok karışık yani bu test konusu.
Hepimizin doktoru bir başka istemiş.
Yani şeker testi için 1 kere 2 tüp kan vermiş oldum.

Emel valla kocana haksızlık etmişsin : )
Onun senin her halini sevdiğini, beğendiğini biliyorsun.
Sen kendin için, kendini seksi hissetmek için bir şeyler yap istiyorsan.

Ayakları oraya denk geldiyse, her harekette şimşek çakıyor sanki bana da 2 gündür.
Doktora da gittik, pozisyonu öyleymiş gerçekten.
O minik ayakları yicem bir sağlıkla doğsun da

Evet evet aynen üstelik çok doğal duruyor ya çok beğeniyorum
Çok tatlı göbişlerimiz var ya
Maşallah

kızlar yeni kaban aldınız mı :26:

Ben almadım ama sokakta yürümediğim için ihtiyacım yok
Yani bir doktora bir annemlere gidiyoruz onda da arabayla gidiyoruz
Ama doktordan izin alır da belki Eminönü'ne gidebilirsem,
Var olan kabanımı giyip üst düğmelerini kapatıp göbişimi de şal ile korurum diye hayal ediyorum.

ben de bu sabah öyle yaptım...zaten 2 ay sonra izne ayrılırım idare edeyim en iyisi...

günaydın,
bence hep eşinden bekleme. onun da senin ilgine ihtiyacı var belki de. bu şekilde de düşünüp güzel sürprizler yaparak onu mutlu edebilirsin. Ben bu ilgi durumunun iki taraflı olması taraftarıyım. Sen değişik bişeyler yap rutinin dışında olsun bak bakalım hayatınız tekrar nasıl renkleniyor. Denemeden bilemezsin.
Ben seni gözlemlediğim kadarıyla çok fazla stresli birisin. Bunlar hem senin psikolojini hem de bebeğin psikolojisini etkiler. Ben de yeri geldiğinde eşimle evi ev arkadaşı gibi paylaşıyoruz o işten geliyor ben işe gidiyorum gibi bir düzenimiz var. Çoğunluk ben de yalnızım. yalnızken de kendimi mutlu edecek şeylerle uğraşıyorum. Bebeğime günlük yazmak, komedi film veya dizileri izlemek. Komik videolar izleyerek keyif almak. Bence herşeyi eşinden beklemeden kendinin de üstesinden gelmen gerekir diye düşünüyorum.

Emel valla kocana haksızlık etmişsin : )
Onun senin her halini sevdiğini, beğendiğini biliyorsun.
Sen kendin için, kendini seksi hissetmek için bir şeyler yap istiyorsan.

dün işte öyle saçma bir duygu geldi geçti :)) sanırım göz pınarlarım fazla dolmuş onu boşalttım rahatladım
kocacıma belli etmedim tabi beni artık seksi bulmuyon mu yoksa diye ağladığımı çaktırmaaaa :))))

güneşli ama soğuk bi Adana sabahından günaydın herkeslereeeee
kızlar ya kalçam çok ağrıyo hamileliğin ilk haftalarına dönmüş gibiyim resmen, gece soluma yatayım diyorum sabah bi uyanıyorum sırt üstüyüm, acaba ondan mı ağrıyo diyorum ama bilmiyorumki, böyle bi yere tam oturuken, yada oturduğum yerden kalkarken ani bi ağrı saplanıyo sağ tarafıma, böyle kalçamın bitip belimin başladığı yer tam, bi dr.'a gitsem mi yoksa hamilelik rutinimi bu da? ne yapsam bilemedim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…