2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

Son düzenleme:
Merhabalar, Mart değil Mayıs annesiyim ama beşiği ne kadara ve nereden aldığınızı merak ettim :)

meltem modüler den aldım ama 2012 dream modeli olduğu için başka yok.bu seneki dream modeli farklı.ama internette satılıyor takımı 4650 tl beşiği çocuk yatağı 1000 tl civarı satılıyor.eğer bulursan.ben teşhir ürününu masko mağazasından aldım 690 tl. tam aradığım beşikti. 3 tarafı kapalı modelli bulmak zor oldu

Çok güzelmiş beşik güle güle kullanın. Fiyatı ne kadardı ? Bende beşiği yarın alıcam inşallah
teşekkürler bencede harika. istediğim gibi beşik bulabileceğimi hiç düşünmüyordum. her gördüğünü sakın alma.içine sinsin. en önemlisi sağlık sertifikaları.bu markanın özeni her markada yok. baktıgım kadarıyla hep izmirli firmalar dünya standartlarında bebek ürünleri üretiyorlar. uyku setini de aybi baby den alacagım o da izmir menşeyli.
meltem modüler dream 2012 modeli teşhir ürün olduğu için 690 tl ye aldım. internette satılıyor 1000 tl civarı görmüştüm -takımı da 4650 civarı satılıyor. masko dakini ben aldım. diğer şubeleri ara sor istersen

Son düzenleme:
bu arada suntalem en sağlıklı diye öneriyorlardı. hiç de öyle değilmiş. nette araştırın.doktor siteleri önermiyor. çünkü suntalem odanın havasını kirletiyor. masif tahta ve mdf ise odanın havasını temizliyor. alın 2 ay havalandırın kokusu çıksın mis gibi kullnın. alerjisi olan-nefes darlığı olan bebeklerin odasına suntalem ve oda halısı önerilmiyor

Mrblar gördüğüm her şeyi alasım var :)
ateş ölçer aldım kulaktan
, burun aspilatörü,
akrilik battaniye,
hastane çıkışı ,
babaannesi yünden yorgan,yatak ,yastık yaptı bebişim kış aylarında sıcak kalsın beşiğinde tavsiye ediyorum sizede.
ince penye battanıyelerde cok kullanıslı oldugu için aldım
,henuz besik almadık dusunuyoruz uzun kollu çıtçıtlı içlikler aldım ama cabuk buyuduğu için stok yapmadım
daha cok sey var hem aldıgımız hem alacagımız......

söylemeden geçemeyecem mothercareden chicconun alından ateş ölçerini de aldım ablamda kulaktan ölçen modelinden vardı ve yeğenim hasta olduğunda bu ateş ölçere karşı korku oluştu o yüzden etkilendim galiba kulaktan değil de kızılötesi ölçüm yapan alından ateş ölçer aldım inşallah çok kullanmama gerek kalmaz

kızlar hepinizin aldıklarına bakıyorum çok güzel iyi günlerde kullanın..ben henüz hiçbişey almadım bunları anneannemiz yapmış..şimdilik bukadar inşallah alışverişe başlarsam onlarıda paylaşırım..

Sitesine baktım ama evet bu model yok artık, gerçekten çok hoş bir beşik. Bebek büyüyünce korkuluğu çıkarılır yatak olarak kullanılır,başka bir odada divan gibi bile kullanılır. Güle güle kullanın

Bu bahsedilen anne bebek fuarı 13-14-15 aralıkta İBS diye geçen fuar mı arkadaşlar?

Ben baktım ama genelde etkinliklerden falan bahsedilmiş. Anne-bebek ürünleri olacak mı kesin? Daha önce gören olmuş muydu? Güzel indirimler ve ürünler oluyor mu?

Ben de düğünden önce gitmiştim evlilik fuarına. Hiçbir işe yaramamıştı

Bu arada ben mayıs annesiyim ama erkenciyim bebek hazırlıklarında, o yüzden sizin topikte takılıyorum hep

evet ibs harbiyede ben beşiğimin ölçüsünde doktorumuzun istediği yatağı masko da bulamadım oradan bulma ümidiyle gitmek istiyorum.
gerisi kısmet... gezmek bile güzel olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…