2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın kızlar.Tuvalette biraz fazla kaldım ama zorlamaım kendimi.ondan mı bilmiyorum kahve leke geldi:26::26::26:İnşallah gerisi gelmez.hap saaitim 9 yatıp dinlenişcem ve dua edicem başka çare yok...

canım olumsuz şeyleri getirme aklına, bende bazen görüyorum. üşütmeyle birlikte akıntının rengi değişebiliyormuş. dualarım seninle, umarım güzel haberlerini alırız.

Selam kizlar Allah nasip ederse bende nisan annesi olacagim
Bugun 7+0 im gecen hafta kalp atisini duyduk cok sukur asiri derecede
Mide bulantim var acikinca kusuyorum. Cok halsizim uykum var

kızlar ultrason fotolarımızı koyduğumuz topikte bazıları cinsiyet tahmininde bulunmuş hatta doktoru söylemiş bu neye göre acaba..
biz de tahmin etmeye çalışırız belkii

Bende bgn merkezdeyim gercek doktorum cuma gunu randevum..haxor biraya gelmisken test icin bi snn doktorada gidiyim hem merak ediyorum bebisimiii sevgi de hangi dr?

hakkımızda hayırlısı olsun canım bende çarşambayı iple çekiyorum.kalp atışını duyduk ama kese gelişmiyosa neye yarar ki

canım olumsuz şeyleri getirme aklına, bak biz kalp atışını duyamamıştık ama ultrasonda hareketlerini gördük. hepimizin bebişinin gelişimi farklı, kendini strese sokup bebişi de etkileme, herşey yolunda gidecek güzel haberlerini alacağız.

kızlar ben sadece kahvaltı sonrası kusuyorum ve öğlene kadr yiyemiyorum bebeğin gelişimine olumsuz etki olur mu?
Bir de bnm doktorum hiç BETA HCG ye bakmıyor keseyi gördük gerek yok demek mi acaba bu? 6.haftadayım bu arada

Kızlar sizde kanama var mıydı?Birde ilacın bir aparato var mı vajinal almak için yoksa elinizle mi itiyorsunuz?
progestan hapı elımle itiyorum ve hiç hoşlanmıyorum :120:
Topluca tuzluya aseriyoruz:)) bakalım ya topluca kızlar geliyo yada erkeklerbende tatlıyi çok severdim şu an ağzıma alamıyorum.
aynen sütlü tatlı bile yiyemıyorum kız diyorum ama erkek cıkarsada şaşırmam
oda bişeymi benm ilk değerim 8di adete 4 gün vardı 2 gün sonra 15 2 gün sonra 200lerde sobra hergün 1,5 katı arttı
ya hafatada iki kere balık ye dedi sağlık ocağı ama bende pek sevmem balık ve bu donemde hangi balık var ki kış olsa hamsi yerdim en azından
çipura var bu mevsimde yanı biz çipura yiyoruz cok sevıyorum ben balığı 1 eylülde sezon açılıyo istavrite başlarız
Masallah ne iyi komsun varmis
Benimde kardesim bizde kaliyo erkek ama sagolsun yinedw yardim ediyo
sağolsun komşularım cok iyidir dip köşe sildi süpürdü sağolsun
Selam kizlar Allah nasip ederse bende nisan annesi olacagim
Bugun 7+0 im gecen hafta kalp atisini duyduk cok sukur asiri derecede
Mide bulantim var acikinca kusuyorum. Cok halsizim uykum var
oo sevinç hanımlar gelmiş hoşgelmiş inşallah bu kez kucağımıza almak nasip olur
kızlar ultrason fotolarımızı koyduğumuz topikte bazıları cinsiyet tahmininde bulunmuş hatta doktoru söylemiş bu neye göre acaba..
biz de tahmin etmeye çalışırız belkii
canım cinsiyet tahmını benden geldi daha önce 2 erkek 2 kız bebeğe hamile kalmış biri olarak yediklerimden cinsiyet tahmını yapabiliyorum
cocukların hislerinede güvenıyorum 4 yaşında yeğenım kız dedi adı melısa olacak dedi
bende ona inandım nasip olurda kızım olursa adı melısa olacak inşallah

1.45 cm cıkmıştı bende herhangi bi sorun yok demişti bugünde gideceğim bakalım ne diyecek

ya bende kusacak gıbı hıssedıyorum kendımı sankı bırseyden tıksınsem yetecek gıbı :S

canım bebğin gelişimini etkilemez her halde sonuçta ona gerekli olan her şeyi senden alıyor birde bende dok gittiğimde direk keseye baktı ve göründüğü için beta hcg bendede istemedi

cleaxen kullananlar bi yardım edin göbekten vurdum ama damara 1mm kala vurmuşum yatay yaptığımiçin denk gelmiş bile olabilir ne yapsam acaba bişey olurmu damara gelınce :18::18:

kızlar bir şey soracam doktorunuz size söylediği haftayla alttaki gebelik haftanız uyumlu mu mesela geçen hafta pazartesi devlete beta hcg yaptırmak için gitmiştim direk ultrayonda görünce 4 haftalık demişti bu haftada 5 haftalık olması gerekiyor ama aşağıdaki takvimde 7 yazıyor kafam karıştı benim en son adt 6 temuztu ve yumurtam 21 temuzta çatladı ona dikat etmiştim tek birliktelikle hamile kalmıştım şimdi ben neye göre hesaplayacam devllette ki dok iki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi bende şimdi özelde dok bakınıyorum hemen gitmedim iki haftanın geçmesinin bekliyorum ki özele gideyim yoksa özelden başka dok şimdi gitsem karar veremedim

Son düzenleme:
her hamilelikte her bebekte belirtiler farklı bence...
benim bir kızım var..
4.haftadan itibaren bulantım oldu..
tatlı mı yerdim tuzlu mu pek hatırlamıyorum aslında
gebelik keselerine baktım kızımın çok minikmiş aynı haftalarda
bu gebeliğimde kese şekli de farklı buyukluyude..
bebeğim kız da olabilir erkek te
hiç tahminim yok..
belirtilerime gelince..
bulantım yok..iştahsız değilim fazla ama çok ta yiyemiyorum çabuk doyuyorum
ara ara baş dönmem var
tuzlu yemek müğdemi bastırıyor..
ama canım çekerse tatlı da yiyebiliyorum...
ekşi sevmiyorum
ama tatlıya da öyle eski düşkünlüğüm yok..
bu tatlı tuzlu değişiyor..
ablamın iki kızı var ikisinde de inanılmaz tatlı yerdii tatlıdan başka bişey istemezdi..ıkı kızı var..
değişiyor yanii bence önceden kaptırmayın kız erkek..
ama rabbim herkezin gönlündekini versin inşallah

kese şekline göre tahmınlere ben inanmıyorum ama diğer hamileliklerimde yediklerimle karşılaştırısam tahmınde bulunabiliyorum
tatlı ekşi kişiden kişiye değişiy kimi erkekte ekşi yiyo kimi kızda ona görede doğru cıkmayabiliyo
allah sağlık versin aöa gönülden gecende var tabi

amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin benimde bir kızım var tabi erkke olursa çok güzel olur ama öncelikle sağlıklı olması tabiki de kız olsa sevmeyecekmiyiz asla böyle bir şey söz konusu olamaz tabi herkesin gönlünde bir şeyler geçer bende kızımda çok ekşi severdim tatlı yiyemezdim bile ama bunda tatlıya düşkünüm kızımda bel ağrım çok olurdu bulantım falan yoktu sadece tiksinti vardı birde cabuk doıyardım midem tıka basa hissederdim şimdi ise çok acıkıyorum eşim bilr söylüyor çok yiyorsun diye ve belimde bu gün ağrımaya başladı keşke ağrımasaydıda ne rahat olurdum

6+2sin kalp atışlarında dr ölçüm yapacak orda haftan cıkacak ona göre devam edersin bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…