insanları anlamıyorum ya hakkaten anlamıyorum bir daha sağlık sektöründe çalışmak mı asla tövbe yeter ya hele bir daha psikiyatri servisi mi trilyonlar verseler de asla çalışmam 11.45 teki randevusuna 12.20 de gelip bir de üstüne beni neden aramadınız arayıp haber vermiyor musunuz böyle hizmetiniz yok mu diye paylamaya çalışan kadın sana sesleniyorum
'' GERİZEKALI BEYİNSİZ APTAL BEN HER GÜN SADECE SENİNLE DEĞİL SENİN GİBİ 30 KİŞİYLE UĞRAŞIYORUM HEPİNİZE YETMEM İÇİN BENİM DE SİZİN GİBİ HUNİ TAKIP GEZMEM LAZIM HER DEDİĞNİZİ SİNEYE ÇEKMEM LAZIM Kİ SİZİN İSTEDİĞİNİZ GİBİ DAVRANAYIM ANLAYIŞ GÖSTERDİKÇE TEPEME ÇIKIYORSUNUZ BİR DE ÜSTÜNE HALA ANLAYIŞ BEKLİYORSUNUZ SORUN O VERDİĞİNİZ PARALARSA ONLARI TEK TEK KIVIRIP K.....NIZA SOKUN ÖFFFF YETER BE BIKTIM YA !!!'' ağlicam artık niye insanlar anlayış göstermekten çok anlayış bekliyor biri beni kurtarsın burdan!!!
Canım ya, inan her işin kendine göre zorluğu var. Hayat işten ibaret değil ya. Sen bebişini düşün, rahatla. Gerginlik sana da bebeğe de zararlı...