kese şekline göre tahmınlere ben inanmıyorum ama diğer hamileliklerimde yediklerimle karşılaştırısam tahmınde bulunabiliyorum
tatlı ekşi kişiden kişiye değişiy kimi erkekte ekşi yiyo kimi kızda ona görede doğru cıkmayabiliyo
allah sağlık versin aöa gönülden gecende var tabi
6+2sin kalp atışlarında dr ölçüm yapacak orda haftan cıkacak ona göre devam edersin bundan sonra
kese şekline göre tahmınlere ben inanmıyorum ama diğer hamileliklerimde yediklerimle karşılaştırısam tahmınde bulunabiliyorum
tatlı ekşi kişiden kişiye değişiy kimi erkekte ekşi yiyo kimi kızda ona görede doğru cıkmayabiliyo
allah sağlık versin aöa gönülden gecende var tabi
6+5te duyduk biz sende gidebilirsin bikaç gün içindesaol tatlım kalp atışları kaçıncı haftada belli olur hay sanki hiç gebelik geçirmemişim valla öncekini unuttum gitti
ya benm akşamları cok cıkıyo karnım gerılıyo kaşınıyo çatlamayacak nerdeyseslm kızlar
en son 6 agustosta kontrole gıttım keseyı gorduk.15 gun sonra kalp atısları ıcın gel dedı ben bıraz daha zaman gecsın dıye 31 agustosa aldım randevumu.ama suan karnım cok sıs.sankı 3 aylık hamıleyım.bukadar cok kılo almamım ımkanı yok.31 agustosu beklemeyıp yarın gıtsemmı doktora.
valla o çok değişiyor yaa bir tanıdığım var ıkı çocuğu var bir kız bir erkek her ıkısınde de aynıymış hamilelikleri aynı cinsiyet sanmış ama ıkınci kızı oldu ilki erkek ti..ikinci gebeliği olanlar diğerine göre kıyaslarsa aynı değilse belkide cinsiyetti farklıdır benim ilk gebeliğimle bu aynı değil mesela tabi önce sağlıklı olması bekleyip görecez hepimiz
slm kızlar
en son 6 agustosta kontrole gıttım keseyı gorduk.15 gun sonra kalp atısları ıcın gel dedı ben bıraz daha zaman gecsın dıye 31 agustosa aldım randevumu.ama suan karnım cok sıs.sankı 3 aylık hamıleyım.bukadar cok kılo almamım ımkanı yok.31 agustosu beklemeyıp yarın gıtsemmı doktora.
saol tatlım kalp atışları kaçıncı haftada belli olur hay sanki hiç gebelik geçirmemişim valla öncekini unuttum gitti
kızlar bir şey soracam doktorunuz size söylediği haftayla alttaki gebelik haftanız uyumlu mu mesela geçen hafta pazartesi devlete beta hcg yaptırmak için gitmiştim direk ultrayonda görünce 4 haftalık demişti bu haftada 5 haftalık olması gerekiyor ama aşağıdaki takvimde 7 yazıyor kafam karıştı benim en son adt 6 temuztu ve yumurtam 21 temuzta çatladı ona dikat etmiştim tek birliktelikle hamile kalmıştım şimdi ben neye göre hesaplayacam devllette ki dok iki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi bende şimdi özelde dok bakınıyorum hemen gitmedim iki haftanın geçmesinin bekliyorum ki özele gideyim yoksa özelden başka dok şimdi gitsem karar veremedim
6+5te duyduk biz sende gidebilirsin bikaç gün içinde
ya benm akşamları cok cıkıyo karnım gerılıyo kaşınıyo çatlamayacak nerdeyse
beklemek istemıyosan git durup stres olmaktan daha iyidir
kızlarda bulantım erken başlıyo 5 6 haftalıkken erkekte 7 8 haftalıkken (şimdi bulantım hala yok ama hafif yokluyo mide yanması var sadece)evet canım sağlık olsun gönlündeki olur inşallah..
kızlarda ne yerdin oğlanlarda ne yerdin nasıl hissederdin kendini..
anlatsana canım biraz..birde kaç haftalık kayıplar yaşadın cinsiyetlerini nasıl öğrendin merak ettim
bu altakı cetveller hatalı yahu ben emınım benım hesapladıgım sekılde saglık ocasgı hesaplıyor adetın 1.gunu 1 sayıcaksın
ben bugun 5+5
6. haftanın ıcındeyım dıye cetvel 6 dıyor 6 dıyorsunda gel bana sor 5+1 6 5+6 6 :) uyuz oluyorum cetvele yazıları olmasa degısıtırıcem yanı
şaşırmadım bizim topikte herkes aynı nasılda bulmuşuz birbirimiziperşembe günü gideyim o zaman kızımda bu kadar pimpirikli değildim ocak ayında kimyasal gebelik olunca şimdi iyice pimpirikli oldum
kızlarda bulantım erken başlıyo 5 6 haftalıkken erkekte 7 8 haftalıkken (şimdi bulantım hala yok ama hafif yokluyo mide yanması var sadece)
kızlarda deli gibi ekşi erkeklerde deli gibi tatlı yerdim
2kg vişne yiyip kalktığımı bilirim kızda yada goruk varya üzümün ham hali tuzla terletip onu yerdim
erkekte yarım kg şekerpare yiyip kalkardım
kayıplar 3 tane 14 hafta 1 tane 11 haftalıkken oldu kürtaj yapmadılar alttan ilaç verip rahım ağzını açtılar sonra bebek kendiliğinden cıktı cıkınca cinsiyetini onlar söyledi bileğime pembe yada mavi bant bağlamışlardı
kızlarda bulantım erken başlıyo 5 6 haftalıkken erkekte 7 8 haftalıkken (şimdi bulantım hala yok ama hafif yokluyo mide yanması var sadece)
kızlarda deli gibi ekşi erkeklerde deli gibi tatlı yerdim
2kg vişne yiyip kalktığımı bilirim kızda yada goruk varya üzümün ham hali tuzla terletip onu yerdim
erkekte yarım kg şekerpare yiyip kalkardım
kayıplar 3 tane 14 hafta 1 tane 11 haftalıkken oldu kürtaj yapmadılar alttan ilaç verip rahım ağzını açtılar sonra bebek kendiliğinden cıktı cıkınca cinsiyetini onlar söyledi bileğime pembe yada mavi bant bağlamışlardı
dok adt ilk gününden itibaren sayıyor ama benim anlamadığım hemen hamile kalmamış olabiliyorsun mesela benim 21 temuzta yumutam çatladı ondan öncesi mümkün değil gebelik oluşması
boyle okuyunca kafam karısıyor ama oglumdakı gıbıyım mıdem bır ala bora ama bu yasadıgım bulantı degıl
ama yemeklerden sonra kusabılırım buna emınım
eksıye duskunlugum var oglumdada boyleydı oglumda erık
bunda kızılcık aserdım
ates fılan bastı yıyene kadar :) e baska bısey yok erkek oldugunu dusunuyorum
erkek ıstıyorum :)
5. bebek inş yaşayan ilk olacakaltta yazmıştım ya ilk gebelikten farklı şekilde aş eriyorsan cinsiyet farklıdır bana göre sende bunu doğrulamış oldun.canım inşalah bu defa bebişine kavuşursun bu kaçıncı bebişin olacak
kız hissediyorumboyle okuyunca kafam karısıyor ama oglumdakı gıbıyım mıdem bır ala bora ama bu yasadıgım bulantı degıl
ama yemeklerden sonra kusabılırım buna emınım
eksıye duskunlugum var oglumdada boyleydı oglumda erık
bunda kızılcık aserdım
ates fılan bastı yıyene kadar :) e baska bısey yok erkek oldugunu dusunuyorum
erkek ıstıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?