Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saç boyatmak ve çatlak kremi mevzusuna takıldım ben saç boyası konusunda yapılan kesin bir araştırma yok bunu kesin bir dille anlatması yanlış geldi bana bir de çatlak kremini ben 3 aydır kullanıyorum zaten üzerinde hamileler kullanabilir yazıyor ve hamileler için üretilmiş bişey zaten ve dünyanın en iyi markaları üretiyor bu kremleri böyle bir risk neden alsınlar ki kafam karıştı çok![]()
desen olarak güzelmiş ama 70*130 var bunların istersen bir de onlara bak onlar birazcık daha büyük gibi duruyor....
kız bende okuyunca merak ettim spagettiden nasıl oluyormuş kule ???? eğer yenebilecek birşeyse lütfen bize de tarifini yayınlar mısın çünkü evdeki bıcırık hasta ve makarnadan başka birşey tüketmiyor bir kaç gündür bende de seçenekeler tükenmek üzere
sana da hayırlı cumalar .... aminnnnnnnn
belki poziyon değiştiriyordur o da bilememiştir nasıl olacağını.... hemen panik yapma dur sakin ol. ama tabii seni zorluyorsa da doktorunla görüş
insanları anlamıyorum ya hakkaten anlamıyorum bir daha sağlık sektöründe çalışmak mı asla tövbe yeter ya hele bir daha psikiyatri servisi mi trilyonlar verseler de asla çalışmam 11.45 teki randevusuna 12.20 de gelip bir de üstüne beni neden aramadınız arayıp haber vermiyor musunuz böyle hizmetiniz yok mu diye paylamaya çalışan kadın sana sesleniyorum
'' GERİZEKALI BEYİNSİZ APTAL BEN HER GÜN SADECE SENİNLE DEĞİL SENİN GİBİ 30 KİŞİYLE UĞRAŞIYORUM HEPİNİZE YETMEM İÇİN BENİM DE SİZİN GİBİ HUNİ TAKIP GEZMEM LAZIM HER DEDİĞNİZİ SİNEYE ÇEKMEM LAZIM Kİ SİZİN İSTEDİĞİNİZ GİBİ DAVRANAYIM ANLAYIŞ GÖSTERDİKÇE TEPEME ÇIKIYORSUNUZ BİR DE ÜSTÜNE HALA ANLAYIŞ BEKLİYORSUNUZ SORUN O VERDİĞİNİZ PARALARSA ONLARI TEK TEK KIVIRIP K.....NIZA SOKUN ÖFFFF YETER BE BIKTIM YA !!!'' ağlicam artık niye insanlar anlayış göstermekten çok anlayış bekliyor biri beni kurtarsın burdan!!!
selam kızlar
dünden beri benim moralim çok bozuk. şimdi yazarken bile ağlıyorum. dün eşimin ailesi video konuşma yapmak istediler eşim aradı konuştular. bende diğer kanepede oturuyorum. önce 10-15dk annesiyle konuştu sonra abisiyle konuştu sonra babasıyla konuştu. yaklaşık bi 20-25dk görüştüler. hiçbiri ne beni ne bebeğimi sormadılar. bırakın sormayı selam bile göndermediler. şok oldum hiç böyle yapmazlardı çok alındım. alındığımı eşime belirttim eşim önce hergün konuştuğunuz için sormamışlardır dedi selam bile göndermediler dedim. bir saat kadar önce abisi facebookta sormuştu nasılsın vs diye. ama bi selam gönderilmez mi. her neyse ben hamileliğin etkisiyle ağlamaya başladım yatıyoruz bu arada. eşim bir iki ağlama filan dedi ama istediğim gibi teselli etmedi beni bende ağlayarak odadan çıktım. arkamdan gelir sandım gelmedi. bende kanepede yattım. ilerleyen saatlerde gelmiş beni yatağa götürmeye çalışıyor ona da kızdım iyice ağladım. ağladıkça rahatsızlandım. çok ağrıma gitti. eşimin ardımdan gelmemesinin açıklaması gelseydim daha kötü kavga ederdik nerden bileyim senin yatağa gelmeyeceğini diyor(daha önce hiç yatağı terketmemiştim). uykumu iyi alamadım bugün okulda çok kötüydüm son ders izin aldım. birazdan yatacağım sizinle paylaşmak istedim. biliyorum belki çok saçma ama böyle bir moral bozukluğu içindeyim. eşime de rahatsız olduğumu söylemedim hala kırgınım ona.![]()
ben 2 kere kullandım monurol tek kullanımlık hamileliktede kullanılıyo sorun yok diyolar doktorlar .....
sonucun iyi çıkmasına sevindim ...bizimde 14 ünde bakalım biz napcaz .....
canım bildiğim kadarıyla hamilelite sıcak zararlı sen dikkatli ol bence bidaha yapma nolur nolmaz.....
oyyy ben o tuğla koymayı küçükken babam yapardı nasıl güzel uyunurdu onunla valla anılarımı anımsattın birden bire:))
ben zararlı mıdır onunla ilgili yorum yapamayacağım canım. bilenler illa ki yorum yapacaktır:))
ben sadece tuğla ısıtma deyince paylaşayım dedim
cnm pek doğru olmaz sanırım sıcak banyo yapmayın, hatta duşa kabin çok sıcak buharlı olursa biraz aralık bırakın derler o yüzden doktora sormadan yapma bence.
Ahahahaahaah eşinin düştüğü dehşeti hayal ediyorum da senin için fena komik bir an olmuştur:))) buyücek kocaman olacak hep bebek kalacak degil yaa deseydin sende:))iyi çok sevindim hamişler üzülmesin onlar çiçektir ben de komik bir olay anlatayım bu arada dün sabah eşim kireç gibi bir suratla uyandı noldu ne bu halin dedim ''gece çok kötü bir rüya gördüm sen doğum yaptın ama bebek karnından çıktı ayağını gördük önce sonra sana dedim sen doğuruyorsun bir anda bebek çıktı sapsarı saçları mavi gözlü sonra 1 yaşına geldi ertesi gün bir uyandık 14-15 yaşlarında kapkara bir kız oldu dedim biz böyle olursa bu çocuğa nasıl bakıcaz hergün büyüyor bu :))))'' canım benim çok korkmuştu ben de çok güldüm bu olayabakarsın karnımızdan pırtlayıverir bizimkiler :)))
spagettiden nasıl kule yapılıyor kız anlamadım![]()
günaydın canım keyifler güzeldi de sanırım topikte biraz gerginlik olmuş
doktorum son gittiğimde sordu doğumu nasıl istiyorsun diye ben de fark etmez bebeğim bilir dedim sonuçta ikiside olur bu normal doğum yapanlar illa hava atacak çatır çatır doğurdum diye aferin sana diyorum bende sonuçta sağlıklı bir doğum olsunda nasıl olursa olsun eml_84 takma sen sonuçta sezeryan istiyorsun sana bırakılıyor her şey başka kimseye de ilgilendirmez senin nasıl doğum yapacağın
kv de devlet hastanesi para almıyormuş diye duymuş biz özelde yapıcaz inş. doğumu devlet para almıyor olabilir ama ben devlet hastanesinde doğumu yapmak isteseydim oraya giderdim eşim özelde olucaz dedi ve konu kapandı bazı konular kimseyi ilgilendirmez.sonuçta bebk kararını eşimizle verdiysek bu konularıda eşlerimizle paylaşıp konuyu sonlandırıcaz![]()
selam kızlar
dünden beri benim moralim çok bozuk. şimdi yazarken bile ağlıyorum. dün eşimin ailesi video konuşma yapmak istediler eşim aradı konuştular. bende diğer kanepede oturuyorum. önce 10-15dk annesiyle konuştu sonra abisiyle konuştu sonra babasıyla konuştu. yaklaşık bi 20-25dk görüştüler. hiçbiri ne beni ne bebeğimi sormadılar. bırakın sormayı selam bile göndermediler. şok oldum hiç böyle yapmazlardı çok alındım. alındığımı eşime belirttim eşim önce hergün konuştuğunuz için sormamışlardır dedi selam bile göndermediler dedim. bir saat kadar önce abisi facebookta sormuştu nasılsın vs diye. ama bi selam gönderilmez mi. her neyse ben hamileliğin etkisiyle ağlamaya başladım yatıyoruz bu arada. eşim bir iki ağlama filan dedi ama istediğim gibi teselli etmedi beni bende ağlayarak odadan çıktım. arkamdan gelir sandım gelmedi. bende kanepede yattım. ilerleyen saatlerde gelmiş beni yatağa götürmeye çalışıyor ona da kızdım iyice ağladım. ağladıkça rahatsızlandım. çok ağrıma gitti. eşimin ardımdan gelmemesinin açıklaması gelseydim daha kötü kavga ederdik nerden bileyim senin yatağa gelmeyeceğini diyor(daha önce hiç yatağı terketmemiştim). uykumu iyi alamadım bugün okulda çok kötüydüm son ders izin aldım. birazdan yatacağım sizinle paylaşmak istedim. biliyorum belki çok saçma ama böyle bir moral bozukluğu içindeyim. eşime de rahatsız olduğumu söylemedim hala kırgınım ona.![]()
ben yarın doktorumla bi konuşayım bu konuyu.. netteki araştırmalarımda olmam gerektiğini söylüyor :))
Kızlar tüy konusu baya yazılmış.Bende bildiklerimi paylaşmak istedim.Gebelikten önce laser epilasyona başlamıştım.Gebelik planlayınca devam edemedim ve tüylerden tam kurtulamadım.Ama merkezden bana söylenen kalın ve koyu tüylerde laser epilasyonun daha etkili olduğu o yüzden tüylerden kurtulana kadar jilet yapmam gerektiğiydi.Gerçektende koyu ve kalın olanlar en erken gidenler oldu.İnce ve cansız olanlar tam geçmedi.Merkezin tekrar tekrar gideyim diye yaptığını sanmıyorum.Çünkü paket satın almıştım.Tüyler bitene kadar istediğim kadar gidecektim.
Merhaba kızçeler bugün çok enerjiğim işte olmama rağmen :) sanırım yarım ayrıntılı ultrasonum var birde eminönüne gidip ciciler alıcaz urasıma çok heyecanlıyım 3 haftadır görmüyorum çok özledim sıpamı birde bunu aldım şimdi morhipodan dayanamadımEki Görüntüle 854106
selam kızlar
Emelcim senin yazdıklarında evet korkutuycu ama daha neler gördüm bu forumda (topikte değil), aklımı kaçırıyordum (bu topik dışında 2014 mart cicilerini okuyorum, başka da okumuyorum artık) o yüzden ben de seni çok iyi anlıyorum, bu o kadar özel bir dönem ki bıraksınlar herkes istediği şekilde kavuşsun yavrusuna..
bırakalım bu can sıkıcı mevzuları onun yerine siz hangi egzersizleri yapıyorsunuz, hangi müzikleri dinletip, hangi ninniyi söylüyorsunuz.. bu tip şeylerden konuşalım.. zaten doğumdan sonra rahatlamış bir şekilde anlatırız doğum hikayelerimizi![]()