Cumartesi bende sonunda ayrıntılu ultrasona girdim 2. düzey oluyormuş ve evet biz renkli beklerken renkli değil bu dedi şaşırdık tabi onlar 4 boyutlu isteğe bağlı onda organ ölçümü yapılmıyor dedi doktor bizde önemli değil dedik yarım saat kadar sürdü çok ilgili bir doktordu medivia hastanesi bebeğimin zekasında yada organlarında hiçbir problemi yok gayet iyiymiş ama bebeğim küçük ben daha söylemeden troit ilacımı kullanıyorsun tansiyonunmu var diye söyledi zaten bebeğe giden bir damarım tansiyondan dolayı büzüşmüş ve yükseldikçe kan dolaşomı sağlıklı bir şekilde gitmiyormuş sorun bebeğinde değil sende dedi stres yasak kalabalık yasak işin bitmesine allahtan 15 gün kaldı gerekirse konuşmıcaksın evden dışarıyada çıkma herşey sana bağlı dedi erken doğum riskim çok yüksekmiş:26: ben duyunca hemen ağladım zaten kızdı doktor kötü birşey yok 1 hafta geride heyecan yapma dedi damarlarımı kontrol altına alıcaklarmış cumartesi doktoruma gidicem bakalım ne dicek sanırım hertürlü tedbir için akciğerin gelişmesi için iğne yapılacak hayırlısı olsun inş bebeğim zamanında gelir