2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bende de hiç bir zaman bu motivasyon olmadı.
Kısmetse doğumdan sonra spor motivasyonunu sen bize verirsin belki?
Püf noktaları filan söylersin.
:118:

Cok buyuk ihtimal dogumdan sonra sayfa basligi zayiflama kampi olarak degisecek ya artik evde biseyler yapicaz mesela pilates varsa bisiklet falan zayiflicaz off kocam cok sirin oldun diyip yanaklarimi sıkıyor sinir oluyorum son ay tam pilates topu olycaz galiba ama napiyim istah fenaa doktorda(erkek) hizli gidiyon diyo dicektim allah askina dogura biliyosan dogur gor istahi acmi kalsin evladim suan 26.haftadayim 10 kilo aldimm

Bu gece yine deliksiz nadir uykularımızdan birini yaşadık oğlumla. Çok usluydu, beni hiç uyandırmadı. 06:45 gibi uyandık. Uykumuzu aldık ve dinlendik. Artık güne başlıyoruz.

Heyoo hem aynı yaştayız hem bebişlerimizin arasında 1 gün var hem ilk bebişlerimiz.
Beklenen doğum tarihlerimiz ile gerçek doğum tarihlerimiz ne olacak çok merak ediyorum hepimiz için.

ben de aynı yaştayım benim de ilk bebeğim benim de beklenen doğum tarihim 1 değil sizden 11 gün sonra ben de ben de ben de
hepinize günaydın fıstık anneler

kızlar yeni kaban aldınız mı :26:

bi süre eski kabanımla idare edeyim dedim ama üstten iki düğme kapatıp aşağısı açık olunca komik bi görüntü oldu :) şalla kapatayım dedim bi süre öyle idare ettim.Ama sonra havalar soğudu karnım üşüdü.dedim ki yaren kasma al bi kaban.Ben de markafoni de siyah kruvaze kaban buldum düğmesiz önü bağlamalı siyah bişey fiyatı da uygundu onu kullanıyorum.

Bu gece yine deliksiz nadir uykularımızdan birini yaşadık oğlumla. Çok usluydu, beni hiç uyandırmadı. 06:45 gibi uyandık. Uykumuzu aldık ve dinlendik. Artık güne başlıyoruz.

günaydın canım .........

güle güle kullan güzel annişşşş

hayırlı olsun cnm güzel günlerde kullan, bende geçen sene almıştım hani moda oldu gibi ya bi ara kapüşonlu önü dediğin gibi kurvaze bağlamalı, bu sene daha hırka üstü trençkoat la idare ediyorum araçla gidip geliyorum zaten işe çok üşümüyorum ama havalar iyice soğuyunca o kabanımı giycem, oluyo bana önünü daha geniş bağlıyorum iyiki onu almışım geçen kış

heh evet kapüşonu da vardı pek sevdim zaten hamile kabanı değildi modelinden dolayı bu bana olur dedim aldım çok mersi canım

Kızlar ben hep açım sanki bu hafta ya
Yeni başladı bu durum
Yani her saat bir şey yesem yerim
Biraz tatlı bir şey yesem tuzlu istiyorum
Tuzlu yesem tatlı istiyorum

ben de ışşıl giyimden panço aldım onu kullanıyorum. Allahtan istanbul'da ağır geçmiyor kış yoksa napardık bilmiyorum :))

Yeni başladı bu durum

benim iştahım hala açılmadı yaa. deli gibi yemek yicem diye ödüm kopuyodu ama hala iştahım çok açık değil. Eğer kilo alımın normalse ye gitsin nolcak

Günaydın kızlar, sabah sabah gene butikbebedn bişiy beğendim almamak için zor tutuyorum kendimi, hasta yatakta bile rahat durmuyorum, sizce nasıl ama içinde bebiş hayal edince çok hoşuma gidiyor benim

Yeni başladı bu durum

abur cubur yeme ama sürekli de birşeyler yemek istiyorsan eğer hem sağlıklı hem hafif şeyler tüketebilirsin seni anlıyorum ve kendimden biliyorum malesef

yeme arkadaşım doğumdan sonra birde aldığımız o kiloları vermek için uğraşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…