2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Selam arkadaşlar ya bizim sağlık ocağı 75lik glikoz al onu iç evde iki saat sonra gel kanını alalım dedi o glikoz nasıl hazırlanıyor bilen var mı ne kadar suyla karıştıracağım yani??

hastanenin eczanesi ya da medikallerinde hazır kutu kola gibi satılıyor 5 liraya onu içeceksin.tadı da meyveli soda gibi.ayrıca yanlış tarif etmişler sana bana da yanlış tarif ettikleri için 2.kez yaptıracağım.önce aç karnına kanını alacaklar.sonra hemen ardından glikosolü içer içmez 0.dakikada kanını alacaklar.sonra 1.saatte sonra 2.satte kanını alacaklar bu iki saatte ağzına sakız bile girmeyecek aç olacaksın.bence sen bunu hastane ortamında yaptır

Cevap veren arkadaşlar teşekkürler. Ya bende biliyorum aç alması lazım ama öyle deyince hemşire şaşırdım işte. Yoksa şeker yükleme testinin kolları on defa deldiren bişey olduğunu biliyorum ben erkenden gidip önce açlığı aldırıp orada hazırlatırım şekeri suyu kaç saat beklicez kim bilir

benim çıtçıtlılar olmamaya başladı yaa almam lazım aslında ama hamile çıtçıtlısı varmıdır hakkaten hiç düşünmedim
Kizlar hic fitil kullandinizmi simdye kadar
enfeksiyon için kullandım canım 2 tane

maşallah canım ne güzel, inşallah hep sorunsuz gider kontrollerin bende erken doğum riski olmasına rağmen doktorum 1,5 ay sonra gel dedi, 24. haftamda gitmiştim 30. haftada gel dedi şok oldummm

Kızlar maşallah ne çok yazmışsınız, bu gün acayip sancı ve sızlamalar hissettim alt tarafta çocuk hareket ettikçe sanki alttan bi bıçak sokuyolar kaba tabirle aniden bi acı hissi:18: çok tırstım açıkcası. Uzun sürmüyo anlık geçiyor sonra. Ama hala devam ediyo Allh'ım sen koru umarım geçici bir şeydir idrar yolu enfeksiyonu desem 2 hafta önce bişey yoktu. Nerdeyse günde 3 Lt Suiçiorum neyse hadi hayırlısı böyle şeyler hisseden var mı?????

1 adet kakaolu hazır pasta keki, 1 yumurta, 3 su bardağı süt,4 yemek kaşığı şeker,3 tepeleme yemek kaşığı un,200gr labne peyniri ,
Keki ıslamak için; 1 su bardağının dibinde 2 tatlı kaşığı neskafe ve 2 tatlı kaşığı şekeri az sıcak suyla eritip üzerine soğuk su ekleyin karıştırıp keki ıslatın
Yumurta süt şeker ve unu karıştırarak pişirin bayağıkoyulaşıyo ona göre. Altını kapatıp soğumasını beklemeden labneyi boşaltın ve blendır ile iyice karıştırın. Isladığımız kekin içine bir kısmını kalan kısmınıda üzerine dökün. Hemen akabinde kakaoyu ince çay süzgeci ile sepin dışarıda soğuduktsn sonra dolaba koyun AFİYET OLSUN

Teşekkürler cnm.hastaneyi aradık 10 tlimiş.pahalı bisey olsa devlete gitmeyi düşünüyordum lakin cebellestigimi değmez:)

demek 10 lıraymıs ucuzmus bende pahalıdır dıye hıc sormadan devlette yaptırdım dun aldım sonuclarını. bu arada hıcde cebellesmedım gıttım kanımı verdım 1 saat sonra sonuclar cıktı aclık sekerım 74mus.
50lık glıkoz ıctım bı saat sonra tekrar kan aldılar. ama ben aclıktan tansıyonum yerlere dustugu ve cıft gormeye basladıgım ıcın 1 saat daha bekleyıp sonucu almadım dırek eve geldım bugun esım aldı ısten gelısken. 1 saat sonrakı de 115 cıkmıs.
ayrıca ıdrar testıde yaptırmıstım burada da yazmıstım gecen 5 dakıka arayla ıdrarım gelıyo gıdıyorum azıcın yapıyorum kalkıyorum dıye. 1 gece olmustu sadece ama doktora soleyınce tahlıl ıstedı tahlılımde temız cıkmıs şükür. demekki üşüttüm o gün buradan bi arkadaş yazmıstı zaten dogru demiş.

Ben sinemaya gitmeyeli aylar oldu. Tamam miyız çağan ırmak ın filmine gidip bol bol ağlamalı aslinda sümügünü çeke çeke:))
Türk komedisi iyi olmuyor ama dramı çok iyi yapıyo keratalar.

tamam mıyız ı izledim çok güzeldi ama sadece 1 yerinde gözlerim doldu bir de son sahnesinde tüylerim diken diken oldu o kadar ağlamalı bir film değildi bence ama benim dünyam ı izleyenlerin iki göz iki çeşme çıktıklarını biliyorum

kızlar bişey sorcam geçenlerde kim almıştı casual travel sistem bebek arabası indirimdeydi hangi sitelerdeydi???????

canım ben almıştım. gittigidiyordan bebek marketi diye bir dükkandan 399 tl+kargo bedava ama o zaman son 3 gün yazıyordu. şimdi ne kadar bilemem

Canım ben devlet hastanesinde yaptırdım75 mg iki plastik bardağa böüştürdüler üzerine hazır su sonrada limon sıktılar gayet şekerli limonata kıvamında içtim önce aç, içtikten yarım saat,ondan bi yarım saat sonra ve ondan 1 saat sonra olmak üzere 4 defa kan alındı

slm kızlar en son muhabbet nerde kaldı bilmiyorum ama gündüz saç rengi muhabbeti sırasında akşam foto eklerim demiştim işte saçlarım ombre bu olsa gerek dimi schaqa :) birde demiştim ya ben her hafta göbüşümün fotosunu çekiyorum diye, onlara bakıodumda bu haftayı ekleyesim geldi :) 25+0 dayken

kızlar benim canım çok sıkkın. moralim inanılmaz bozuk.

bilenler bilir benim eşim görevdeydi yalnız bir hamilelik geçiriyordum. pazartesi günü eşim geldi çok şükür. ama istediğim gibi ilgi göremiyorum eşimden. işten 17.30 da geliyor yemeğimizi hazırlıyoruz yiyoruz. eşim saat 21.00 da yatıyor. ben yine yalnızım yine yalnızım. bunu yazarken bile ağlıyorum. çok yorulduğunu söylüyor eskiden böyle değildi eşim. her istediğimi yapıyor ama ben benimle vakit geçirsin istiyorum. birlikte bir şeyler yapalım istiyorum. eşim sadece uyuyor. neden böyle oldu anlamıyorum. konuşmayı denedim. çok yoruluyorum dayanamıyorum diyor. surat yapıyorum bu sefer kızıp sabaha kadar uyumuyor işe uykusuz gidiyor. ne yapacağımı şaşırdım. hiç akşamları filan dışarı çıkamaz olduk. kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. buraya yeni taşındık eşim dostum yok. bende çalışıyorum yıpranıyorum. yalnızlıktan çok sıkıldım. ne yapacağımı bilmiyorum. ağlıyorum ağladıkça da bebeğimi üzüyorum diye kahroluyorum ama o kadar doluyum ki anlatamam bu konuda ne yapmalıyım bi akıl verin kızlar ya. eşim normalde o kadar anlayışlı biridir ki anlatamam. her istediğimi yapar el üstünde tutar beni ama bu ara çok yalnız bırakıyor beni. eşim askeri personel. çok yoğun çalışıyor biliyorum ama bende ilgi istiyorum çok mu bencilim bilmiyorum ama yeter valla

Sen de haklısın ama eşinin üzerine fazla gitme istersen bak kendin diyosun eşim çok anlayışlıdır diyosun geçici bi dönemdir, lütfen kendini de bebeğini de yıpratma canım

kızlar hepinize iyi geceler bugün annemle gezmeye gittik gelincede ben yokken neler yazmışsınız bakiyim dedim maşallah 85 sayfa olmuş ......

alevela canım hem kardeşine hemde diğer tarafa çok üzüldüm ama işte adı üstünde kaza herkesin başına gelebilir inşallah güzel gelişmeler olurda burda hep beraber seviniriz ....

canım ben almıştım. gittigidiyordan bebek marketi diye bir dükkandan 399 tl+kargo bedava ama o zaman son 3 gün yazıyordu. şimdi ne kadar bilemem
sagol canim evet bulamadim zaten bebek arabasi, tasima koltugu travel sistem
Boyle 3 parca mi oluyor? Tam bilgimde yok ama kullanisli hafif bisi olsun istiyorum neyse bakicam artik magzalarda cok pahali 1000 tlden basliyor netten almak en mantiklisi.biz uyandik yine bu arada bel agrisindan bide kizim karnimda tepiniyor masallah balikim:)

Sagol canim insallah sen de vaktinde kucagina alirsin bebisini:)doktorlar mi cok rahat biz mi cok pimpirikleniyoruz anlamadim allahtan hareketlerini hissediyoruz yoksa meraktan catlariz:))) anne olmak sanirim boyle bisi:) rabbim bebislerimizi korusun.

Cok yoruluyorsa napsin cnm senle bi ilgisi yoktur.benim rsimde bu ara cok yogun aksamlari evde bile pc basind.bende bazen ooofff sikildm diyrm.2 dk yanima gelip gene gidio napsin is bu sonucta.sende haftaici diilde haftasolari esinle plan yap.haftasonunun dolu dolu gecerse tim haftayi idare eder :)

kızlar bu şeker yüklemede limon suyu içmek yanlış sonuçlara sebep verir diye biliyorum,nedeni ise limonun kan şekerini yükseltirken yavaşlatıcı etkisi var,bu bilinen bir gerçek ama maalesef bir çok yerde böyle uyguluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…