Bende de hiç bir zaman bu motivasyon olmadı.
Kısmetse doğumdan sonra spor motivasyonunu sen bize verirsin belki?
Püf noktaları filan söylersin.
:118:
Heyoo hem aynı yaştayız hem bebişlerimizin arasında 1 gün var hem ilk bebişlerimiz.
Beklenen doğum tarihlerimiz ile gerçek doğum tarihlerimiz ne olacak çok merak ediyorum hepimiz için.
benim hamileliğim riskli canım doktor kesinlikle çalışamazsın dedi, üstelik kendi memleketim değil tanıdık falan da yok kalacak yer sorun olacak.sanırım rapor almak zorunda kalacam o zaman
türkiye kamu hastaneleri kurumundayım canım, eşim de belediyede. bizde bekleme şartı yokmuş dün aradım sordum, ama hemen verebilir miyim dilekçeyi bunu merak ediyorum , yoksa öğretmen bi arkadaşın yazdığı gibi mesela haziran ayını mı bekleyeceğim, herşeye cevap veriyorlar bi tek buna cevap vermiyorlar sekreterliktekiler
Merhaba, umarım en kısa zamanda eşine kavuşursun. 657'ye tabi isen ilk bir yıl aday memur olduğun için iller arası tayin yapılamaz, çok özel durumlarda geçici görevlendirme yapılabiliyor il dışına da onun şartları bakanlığa göre değişiyor. Daha önce memuriyetin varsa adaylığın 6 ayda kaldırılması mümkün.
kızlar yeni kaban aldınız mı :26:
Bu gece yine deliksiz nadir uykularımızdan birini yaşadık oğlumla. Çok usluydu, beni hiç uyandırmadı. 06:45 gibi uyandık. Uykumuzu aldık ve dinlendik. Artık güne başlıyoruz.
bi süre eski kabanımla idare edeyim dedim ama üstten iki düğme kapatıp aşağısı açık olunca komik bi görüntü oldu :) şalla kapatayım dedim bi süre öyle idare ettim.Ama sonra havalar soğudu karnım üşüdü.dedim ki yaren kasma al bi kaban.Ben de markafoni de siyah kruvaze kaban buldum düğmesiz önü bağlamalı siyah bişey fiyatı da uygundu onu kullanıyorum.
bi süre eski kabanımla idare edeyim dedim ama üstten iki düğme kapatıp aşağısı açık olunca komik bi görüntü oldu :) şalla kapatayım dedim bi süre öyle idare ettim.Ama sonra havalar soğudu karnım üşüdü.dedim ki yaren kasma al bi kaban.Ben de markafoni de siyah kruvaze kaban buldum düğmesiz önü bağlamalı siyah bişey fiyatı da uygundu onu kullanıyorum.
hayırlı olsun cnm güzel günlerde kullan, bende geçen sene almıştım hani moda oldu gibi ya bi ara kapüşonlu önü dediğin gibi kurvaze bağlamalı, bu sene daha hırka üstü trençkoat la idare ediyorum araçla gidip geliyorum zaten işe çok üşümüyorum ama havalar iyice soğuyunca o kabanımı giycem, oluyo bana önünü daha geniş bağlıyorumiyiki onu almışım geçen kış
ben de aynı yaştayım benim de ilk bebeğim benim de beklenen doğum tarihim 1 değil sizden 11 gün sonra ben de ben de ben de
hepinize günaydın fıstık anneler
ben de ışşıl giyimden panço aldım onu kullanıyorum. Allahtan istanbul'da ağır geçmiyor kış yoksa napardık bilmiyorum :))
Kızlar ben hep açım sanki bu hafta ya
Yeni başladı bu durum
Yani her saat bir şey yesem yerim
Biraz tatlı bir şey yesem tuzlu istiyorum
Tuzlu yesem tatlı istiyorum
Yaa haftasonu kar geliyor diyorlar ama
benim iştahım hala açılmadı yaa. deli gibi yemek yicem diye ödüm kopuyodu ama hala iştahım çok açık değil. Eğer kilo alımın normalse ye gitsin nolcak
üniversiteyi bolu'da okuyan birine istanbul'un karı ne kadar dokunur sanıyorsun kardeşşşş
Kızlar ben hep açım sanki bu hafta ya
Yeni başladı bu durum
Yani her saat bir şey yesem yerim
Biraz tatlı bir şey yesem tuzlu istiyorum
Tuzlu yesem tatlı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?