2014 Mayıs anneleri bebisler kaçıncı hafta kaç kilo kaç gram

canım benımde bebegımde sol arterde çeltik var daralm, sağ ise normal, 21+5 429 gr dı. doktor asprın verdi. bu hafta yıne gıdıcem 24+2 de falan merak edıyorum kaç graldı bebegım. bende senın gıbı korkuyorum :/

slm. benim de kızım 25. haftada 880 gr dı.Maaşaallah. bugün hareket etmiyo diye üzülüyodum. tam girdim internete yazıyorum derken bi de ne duyayım. Pat küt başladı :)))) Of bu anne olmak ne kadar farklı bi duygu Artık doğsa diye gün sayar oldum. İnşaallah hepimizin bebişi sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla doğar. Bu arada kaçar kilo aldınız ben hamile kaldığımda 69.5 kiloydum boyum 1.68.sonra o bulantı döneminde 5 kilo verdim. 5. ayda 66 kiloydum. 6. ayda 72 çıktı. acaba çok mu kilo aldım ?

28+5 teyiz kızlar

bugün gittik doktora

1180 gram 37 cm

gobek kısmı 1 hafta gerıden gelıyor dedı.. biraz minyon bir bebek olabilir ama sonradan da gelişebiliyorlar dedi doktorum.. ne bileyim geçen ay kıloma dıkkat edeyım dıye cok ıyı beslenmedım.. acaba ondan mı oldu bilemiyorum bana da bıraz kısaymış gıbı geldi.. Allah buyuktur bakalım ne gösterecek ..

slm canım bizde 28+4 teyiz ogluşum 37 cm 1500 gr doktor bana da biraz iri dedi benimde canım ona sıkıldı

slm canım bizde 28+4 teyiz ogluşum 37 cm 1500 gr doktor bana da biraz iri dedi benimde canım ona sıkıldı

olsun iri olsun maşallah hiç üzülme.
benim bebege gıden damarlarda sıkısıklık vardı .. çentık dedıklerı.. ondan oluyormus bu gerı kalma
sağlıklı olsun da Allah ın ıznıyle

olsun iri olsun maşallah hiç üzülme.
benim bebege gıden damarlarda sıkısıklık vardı .. çentık dedıklerı.. ondan oluyormus bu gerı kalma
sağlıklı olsun da Allah ın ıznıyle

sende sıkma canını tatlım o güzel güzel besleniyordur yinede biraz minnak doğsa bile annesi onu toparlar hemen ) sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil

Merhaba Kızlar,
27+ 5 oğluşumla :) ben çok kötü grip oldum ve öksürüyoru. Öksürürkende karnım acıyo bana önere bileceğiniz dolay yöntemlerle yapabileceğim birşey varmı öksürüğüm için lütfen bana yardımcı olun. Ve buarada benim doktorum bana elevit vermedi sadece kan hapı kullanıyorum

Çok geçmiş olsun cnm. Bol bol c vitamini al. ama ilaç kullanma. Yine de doktoruna bi danış. Ihlamur da iyi gelir öksürüğe. Elevit kullanma zaten domuz katkısı varmış. ben kullanıyodum doktor bıraktırdı. vermediyse gerek yoktur. ben de sadece kan hapı kullanıyorum. Kendine çooook dikkat et. Allah tez zamanda şifanızı verir inşaallah..

bu arada bebişim 27+5 iken 39,2 cm ve 1432kg. :) bir hafta büyük ama sorun değil dedi. İnşaallah da olmaz.

28+0 bebisim 1200 gr 38 cm olmus kilosu 1 hafta öndeydi haftasına gerilemiş bu ay boya gitmiş bizimki 4 haftada 400 gr almış 5.5 cm uzamis fistigim bu ay yumurta muz süt aksatmayacagim insallah

28+0 bebisim 1200 gr 38 cm olmus kilosu 1 hafta öndeydi haftasına gerilemiş bu ay boya gitmiş bizimki 4 haftada 400 gr almış 5.5 cm uzamis fistigim bu ay yumurta muz süt aksatmayacagim insallah

maşşalah bebişine cnm benimde 28+0 da 1250 gram 38cmdi 30+0 gittiğimde birden büyümüştü 1750 olmuş boyuda 42 olmuş hızlı büyüyorlar maşşalah artık

maşşalah bebişine cnm benimde 28+0 da 1250 gram 38cmdi 30+0 gittiğimde birden büyümüştü 1750 olmuş boyuda 42 olmuş hızlı büyüyorlar maşşalah artık

Evet bundan sonra alacaklar kiloyu ben de bu ay kendimi besiye çekeceğim 32 ye kadar
Bakalim etkili olacak mi

Evet bundan sonra alacaklar kiloyu ben de bu ay kendimi besiye çekeceğim 32 ye kadar
Bakalim etkili olacak mi

Canım bence bebeğin gayet iyi kilosu boyu maaşaallah. Çok da alırsan doğumda sıkıntı olur. bence programlı ye o ihtiyacını alıyo zaten :)) Hiç sormadan. meyve sebze çok yarıyor.

Canım bence bebeğin gayet iyi kilosu boyu maaşaallah. Çok da alırsan doğumda sıkıntı olur. bence programlı ye o ihtiyacını alıyo zaten :)) Hiç sormadan. meyve sebze çok yarıyor.

Canim ben erken doğumdan korkuyorum hoş öyle bir durum yok şimdilik sma ya olursa diye düşünmeden edemiyorum şayet öyle birşey olursa çok minik olmasın diye biraz besleyeyim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…