2 gündür girmiyordum malum alışveriş koşturma: ))
sonunda beşiğiizi aldık
5 yaşa kadar kullanabileceği,kendinden sallamalı(sabit değil) beyaz ahşah bir beşik aldım.
fotosunu çekmeyi unuttum bi ara uğrayıp çeker yüklerim: )
onun dışında muammada kaldığım gecelik mevzusunu hallettik çok şükür: ))
çok içime sinen,harika bir gecelik sabahlık ve pijama takımı seti aldım.kız olacağı için hepsi pembe.
lohusa tacıda hediye ettiler o da pembe: ))aynı renkten bandana kızımada alıp,hastanede takacağım
bu haftasonu eşimle geceliğime uygun terlik bakacağız.
onun dışında bebek bezi,organik ıslak mendil,kullan at alt değiştirme bezleri,bol ped,emzirme sütyeni vs aldım.
birde kızım için bu alt değiştirme minderini aldım;
Eki Görüntüle 884872
haftasonu kızım için küvet,benim için anne bebek bakım çantası(ki aslında almak istediğim model belli fakat yinede son kez bi gezeceğim ne var ne yok),terlik,hastaneye giderken kullanmak üzere kızım için ve benim için ayrı ayrı(bunu tecrübeli bir arkadaşım söyledi,anne ve bebeğin çantasının ayrı olması hem hijyen açısından hemde kargaşayı önlemek açısından faydalı) büyükçe iki çanta alacağız.
bebek bakım setini sebamed düşünüyoruz.eşim eczacı olduğundan seçeneğim çok
Hepsini gule gule kullan canım. Beşiği çok merak ettim resmi heyecanla bekliyorum
Canım çok istiyorum ama senin kadar cesaretli değilim :) allah kismet ederse 3. Aydan sonra korunmayı bırakacağım. Sınavdan sonra doğum yapacak şekilde hamile kalmak istiyorum. Çünkü benim annem 3 çocuğunda da 9 ay yatarak geçirmiş hamileliği. Bende ona cekmisimdir diye korkuyorum.çok teşekkür ederim canım,resmini bu haftasonu çeker koyarım
da ben senden şüphelenmeye başladım,yoksa......?
Merhaba kızlar bizde beşiğimi aldıkk
Eki Görüntüle 885338 Eki Görüntüle 885339 Eki Görüntüle 885340 Eki Görüntüle 885341
Baby Tech 245 Ahşep Bebek Beşiği Beyaz Kelebekler 70*130
Tamamı modülerdir. Bu da size taşıma ve kurulum kolaylığı sağlar.
Kullanılan ahşap ve renklendiriciler Avrupa Standartlarına göre bebek ürünlerinde kullanılır.
Kimyasal madde içermez.
E0 normunda üretilmiştir. Ve kurşun miktarı 0 dır.
Ağır metal içermez.
Katlanabiliyor.
İki kademe Kullanılabilme Özellgi
Sallanbiliyor.
Paket İçeriği:
Yatak
Yorgan
2 Adet Yan Koruma
Baş Koruma
Çarşaf
Cibinlik
Kırlent olmak üzere 8 parçadan oluşmaktadır.
Canım çok istiyorum ama senin kadar cesaretli değilim :) allah kismet ederse 3. Aydan sonra korunmayı bırakacağım. Sınavdan sonra doğum yapacak şekilde hamile kalmak istiyorum. Çünkü benim annem 3 çocuğunda da 9 ay yatarak geçirmiş hamileliği. Bende ona cekmisimdir diye korkuyorum.
Allah en hayırlı zamanda aratmadan nasip etsin inşallah
ama o ırsi olacak mevzusundan korkma.
her anne birbirinden bağımsız.
ben hamileliğimi annemden çok zıt şekilde yaşıyorum anlattığına göre.
mesela annemin karnı 2.ayda kocaman olurmuş,hemen hamilelik giyermiş,çok kilo alırmış.
ben,bende öyle olurum sanıyordum ama abartmıyorum şuan görenler bile hamile olduğumu anlayamayabiliyor.
bunda bol giyinmemin etkiside çok tabi ama 6 ay bitmesine rağmen karnım küçük.
sadece 3 kilo aldım.
annem abimde de bende de hiç bulantı yaşamamış çok rahat geçirmiş ama ben ilk 5 ay hep çıkardım.
daha yeni yeni kendime geliyorum.
anlayacağın hiç belli olmuyor bu işler.
onun dışında iyiki cesaret etmişim diyorum.ilk başta anlamıyorsun ama o hareketlerini hissetmeler,ultrason görüntüleri,yaklaşan doğum...beni öyle bağladı ki kızıma...hiç bir sınavı hiç bir işi değişmem ona.iyiki beklememişim diyorum şimdi...
kızım benim uğurum oldu.zaman onunla daha bereketli.dersanedekiler şaşırıyor hem ev hem hamilelik nasıl bu kadar çok çalışabiliyorsun diye ama isteyince oluyor bunu yaşayarak gördüm.
hamileyken girdiğim 2 sınavı(biri banka diğeri ales) kazandım.
en kötü(olaki kpss istediğim gibi geçmezse.malum bu sene hiç bir alım önceki seneler kadar iyi olmayacak)eylülde yüksek lisansa başlarım diye düşünüyorum.
Erkek anneleri size sesleniyorum :) oğluma idil babyden bu seti aldım. Bir de mavili bi set 10'lu ya da 5'li ya da zıbın seti istiyorum. Ama istediğim gibi güzel bi mavi bulamadım. İlk kıyafeti fotoğraflarda da güzel çıksın istiyorum. Hadi bakalım aldığınız hastane setlerinizi paylaşın😊 yani oğlumla ben rica ediyoruz
Merhaba.bebek yorganı olarak hangi marka ve ebatta aldınız?boğulma önleyici yastık olarak hangisini önerirsiniz?
Canım çok istiyorum ama senin kadar cesaretli değilim :) allah kismet ederse 3. Aydan sonra korunmayı bırakacağım. Sınavdan sonra doğum yapacak şekilde hamile kalmak istiyorum. Çünkü benim annem 3 çocuğunda da 9 ay yatarak geçirmiş hamileliği. Bende ona cekmisimdir diye korkuyorum.
Merhaba.bebek yorganı olarak hangi marka ve ebatta aldınız?boğulma önleyici yastık olarak hangisini önerirsiniz?
çok iyi yaptın, inşallah zamanında sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın, annesine babasına hayırlı bir evlat ümmetine iyi bir müslüman olur.
benim kendime güvenememe sebebim uzun süredir ders çalışmadığım için birde hamilelikle derse odaklanamam düşüncesiydi, gerçi derse hala odaklanamadım tam anlamıyla ama ocakta erken baslamamın avantajıyla yavasta ilerlesem çok buyuk sorun olmuyor.
benim sınavdan önce hamile kalmamı istememin bir nedeni de bir B planımın olması. 28 yaşındayım eğer olur da kpss olmazsa 2 senemi verip, boş dönüp, hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum. hiç olmazsa bebegim olur kucağımda.inşallah
senin çalışmalar nasıl, günde kaç saat çalışabiliyorsun ?
hanımlar bende paylaşımda bulunayım istedim...sallanan mdf beşik belis bebekten diğer resimdeki uyku seti funnababyden ayrıca ortopedik yatak ve kraft cozy travel sistem bebek arabası aldım bugün...araba 630 tl kampanyadan kaynaklı normalde fıyatı nette bıle 750 tl....beşik+yatak+uyku seti 700tl aldım nette beşik fiyatı 470ti uyku setınınn 250 ti yatağın fiyatı 110 du anlayacağınız toplamda 250 tl daha uyguna geldi...hemde haftalardır araştırdığım içime sinen ciciler oldu:)butun alışverişi tamam bi bebişim eksik...allah onuda vakitlice sağlıkla nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?