2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

slm kızlarrr ateş ölçer alan var mı aranızda alında mı daha iyi kulaktan mı bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim çok kararsız kaldım:26:

bende galiba böyle yapacağım canım.
bi tane küçük spor çanta alacağım kendim için,
okiedog sidamo trek almaya zaten karar vermiştim.
sanırım kızımın eşyalarınıda ona koyacağım.
sığdırabilirim inşallah

bende alışveriş yapmak istiyorum.hem kendime hem oğluşuma.haftaya haftasonu ankaraya gideceğim.ordan nerelerden alışveriş yapabilirim kızlar?

biz bunu aldık alından ateş ölçer temassız olması daha mantıklı geldi bize bebeği rahatsız etmemek adına..

slm kızlarrr ateş ölçer alan var mı aranızda alında mı daha iyi kulaktan mı bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim çok kararsız kaldım:26:

Çok bir bilgim yok ama şöyle bir paylaşım yapmak isterim çocuk doktorlarının çoğu özel ve üniversite hastaneleri kulaktan ölçeni kullanıyor..Ve bebeğinizi doktora götürdüğünüzde ateşi var mı kaç diye soruyorlar...

2.kızıma hamileyim...çocuk doktorları ile bu ara birazcık haşır neşir oldum da :)
Bilginize

zevklerimiz aynı :)) çok cici bunlar bayıldımm

Ben aldım 😊 chicconun kızılötesi alından ölçüm yapan cihazını aldım daha önce de yazmıştım ablam yeğenime kulaktan ölçüm yapan modelden almıştı yeğenim hasta haldeyken o cihazdan korkmuştu o yüzden ben alından ölçüm yapanı aldım

zevklerimiz aynı :)) çok cici bunlar bayıldımm

bebişler için yapılan hangi şey kötü ki: ))
ben bi bebek mağazasına girinde gördüğüm şeylerin en az %95 inde aklım kalıyor
ama artık almamam lazım ev kıyafet doldu.
annemde alıyor sürekli: )

selam kızlar bnm 25.haftam bitmek üzere bel ağrım oluyor normal mi? birde bebeğinizin hareketli nasıl?

bel ağrını azaltmak için sol yana yatmalısın. bel ağrısından yürümekte bile zorlanıyordum.çünkü hep sırt üstü yatıyordum. hamile terliği ve hamile yastığı alıcaktım ama şu aralar satılmıyor. sitede sol yana yatın , bacakların arasına yorgan-yastık-pike vs. koyun demiş bir doktor. uyguladım miss gibi ikimizde uyuyoruz. ilk günlerde sol yanın uyuşuyor sonra geçiyor.

hareketli benim ki kıpır kıpır ama her anne her hamilelik farklıdır.

Son düzenleme:
mrhb kpss ye hazırlnana bi anne görmek ne güzel :) benimde martta dogumum var ve kpss ye hazırlanıyorum biraz dogum sonrasının zorlugu motive olmamı engelliyor ama sizde durumlar nasıl :)

Hello kizlar,

Ben burda yeniyim ve iyi ki bulmusum burayi! :))

26. haftamdayim ve kizimi her gun bol bol hissediyorum..

Dun sabah bebegimize ihtiyac listesi yapmaya karar verdik, herseyin en iyisi en uygunu en iyi yorum alanina bakicam diye bildiginiz uyuyamadim
Biraz da heyecan yaptim sanirim :)

Simdilik bebek arabasini, ilk aylarda yanimizda yatmasi icin mini park yatagini ve kiyafetlerini aldik (kiyafetlerin bir kismi babyshower da geldi, sagolsunlar). Ama daha ne cok alinacak sey varmiiiiis! Telefondan foto yuklemeyi beceremedim, daha sonra denicem..

Yatak odasini da Ikea'dan dusunuyoruz. 1 aydir deli gibi arastiriyorum, buyuyen karyolaya takmistim ama vazgectim mesela. Cilek'in Flora odasina asik olmustum ama biraz tuzlu, o fiyata ben tum odasini yapar hatta geriye para kalir diye dusundum ama hala 100% emin degilim..

Bu arada ben baya 11 kilo aldim (48 kilo ile hamile kaldim) ama bu kadar cabuk alacagimi dusunmemistim :) doktorum biraz bozuldu hatta.. Sigarayi ve kahveyi birakinca, cikolataya sardim ben de napalim..

Sevgiler

merhaba,

bebek odası konusunda deli gibi bir araştırma sonucu meltem genç odasını seçtim. çilek, Doğtaş v.b birçok firmaya baktım. modeller bakımından da fiyatlar bakımından da meltem'i çok beğendim. gerçi ben bebek odası değil de genç odasının dolap ve şifonyerini aldım. biraz büyüsün çalışma masası ve kitaplığını da alıcam. malum şimdiki çocuklar sayemizde çok çabuk büyüyorlar ve erkenden okula gidiyorlar :) bu nedenle bebek odası takımı almak fuzuli bir masraf gibi geldi bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…