2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

bu da benim kızımın park yatağı. İlk 6 ay yanımda yatırmak için kullanacağım inşallah. Odasını da yapıcam ayrı gündüzleri odasında yatırmayı düşünüyorum. Park yatal seçmemin sebebi temmuz ve ağustos aylarında nasipse memlekette olacağız eşimin ailesini de kendi ailemin de yanında geçirmeyi planlıyoruz tatilimizi ikimiz de öğretmen olduğumuz için :) o yüzdn park yatağımı da götüreceğiz ki yattığı yeri yadırgamasın alışsın istiyorum o yüzden en kalitelisini aldık. Sürekli bayram tatil fln memlekete gittiğimiz için 3 yaşına kadar kullanabilmeyi umuyorum. Bebek arabamız chicco liteway plus anakucağı da dahil. Jokerde her 250 tl ye 50 tl indirim çeki vardı aldık biz de. 150 tl hediye çekininden de çekin zamanı dolmadan diğer eksiklerini gidedik :)

Arkadışımın kızı 5 aylık sepet beşikteki görüntüsü bu :) koyduğum beşikler gitti gidiyor da dora markaydı. Atkadaşımın kullandığı lady prince

kızlar yenidoğan biberon ve emzik olarak nuk kauçuk pek önermiyorlar emmiyormuş diye..siz neler aldınız yada alacaksınız??

emzik konusunda çok büyük konuşmadan almak lazım diye düşünüyorum yakın arkadaşlarım doğum yapmadan önce emziğe karşıydı ama doğum yaptıktan sonra 50 kuruşluk kauçuk bakkal emziğinin peşine düştüler ben chicconun emziklerinden 1-2 model aldım eğer almazsa denerim artık ama biberonda kesinlikle dr. browns derim çevremde ki herkes kullandı hemen hemen ve 1 memnun olmayanını duymadım bende ilk etap için küçük cam olanından aldım bakalım hayırlısı

Canım mavi çok tatlıymış..ben hem sepet beşik hemde sallanan ana kucağı alacağım inş. beşik sadece yatak odamda durur.ana kucağını heryerde kullanabiliriz dışarı götürebiliriz..imakanın varsa ikisini de al derim sepet beşikler çook şekerler 6 ay bile yatacak olsa değer almaya zaten odası da olcak sonuçta ...

kızlaaar anne ile bebeğin bir örnek olduğu lohusa pijaması yada geceliği farketmez nerde bulabilirim fikri olan var mı?? netten sipariş vermek istiyorum ama nerden bulacağımı bilemedim

ekleyebildim mi bilmiyorum ama bu da benim oğluma aldığım nevresim takımı hepsiburda dan aldım % 50 indirim vardı

Eklentiler

• $Oyuncak_2789088.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

Ben de ilk resimdeki ana kucağından aldım. ilk 6 ay onda yatırmayı düşünüyorum. normalde park yatak da alıcaktım ama bunda gece de uyuyabileceğini görünce sadece bunu aldım. ama içinin uzun süre yatmada rahatsız edebileceğini düşünüyorum içindeki kendi minderi ince ben de kendim bi sünger kestirip alta koyucam bebeği de rahatsız etmez sertlik.Bi de oturma durumuna da ayarlandığı için bi süre mamasını yedirirken de rahatlık olucak bu ana kucağında.
diğer sepet beşikler çok hoş insan görünce içi gidiyo ama 6 ay kullandıktan sonra saklamak problem ben onun için hiç düşünmedim sepetleri.
son zamanlarda doğum yapmış arkadaşlara gittiğimizde hep ana kucağı kullandıklarını gördüm bebeği oturma odası vb. yerlerde yatırmak için. yani ana kucağı da her halükarda şart bence.

çok memnun oldum inşallah nasip olurda alırız bir model beğenince nekadar çanta görsenizde beğenemiyorsunuz aklınız hep onda oluyor:)peki hangi sitede olucak bu çanta????????????????

sonunda listem hazıııırr kısmetse bugün alışverişe çıkıp kızçeme bisürü ciciler alıcampişik kremi,emzik,biberon,sterilizatör,ıslak mendil,alt değiştirme örtüsü...var da var..herşeye rağmen nefiss bi duygu Allahım herkese nasip etsin inşallah

doktorum erken yapılan alışverişi yanlış buluyorum dedi. normal hamile süreci yaşayanların alışverişe 30. haftada başlamalı dedi. erken doğum riski olanların 28. haftadan itibaren başlayabilir dedi. çünkü 28-30. haftadan sonra yaşama şansları oluyor.her ihtimali düşünmek lazım dedi. bilginize...

ikea snıgler -hensvik ten görünce vazgeçtim. çok küçük görünüyordu , uyku setini koyunca onda 1 yaşını dolduramaz gibi geldi (benim gibi küçük yatak sevmezse :) ) hem katologda beşikler masif kayın ağacı yazıyordu ama ana malzeme nin yarısı % 100 plastik internet sayfasında da yazıyor. ayrıca mağaza broşürlerinde tamamen sağlıklı ürün üretmediklerini , aşamalı olarak sağlıklı ürün üretmeye başlayacaklarını yazmışlar. sağlık şakaya gelmez sonuçta . en sağlıklı üretim yaptıgını iddia eden meltem modülerden mdf dream 2012 modelini aldım. kocaman 70 135 , çok saglam duruyor. yatak altı bile suntalem değil 3 cm mdf. 5 yaşına kadar rahat kullanır. sonrada çocuk odasında yatak, oyun parkı veya sedir olarak kullanbilirim.
çok memnunum , çok mutluyum .omuzlarımdan koca bir yük gitti.

şimdi sıra doktorumun 10-12 cm genişliğinde yaylı yatak al demişti. onu arıyorum ama henüz bulamadım ? beşiği aldığım yer 17-20 cm genişlğinde yatak satıyor.sanırım anne bebek fuarından bulabilirim. dün gezdiğim tüm markalar sünger-visko satıyor.doktor onlardan alma dedi.

bende tüm listeyi almak için anne bebek fuarını bekliyorum.önce oradan bakacağım. geri kalan her şeyleri sevi bebe den alacagım. gezmelik kıyafetleri ise kesinlikle fuar baby den alacağım. tarz üretiyorlar.

sana kolay gelsin. yorma kendini diyeceğim ama bebek alış verişi ayrı bir keyif ...

Çok güzelmiş beşik güle güle kullanın. Fiyatı ne kadardı ? Bende beşiği yarın alıcam inşallah

Merhabalar, Mart değil Mayıs annesiyim ama beşiği ne kadara ve nereden aldığınızı merak ettim :)

çok memnun oldum inşallah nasip olurda alırız bir model beğenince nekadar çanta görsenizde beğenemiyorsunuz aklınız hep onda oluyor:)peki hangi sitede olucak bu çanta????????????????

aynen canım ya başka bir modele baksamda aklım bunda kalacak diye alamıyorum. biraz daha bekleyim bakalım stoğa girmezse başka bi modeline bakcam artık.
ben facebook sayfalarından yazıştım ama ana sayfası Okiedog
buarada arada bir ayhancocuk adresinden de takip ediyorum fiyatları daha uygun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…