- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Dün eşim 2tane çikolata yedirdi normalde kıpır kıpır olmasi lazimken 2kere durter gibi yapti..
Korkmamak elde mi?
2 gündür aynı pozisyondamidir,?
o zaman haftaya yaptırayım aşıyı sağlık ocağını arayım da sorayım...
inşallah ...şeker bizim ailede var yılbaşı akşamı da tatlıydı tuzluydu fazla kaçırdım dün sabahta başım dönüp durdu acaba şeker çıkarbilir mi diyorum...
benimde geçen haziranda bi arkadaşım sezeryanla doğurdu doktoru seda hanımdı çok övdü ama ben 32.haftamda gelicem acaba gelir gelmez randevu alabilir miyim, Batmanda 1 ay sonraya randevu alınıyo mesela ama korunun sitesine baktım en erken 1 hafta önceden randevu alınabiliyo
ay çok ürktüm şimdi yaa, annemin hiç çatlağı yok ki kardeşim 4.5 kilo doğmuştu bi dünya karnı vardı inşallah ona çekmişimdir.
ben ilk randevumu aldığımda 2 hafta sonraya gün vermişlerdi. biraz yoğun sanırım. ama sürekli hastası ounca acil bişey oduğunda telefon ediyorum hemen gel diyor. eğer çok acil değilse yarın şu saatte gel diyor o zaman randevu almadan gidiyorum:)
bana da 2 hafta izin vermediler... sürekli izin alıyormuşsun gibi görünebilir....çekinme hiç bebeğin için...en azından olsa da olmasa da tedbirini alırsın...seker yuklemesı yaptırmadım işten sureklı ızın alıp hastaneye gıtmekte olmuyor yaptırmasam olur mu aceba
koltuk altı değilde genital koyulaşmış, onuda aynada gördüm...göbek yüzünden alt kısımla yüz göz olmuyoruz artık...Ya aklımdayken bişey sorcam kızlar size.
Sizin de koltuk altınızın rengi koyulaştı mı? Benim bu hafta çok koyulaştı :26:
allah daha büyük hastalıklar vermesin... her sene 1 defa grip olurdum bu sene hiç hasta olmadım şükür...soğanı sarımsağı çok yedimİnşallah çıkmaz canım. Ama ilk 50 gr'lık yaparlar. Yüksek çıksa bile korkma (145-165 arası olursa korkma, 200 üstü olursa diyabet teşhisi konuyor) sadece tarama testi olarak düşün. 100 gr'a girersin.
bana da 2 hafta izin vermediler... sürekli izin alıyormuşsun gibi görünebilir....çekinme hiç bebeğin için...en azından olsa da olmasa da tedbirini alırsın...
koltuk altı değilde genital koyulaşmış, onuda aynada gördüm...göbek yüzünden alt kısımla yüz göz olmuyoruz artık...
allah daha büyük hastalıklar vermesin... her sene 1 defa grip olurdum bu sene hiç hasta olmadım şükür...soğanı sarımsağı çok yedim
hamile kaldığımdan beri...
yanlış hatırlamıyorsam rumuzunu burcu153 girmiyor değilmi uzun zamandır yoksa ben mi farketmedim...nasıl acaba
eyvah o zaman ben biraz zor randevu alırım netten bakıyorum en erken 1 hafta önce randevu veriyo sistem ya arayıp durumumu söylicem a-ya da zor yani :26:
ankaraya gelmeden önce randevu al. 30 yada 31. haftada o zaman zorluk yaşayacağını sanmıyorum
işte telefonla arayıp 15 gün önceden falan randevu verirler mi yoksa teldekilerde en erken 1 hafta önceden mi randevu veriyoruz derler
telefonla aldığında da internetten aldığında da fark yok. en erken hangi gün boşsa o güne randevu veriyorlar. oda genelde 1 hafta sonraya denk geliyor
arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese bu gelen yeni yıl huzur mutluluk başarı en önemlisi bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde getirmesini dilerim... çok sık yorum yapıp yazmasamda sık sık takip ediyorum burayı... bende sizler gibi nisan annesi olucam inşallah. 25 haftalık bir paşabu aralar nedense bacak arasında inanılmaz ağrılar hissediyorum yatarken kalkarken oturuken yürürken yaşayan varmı? doktoruna soran varmı? kontrolume daha 2 hafta var ama endişeleniyorum, canım acıyor! nedir bileniniz varsa Allah rızası için yazsın... birde şu iki gündür çarpıntım da var sanırım ben epeyi nazlı bir hamilelik geçiriyorum...
Günaydın kızlar. .
Hepiniz iyisinizdir inşallah. .
Benim biraz canım sıkkın. .
31 aralık tan beri bebeğimin hareketlerini çok nadir hissediyorum. .
güle güle kullanınnGünaydın kızlar.Salı günü eminönüne gittik.A'dan Z'ye bebeğimin bütün alışverişini yaptık çok şükür.Kapı süsüne kadar yaptırdım.Fotoları çekicektim ama o kadar eşyayı açıp serip uğraşmayı gözüm yemedi.İnşallah odası geldiğinde yerleştirip çekerim.Dün de tatildim.Öğlene kadar uyudum.Bol bol oğlumla dinlendik.Şimdi işe gelmek zor geldi.1 ayım kaldı.Şu zaman geçse de artık izne ayrılıp bol bol evde yatsam.
sıkma canını bebeğimmm, ufaklık pozisyon değiştirmiştir, içe dönüktürGünaydın kızlar. .
Hepiniz iyisinizdir inşallah. .
Benim biraz canım sıkkın. .
31 aralık tan beri bebeğimin hareketlerini çok nadir hissediyorum. .
inşallah çıkmaz canım...o zaman haftaya yaptırayım aşıyı sağlık ocağını arayım da sorayım...
inşallah ...şeker bizim ailede var yılbaşı akşamı da tatlıydı tuzluydu fazla kaçırdım dün sabahta başım dönüp durdu acaba şeker çıkarbilir mi diyorum...
Neden olmasın gülüm. Benim 1.5 gündür, sadece hafif pıt pıt gibi hissediyorum. Normalde tekmeleri canımı acıtır. Ayakları içe ya da aşağı dönük olunca hissedemiyorum ben. Dışarı doğru olunca ama, değmeyin paşanın keyfine:107:
İnşallah çıkmaz canım. Ama ilk 50 gr'lık yaparlar. Yüksek çıksa bile korkma (145-165 arası olursa korkma, 200 üstü olursa diyabet teşhisi konuyor) sadece tarama testi olarak düşün. 100 gr'a girersin.
gözün aydın canım...gönlüne göre olmuş...yupppiiiii süper kızlar memlekette doğum için hastaneden randevu vermediler demiştim yaa
Şimdi aradım başka bir doktordan aldım... tabi randevu için 32. haftada ayrılıp gitmem gerekecek hemen :)
Ama olsun aldım sonunda
amin...doğumdan sonra geçiyor bilgisi rahatlatıyor insanı...inşallah çıkmaz canım...
çok can sıkıcı bişeymiy bu şeker sürekli şeker hastalarının allah yardımcısı olsun gerçekten....
gözün aydın canım...gönlüne göre olmuş...
amin...doğumdan sonra geçiyor bilgisi rahatlatıyor insanı...
Aynen cnm biz de oglusumda uyuyayarak girdik :)
Nedenki ne zarari varmis?
Canan Karatay yiyebildiginiz kadar yiyin diyor hatta :)
yupppiiiii süper kızlar memlekette doğum için hastaneden randevu vermediler demiştim yaa
Şimdi aradım başka bir doktordan aldım... tabi randevu için 32. haftada ayrılıp gitmem gerekecek hemen :)
Ama olsun aldım sonunda
Günaydın güzeller... Rüyamda paşam doğmuş banyo yaptırıyordumOnu yatağına yerleştirip sarıp sarmalarken, 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu geldi, "anne ben de banyo yapmak istiyorum" dedi. "Peki hadi gir geliyorum" dedim. Beyin ne kadar güçlü bir yapı, birkaç dakika içinde iki çocuğum oldu; o kadar gerçekti ki
Gözün aydın canım, maşallah bebeğineDoktorun kolesterol sorunu olmasın diye uyarmış olabilir seni gülüm. Yumurtanın sarısı kolesterol içerir, beyaz kısmı ise bilinen en saf protein kaynağıdır. Kolesterol sorunu olanlar günde 1 sarıyı geçmemeli; dolayısıyla sarısını birine havale edip beyazını yersen sorun kalmaz Benim omletlerim genelde 2 yumurtalıdır; bir bana bir yaramaza
Maşallah ne güzel bi rüya görmüşsün inşallah gerçeğinide yaşarsın
Haklısın canım doktorumda öyle dedi kolesterol artışı gebelıkte normalden fazla olurmuş, oyüzden hergun yeme dedı bıde bebeğim 1 haftada 150 gram almış sanırım şimdiden benim paşaya diyet verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?