kızlar benim canım çok sıkkın. moralim inanılmaz bozuk.
bilenler bilir benim eşim görevdeydi yalnız bir hamilelik geçiriyordum. pazartesi günü eşim geldi çok şükür. ama istediğim gibi ilgi göremiyorum eşimden. işten 17.30 da geliyor yemeğimizi hazırlıyoruz yiyoruz. eşim saat 21.00 da yatıyor. ben yine yalnızım yine yalnızım. bunu yazarken bile ağlıyorum. çok yorulduğunu söylüyor eskiden böyle değildi eşim. her istediğimi yapıyor ama ben benimle vakit geçirsin istiyorum. birlikte bir şeyler yapalım istiyorum. eşim sadece uyuyor. neden böyle oldu anlamıyorum. konuşmayı denedim. çok yoruluyorum dayanamıyorum diyor. surat yapıyorum bu sefer kızıp sabaha kadar uyumuyor işe uykusuz gidiyor. ne yapacağımı şaşırdım. hiç akşamları filan dışarı çıkamaz olduk. kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. buraya yeni taşındık eşim dostum yok. bende çalışıyorum yıpranıyorum. yalnızlıktan çok sıkıldım. ne yapacağımı bilmiyorum. ağlıyorum ağladıkça da bebeğimi üzüyorum diye kahroluyorum ama o kadar doluyum ki anlatamam bu konuda ne yapmalıyım bi akıl verin kızlar ya. eşim normalde o kadar anlayışlı biridir ki anlatamam. her istediğimi yapar el üstünde tutar beni ama bu ara çok yalnız bırakıyor beni. eşim askeri personel. çok yoğun çalışıyor biliyorum ama bende ilgi istiyorum çok mu bencilim bilmiyorum ama yeter valla[/QUOT
canım böyle geçici olduğunu düşündüğüm birşey için ne kendini ne bebeğini ne de eşini üzişi yoğundur ondandır benim eşim de adliye personeli eve ya geç gelir ya da gelir yemek yer tekrar gider geç gelir bazen uyumuş olurum öyle yani stresten sürekli midesine vurur... ben de üstüne gidip daha da üzmek istemiyorum yoksa bu dönemizmizde daha da ilgili olmalarını istiyoruz ama hayat şartları canım
Herkez sacindan sikayetci ben spor yapamamaktann daraldim hareketsizlikten ki ben hergun cikip parkurda 5 km.kosan insandim evde aletler falan suan az hizli yurusem kasiklarin agriyoo gel mart gell:))ben dogumdan sonra kafayi kirip oglanida bbk arabasina koyup kosuyomusumm:))
slm kızlar yazdıklarınızı okuyayım dedim ama gözlerim mafoldu mşllh ne yazmışsınız:)) tek tek alıntı yapamadım:) herkesin hem kendsinin hem bebeğinin sağlığı yerinde dir umarım. AMARGİ benide eklermisin listeye yaş 32 ilk bebek erkek 19 mart doğum işllh
iyi de açken de kanını almalar lazım!glikozu eczaneden alırsın onlar nasıl hazırlayacağını da anlatır ama sen gene bi daha sor onu ya.iç gel olmaz bence öyle.
hastanenin eczanesi ya da medikallerinde hazır kutu kola gibi satılıyor 5 liraya onu içeceksin.tadı da meyveli soda gibi.ayrıca yanlış tarif etmişler sana bana da yanlış tarif ettikleri için 2.kez yaptıracağım.önce aç karnına kanını alacaklar.sonra hemen ardından glikosolü içer içmez 0.dakikada kanını alacaklar.sonra 1.saatte sonra 2.satte kanını alacaklar bu iki saatte ağzına sakız bile girmeyecek aç olacaksın.bence sen bunu hastane ortamında yaptır
Cevap veren arkadaşlar teşekkürler. Ya bende biliyorum aç alması lazım ama öyle deyince hemşire şaşırdım işte. Yoksa şeker yükleme testinin kolları on defa deldiren bişey olduğunu biliyorumben erkenden gidip önce açlığı aldırıp orada hazırlatırım şekeri suyu kaç saat beklicez kim bilir
Canım benimmm Teşekkür ederim güzel bakışların için..bu hallerimden eser yok yaklaşık 20kilo fazla ve biraz paspal bir haldeyim süslenmeyi özledim çoookk çoookkk(
Kocam az önce eski fotolarımdan göndermiş habersiz çektiği fotolardan. Diyo ki ne kadar seksi bir foto. O anda sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim başladım ağlamaya. Geçmişte seksi idim şimdi degilim mi demek oluyor bu. Peffffff evde tekim saçmalıyorum((
Kızlar maşallah ne çok yazmışsınız, bu gün acayip sancı ve sızlamalar hissettim alt tarafta çocuk hareket ettikçe sanki alttan bi bıçak sokuyolar kaba tabirle aniden bi acı hissi:18: çok tırstım açıkcası. Uzun sürmüyo anlık geçiyor sonra. Ama hala devam ediyo Allh'ım sen koru umarım geçici bir şeydiridrar yolu enfeksiyonu desem 2 hafta önce bişey yoktu. Nerdeyse günde 3 Lt Suiçiorum neyse hadi hayırlısı böyle şeyler hisseden var mı?????
slm kızlar en son muhabbet nerde kaldı bilmiyorum ama gündüz saç rengi muhabbeti sırasında akşam foto eklerim demiştim işte saçlarım Eki Görüntüle 885057 ombre bu olsa gerek dimi schaqa :) birde demiştim ya ben her hafta göbüşümün fotosunu çekiyorum diye, onlara bakıodumda bu haftayı ekleyesim geldi :) 25+0 daykenEki Görüntüle 885074
kızlar yeni kaban aldınız mı :26:
Ben almadım ama sokakta yürümediğim için ihtiyacım yok
Yani bir doktora bir annemlere gidiyoruz onda da arabayla gidiyoruz
Ama doktordan izin alır da belki Eminönü'ne gidebilirsem,
Var olan kabanımı giyip üst düğmelerini kapatıp göbişimi de şal ile korurum diye hayal ediyorum.
kızlar yeni kaban aldınız mı :26:
kızlar benim canım çok sıkkın. moralim inanılmaz bozuk.
bilenler bilir benim eşim görevdeydi yalnız bir hamilelik geçiriyordum. pazartesi günü eşim geldi çok şükür. ama istediğim gibi ilgi göremiyorum eşimden. işten 17.30 da geliyor yemeğimizi hazırlıyoruz yiyoruz. eşim saat 21.00 da yatıyor. ben yine yalnızım yine yalnızım. bunu yazarken bile ağlıyorum. çok yorulduğunu söylüyor eskiden böyle değildi eşim. her istediğimi yapıyor ama ben benimle vakit geçirsin istiyorum. birlikte bir şeyler yapalım istiyorum. eşim sadece uyuyor. neden böyle oldu anlamıyorum. konuşmayı denedim. çok yoruluyorum dayanamıyorum diyor. surat yapıyorum bu sefer kızıp sabaha kadar uyumuyor işe uykusuz gidiyor. ne yapacağımı şaşırdım. hiç akşamları filan dışarı çıkamaz olduk. kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. buraya yeni taşındık eşim dostum yok. bende çalışıyorum yıpranıyorum. yalnızlıktan çok sıkıldım. ne yapacağımı bilmiyorum. ağlıyorum ağladıkça da bebeğimi üzüyorum diye kahroluyorum ama o kadar doluyum ki anlatamam bu konuda ne yapmalıyım bi akıl verin kızlar ya. eşim normalde o kadar anlayışlı biridir ki anlatamam. her istediğimi yapar el üstünde tutar beni ama bu ara çok yalnız bırakıyor beni. eşim askeri personel. çok yoğun çalışıyor biliyorum ama bende ilgi istiyorum çok mu bencilim bilmiyorum ama yeter valla
Emel valla kocana haksızlık etmişsin : )
Onun senin her halini sevdiğini, beğendiğini biliyorsun.
Sen kendin için, kendini seksi hissetmek için bir şeyler yap istiyorsan.
Ayakları oraya denk geldiyse, her harekette şimşek çakıyor sanki bana da 2 gündür.
Doktora da gittik, pozisyonu öyleymiş gerçekten.
O minik ayakları yicem bir sağlıkla doğsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?