2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Arkadaşlar özel hastanelerde şeker yükleme testi için extra ücret alınıyor mu?

Diğer hastaneleri bilmem ama benim gittiğim hastanede 75lik yükleme 40 tl sgk lı fiyatı sgksız sormadım bilmiyorum..Önümüzdeki kontrolde yapıcam bende..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canm yaa o çok acır maalesef kimse kimseyi düşünmüyor, tırnağın varsa başını kaşı durumu söz konusu..keşke öyle olmasa ama...Allah beterinden korusun..

maşallah kuzucuğaa:) canm bu cleksan kan sulandırıcı iğne mi? ben de kullanıyorum ama bneimki hibor marka. nasıl bi etkisi oluyomuş bebişe minyatür oluyıomuş? hiç duymamıştım.. 1 ay arayla olması normal canım, benim doktorum da öyle çağırıyor.

canım azıcık ağırdan al yahuu...öyle herşeye koşturma...çok koşturan, herşeye yetişmeye çalışan beceriklilerin pek kıymeti olmuyo dediğin gibi..naz niyaz olunca daha iyi oluyosun..hem de nazar değer öyle koşturursan çok fazla Allah korusun..kendini de miniğini de üzme..

alın sıze 2 dogal Eki Görüntüle 884603 sarısınnnn:)

maşallah barekallah...bu ne güzellik yaa...bayıldım bayıldımm bayıldımmm..Allah nazarlardan korusun sizi

emelcimm sana da maşallah güzelimm...ben de fikrimi söyleyim miii:) güzele her şey yakışır

balkaymakım iyice şifayı kaptın desene canım..antibiyotik içmeden de epey uzun sürer o boğaz ağrısı..tekrar çok geçmiş olsun..kendine dikkat et canm

Arkadaşlar özel hastanelerde şeker yükleme testi için extra ücret alınıyor mu?

her hastanenin uygulaması farklı sanırım.. benimki de özel hastane şeker yüklemesi için extra ücret ödemedim..2li 3 lü testler için ödemiştim ama...

o haberi ben de izledim gerçekten adama bela okuyarak...hiç mi Allahtan korkmamış? 11 tane yavruyu boynu bükük bıraktı insafsızz, vicdansızz..

Maveracim cleksan da kan sulandirici igne bebek genelde 2.5 kilo dogarmis minyon yani bizim kilomuz suanda normal olduguna gore kisiye gore degisiyor sanirsam

Herkez sacindan sikayetci ben spor yapamamaktann daraldim hareketsizlikten ki ben hergun cikip parkurda 5 km.kosan insandim evde aletler falan suan az hizli yurusem kasiklarin agriyoo gel mart gell:))ben dogumdan sonra kafayi kirip oglanida bbk arabasina koyup kosuyomusumm:))

balkaymakcim canim cok gecmis olsun dikkat et kendine dinlen.ben de kizimi cok ozledim diye heyecanla kontrolume gittim ama nazli hatun yuzunu gostermedi kafasini donmus sanki beni rahatsiz etmeyin der gibiydi:)

canım benim gittiğim hastanede daha gecen gün sordum 50 lik seker yuklemesi sgksız 30 sgk lı 15tl dediler
devlet hastanesi uzak zaten gidene kadar o kadar benzin yakarım dedim
Teşekkürler cnm.hastaneyi aradık 10 tlimiş.pahalı bisey olsa devlete gitmeyi düşünüyordum lakin cebellestigimi değmez:)

Selam arkadaşlar ya bizim sağlık ocağı 75lik glikoz al onu iç evde iki saat sonra gel kanını alalım dedi o glikoz nasıl hazırlanıyor bilen var mı ne kadar suyla karıştıracağım yani??

slm kızlar yazdıklarınızı okuyayım dedim ama gözlerim mafoldu mşllh ne yazmışsınız:)) tek tek alıntı yapamadım:) herkesin hem kendsinin hem bebeğinin sağlığı yerinde dir umarım. AMARGİ benide eklermisin listeye yaş 32 ilk bebek erkek 19 mart doğum işllh

Selam arkadaşlar ya bizim sağlık ocağı 75lik glikoz al onu iç evde iki saat sonra gel kanını alalım dedi o glikoz nasıl hazırlanıyor bilen var mı ne kadar suyla karıştıracağım yani??

iyi de açken de kanını almalar lazım!glikozu eczaneden alırsın onlar nasıl hazırlayacağını da anlatır ama sen gene bi daha sor onu ya.iç gel olmaz bence öyle.

balkaymakcim canim cok gecmis olsun dikkat et kendine dinlen.ben de kizimi cok ozledim diye heyecanla kontrolume gittim ama nazli hatun yuzunu gostermedi kafasini donmus sanki beni rahatsiz etmeyin der gibiydi:)

Kızlar Nazlı oluyor galiba 4 boyutluda Dr yarım saat uğraştı bizim yinedeyüzünü görememiştik, ya arkasını dönüyordu yada eliyle kapatıyordu

bama da bugun kontrolde verdi doktorum vajina akinti icin ben de onu dusunuyordum nasil kullancam

Ben de korkmuştum bebeğe değmesin falan diye Dr bebek çok yukarda sen ne kadar elini sokmanda ona erişmessin dedi, töbe töbe muhabbete bak diyeceğim o ki endişelenmeyin birşey olmuyor

Ben de korkmuştum bebeğe değmesin falan diye Dr bebek çok yukarda sen ne kadar elini sokmanda ona erişmessin dedi, töbe töbe muhabbete bak diyeceğim o ki endişelenmeyin birşey olmuyor

cıdden çok komik alırken eczacımıza da sordum allahtan tanıdık o da aynısını söyledi

kızlar bişey sorcam geçenlerde kim almıştı casual travel sistem bebek arabası indirimdeydi hangi sitelerdeydi???????

eczaneden 75 glıkoz aldıgında 1 bardak suya karıstırıp ıcebılırsın eger tek ıcemessen lımon sıkabılırsın....bıldıgın lımonata yanı kolay gelsın

Ben sinemaya gitmeyeli aylar oldu. Tamam miyız çağan ırmak ın filmine gidip bol bol ağlamalı aslinda sümügünü çeke çeke:))
Türk komedisi iyi olmuyor ama dramı çok iyi yapıyo keratalar.

Offff yaaaa offfff ezik ruhlu, erkekligi sadece kadının üzerinde ispatlamayı adet edinmiş erkek müsvettesi, inşallah surüne sürüne ölür. Tüylerim dikiliyor bu sonu gelmez kadın şiddeti haberleri okuyunca..

Canım benimmm Teşekkür ederim güzel bakışların için..bu hallerimden eser yok yaklaşık 20kilo fazla ve biraz paspal bir haldeyim süslenmeyi özledim çoookk çoookkk(
Kocam az önce eski fotolarımdan göndermiş habersiz çektiği fotolardan. Diyo ki ne kadar seksi bir foto. O anda sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim başladım ağlamaya. Geçmişte seksi idim şimdi degilim mi demek oluyor bu. Peffffff evde tekim saçmalıyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…