kızlar yenidoğan biberon ve emzik olarak nuk kauçuk pek önermiyorlar emmiyormuş diye..siz neler aldınız yada alacaksınız??
emzik konusunda çok büyük konuşmadan almak lazım diye düşünüyorum yakın arkadaşlarım doğum yapmadan önce emziğe karşıydı ama doğum yaptıktan sonra 50 kuruşluk kauçuk bakkal emziğinin peşine düştülerben chicconun emziklerinden 1-2 model aldım eğer almazsa denerim artık ama biberonda kesinlikle dr. browns derim çevremde ki herkes kullandı hemen hemen ve 1 memnun olmayanını duymadım bende ilk etap için küçük cam olanından aldım bakalım hayırlısı [/Q
tmm cnm çoook teşekkürlerbende bi araştırmaya başlayayım artık sen nerdeyse bitirmişsin alacakları herlade=)ufak ayrıntılar var fırçası losyonu yağı tırnak makası vs vs vs...en iyisi bi liste yapmak:44:
Canım mavi çok tatlıymış..ben hem sepet beşik hemde sallanan ana kucağı alacağım inş. beşik sadece yatak odamda durur.ana kucağını heryerde kullanabiliriz dışarı götürebiliriz..imakanın varsa ikisini de al derim sepet beşikler çook şekerler 6 ay bile yatacak olsa değer almaya zaten odası da olcak sonuçta ...Eki Görüntüle 880860 Eki Görüntüle 880861 Eki Görüntüle 880860 Eki Görüntüle 880861
Sizce hangisi kullanışlı?
Oğluma ayrı oda yapacağım inş. Yatak odasında kullanmak için gece uykusunda, ayn zamanda gün içinde diğer odalarda kullanmak için hangisi kullanışlı olur. Fikirlerinize ihtiyacım varEki Görüntüle 880862 Eki Görüntüle 880863
Ya da böyle bir sepet beşik mi? Tabi yine bi ana kucağına ihtiyacımız olacak
Eki Görüntüle 880860 Eki Görüntüle 880861 Eki Görüntüle 880860 Eki Görüntüle 880861
Sizce hangisi kullanışlı?
Oğluma ayrı oda yapacağım inş. Yatak odasında kullanmak için gece uykusunda, ayn zamanda gün içinde diğer odalarda kullanmak için hangisi kullanışlı olur. Fikirlerinize ihtiyacım varEki Görüntüle 880862 Eki Görüntüle 880863
Ya da böyle bir sepet beşik mi? Tabi yine bi ana kucağına ihtiyacımız olacak
bende çok sevindim böyle bnm gibi bekleyen biri olmasına :) kaç zamandır bu çantanın peşindeyimcanım ben okiedog sitesiyle mesajlaştım. aralığın son haftası geleceğini söyledi. şimdiden sipariş verirsem ayırtabileceklerini söylediler ama buna güvenemedim. 1ay daha bekleyip stoğa girince alıcam
sonunda listem hazıııırr kısmetse bugün alışverişe çıkıp kızçeme bisürü ciciler alıcam pişik kremi,emzik,biberon,sterilizatör,ıslak mendil,alt değiştirme örtüsü...var da var..herşeye rağmen nefiss bi duygu Allahım herkese nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 883107
doktorum erken yapılan alışverişi yanlış buluyorum dedi. normal hamile süreci yaşayanların alışverişe 30. haftada başlamalı dedi. erken doğum riski olanların 28. haftadan itibaren başlayabilir dedi. çünkü 28-30. haftadan sonra yaşama şansları oluyor.her ihtimali düşünmek lazım dedi. bilginize...
ikea snıgler -hensvik ten görünce vazgeçtim. çok küçük görünüyordu , uyku setini koyunca onda 1 yaşını dolduramaz gibi geldi (benim gibi küçük yatak sevmezse :) ) hem katologda beşikler masif kayın ağacı yazıyordu ama ana malzeme nin yarısı % 100 plastik internet sayfasında da yazıyor. ayrıca mağaza broşürlerinde tamamen sağlıklı ürün üretmediklerini , aşamalı olarak sağlıklı ürün üretmeye başlayacaklarını yazmışlar. sağlık şakaya gelmez sonuçta . en sağlıklı üretim yaptıgını iddia eden meltem modülerden mdf dream 2012 modelini aldım. kocaman 70 135 , çok saglam duruyor. yatak altı bile suntalem değil 3 cm mdf. 5 yaşına kadar rahat kullanır. sonrada çocuk odasında yatak, oyun parkı veya sedir olarak kullanbilirim.
çok memnunum , çok mutluyum .omuzlarımdan koca bir yük gitti.
şimdi sıra doktorumun 10-12 cm genişliğinde yaylı yatak al demişti. onu arıyorum ama henüz bulamadım ? beşiği aldığım yer 17-20 cm genişlğinde yatak satıyor.sanırım anne bebek fuarından bulabilirim. dün gezdiğim tüm markalar sünger-visko satıyor.doktor onlardan alma dedi.
büyük alış veriş yapmadan okumak lazım tavsiye ederim : http://www............./dosyalar/bebekodasi.html
Eki Görüntüle 883107
doktorum erken yapılan alışverişi yanlış buluyorum dedi. normal hamile süreci yaşayanların alışverişe 30. haftada başlamalı dedi. erken doğum riski olanların 28. haftadan itibaren başlayabilir dedi. çünkü 28-30. haftadan sonra yaşama şansları oluyor.her ihtimali düşünmek lazım dedi. bilginize...
ikea snıgler -hensvik ten görünce vazgeçtim. çok küçük görünüyordu , uyku setini koyunca onda 1 yaşını dolduramaz gibi geldi (benim gibi küçük yatak sevmezse :) ) hem katologda beşikler masif kayın ağacı yazıyordu ama ana malzeme nin yarısı % 100 plastik internet sayfasında da yazıyor. ayrıca mağaza broşürlerinde tamamen sağlıklı ürün üretmediklerini , aşamalı olarak sağlıklı ürün üretmeye başlayacaklarını yazmışlar. sağlık şakaya gelmez sonuçta . en sağlıklı üretim yaptıgını iddia eden meltem modülerden mdf dream 2012 modelini aldım. kocaman 70 135 , çok saglam duruyor. yatak altı bile suntalem değil 3 cm mdf. 5 yaşına kadar rahat kullanır. sonrada çocuk odasında yatak, oyun parkı veya sedir olarak kullanbilirim.
çok memnunum , çok mutluyum .omuzlarımdan koca bir yük gitti.
şimdi sıra doktorumun 10-12 cm genişliğinde yaylı yatak al demişti. onu arıyorum ama henüz bulamadım ? beşiği aldığım yer 17-20 cm genişlğinde yatak satıyor.sanırım anne bebek fuarından bulabilirim. dün gezdiğim tüm markalar sünger-visko satıyor.doktor onlardan alma dedi.
çok memnun oldum inşallah nasip olurda alırız bir model beğenince nekadar çanta görsenizde beğenemiyorsunuz aklınız hep onda oluyor:)peki hangi sitede olucak bu çanta????????????????
kaan beyin 28. hafta sayfasında linki var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?