- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
amin canım,Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin.
sen kendine göre haklı gerekçelerle planlamışsın,dediğin gibi uzun süre aradan sonra hem derse adapte olup hem bebek belki zorlayabilirdi.
biliyorsun ben son sınıfı evli olarak bitirdim,bölümümde zordu bayağı o yüzden alıştım tempolu gitmeye
belkide ondandır bu kadar cesaret: )
ders çalışmamda henüz bi sıkıntım yokçok şükür.
haftasonu ders çalışmıyorum çünkü sabahtan akşama kadar dersane oluyor,akşamda eşimle vakit gçiriyoruz.
hafta içiyse pazartesi salı eşimin okulu olmadığından 5 6 saat,diğer 3 günde ortalama 7 8 saat çalışıyorum.eşim 2.öğretimlerle girince derse zamanım daha bol oluyor: ))
matematik,coğrafya,türkçe bitti gk gy den.
tarihe dersane başladı ama ben başlayamadımanayasayıda zaten hukuklarda göreceğiz bu hafta ekstra çalışmayacağım.
alanda ise muhasebe,medeni hukuk,borçlar hukuku,icra iflas hukuku bitti.bu hafta anayasaya geçeceğiz.
bi yandan da maliye devam ediyor.
kpss konularımın %50 si bitti genel olarak.
Rabbim öyle bir kolaylık verdi ki,dersane bu sene ilk kez biz erken kayıt gruplarında bi stil uyguluyor,
dersane ağustosta başlad ve 2 şubata kadar neredeyse tüm konular bitiyor.sonrada 2 hafta tatil.yani tempomu düşürmezsem doğuma kadar çoğu konu bitmiş olacak Allah'ın izniyle.
ben sadece biraz daha gk gy ye ağırlık veriyorumki en azından b grubundan atanma şansım olsun.
kendimi çok kasmıyorum.en kötü seneye gene hazırlanırım.hem alt yapımda olacağından zorlanmamda.
b den atansam bile a kadro için hep uğraşacaktım o yüzden çok riske atmış gözüylede bakmıyorum.
hayırlısıyla üstesinden gelirsem çok mutlu olacağım.
sen ne yapıyorsun,çalışmaların nasıl gidiyor?
dersane çok yavaş ilerliyor diyordun hala öyle mi?
güle güle kullansın bebeşin inşallah
beşiğin benim(yani bebeğimin: ) ) beşiğinin aynısı: ))
yalnız ben ilerde erkek çocuk olma ihtimalinede karşı heryerini beyaz olacak şekilde istedim,ona göre yapacaklar ayrıca(netten almadım ben bu arada).
ortak renkte vardı ama ben sarı ve yeşili bebek beşiğinde pek sevmediğimden düz beyaz olsun istedim.
çok kullanışlı bir model olduğunu söylemişti satan adam ...bende yatak hariç(uyku seti var) 480 tl ye aldım.
cuma günü bal kızıma butik bebeden bunları aldım: )
Eki Görüntüle 889115 Eki Görüntüle 889116 Eki Görüntüle 889117 Eki Görüntüle 889118 Eki Görüntüle 889119 Eki Görüntüle 889120 Eki Görüntüle 889121 Eki Görüntüle 889122 Eki Görüntüle 889123
hepsi toplam 120 tl tuttu.
yalnız merak ettiğim bişey var,butik bebeden alışveriş yapan varsa aydınlatırsa sevinirim.
bazılarının kampanyası itti bazılarının bitmesine çok var.
son bitiş 20 aralık görünüyor.ürünlerim 20 aralıktan sonra mı gelecek yoksa 1 hafta içinde mi? :44:
Dershane evet yavas gidiyor, ama boyle olması olumlu gördüm sonra, konuları daha içine sindirerek anlatıyor.
bende geçen hafta günde 4 saat çalışma planı yaptım kendime ama uygulayamadım, misafirlerim vardı ama bugünden itibaren uygulayacagım inşallah. cunkü senin bile bu halinle ortalama 6-7 saat çalışman utandırdı beni.
bugün deneme olduk pegemin denemesiydi, sorular bana kolay geldi ama 58,5 betim çıktı. toplamda 78 soru yapabildim. tarihi daha önce hiç çalışmadım dershaneyle birlikte yürütüyorum ve ilk 2 konu bitti orada da. o yüzden oradan 25 soru boşum oldu. amayasa dersleri ise yarın başlıyor, onda da çok boşum oldu. sonuç canımı sıktı atanmak için en az 80 net yapmam gerek ama eşim başlangıç için fena olmadığımı söyledi moralim biraz düzeldi.
bu topiği de böyle bir konuyla meşgul ettik, ama kusura bakmayınkonu konuyu açtı konuştuk.
bende ilersini düşündüm ama eşim hevesin kalmasın ben mobilyacıya götürür mavi olan yerlerini kız olursa ikincisi kursunsuz boyayla pembeye boyatırım dedi...iyi fikir dedim:)))benimkinde isterseniz yanında uyku seti verelim dedi ben yatak tercıh ettim uyku setını ayrı aldım...fermuarlı olması her parçanın ayrı ayrı yıkanabılmesı antıalerjen ve %100 koton olması epey cazip geldi...hayırlısıyla bebişlerimize kullanmak nasip olsun elagam gerisi teferruat...
Cnm hesabım dan siparişlerime gir orda teslimat başlangıç ve bitiş tarihi yazar, bu iki tarih arasında yola çıkıyor siparişler:103:
10.12.2013 te kızım olacağı keşinleşti.Ee aldıklarımızı paylaşma zamanı gelmiştir.
Eki Görüntüle 891738
Eki Görüntüle 891761 Eki Görüntüle 891762 Eki Görüntüle 891763 Eki Görüntüle 891764
Yeşilli 10 lu zıbın takımı Bebissimo markafoni kampanyasından alındı. Kargodan gelmesi bekleniyor.
Pembe battaniye lcw den :)
Kırmızı grili 5 li zıbın takımı şirin bebe mağazasından izmir kemeraltından :)
Sebamed ürünleri eczanemizde.com dan alındı....
Pembe albüm kankacım dan hediye geldi.
oyyy alındı ciciler gelsin bebiler
hepsi çok güzel cnm güle oynaya kullansın bebeğin. bende sebamed aldım çok tavsiye edildi inşallah bizde kullanır kullanır tavsiye ederiz :)
lcw'da battaniye bulunuyor demek ben hiç farketmemiştim. ne kadara aldın canım
slm kızlar bende 26 haftalık hamişim
10.12.2013 te kızım olacağı keşinleşti.Ee aldıklarımızı paylaşma zamanı gelmiştir.
Eki Görüntüle 891738
Eki Görüntüle 891761 Eki Görüntüle 891762 Eki Görüntüle 891763 Eki Görüntüle 891764
Yeşilli 10 lu zıbın takımı Bebissimo markafoni kampanyasından alındı. Kargodan gelmesi bekleniyor.
cuma günü bal kızıma butik bebeden bunları aldım: )
Eki Görüntüle 889115 Eki Görüntüle 889116 Eki Görüntüle 889117 Eki Görüntüle 889118 Eki Görüntüle 889119 Eki Görüntüle 889120 Eki Görüntüle 889121 Eki Görüntüle 889122 Eki Görüntüle 889123
hepsi toplam 120 tl tuttu.
yalnız merak ettiğim bişey var,butik bebeden alışveriş yapan varsa aydınlatırsa sevinirim.
bazılarının kampanyası itti bazılarının bitmesine çok var.
son bitiş 20 aralık görünüyor.ürünlerim 20 aralıktan sonra mı gelecek yoksa 1 hafta içinde mi? :44:
Eki Görüntüle 891738
aldıkları hayırlı olsun canım.20 aralıktan sonra gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?