kaan beyin 28. hafta sayfasında linki var
ben hiç birsey anlamadım walla canım kaan bey kim :)
Merhabalar, Mart değil Mayıs annesiyim ama beşiği ne kadara ve nereden aldığınızı merak ettim :)
teşekkürler bencede harika. istediğim gibi beşik bulabileceğimi hiç düşünmüyordum. her gördüğünü sakın alma.içine sinsin. en önemlisi sağlık sertifikaları.bu markanın özeni her markada yok. baktıgım kadarıyla hep izmirli firmalar dünya standartlarında bebek ürünleri üretiyorlar. uyku setini de aybi baby den alacagım o da izmir menşeyli.Çok güzelmiş beşik güle güle kullanın. Fiyatı ne kadardı ? Bende beşiği yarın alıcam inşallah
bende tüm listeyi almak için anne bebek fuarını bekliyorum.önce oradan bakacağım. geri kalan her şeyleri sevi bebe den alacagım. gezmelik kıyafetleri ise kesinlikle fuar baby den alacağım. tarz üretiyorlar.
sana kolay gelsin. yorma kendini diyeceğim ama bebek alış verişi ayrı bir keyif ...[/QUOT
alışveriş bitti bende bittimyorucu bir okadarda keyifliydi..tüm ayrıntıları almaya çalıştım umarım çok eksik çıkmaz:44:hijyen ürünlerinin çoğunu chicco dan aldım.memnun kalan çok arkadaşım var umarım bebeğimde memnun kalır bende tarz kıyafetler peşindeyim fakat yaşadığım yerde pek fazla bulunmuyor bir kaç markadan başka =))seninde alışverişin şimdiden hayırlı olsun
bahsettiği site gebelik. org (Kaan Kocatepenin sitesi) oradan hafta hafta gebelikte 28. haftada Gebelikte Bebek Odası Hazırlamak diye link var.kopyaliim dedim ama olmadı burda.
emzik konusunda çok büyük konuşmadan almak lazım diye düşünüyorum yakın arkadaşlarım doğum yapmadan önce emziğe karşıydı ama doğum yaptıktan sonra 50 kuruşluk kauçuk bakkal emziğinin peşine düştülerben chicconun emziklerinden 1-2 model aldım eğer almazsa denerim artık ama biberonda kesinlikle dr. browns derim çevremde ki herkes kullandı hemen hemen ve 1 memnun olmayanını duymadım bende ilk etap için küçük cam olanından aldım bakalım hayırlısı [/Q
tmm cnm çoook teşekkürlerbende bi araştırmaya başlayayım artık sen nerdeyse bitirmişsin alacakları herlade=)ufak ayrıntılar var fırçası losyonu yağı tırnak makası vs vs vs...en iyisi bi liste yapmak:44:
evet alışverişim tamam bir tek banyo kova ve maşrapası bir de anne bakım çantam kaldı odamız da bu ay sonunda gelecek bundan sonra yıka yerleştir çalışmaları başlayacak artık
evet alışverişim tamam bir tek banyo kova ve maşrapası bir de anne bakım çantam kaldı odamız da bu ay sonunda gelecek bundan sonra yıka yerleştir çalışmaları başlayacak artık
Maşallah :) her şeyi tamamlamışsınız. Küveti karibu mu aldınız? Uygun fiyatını araştırıyorum ben de. Odanızı yerleştirdiğinizde de paylaşırsanız memnun oluruz
Bir de bebek için neler aldınız vaktiniz varsa yazabilir misiniz?
Maşallah :) her şeyi tamamlamışsınız. Küveti karibu mu aldınız? Uygun fiyatını araştırıyorum ben de. Odanızı yerleştirdiğinizde de paylaşırsanız memnun oluruz
Bir de bebek için neler aldınız vaktiniz varsa yazabilir misiniz?
neler almadım kiküvet için bende çok araştırdım ama katlanır olanlardan aman aman memnuniyet görmedim yakın arkadaşım da klasik küvette çocuk 1 yaşından sonra çok eğlendiğini söyleyince bende malum erkek annesi olacağım için mothercare den klasik küvet aldım beyaz renkte indirim vardı 30 tlydi ama ben kremli olanını daha çok beğendim 50 tlydi ikiside aynı ürün sadece renkten dolayı krem aldım küvetle beraber 2 gözlü bi kapları var çok fonksiyonlu özellikle alt değiştirme esnasında altını suyla temizlemede kullanılıyor çok hoşuma gitti tavsiye ederim bir de müslin beslerinden 1 paket aldım onu da tavsiye ederim kullanım yerleri oldukça fazla odam geldikten sonra herşeyin fotosunu koyacam o zaman daha detaylı bilgi veririm
meltem modüler den aldım ama 2012 dream modeli olduğu için başka yok.bu seneki dream modeli farklı.ama internette satılıyor takımı 4650 tl beşiği çocuk yatağı 1000 tl civarı satılıyor.eğer bulursan.ben teşhir ürününu masko mağazasından aldım 690 tl. tam aradığım beşikti. 3 tarafı kapalı modelli bulmak zor oldu
Bu bahsedilen anne bebek fuarı 13-14-15 aralıkta İBS diye geçen fuar mı arkadaşlar?
Ben baktım ama genelde etkinliklerden falan bahsedilmiş. Anne-bebek ürünleri olacak mı kesin? Daha önce gören olmuş muydu? Güzel indirimler ve ürünler oluyor mu?
Ben de düğünden önce gitmiştim evlilik fuarına. Hiçbir işe yaramamıştı
Bu arada ben mayıs annesiyim ama erkenciyim bebek hazırlıklarında, o yüzden sizin topikte takılıyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?