Selam arkadaşlar ya bizim sağlık ocağı 75lik glikoz al onu iç evde iki saat sonra gel kanını alalım dedi o glikoz nasıl hazırlanıyor bilen var mı ne kadar suyla karıştıracağım yani??
alayım canım hemen
benim çıtçıtlılar olmamaya başladı yaa almam lazım aslında ama hamile çıtçıtlısı varmıdır hakkaten hiç düşünmedimben de çıtçıtlı badi giyiyorum hala. Hamileler için illa ki büyük beden çıtçıtlı badiler vardır. Benim hala mevcuttakiler oluyor ama olamadığı durumlar da olacak ben de çıtçıtlı alırım. Hamile çıtçıtlı badi vardır heralde yaaa:)))
enfeksiyon için kullandım canım 2 taneKizlar hic fitil kullandinizmi simdye kadar
Slm kizlar bugun doktor kontrolumuz vardi allaha sukur hersey yolunda plasenta suyumuz rahim agzi uzunlugumuz hersey normal.27. Hafta boy 35 kilo 1054 gr ama kizim yuzunu gostermedi elini kolunu kafasi.in altina koyms keyif yapiyordu:) nekadar da ozlemistimsaglik olsun o iyi olsun da artik:)doktorumuz cleksan kullananlarin bebekleri minyatur dogar ama seninki suan tam haftasina gore dedi masallah diyim de nazar degmesin kizima:) kizlar bisey sorcam artik kontrolleriniz nekadar arayla? Bana doktorum 1 ay sonra gelmemi soyledi 28. Haftadan sonra 2 hafta araliklarla olmasi gerekmez mi nst lerde 33. Haftada baslicakmis
Teşekkürler cnm.hastaneyi aradık 10 tlimiş.pahalı bisey olsa devlete gitmeyi düşünüyordum lakin cebellestigimi değmez:)
Ben sinemaya gitmeyeli aylar oldu. Tamam miyız çağan ırmak ın filmine gidip bol bol ağlamalı aslinda sümügünü çeke çeke:))
Türk komedisi iyi olmuyor ama dramı çok iyi yapıyo keratalar.
kızlar bişey sorcam geçenlerde kim almıştı casual travel sistem bebek arabası indirimdeydi hangi sitelerdeydi???????
Cevap veren arkadaşlar teşekkürler. Ya bende biliyorum aç alması lazım ama öyle deyince hemşire şaşırdım işte. Yoksa şeker yükleme testinin kolları on defa deldiren bişey olduğunu biliyorumben erkenden gidip önce açlığı aldırıp orada hazırlatırım şekeri suyu kaç saat beklicez kim bilir
kızlar benim canım çok sıkkın. moralim inanılmaz bozuk.
bilenler bilir benim eşim görevdeydi yalnız bir hamilelik geçiriyordum. pazartesi günü eşim geldi çok şükür. ama istediğim gibi ilgi göremiyorum eşimden. işten 17.30 da geliyor yemeğimizi hazırlıyoruz yiyoruz. eşim saat 21.00 da yatıyor. ben yine yalnızım yine yalnızım. bunu yazarken bile ağlıyorum. çok yorulduğunu söylüyor eskiden böyle değildi eşim. her istediğimi yapıyor ama ben benimle vakit geçirsin istiyorum. birlikte bir şeyler yapalım istiyorum. eşim sadece uyuyor. neden böyle oldu anlamıyorum. konuşmayı denedim. çok yoruluyorum dayanamıyorum diyor. surat yapıyorum bu sefer kızıp sabaha kadar uyumuyor işe uykusuz gidiyor. ne yapacağımı şaşırdım. hiç akşamları filan dışarı çıkamaz olduk. kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. buraya yeni taşındık eşim dostum yok. bende çalışıyorum yıpranıyorum. yalnızlıktan çok sıkıldım. ne yapacağımı bilmiyorum. ağlıyorum ağladıkça da bebeğimi üzüyorum diye kahroluyorum ama o kadar doluyum ki anlatamam bu konuda ne yapmalıyım bi akıl verin kızlar ya. eşim normalde o kadar anlayışlı biridir ki anlatamam. her istediğimi yapar el üstünde tutar beni ama bu ara çok yalnız bırakıyor beni. eşim askeri personel. çok yoğun çalışıyor biliyorum ama bende ilgi istiyorum çok mu bencilim bilmiyorum ama yeter valla
sagol canim evet bulamadim zatencanım ben almıştım. gittigidiyordan bebek marketi diye bir dükkandan 399 tl+kargo bedava ama o zaman son 3 gün yazıyordu. şimdi ne kadar bilemem
Sagol canim insallah sen de vaktinde kucagina alirsin bebisini:)doktorlar mi cok rahat biz mi cok pimpirikleniyoruz anlamadim allahtan hareketlerini hissediyoruz yoksa meraktan catlariz:))) anne olmak sanirim boyle bisi:) rabbim bebislerimizi korusun.benim çıtçıtlılar olmamaya başladı yaa almam lazım aslında ama hamile çıtçıtlısı varmıdır hakkaten hiç düşünmedim
enfeksiyon için kullandım canım 2 tane
maşallah canım ne güzel, inşallah hep sorunsuz gider kontrollerinbende erken doğum riski olmasına rağmen doktorum 1,5 ay sonra gel dedi, 24. haftamda gitmiştim 30. haftada gel dedi şok oldummm
kızlar benim canım çok sıkkın. moralim inanılmaz bozuk.
bilenler bilir benim eşim görevdeydi yalnız bir hamilelik geçiriyordum. pazartesi günü eşim geldi çok şükür. ama istediğim gibi ilgi göremiyorum eşimden. işten 17.30 da geliyor yemeğimizi hazırlıyoruz yiyoruz. eşim saat 21.00 da yatıyor. ben yine yalnızım yine yalnızım. bunu yazarken bile ağlıyorum. çok yorulduğunu söylüyor eskiden böyle değildi eşim. her istediğimi yapıyor ama ben benimle vakit geçirsin istiyorum. birlikte bir şeyler yapalım istiyorum. eşim sadece uyuyor. neden böyle oldu anlamıyorum. konuşmayı denedim. çok yoruluyorum dayanamıyorum diyor. surat yapıyorum bu sefer kızıp sabaha kadar uyumuyor işe uykusuz gidiyor. ne yapacağımı şaşırdım. hiç akşamları filan dışarı çıkamaz olduk. kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. buraya yeni taşındık eşim dostum yok. bende çalışıyorum yıpranıyorum. yalnızlıktan çok sıkıldım. ne yapacağımı bilmiyorum. ağlıyorum ağladıkça da bebeğimi üzüyorum diye kahroluyorum ama o kadar doluyum ki anlatamam bu konuda ne yapmalıyım bi akıl verin kızlar ya. eşim normalde o kadar anlayışlı biridir ki anlatamam. her istediğimi yapar el üstünde tutar beni ama bu ara çok yalnız bırakıyor beni. eşim askeri personel. çok yoğun çalışıyor biliyorum ama bende ilgi istiyorum çok mu bencilim bilmiyorum ama yeter valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?