• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
o kadar hızlı ilerliyor ki mevzular sizi takip etmekte zorlanıyorum :) iş yerinde işlerde yogun uzak kalıyorum sizden.

hepinizi iyisinizdir umarım..bebişlerinizi ve sizleri öpüyorum:49::46:

biz ailelerimizle aynı sehirdeyiz zaten. Anneme yakın olcam diye seviniyordum ama napalım kısmet değilmiş. Bebeğim şansıyla kısmetiyle gelsin inşallah. Odasınıda 1 yasından sonra yaparız bizde dimi ama :)

Ben tüm açıklıkla şunu ifade edeyim evim müsait maddi olarak da bütçemi ayarlayabilecek olmama rağmen bebek odasını şimdi yapmayyı düşünmüyorum. İlk yıl zaten kullanılmayacak ki. Tekerlekli bir küçük yatak şimdilik benüm açımdan yeterli. Bir de bebeğin mizacının da tanımak isterim. Yani oda yapmadan önce. örneğin oğlum toplardan mı hoşlanıyor, arabalardan mı, hayvanlardan mı vb. Onu tanırsam odası için güzel severek oynayacağı bir tema yaratabilirim. Ona da en az 1 yıl var zaten. Hiç acelem yok anlayacağın. O yüzden hiç üzülme. Zamanı geldiğinde odaların en güzelini yaparsın.

masalllaaaaaaaaaaaahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ooooo emel sen daha doguma kadar herseyden kac cıft alırsın kımbılır:))))
gorursem senı hemenbagırırımm EMEEEEELLLLLLLL dıe
ya ne gobegı ben sıze koyayım aksama fotoda gobek gorunn 9. aya kadar patlamassam ıyıdır

:))) evet bağır bana channel EMELLLLLLLL de bana :37: bugün dengesiz bir yöneticimin tutarsız davranışları yüzünden küplere binme aşamasındayım. Bu yüzden biraz deliliğe vurdum idara ediverin beni canlarım olur mu:)))
yoksa yöneticimi wc de sıkıştırıp etlerini cımbızla yolup yolunan yere tuz basma gibi bir fikir geliyor aklıma :27:

Ben tüm açıklıkla şunu ifade edeyim evim müsait maddi olarak da bütçemi ayarlayabilecek olmama rağmen bebek odasını şimdi yapmayyı düşünmüyorum. İlk yıl zaten kullanılmayacak ki. Tekerlekli bir küçük yatak şimdilik benüm açımdan yeterli. Bir de bebeğin mizacının da tanımak isterim. Yani oda yapmadan önce. örneğin oğlum toplardan mı hoşlanıyor, arabalardan mı, hayvanlardan mı vb. Onu tanırsam odası için güzel severek oynayacağı bir tema yaratabilirim. Ona da en az 1 yıl var zaten. Hiç acelem yok anlayacağın. O yüzden hiç üzülme. Zamanı geldiğinde odaların en güzelini yaparsın.

bende öyle düşünüyorum .. şimdilik kraft park yatak almayı düşünüyorum.. 3 yıl onda yatsın.. 3 yıl sonra en büyük oğlan 13 yaşında oluyor onun arabalı yatağını bebeğe transfer edip oğlana genç odası düşünüyorum.. gerçi bebek de kız ama.. arabalı yatak kıza olur mu
ki? 5 yıl önce baya pahalı almıştım eskiyinceye kadarda kullanılsın istiyorum ne yapsamki?

selam kızlar
ben de bebek odası konusunda çok kararsızım
şimdiki evimiz bize ait 1 yıldan az borcu kaldı satmayı düşünüyoruz
yani seneye kışa belkide daha büyük bir eve geçeceğiz
bu yüzden oda konusunda kararsızım
zaten uzun süre yanımızda yatması gerekecek
oda boş kalacak.
güzel bir beşik almayı düşünüyorum sadece
yeni eve geçince de kullanışlı bir oda yaparız diyorum
ama odalara da içim eriyor bir yandan
ben bugün ilk defa hem oğlum hem kendim için bir alışveriş yaptım
anne bebek bakım çantaları hep çok itici geldi bana
kendim rahatsız olmadan takabileceğim kadar şık ama bebek için bir o kadar kullanışlı bir çanta bakıp duruyordum
sonunda buldum. biraz pahalıydı ama görünce tam da istediğim bu dediğim için tereddüt etmeden aldım
benim gibi düşünenlere belki fikir olur. en severek aldığım şey bu oldu diyebilirim.

$Adsız.webp

Eklentiler

• $zebra.webp
    $zebra.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
süpersin canım inan bana süpersin. Bazı kadınların hiç umurunda olmuyor kocalarının maddi durumu o yüzden seni gerçekten takdir ettim. ve bu davranışından sonra emin ol eşinin sana olan bağı kat be kat artacak. Oda meselesine gelince. o da zamanla halledilir birşey. Biz heveslenip yapıyoruz belki ama ilk 3 ay belki odasını hiç kullanamıcak bile kim bilirki.
Hiç takma kafana geç olur belki ama güç olmasın en azından :16:

cnm benim cok saol böyle güzel şeyler duymak beni cok mutlu ediyor ve doğru birşey yaptığımdan emin oluyorum :) bende oda için heveslenmiştim ama olsun belki ileride daha güzelini yaparız. Huzurumuz sağlığımız olsunda

selam kızlar
ben de bebek odası konusunda çok kararsızım
şimdiki evimiz bize ait 1 yıldan az borcu kaldı satmayı düşünüyoruz
yani seneye kışa belkide daha büyük bir eve geçeceğiz
bu yüzden oda konusunda kararsızım
zaten uzun süre yanımızda yatması gerekecek
oda boş kalacak.
güzel bir beşik almayı düşünüyorum sadece
yeni eve geçince de kullanışlı bir oda yaparız diyorum
ama odalara da içim eriyor bir yandan
ben bugün ilk defa hem oğlum hem kendim için bir alışveriş yaptım
anne bebek bakım çantaları hep çok itici geldi bana
kendim rahatsız olmadan takabileceğim kadar şık ama bebek için bir o kadar kullanışlı bir çanta bakıp duruyordum
sonunda buldum. biraz pahalıydı ama görünce tam da istediğim bu dediğim için tereddüt etmeden aldım
benim gibi düşünenlere belki fikir olur. en severek aldığım şey bu oldu diyebilirim.

Eki Görüntüle 866087

benim istediğim stokta yoktu hemen bende bakıyım bare

arkadaşlar selamlar. evdeki internet problemi yüzünden 20 gündür uzaktım sizden dayanamayıp telefonun internetini açtım ancak öyle giriyorum bilgisayardan. dün gece 2 ye kadar oturup okudum yazılanları :))

ayy kızlar biraz önce melek programında dördüz bebeşler vardı nasıll tatlılardı sabahtan beri sırıtarak onları izliyorum. 2 aylık dördüz bebişleri görünce dayanamadım ağlama tuttu beni böyle uyurken gülümsüyorlardı bizimde mi öyle olucak yaa :))

geçen gün eşim süper bi laf söyledi sizinle de paylaşıyım. hamile kaldığımdan beri sinemaya gidemiyoduk çünkü ben saatlerce öyle oturmak kapalı kalmak istemiyodum. film olarak THOR u izleyecektik yolda giderken eşim bana diyo ki ; bol bol izle thor u belki bizim oğlan da onun gibi yakışıklı olur :) sinemadayken de dürtüyo beni iyi bak iyi bak diye. ayy dedim sen söylemesende öyle yakışıklı adama bakmamak mümkünmü :)

böyle eşi bulmuşsun valla öp de başına koy:)) benim bir kaç tane beğendiğim oyuncu var onları ağzım açık izliyorum diye tv de kanal değiştiriyor:)) tabii esprisine ama sinir oluyor onları öyle izlediğimde .Bu aralar kenan ışığa sardım diyorum ki senin yaşlılığın da böyle olursa varya senin elimden çekeceğin var :)))

benim aceleci kişiliğim yüzünden nerdeyse tüm eksiklerini tamamladım :)) o yüzden fuara gidip daha ucuz bulursam kendime ceza veriririm diye fuara gitmeyi düşünmüyorum:))

Kesinlikle 30. haftada kendimize baby shower partisi yapalım toplanalım bir yerde müthiş olur:)) bu arada buluşmasak bile biliyorsunuz dünya küçük. Ben kendi fotomu yolluyorum beni herhangi bir yerde gören göbekdaşlar boynuma atlayıp beni öpebilir:26:
Koca burunlu,koca göbekli bir hamile görürseniz işte o benim :52:

Eki Görüntüle 865555

parti fikri çok güzel asılında. yapabilsek ne iyi olur.
ben gördüğüm yerde saçını çekcem böyle:4:

benim istediğim stokta yoktu hemen bende bakıyım bare

bak canım nevresimleri de harika. aklım onlarda kaldı.

Kizlar oncelikle sakin olun panik olmayin.
Ama cok bomba bir olay oldu. Biliyosunuz Cumartesi kontrolumuz vardi.
Bir ortaya cikti ki dogum baslamis. Bebek nerdeyse cikmak uzereymis.
Acil yatis ve sonrasinda ameliyatla rahimi diktiler.

Amargi sanirim sen de serklaj oldun di mi?

Dun bugun yarin hastanedeyiz sonra da hep yatis ozet olarak.

Simdi telefondayim daha iyi bir kosulum olursa detaylari anlatirim.

çok çok geçmiş olsun canım .. Allahım bir an önce bebişinin normal pozisyon almasını nasip etsin işllh tekrarını yaşatmasın.Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin…kendine dikkat et...

kız düşündüğün şeye bak zaten ilk aylar hep senle yatıcak sonrasında da allah kerim bulur bir ev o zaman taşınırsınız inşallah üzülme :)[/QUOTE]

anayım ben ana :D düşünüyom herşeyi canım napim ya :D

bak ben bu açıdan hiç düşünmemiştim doğru söylüyorsun amargi. Onun sevdiği bir oda olur hem:) sağolun gerçekten içim iyice ferahladı üzülmüyorum artık :)

slm kızlar…

Benim sorunum var:((( normalde de kabızlık sorunu yaşayan insandım tahlillerim yapıldı demir demir bağlamam düşük çıktığı için kan ilacı başlandı onu içmeye başladım ama daha çok sorun yaşadım nefesim kesiliyor sanki karnımın her yeri batıyor aynı durumu yaşayan ya da çözüm yolu önerebilecek varmı. Bir çok yol denedim ama belki sizde daha iyi fikirler vardır:(( zaten kilo alımımda çok fazla napacağımı bilmiyorum.:14:

En son saat 13:30'du bir kase çorba içtiğimi hatırlıyorum. Sonrası yok. Kltukta uyumuşum. 15:35'de gözümü açtım. Malum dün gece benim adamlar beni uyutmadı da. Biri horlamak biri de içeriden tekmelemek suretiyle. Ben uyurken neler kaynattınız bir okuyayım geliyorum...

cnm liste için bende msj atmıştım.ama görmedin galiba.benide eklermisin.ilk bebek,cinsiyeti erkek,sat 10 haziran,muhtemel doğum tarihi 8 mart,yaşım 27

slm kızlar…

Benim sorunum var:((( normalde de kabızlık sorunu yaşayan insandım tahlillerim yapıldı demir demir bağlamam düşük çıktığı için kan ilacı başlandı onu içmeye başladım ama daha çok sorun yaşadım nefesim kesiliyor sanki karnımın her yeri batıyor aynı durumu yaşayan ya da çözüm yolu önerebilecek varmı. Bir çok yol denedim ama belki sizde daha iyi fikirler vardır:(( zaten kilo alımımda çok fazla napacağımı bilmiyorum.:14:

kefir bağırsaklara çok iyi geliyor
ben demir kullanmaya başlayınca kefiri bırakmıştım
nasıl bir kabızlık anltamam
sonra kefir içmeye tekrar başlayınca gördüm ki düzeldi bağırsaklarım
ben de 72 kiloydum hamile kaldığımı öğrendiğimde 78 kilo olmuşum
6 ayda 6 kilo için doktorumdan uyarı aldım. dikkat etmeye çalışıyorum.
10 kiloyla tamamlamalıymışım en fazla.
dikkat ediyorum ama en ufak kaçamak bile böyle kiloya dönüyor sanki.:5:

sabahki melankolik halimden direk uzaklaştım bu ayrıntılı ultrason ne güzel bişiydir yarabbim..:9:Çok şükür bi sıkıntı yok herşeyi normal hop hop hopladı bi kaç sefer kuzum benim yaa .. Bu arada kesin kız doktor ben sormadan söyledi :)) Boyu yaklaşık 28 cm kilosu 466 gram.yalnız tek canımı sıkan bebeğimin gelişimi 5 gün önden gidiyor 1 haftaya kadar sorun değil dedi doktor ama ne biliyim 5 gün de 1 haftaya çok yakın gibi düz bi mantık yürüttüm :s bir de bişey sorucam ben yeterince balık yiyemediğim için balık yağı hapı aldım doktoruma sorup fakat aç karna mı tok karna mı bazen iki günde bir alın falan da yazıyor bazı yerlerde işte bunları sormayı unuttum size bi danışayım nasıl kullanacağım ben bu hapı.

Back
X