benim küçük spor çantam var onu hazırlicam kendim için. bebeğim içinde bebek bakım çantası alıp hazırlamayı düşünüyorum.
mecburen ayrı ayrı hazırlicam tek çantaya sığdıramam çünkü
slm kızlarrr ateş ölçer alan var mı aranızda alında mı daha iyi kulaktan mı bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim çok kararsız kaldım:26:
hepsi çok güzel canım güle güle kullanın
dün eşimle sinemaya gittik(açlık oyunları 2 ye gittim,1.sini seyredip 2. konusunda kararsız kalanlara şiddetle tavsiye ederim),
gitmişken lcw bebek reyonuna bakmamak olmaz,gidipte boş çıkmak hiç olmaz
işte dün kızıma aldıklarım;
Eki Görüntüle 893284 Eki Görüntüle 893283 Eki Görüntüle 893282 Eki Görüntüle 893285 Eki Görüntüle 893286 Eki Görüntüle 893287
dün şansıma lcw de çok güzel indirimler yakaladım
pembe ve beyaz bluzları 5 e tl den aldım,
tayt bluz takımı 20 tl,
battaniyede 22 tl idi.
özellikle kız anneleri mutlaka bi bakın derim çok cici şeyler var: )
slm kızlarrr ateş ölçer alan var mı aranızda alında mı daha iyi kulaktan mı bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim çok kararsız kaldım:26:
Eki Görüntüle 893607 Eki Görüntüle 893608 Eki Görüntüle 893609 Eki Görüntüle 893610 Eki Görüntüle 893611 Eki Görüntüle 893612 Eki Görüntüle 893613 Eki Görüntüle 893615 Eki Görüntüle 893616
kızlar ilk alıverişimi yaptımrabbim iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin..
Eki Görüntüle 894062
biz bunu aldık alından ateş ölçer temassız olması daha mantıklı geldi bize bebeği rahatsız etmemek adına..
çok güzeller güle güle kullanın canım
çok güzeller güle güle kullanın canım
Ne kadara aldiniz acaba?
zevklerimiz aynı :)) çok cici bunlar bayıldımm
selam kızlar bnm 25.haftam bitmek üzere bel ağrım oluyor normal mi? birde bebeğinizin hareketli nasıl?
mrhb kpss ye hazırlnana bi anne görmek ne güzel :) benimde martta dogumum var ve kpss ye hazırlanıyorum biraz dogum sonrasının zorlugu motive olmamı engelliyor ama sizde durumlar nasıl :)amin canım,Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin.
sen kendine göre haklı gerekçelerle planlamışsın,dediğin gibi uzun süre aradan sonra hem derse adapte olup hem bebek belki zorlayabilirdi.
biliyorsun ben son sınıfı evli olarak bitirdim,bölümümde zordu bayağı o yüzden alıştım tempolu gitmeye
belkide ondandır bu kadar cesaret: )
ders çalışmamda henüz bi sıkıntım yokçok şükür.
haftasonu ders çalışmıyorum çünkü sabahtan akşama kadar dersane oluyor,akşamda eşimle vakit gçiriyoruz.
hafta içiyse pazartesi salı eşimin okulu olmadığından 5 6 saat,diğer 3 günde ortalama 7 8 saat çalışıyorum.eşim 2.öğretimlerle girince derse zamanım daha bol oluyor: ))
matematik,coğrafya,türkçe bitti gk gy den.
tarihe dersane başladı ama ben başlayamadımanayasayıda zaten hukuklarda göreceğiz bu hafta ekstra çalışmayacağım.
alanda ise muhasebe,medeni hukuk,borçlar hukuku,icra iflas hukuku bitti.bu hafta anayasaya geçeceğiz.
bi yandan da maliye devam ediyor.
kpss konularımın %50 si bitti genel olarak.
Rabbim öyle bir kolaylık verdi ki,dersane bu sene ilk kez biz erken kayıt gruplarında bi stil uyguluyor,
dersane ağustosta başlad ve 2 şubata kadar neredeyse tüm konular bitiyor.sonrada 2 hafta tatil.yani tempomu düşürmezsem doğuma kadar çoğu konu bitmiş olacak Allah'ın izniyle.
ben sadece biraz daha gk gy ye ağırlık veriyorumki en azından b grubundan atanma şansım olsun.
kendimi çok kasmıyorum.en kötü seneye gene hazırlanırım.hem alt yapımda olacağından zorlanmamda.
b den atansam bile a kadro için hep uğraşacaktım o yüzden çok riske atmış gözüylede bakmıyorum.
hayırlısıyla üstesinden gelirsem çok mutlu olacağım.
sen ne yapıyorsun,çalışmaların nasıl gidiyor?
dersane çok yavaş ilerliyor diyordun hala öyle mi?
Hello kizlar,
Ben burda yeniyim ve iyi ki bulmusum burayi! :))
26. haftamdayim ve kizimi her gun bol bol hissediyorum..
Dun sabah bebegimize ihtiyac listesi yapmaya karar verdik, herseyin en iyisi en uygunu en iyi yorum alanina bakicam diye bildiginiz uyuyamadim
Biraz da heyecan yaptim sanirim :)
Simdilik bebek arabasini, ilk aylarda yanimizda yatmasi icin mini park yatagini ve kiyafetlerini aldik (kiyafetlerin bir kismi babyshower da geldi, sagolsunlar). Ama daha ne cok alinacak sey varmiiiiis! Telefondan foto yuklemeyi beceremedim, daha sonra denicem..
Yatak odasini da Ikea'dan dusunuyoruz. 1 aydir deli gibi arastiriyorum, buyuyen karyolaya takmistim ama vazgectim mesela. Cilek'in Flora odasina asik olmustum ama biraz tuzlu, o fiyata ben tum odasini yapar hatta geriye para kalir diye dusundum ama hala 100% emin degilim..
Bu arada ben baya 11 kilo aldim (48 kilo ile hamile kaldim) ama bu kadar cabuk alacagimi dusunmemistim :) doktorum biraz bozuldu hatta.. Sigarayi ve kahveyi birakinca, cikolataya sardim ben de napalim..
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?