• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bu dem16 nickli arkadaşa bir soru sormak istiyorum. eğer ola ki zorunluluktan sezeryan olursa (Allah korusun) O zaman ne yapmış olacak doğurmuş olmak için doğurmamış mı olacak?
Neyse tamam sinirlenmiyorum sakinim sakinim sakinim..

öff hepinize cevap yetiştiremem konuya balıklama atlayıpta yorum yapmayın baştan okuyun

Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar :((
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi:(( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye:((
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.
Nazarımız olsun. Hiç korkma. Sadece şanssızlık olmuş. İyi ki siz evde değildiniz. Boşver. Hiç anma bile. Beteri evine girenin başına gelsin. Üzülsün istiyorum, pişman olsun....

canım çok geçmiş olsun. muhakkak bahsetmişsindir daha önce ilk defa denk geldim ben. bende zor günler atlattım seninkiyle aynı olmasada. şuan ne durumdasın peki. dışarıya falan rahatlıkla çıkabiliyor musun gezebiliyor musun rahat hareket edebiliyor musun... hareketlerinde kısıtlamalar falan oldu mu ? tekrar geçmiş olsun canım sanada sorun yaşayan tüm hamiş arkadaşlarımıza da.. sağlıkla yavrularımızı kucaklicağımız günleri görelim inşallah :49:

Yrın tekrar kontrolüm var. Ama kendimi oldukça iyi hissediyorum.

ben de kıyamıyordum bişey istemeye ama baktım hep o bana kıyıyor şimdi sıra bende :52: zaten sen söylemesen bile o sana güzel bir doğum hediyesi alıcaktır herhalde yani ben şahsen eşimden bekliyorum güzel bir hediye yaaaaannniiiiii :1::1::1:

olması gereken o ama şimdi bütçe ortakken ve borçları ortak ödüyorken mesela konut kredisini,bebeğin diğer masraflarını kocamdan doğum hediyesi istemem zaten komik olur sonuçta onu da yine ortak ödicez :))) ne anlamı kaldı dimi ama:))
Bir arkadaşım eşimden doğum hediyesi olarak araba istemişti .Ohaaa dedim ben de :))))
gönlünden ne geçerse kabulüm geçmezse de yapacak bişey yok:))))
ben babalık hediyesi alır utandırırırm onu :52:

amin cnm inş hayırlısıyla geçerde bebişlerimizi alırız kucağımıza.bu arada teşekkürler cnm içimi rahatlattın.çünkü bazen takıyorum acaba sadece bendemi oluyo diye.

ben de ilk başlarda bayağı tedirgin oluyordum ama nerdeyse 4 5 yıldır hiç yaşamadım. Ama gripsem ve çok fazla sümkürürsem kan değil ama garip böyle damara benzeyen birşey geliyor. Onu doktora sorduğumda fazla sümkürme demişti. Kılcal damar çatlaması için de aynı şeyi söylemişti doktor..

Biz sonunda kızımıza isim bulduk.:46:
ESİN koyacağız ismini bir değişiklik olmazsa. Gerçekten isim seçmek çok zor. Darısı isim bulamayan, kararsız kalan arkadaşların başına :1::1:

Bi de tetanoz aşısıyla ilgili bişey sorucam.Normalde hamilelikte 2 doz tetanoz aşısı olunması gerekiyormuş ya, ben zaten hamile kalmadan önce aşı olmaya başlamıştım.2 doz olmuştum.3. yü olacakken hamile kaldığımı öğrendim ve ağustosta olmam gerekirken hamile olduğum için olamadım.Yaklaşık 1 ay önce falan sağlık ocağından çağırdıklarında tekrar tetanoz aşısı oldum ve ebe bir daha aşıya gerek olmadığını söyledi, doğum öncesi 2 tane vurunduğum için.Bi dahakini 1 sene sonra olmam gerekiyormuş.
Biraz uzun yazdım ama bununla ilgili bi bilgisi olan var mı acaba

Geçmiş olsun EML, bence de bu hırsız olayını nazarlık olarak düşün. kızlar facebookta bu resmi gördüm çok güldüm sizinle de paylaşmak istedim :))
Burun karıştırmak doğuştan gelen bir ihtiyaçmış baksanıza :)) $bebeekk.webp $bebeekk.webp

Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar :((
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi:(( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye:((
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.

bununla geçmiş olsun canm, Allahtan evde değilmişsin..yüzüğün ve cd için de üzülme, cana geleceğine mala gelsin..Allah beterinden korusun..

Çok şükür kıl payı kurtuldum zaten. Benim de aklıma o geldi. Eğer adamla karşılaşsaydım kesinlikle bişey yapardı. Böyle bir manyaklığa cesaret eden biri birine zarar vermekten mi korkacak. Allah herkesi korusun kötülüklerden,kötü insanlardan

geçmiş olsun arkadaşım.allah beterinden korusun.

bugün 15 kişilik bir misafir grubum vardı..çook yoruldum ve gürültüden başım ağrıyo yinee:50::50::50:

Oyyyyhhh sabahtan beri icim sisti uzuntuden kizlar bugun bebegimi hic hissetmedim Allahim yaa yarin da hissetmesem ne olacak aklim gidiyor :((

istanbulda yaşıyorum cnm.benim öle çok akmıyo peçeteye geliyo sadece.drum burun spreyi verdi ama bişeye yaramıyo.burnum kanıyo ve kan pıhtılaşıp tıkanıyo.temizliyorum yine aynı.sürekli böle.günde 10 kere temizliyorum.bi okadarda gece.bide sanki aldığım oksijen yetmiyormuş gibi geliyo.bütün camları açıyorum.bu seferde eşimle tartışıyorum.kızıyo havalar soğudu hasta olacaksın diye.

burun kanaması bende yaklaşık iki aydır var ve burnum hep kanlı hamilelikte olabiliyormuş dediler o yüzden sıkıntı etmedim. Sende stres yapma bence. stres burun kanamanı tetiklemesin:))

cnm sanırım 9.aya kadar isim konusu en azından bizde kesinleşmeyecek :) Ben evlenmeden öncede evlendikten sonrada hep oğlum olursa ismi Ateş olacak derdim. Eşim istememişti. Sonra eşim Rüzgar olsun dedi. bende çok begendim tamam dedim... ve karar alınmışken dün Ateş daha güzel Ateş olsun dedi :) bakalım ne olacak... Sizin bellimi?

Uuu ikisi de çok güzelmiş...
Hangisini seçerseniz seçin kardeşi olursa da diğerini koyarsınız.
Çok da süper olur : )
İyi günlerde büyüsünler...

hehe kızlar selam adımı görünce mutlu oldum benim adımda deniz ve gerçekten çok seviyorum adımı hiçbirzaman modası geçmicek bir isim gurur duydum görünce yazayım dedim:17: nacizane adıyla yaşasın:16:

Güzel isim gerçekten : )

Ya ben utanarak bir şey sormak istiyorum,
"adıyla yaşasın" ne demek acaba?
Ben burda duydum bir kaç defa bu tabiri,
halen de tam olarak anlamını bilmiyorum :17:

Oyyyyhhh sabahtan beri icim sisti uzuntuden kizlar bugun bebegimi hic hissetmedim Allahim yaa yarin da hissetmesem ne olacak aklim gidiyor :((

Ben bu hafta nerdeyse 3 gün hiç hissetmedim.
İnsan endişe ediyor gerçekten ama bugün hafiften başladı kıpırtılar.
Pozisyonu terstir diye düşünüp içini rahatlar canım...
Bebişin hiç bir şeyden haberi yok kendi kendine takılıyor belki şu an : )

Biz sonunda kızımıza isim bulduk.:46:
ESİN koyacağız ismini bir değişiklik olmazsa. Gerçekten isim seçmek çok zor. Darısı isim bulamayan, kararsız kalan arkadaşların başına :1::1:

Esin de baya güzelmiş...
Şansı bol olsun bebişinnnn...

Back
X