• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar :((
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi:(( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye:((
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.

geçmiş olsun canım bebeğin ve iyisin gerisi önemli değil

tşk ederim canım mina ismini taşıyanlar genel sessiz sakin huzurlu oluyomuş anlamıda liman zaten :) ismin kişiliğini yansıttığını inanıyorum
bide kızım zaten balık burcu olcak bakalım allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

İngiliz edebiayatı profesörü ünlü yazarımız Mina Urgan gibi entellektüel, dürüst, kendine güvenli ve yere sağlam basan tam anlamıyla aydın bir kadın olsun... Attığı adımla saygı uyandırsın...

Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar :((
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi:(( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye:((
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.

Cd bilgisayarin cd sürücüsündeydi önceki gün izlemiştim sonra orda unutmuşum. Pc yi çalınca o da gitti:((
Çok korktum elim ayağım boşandı. Hemen çıktım evden. Demir parmaklık vardı onu gündüz vakti duvardan sökmüşler ben nasıl güvenicem o eve de kalıcam bilmiyorum. Sanırım satıcaz evi ben o evde kalamam tek:((

kıyamam sana çok geçmiş olsun.....
okuyunca çok üzüldüm iyi ki sana ve bebeğine bir şey olmadı arkadaşım.
evet manevi değerleri çok büyük belki ama cana geleceğine mala gelsin.
lütfen üzülme

ayy ya çok heyecanlıyım babasıyla buluşurken bile bu kadar heyecan yapmamıştım dün gece uyuyamadım heyecandan :16:
3 te randevum bakalım minikim nasıl büyümüş mü annişle babişe cinsiyeti göstercek mi çatlıycam meraktan bir kase reçel yedim sırf göstersin diye :10: :10:

ayy teyzoları dua edin inşallah bir problem yoktur ne sorucam onları gözden geçiriym...

1. Arada su gibi az akıntım oluyo sorun mu
2.bazen çarpıntım oluyoo nefesim kesiliyo ne yapayım
3.sırt üstü uyumuyayım diye kabuslar görüyorum bana bi çareee
4.Minişimi dogar dogmaz ham edebilir miyiiiim :16:

seninle aynı şaşkınlığı paylaşıyorum canım :)) bizimkide pipiliymiş :9::52:

ayyy gerçekten mi?:53::53::53:benim yaşadığım şoku sen de yaşamışsındır ben belki 50 defa sordum gerçekten mi şaka mı bu doktor falan diye :))) hayırlısı olsun sağlıklı evlatlar olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil :)

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

Pihtilasma icin igne kullanan arkadaslar,obcesinde ya da sonrasinda igne yapilcsk yere kolonya suruyo musunuz?be pamuga az kolonya surup onunla igne yapilcsk yere sutup oyle yapiyom igneyi ama kolonya zararli midir ki

Canım benim geçmiş olsun,Allah bi daha yaşatmasın evet gerçekten tatsız bi durum olmuş ama kendini üzmemeye çalış olur mu hiçbirşey senden ve bebeğinden daha değerli değil.Daha güvenli , daha içine sinen bir yere taşınmanıza vesile olur bu durum.Tekrar geçmiş olsun canım.

bende normal doğum istiyorum çok heyecan verici. çektiğim sancılardan zevk alacağım diye düşünüyorum umarım bi aksilik olmazda sezeryana almazlar. doğurdum diyebilmek için doğurmak gerekiyor.

Cnm bu yorumu emin im kotu niyetle yapmamıssindir ama annelik dogurma sekli e gore yorumlanamaz.normal dogum yapip ta sonrasinda anneliklerini de gordugum cok insan var.dogurdum demek icin ille de normal dogum yapmak gerekmedigine emin olabilirsin.insallah sen ormal dogum yaparsin hersey gonlunce olur .ben sezeryan oldum ilkinde ve emin ol normal dogum kadar dogurmus oluyorsun.bu kadar keskin yorumlar hos deil.sevgiler.......

ayy ne korkunç bir durum canım ya...neyseki atlattınız ve geçti..çok geçmiş olsun

Eveeet ne diyorduk
İsim konusunda ne durumdasınız kızlar?
Kararlar kesinleşmeye başladı mı?

cnm sanırım 9.aya kadar isim konusu en azından bizde kesinleşmeyecek :) Ben evlenmeden öncede evlendikten sonrada hep oğlum olursa ismi Ateş olacak derdim. Eşim istememişti. Sonra eşim Rüzgar olsun dedi. bende çok begendim tamam dedim... ve karar alınmışken dün Ateş daha güzel Ateş olsun dedi :) bakalım ne olacak... Sizin bellimi?

Kruzgar ve ates ikisi de cok hos isimler...bizde ruzgar dusunmustuk hep ama sonradan vazgectik.

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün ben alışverişteydim daha çok fiyat araştırması falan yaptım hemde ufak tefek bişeyler aldım işte 10lu hastane çıkışı havlu bornoz takımı battaniye falan sağolsun görümcemde yanlız bırakmadı beni herşey çok güzel neyse eve geldik kaynanacım bütün hevesimizi kursağımızda koydu yok on beğenmedim yok bunun rengi güzel değil bunun ne gereği var yani :43:hala içim eziliyo öle üzüldüm ki anlatamam detaylara girmiyorum hele beşik muhabbetini hiç açmıyorm yok artık demeyeseniz diye ilk bebeğimiz sonuçta da ilk torun biraz hevesli daha özentili olmasını beklerdim

offff valla içim şişiyor şu kendi hariç hiçbirşeyi beğenmeyen insanların olduğunu gördükçe... Cnm kusura bakma ama ona ne ya o mu giyincek yoksa kendi çocuğuna mı giyindirecek. Beğenmeyen uzak dursun arkadaşş. sen beğendiysen sorun yok sakın sakınnn takma kafana lütfen...

Cnm bu yorumu emin im kotu niyetle yapmamıssindir ama annelik dogurma sekli e gore yorumlanamaz.normal dogum yapip ta sonrasinda anneliklerini de gordugum cok insan var.dogurdum demek icin ille de normal dogum yapmak gerekmedigine emin olabilirsin.insallah sen ormal dogum yaparsin hersey gonlunce olur .ben sezeryan oldum ilkinde ve emin ol normal dogum kadar dogurmus oluyorsun.bu kadar keskin yorumlar hos deil.sevgiler.......

ben anneliği doğuma göre yorumlamadım annelikten bahsetmedim bile. neden herkes gücendi anlamadım. bende yakında doğum yapıcam nasıl doğuracağımı bende bilmiyorum. tabiki birşey olursa bende sezeryan olucam. annelik normalle ya da sezeryanla olmaz orası aşikar.

Back
X