çok teşekkür ederim canım benim :) ama sen de çok tatlı görünüyorsun.ikiz beklemene rağmen karnın çoook kocaman değil.ayrıca hangi hamile göbeği çikin olabilir ki? çok güzelsiniz maaşallah. manık için üzüldüm.en büyük korkularımdan biri zuzu yu kaybetmek
kesinlikle öyle canım :) biz beraber uyuyorduk ama doğumdan sonra sıkıntı oluşturabilir diye 1 aydır yanımda yatırmıyorum.alıştı zuzu da.salonda yatıyor artık :)
süper göbüş :) çok tatlısınız.evet erkek karnı sivri olurmuş dimi?benim göbek yayılmış durumda
işte can alıcı soru!tek korkum bu kıskançlık.çünkü veteriner bazı hareketlerinden dolayı zuzunun beni annesi olarak gördüğünü söylüyor.bebiş gelince kıskançlık yaparsa zor olacak çok.hiç bir çözüm bulamazsak,en son seçenek kv bakacak.onlarda da 2 kedi var.gene de hiç istemediğim bişey,umarım kıskançlık yapmaz kuzucum.
benimkini küçükken aldım sokaktan ama pisi pisiyle hiç seslenmedim.şimdi pisiye bakmıyor bile.mamasını vermeden önce adını söyleyip mamasını veriyordum.şimdi adını duyar duymaz bakar ve mırnav diye cevap verir :) yatak odanda da yokmu ayna,merak ediyoruz göbüşleri :))
yahu cuk olmuş gene amargi :) bayıldım.yazıcıdan çıkartıp kapılarımıza assak