22+5 haftalık hamileyim. Dünkü kontrolümüzde 482 gr ve 25 cm ölçüldü
kafa 21+5
bacak 21+4
karın 22+3 olarak ölçüldü. RAhmi besleyen sol arterde darlık varmış, sağ ise normal. Ölçüleri nasıl sizce kızlar? gelişim geriliği olacak miniğim küçük kalcak diye çok korkuyorum.
28+5 teyiz kızlar
bugün gittik doktora
1180 gram 37 cm
gobek kısmı 1 hafta gerıden gelıyor dedı.. biraz minyon bir bebek olabilir ama sonradan da gelişebiliyorlar dedi doktorum.. ne bileyim geçen ay kıloma dıkkat edeyım dıye cok ıyı beslenmedım.. acaba ondan mı oldu bilemiyorumbana da bıraz kısaymış gıbı geldi.. Allah buyuktur bakalım ne gösterecek ..
slm canım bizde 28+4 teyiz ogluşum 37 cm 1500 gr doktor bana da biraz iri dedi benimde canım ona sıkıldı
olsun iri olsun maşallah hiç üzülme.
benim bebege gıden damarlarda sıkısıklık vardı .. çentık dedıklerı.. ondan oluyormus bu gerı kalma
sağlıklı olsun da Allah ın ıznıyle
sende sıkma canını tatlım o güzel güzel besleniyordur yinede biraz minnak doğsa bile annesi onu toparlar hemen) sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil
Merhaba Kızlar,
27+ 5 oğluşumla :) ben çok kötü grip oldum ve öksürüyoru. Öksürürkende karnım acıyo bana önere bileceğiniz dolay yöntemlerle yapabileceğim birşey varmı öksürüğüm için lütfen bana yardımcı olun. Ve buarada benim doktorum bana elevit vermedi sadece kan hapı kullanıyorum
28+0 bebisim 1200 gr 38 cm olmus kilosu 1 hafta öndeydi haftasına gerilemiş bu ay boya gitmiş bizimki 4 haftada 400 gr almış 5.5 cm uzamis fistigim bu ay yumurta muz süt aksatmayacagim insallah
maşşalah bebişine cnm benimde 28+0 da 1250 gram 38cmdi 30+0 gittiğimde birden büyümüştü 1750 olmuş boyuda 42 olmuş hızlı büyüyorlar maşşalah artık
Evet bundan sonra alacaklar kiloyu ben de bu ay kendimi besiye çekeceğim 32 ye kadar
Bakalim etkili olacak mi
Canım bence bebeğin gayet iyi kilosu boyu maaşaallah. Çok da alırsan doğumda sıkıntı olur. bence programlı ye o ihtiyacını alıyo zaten :)) Hiç sormadan. meyve sebze çok yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?