- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
Arkadaşlar özel hastanelerde şeker yükleme testi için extra ücret alınıyor mu?
selam kızlar geçmişe şöle bi göz attıktan sonra bi meraba deyim dedim bügün küçük bi kaza atlattım elimi servis arabasnın kapısına sıkıştırdım azıcık şişti azcık ta acıyo ama üzülmüyorm çünkü dersimi aldım artık insanlara daha açık sözlü olacam üzülür kırılır die düşünmeyecem kimsenin buda hamiledir diye düşündüğü yok
Slm kizlar bugun doktor kontrolumuz vardi allaha sukur hersey yolunda plasenta suyumuz rahim agzi uzunlugumuz hersey normal.27. Hafta boy 35 kilo 1054 gr ama kizim yuzunu gostermedi elini kolunu kafasi.in altina koyms keyif yapiyordu:) nekadar da ozlemistimsaglik olsun o iyi olsun da artik:)doktorumuz cleksan kullananlarin bebekleri minyatur dogar ama seninki suan tam haftasina gore dedi masallah diyim de nazar degmesin kizima:) kizlar bisey sorcam artik kontrolleriniz nekadar arayla? Bana doktorum 1 ay sonra gelmemi soyledi 28. Haftadan sonra 2 hafta araliklarla olmasi gerekmez mi nst lerde 33. Haftada baslicakmis
Aynı benn... KV bile eltim ile benim aramda ayrımcılık yapıyo sırf bu yuzden eltim hamileyken aman kızım dur aman kızım sen otur banada hadi pasta yapalım ne yemek yaptınlar falan. Hİç dusunmuyo insanlar oyle onuca. Eşim bile benim artık sınırlarım olabilecegını unutuyo bazen. cunku sonrasında agrıyı acyı ceksemde paldır kuldur dalıyorum işe. Hatta eşim hep dalga gecer benle paldır kuldur atıyo senin kalbin bile der. Koşan bi hamile olabilir mi ben iş yerimde kosuyorum yaaa. Nazlı olacaksın aslında onuda beceririm istediğimde ama nazlı olanlardan gıcık oldugum için yapmam. Ama yapmak lazım yaa. Yoksa kıymetin kalmıyo.
alın sıze 2 dogal Eki Görüntüle 884603 sarısınnnn:)
benim zaten eşim sarıyı sevmediği için sadece uçlara sarı yaptırma hakkım var. bekarken tıpkı dediğin gibi krepe balyaj yaptırıyordum ve kuaförüm benim dilimden çok iyi anladığı için istediğim gibi yapıyordu. ama evlenip farklı bir yere gidince kuaförüme bir kere ihanet ettim ve cezamı buldum(( yeni kuaförüme ne kadar anlatsam da yapamadı istediğim gibi. Sonrasında hamile kalınca da pek önemsemedim.
Bak fotomu gönderiyorum krepe balyajlı hali.yani 3 sene önceki hali. Bunun gibi yaptırıcam tabii saçlar biraz daha uzun olacak. tip zaten kendi saçım :))) fikrini merak ediyorum yakışır mı dersin? :))))
Eki Görüntüle 884531
Banada hediye gelmişti çok tatlı dimi sanki kızım oradan bakıyor
saol canım Dr a gittim yazdı gine antibiyotiği içmesem falan dedim daha kötü sonuçları olur bu ilaçların zararı yok dedi, sonra kendi kadın doğumcuyma gösterdim o da iç dedi, şeker yüklememizde 1 hafta öteye attı bir hafta daha beklicem bebişimi görmek için, özledim valla
Arkadaşlar özel hastanelerde şeker yükleme testi için extra ücret alınıyor mu?
Az önce haberlerde 11 çocuk annesi şiddet gördüğünden mahkemeye başvuruğ kocasını 6ay evden uzaklaştırtmış. Sonra tehditler devam edince polsi koruması verilmiş. Kadın 39 yaşında kocadı tarafından öldürülmüş. Az önce cenaze haberini izledim. O adama sayısız bela okudum. Cenazede yüzlerce zılgıt çeken ağıt yakankadınlar vardı. Hstaneden cenazeyi aldılar. O kadınlar bu bizim cenazemiz, buradaki her kadın bu cenazenin sahibidir deyip erkeklere vermediler. Kendileri omuzladılar. Toprağa da kendileri verdiler. Ağlayarak izledim. Hepsinin ellerinden öpüyorum. Şu hayatta sayısız kitap okudum çok şey öğrendim. Ama bu bir başkaydı. Çok etkilendim, paylaşmak istedim.
bama da bugun kontrolde verdi doktorum vajina akinti icin ben de onu dusunuyordum nasil kullancamKizlar hic fitil kullandinizmi simdye kadar
balkaymakcim canim cok gecmis olsun dikkat et kendine dinlen.ben de kizimi cok ozledim diye heyecanla kontrolume gittim ama nazli hatun yuzunu gostermedi kafasini donmus sanki beni rahatsiz etmeyin der gibiydi:)Banada hediye gelmişti çok tatlı dimi sanki kızım oradan bakıyor
saol canım Dr a gittim yazdı gine antibiyotiği içmesem falan dedim daha kötü sonuçları olur bu ilaçların zararı yok dedi, sonra kendi kadın doğumcuyma gösterdim o da iç dedi, şeker yüklememizde 1 hafta öteye attı bir hafta daha beklicem bebişimi görmek için, özledim valla
Teşekkürler cnm.hastaneyi aradık 10 tlimiş.pahalı bisey olsa devlete gitmeyi düşünüyordum lakin cebellestigimi değmez:)canım benim gittiğim hastanede daha gecen gün sordum 50 lik seker yuklemesi sgksız 30 sgk lı 15tl dediler
devlet hastanesi uzak zaten gidene kadar o kadar benzin yakarım dedim
Selam arkadaşlar ya bizim sağlık ocağı 75lik glikoz al onu iç evde iki saat sonra gel kanını alalım dedi o glikoz nasıl hazırlanıyor bilen var mı ne kadar suyla karıştıracağım yani??
balkaymakcim canim cok gecmis olsun dikkat et kendine dinlen.ben de kizimi cok ozledim diye heyecanla kontrolume gittim ama nazli hatun yuzunu gostermedi kafasini donmus sanki beni rahatsiz etmeyin der gibiydi:)
bama da bugun kontrolde verdi doktorum vajina akinti icin ben de onu dusunuyordum nasil kullancam
Ben de korkmuştum bebeğe değmesin falan diye Dr bebek çok yukarda sen ne kadar elini sokmanda ona erişmessin dedi, töbe töbe muhabbete bakdiyeceğim o ki endişelenmeyin birşey olmuyor
Selam arkadaşlar ya bizim sağlık ocağı 75lik glikoz al onu iç evde iki saat sonra gel kanını alalım dedi o glikoz nasıl hazırlanıyor bilen var mı ne kadar suyla karıştıracağım yani??
Kızlar durumumla ilgili bir güncelleme yapayım alel acele... Bugün sinemaya gittim. En arkada sevgili koltuklarında yatarak film izledim. Film erkek tarafı: testosteron isimlitiyatro oyunundan uyarlama bir filmdi. 36 yıllık hayatımda izlediğim en kötü filmler sıralamasında ilk üçe girdi. Çok çok sıkıldım. Salonda 10 kişi falandık. Üç kişi çıktı. Ben de ilk yarının bitimine yakın yattığım yerde uyumuşum. Filme gidecekseniz hazırlıklı olmanızı öneririm. Kuzukları da sizleri de öpüyorum. İyi akşamlar...
Az önce haberlerde 11 çocuk annesi şiddet gördüğünden mahkemeye başvuruğ kocasını 6ay evden uzaklaştırtmış. Sonra tehditler devam edince polsi koruması verilmiş. Kadın 39 yaşında kocadı tarafından öldürülmüş. Az önce cenaze haberini izledim. O adama sayısız bela okudum. Cenazede yüzlerce zılgıt çeken ağıt yakankadınlar vardı. Hstaneden cenazeyi aldılar. O kadınlar bu bizim cenazemiz, buradaki her kadın bu cenazenin sahibidir deyip erkeklere vermediler. Kendileri omuzladılar. Toprağa da kendileri verdiler. Ağlayarak izledim. Hepsinin ellerinden öpüyorum. Şu hayatta sayısız kitap okudum çok şey öğrendim. Ama bu bir başkaydı. Çok etkilendim, paylaşmak istedim.
geçmiş olsun canm yaa o çok acırmaalesef kimse kimseyi düşünmüyor, tırnağın varsa başını kaşı durumu söz konusu..keşke öyle olmasa ama...Allah beterinden korusun..
maşallah kuzucuğaa:) canm bu cleksan kan sulandırıcı iğne mi? ben de kullanıyorum ama bneimki hibor marka. nasıl bi etkisi oluyomuş bebişe minyatür oluyıomuş? hiç duymamıştım.. 1 ay arayla olması normal canım, benim doktorum da öyle çağırıyor.
canım azıcık ağırdan al yahuu...öyle herşeye koşturma...çok koşturan, herşeye yetişmeye çalışan beceriklilerin pek kıymeti olmuyo dediğin gibi..naz niyaz olunca daha iyi oluyosun..hem de nazar değer öyle koşturursan çok fazla Allah korusun..kendini de miniğini de üzme..
maşallah barekallah...bu ne güzellik yaa...bayıldım bayıldımm bayıldımmm..Allah nazarlardan korusun sizi
emelcimm sana da maşallah güzelimm...ben de fikrimi söyleyim miii:) güzele her şey yakışır
balkaymakım iyice şifayı kaptın desene canım..antibiyotik içmeden de epey uzun sürer o boğaz ağrısı..tekrar çok geçmiş olsun..kendine dikkat et canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?