2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

Dershane evet yavas gidiyor, ama boyle olması olumlu gördüm sonra, konuları daha içine sindirerek anlatıyor.
bende geçen hafta günde 4 saat çalışma planı yaptım kendime ama uygulayamadım, misafirlerim vardı ama bugünden itibaren uygulayacagım inşallah. cunkü senin bile bu halinle ortalama 6-7 saat çalışman utandırdı beni.

bugün deneme olduk pegemin denemesiydi, sorular bana kolay geldi ama 58,5 betim çıktı. toplamda 78 soru yapabildim. tarihi daha önce hiç çalışmadım dershaneyle birlikte yürütüyorum ve ilk 2 konu bitti orada da. o yüzden oradan 25 soru boşum oldu. amayasa dersleri ise yarın başlıyor, onda da çok boşum oldu. sonuç canımı sıktı atanmak için en az 80 net yapmam gerek ama eşim başlangıç için fena olmadığımı söyledi moralim biraz düzeldi.

bu topiği de böyle bir konuyla meşgul ettik, ama kusura bakmayın konu konuyu açtı konuştuk.

bende ilersini düşündüm ama eşim hevesin kalmasın ben mobilyacıya götürür mavi olan yerlerini kız olursa ikincisi kursunsuz boyayla pembeye boyatırım dedi...iyi fikir dedim:)))benimkinde isterseniz yanında uyku seti verelim dedi ben yatak tercıh ettim uyku setını ayrı aldım...fermuarlı olması her parçanın ayrı ayrı yıkanabılmesı antıalerjen ve %100 koton olması epey cazip geldi...hayırlısıyla bebişlerimize kullanmak nasip olsun elagam gerisi teferruat...

Cnm hesabım dan siparişlerime gir orda teslimat başlangıç ve bitiş tarihi yazar, bu iki tarih arasında yola çıkıyor siparişler:103:

canım sakın utanma: ))
sonuç itibariyle benim gk gy ile birlikte yürüttüğüm 4 alan dersi var ve sınavım temmuz başı.
yani benim tempom az bile bana göre.
ben sadece gk gy ye günde 2 saat anca bakıyorumdur geri kalan süre tamamen alana gidiyor.malum alan biraz uğraştırıcı...
senin sınavın eylüldeydi yanlış hatırlamıyorsam.eylüle kadar günde 4 saat çalışsan ohooo süper puanlar gelir Allah'ın izniyle
bende bu ara gk gy ye vakit ayırmak adına kendimi yeniden prıgramladım.
haftada 2 gün 8 er saat gk gy,diğer 3 günde alan çalışacağım.
şuan sadece coğrafyada dağ,akarsu adları vs(yani ezber kısmı) ile tarih kaldı.onlarda bitse denemeye geçeceğim.

denemeler konusunda sakın moralini bozma.daha zamanın çok ve başlangıç için(ki tarih ve anayasa çözmemişsin bile) bence iyi.
bende 2 hafta önce denemeye girdim.tarihte atmasyon yaptım,diğerlerini az çok yaptım 76 geldi.biraz tarihi halletsem süper olacakta bakalım artık.

sen günde 4 saatin altına inmeden son iki ay kalaya kadar aynı tempoda git,son 2 ay kalada 6 7 saate çıkar(bol soru çözerek) çok rahat 85 üstü alırsın

bu arada mart anneleri bende konuyu dağıttığım için özür dilerim,çok sevdiğim arkadaşımı görünce yine dayanamadım çenem düştü: )

Son düzenleme:

eşin iyi düşünmüş canım: ))
bende yatağı ayrı alacağım bakalım
aynen dediğin gibi hayırlısıyla kullanmaları nasip olsunda gerisi çok da önemli değil

Cnm hesabım dan siparişlerime gir orda teslimat başlangıç ve bitiş tarihi yazar, bu iki tarih arasında yola çıkıyor siparişler:103:

bu ayın 14 ile 20 si arası canım.
ona baktım ama ben onu kampanyaların başlangıç bitiş süreleri diye düşündüm.
daha çok var gelmesine desene

10.12.2013 te kızım olacağı keşinleşti.Ee aldıklarımızı paylaşma zamanı gelmiştir.

Yeşilli 10 lu zıbın takımı Bebissimo markafoni kampanyasından alındı. Kargodan gelmesi bekleniyor.

Pembe battaniye lcw den :)

Kırmızı grili 5 li zıbın takımı şirin bebe mağazasından izmir kemeraltından :)

Sebamed ürünleri eczanemizde.com dan alındı....

Pembe albüm kankacım dan hediye geldi.

Son düzenleme:

oyyy alındı ciciler gelsin bebiler
hepsi çok güzel cnm güle oynaya kullansın bebeğin. bende sebamed aldım çok tavsiye edildi inşallah bizde kullanır kullanır tavsiye ederiz :)
lcw'da battaniye bulunuyor demek ben hiç farketmemiştim. ne kadara aldın canım

indirime girmişti sanırım 18 tl falandı...1 ay oldu ama olalı çok emin değilim...

Çok hoşuma gittiği için almıştım erkek bebeğim olsaydı artık hediye edecektim nasip benim bebeğimeymiş:)

ben 27. haftadayım çok şükür mide yanması dışında hiçbir şikayetim yok kızımda çokfazla hareketli değil kendini hissettiriyor arada bir :)

hepsi çok güzel canım güle güle kullanın

aldıkları hayırlı olsun canım.20 aralıktan sonra gelir

güle güle kullansın bebişin canım,çok güzellermiş hepsi: )
lcw battaniyelerimiz aynı
bu battaniyeyi görür görmez aşık olmuştum ve hemen aldım,dışı kadife ya çok hoşuma gitti: )
bende 3 hafta önce falan aldım 22 tl idi.
ve hatta dünde lcw den bi battaniye daha aldım o da pembe dışı polar,şapkalı.
o da indirimdeydi.
bende eşimin önerisine uyarak sebamed aldım.
eşim eczacı ve piyasadaki çoğu bebek ürünlerinin masum olmadığını söylüyor,içlerinde gene en iyisi sebamed.

dün eşimle sinemaya gittik(açlık oyunları 2 ye gittim,1.sini seyredip 2. konusunda kararsız kalanlara şiddetle tavsiye ederim),
gitmişken lcw bebek reyonuna bakmamak olmaz,gidipte boş çıkmak hiç olmaz
işte dün kızıma aldıklarım;

dün şansıma lcw de çok güzel indirimler yakaladım
pembe ve beyaz bluzları 5 e tl den aldım,
tayt bluz takımı 20 tl,
battaniyede 22 tl idi.
özellikle kız anneleri mutlaka bi bakın derim çok cici şeyler var: )

bu arada hanımlar doğum çantası hazırlarken bebek ve kendi çantamızın ayrı olması çok önemli.
küçük valiz götürenler oluyor.
bende 2 tane orta boy keten çanta alayım diyorum biri benim diğeri kızım için.
hani şu orta boy keten tatil çantaları oluyor ya?onun benzeri şekilde.
nereden bulabilirim acaba :44:
dün avm ye falan baktım ama çok aklıma yatan bişey bulamadım.
acaba şu spor çantaların orta boylarından falan mı alsam?
siz ne düşündünüz hastane çantası için?

benim küçük spor çantam var onu hazırlicam kendim için. bebeğim içinde bebek bakım çantası alıp hazırlamayı düşünüyorum.
mecburen ayrı ayrı hazırlicam tek çantaya sığdıramam çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…