- 29 Temmuz 2013
- 1.205
- 89
- 48
evet kızlar sezeryan mı normal doğum mu konusu kapandı başka konular açalım
Eveeet ne diyorduk
İsim konusunda ne durumdasınız kızlar?
Kararlar kesinleşmeye başladı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar sezeryan mı normal doğum mu konusu kapandı başka konular açalım
benımde ayaklarım cok sısıyor davul davul(
ınsallah sekerden degıldır... bgn seker sonucumu ogrenıcem
ılk zamanlar yıkamak zor olabılır. bende mermersah bezlerden kulllanmıstım kızıma bol bol acak dısarı felan cıktıgımda unıbaby kullanıyordum
agız suyu sılmek ıcınde bırebır bu mendıller....cep bıyutu ıyıdır sankı cunku cok cabuk kırlenıp atılıyor....bıde bıde cok sade kenarlıları bence ıyı... cunku benım annemler mendıller guzel olsun dıe bısuru ıs yapmıslar kenarlarına oraları ser oldugu ıcın hıııc kullanamamıstım
okadar cok krem denedım kı su 3u benım kurtarıcılarım oldu...suducream, mustelaa veee destiniii
sezeryan ve normal dogum konusma konusu coktaaaaaan tarıh oldu bu forumda
Hoşgeldin canım. Bana özeldel bebeğin cinsiyeti sat ve beklenen doğum tarihi ve kendi yaşını atar mısın? Artık tablomuzu güncelliyelim.
Eveeet ne diyorduk
benim kızım olacak adı deniz olacak inşallah ama ikinci ismini de meyra istiyorum deniz meyra
günaydın kızlar dün ben alışverişteydim daha çok fiyat araştırması falan yaptım hemde ufak tefek bişeyler aldım işte 10lu hastane çıkışı havlu bornoz takımı battaniye falan sağolsun görümcemde yanlız bırakmadı beni herşey çok güzel neyse eve geldik kaynanacım bütün hevesimizi kursağımızda koydu yok on beğenmedim yok bunun rengi güzel değil bunun ne gereği var yanihala içim eziliyo öle üzüldüm ki anlatamam detaylara girmiyorum hele beşik muhabbetini hiç açmıyorm yok artık demeyeseniz diye ilk bebeğimiz sonuçta da ilk torun biraz hevesli daha özentili olmasını beklerdim
bende normal doğum istiyorum çok heyecan verici. çektiğim sancılardan zevk alacağım diye düşünüyorum umarım bi aksilik olmazda sezeryana almazlar. doğurdum diyebilmek için doğurmak gerekiyor.
kızlar günaydın gelir gelmez sizle paylaşmak istedim dün yazmıştım 5 te doktor randevumuz var diye muayeneye girdik herşey yolunda gayet iyi görünüyordu hatta nefes alırken baloncuk çıkardı onu gördük :) sonra bir ara ses kesildi doktorda allahım aklıma neler geldi kötü bişey mi var acaba dedim içimden durumu toparlamak için '' eşimin bugün doğum günü şöyle kızımızın güzel bir resmini istiyoruz'' dedim doktor da '' ben daha güzel sürpriz yapiyim bu çocuk kız değil erkek!'' dedi
yani anlicanız bizimkinin 1 ayda pipisi çıktı! şoklardayım hala :)
Canım yanlış anlama olmuş galiba, forumda bir de benim gibi normal doğumu çok isteyip hayat boyu sezeryan olmak zorunda olanlar var. Ya da korku endişe dolayısıyla sezeryanı yercih eden annelerimiz var forumda. Biliyorum eminim öyle demek istemedin ama okuyan biraz sanki yetersizlik veya eksiklik gibi bir hisse kapılıyor.
amargiii sana bısı sorucam.. ben cook cabuk yoruluyorum acaba bunun kıloyla ılgısı varmı sen dıyete gırınce cok ıyı hıssedıyorum kendımı demıstın ya sendede boyle bır durum varmıydı??*
( ben kızımda son gune kadar dag bayır gezmıstım aMA yedıklerıme dıkkat edıyordum bunda malesef allah ne verdıyse modundaym)
Ben biliyorsun sürekli evde yatmak zorundayım. Bazen telefon çalıyor. Yanıma almadıysam yavaşça kalkıp teli arıyor buluyor ve konuşmaya başlıyorum. Yemin ederim telefondaki herkes neden nefes nefesesin? Yoksa koştun mu, iş mi yapıyorsun?" Diyorlar kimseye anlatamıyorum. Adım atsam yoruluyorum. Bunun öncelikle gebelikle ilgisi var. Artık bu aylardan itibaren kalp iki kişilik pompalamaya başlıyor. Bunda elbetteki kilo ve yaş kesinlikle etkili. Bşr eşim de aynı şeyi söyledi, sistemli spor yapma alışkanlığı olan bir kadın gebe kaldığında ödem , hemen yorulma gibi sorunlar da yaşamıyormuş. Sen normalsin anlayacağın...
Anladım tatlım hayırlısı olsun iyi düşünmüşsün çalışma şartların da zor çünkü anladığım kadarıyla.Ben de ayrılıcam bu ay hariç 2 kaldı deyince sorayım dedim.Ben de ocak sonuna kadar çalışıp bırakıcam işi o yüzden gün sayıyorum.Annem yakınımda ama ben kendim bakmak istiyorum,evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum![]()
bende aldım ki evde olmasına rağmen çünkü evdekileri abimiz için kullandık ve kullanmaya devam ediyoruz...
sen kendini nasıl hissediyorsan o zaman ayrıl arkadaşım işten kıyamam sana seni etkilerse bebeği de etkiler bunun için hiç kafana iş durumlarını takma. hem bak sonrasında da bebeğine kendin bakabileceksin sen onunla geçireceğin güzel günleri düşün..
merhabaaaaaaaa![]()
barbie_2010 ;
bende senin gibiyim çocukla bir yatmaya gidiyorum uyuyakalıyorum neyse eşim gelip kaldırıyor oturuyoruz sohbet falan ediyoruz eğer herhangi bir iş yapmıyorsam bende resmen sızıp kalıyorum koltukta... sonra bir daha kalkıyorum ertesi gün için oğlanın çantasıydı yok kahvaltısıydı onları hazırlıyorum sonra yatmaya...
birde gece bazen oğlan yanımıza geliyor ben de kalkıp onun yatağına yatıyorum bazen uykum kaçıyor tv nin başında uyuyakalıyorum. eşimde her akşam başka bir yerden topluyorum seni bir yer belirle kendine diyor yazık..![]()
kızlarr ben bel ağrısından ölüyorum yaaa
30 dk oturmadan ayakta durayım belim kitleniyo
bu akşam misafirlerimiz vardı yemek hazırlığı fln yaptım
ama bittim yaaa
hiç iş yapamıyorum evi süpürsem bile anında başlıyo
şiddetli dr. a söyledim dediki şimdi omurgalarının değişme yaşındasın (yaşım 24)
hem 2. gebeliğin hemde bebek sırtına meyilli ondan dedii ama ben
nasıl tamamlıycam hamileliğimi böyle ağrılarlaa
bide bu akşam oğluş o kadar aktif kii vurduğu yeri inletiyo maşallahh
bu kadar beli ağrıyan var mı kiiii aranızdaaa![]()
Ben biliyorsun sürekli evde yatmak zorundayım. Bazen telefon çalıyor. Yanıma almadıysam yavaşça kalkıp teli arıyor buluyor ve konuşmaya başlıyorum. Yemin ederim telefondaki herkes neden nefes nefesesin? Yoksa koştun mu, iş mi yapıyorsun?" Diyorlar kimseye anlatamıyorum. Adım atsam yoruluyorum. Bunun öncelikle gebelikle ilgisi var. Artık bu aylardan itibaren kalp iki kişilik pompalamaya başlıyor. Bunda elbetteki kilo ve yaş kesinlikle etkili. Bşr eşim de aynı şeyi söyledi, sistemli spor yapma alışkanlığı olan bir kadın gebe kaldığında ödem , hemen yorulma gibi sorunlar da yaşamıyormuş. Sen normalsin anlayacağın...
günaydın kızlar dün ben alışverişteydim daha çok fiyat araştırması falan yaptım hemde ufak tefek bişeyler aldım işte 10lu hastane çıkışı havlu bornoz takımı battaniye falan sağolsun görümcemde yanlız bırakmadı beni herşey çok güzel neyse eve geldik kaynanacım bütün hevesimizi kursağımızda koydu yok on beğenmedim yok bunun rengi güzel değil bunun ne gereği var yanihala içim eziliyo öle üzüldüm ki anlatamam detaylara girmiyorum hele beşik muhabbetini hiç açmıyorm yok artık demeyeseniz diye ilk bebeğimiz sonuçta da ilk torun biraz hevesli daha özentili olmasını beklerdim
Eveeet ne diyorduk
Önceleri çıkan kararsızlık ve bir sürü konuşmadan sonra dün 10 adet isim yazıp(eşim beşini ben beşini seçtim) sırayla kura çektik en çok oy alan isim Damla oldu ve ben bu konuyu kapattımHerkes sürekli sorup duruyodu söylediğim isimleri de beğenmeyip kendi sevdikleri isimleri enpoze etmeye çalışıyorlardı. Ailede bile ne zaman otursak mevzu ismi bu olsun şu olsundan açılıyordu. Köklü çözüm yaptım bebeğimin şansına ne çıkarsa dedik :) sonuçtan Babamız pek memnun deği gibi ama adil bir oylama olduğundan bir şey diyemiyo :) Sıra Eksik Eşyalarımızı Hafta sonu almaya geldiiiiii .....
Sabah sabah tepem attı. Ben de normal değilim ki, hangi gebe bana kendini kötü hissettiren bir şey anlatsa kişisel alıyorum. Kendime yapılmış sayıyorum. Kızlar bu kayınvalidelerin yaklaşık bir % 70'inin damarlarında muazzam bir oposruluk potansiyeli akıyor, eminğm artık. Ben kırıştığımda ve büzüştüğümde, yani memelerim ramazan pidesi gibi içi boşalıp sarktığında o kalan % 30'luk dilimde olmak istiyorum.