Günaydın kızlar.Tuvalette biraz fazla kaldım ama zorlamaım kendimi.ondan mı bilmiyorum kahve leke geldi:26::26::26:İnşallah gerisi gelmez.hap saaitim 9 yatıp dinlenişcem ve dua edicem başka çare yok...
evet canım aynı gün inşallah.bana hiiiçç bilgi vermiyor.devlete gitmiştim bi test için ultrasonada sokayım dedi kesen gelişmemiş boş yada düşer dedi.sevgiye gittim kalbini dinledik herşey normal dedi ben o mutlulkla soramadım bile oda söylemedi bu çarşamba tekrar gidicem bakalım iyice sorcam ama vakitte geçmiyo sanki
Selam kizlar Allah nasip ederse bende nisan annesi olacagim
Bugun 7+0 im gecen hafta kalp atisini duyduk cok sukur asiri derecede
Mide bulantim var acikinca kusuyorum. Cok halsizim uykum var
hakkımızda hayırlısı olsun canım bende çarşambayı iple çekiyorum.kalp atışını duyduk ama kese gelişmiyosa neye yarar ki
hayırlı olsun inşallah allah tamamını erdirsin
progestan hapı elımle itiyorum ve hiç hoşlanmıyorum :120:Kızlar sizde kanama var mıydı?Birde ilacın bir aparato var mı vajinal almak için yoksa elinizle mi itiyorsunuz?
aynen sütlü tatlı bile yiyemıyorum kız diyorum ama erkek cıkarsada şaşırmamTopluca tuzluya aseriyoruz:)) bakalım ya topluca kızlar geliyo yada erkeklerbende tatlıyi çok severdim şu an ağzıma alamıyorum.
oda bişeymi benm ilk değerim 8di adete 4 gün vardı 2 gün sonra 15 2 gün sonra 200lerde sobra hergün 1,5 katı arttıbende çok acıkıyorum ama her zaman değil bazen su bile boğazımdan zor geçiyo bazense yemek yiyorum hiç yememiş gibi aç hissediyorum bi garip yani :)
sen 400 lu rakamlara az diyosun benim ilk değerim 25 ikincisi 172 sonra keseyi gordum inşallah salı da kalp atışını duycam bence biraz fazla pimpirikleniyosun bu kadar stres yapma
çipura var bu mevsimde yanı biz çipura yiyoruz cok sevıyorum ben balığı 1 eylülde sezon açılıyo istavrite başlarızya hafatada iki kere balık ye dedi sağlık ocağı ama bende pek sevmem balık ve bu donemde hangi balık var ki kış olsa hamsi yerdim en azından
sağolsun komşularım cok iyidir dip köşe sildi süpürdü sağolsunMasallah ne iyi komsun varmis
Benimde kardesim bizde kaliyo erkek ama sagolsun yinedw yardim ediyo
oo sevinç hanımlar gelmiş hoşgelmişSelam kizlar Allah nasip ederse bende nisan annesi olacagim
Bugun 7+0 im gecen hafta kalp atisini duyduk cok sukur asiri derecede
Mide bulantim var acikinca kusuyorum. Cok halsizim uykum var
canım cinsiyet tahmını benden geldi daha önce 2 erkek 2 kız bebeğe hamile kalmış biri olarak yediklerimden cinsiyet tahmını yapabiliyorumkızlar ultrason fotolarımızı koyduğumuz topikte bazıları cinsiyet tahmininde bulunmuş hatta doktoru söylemiş bu neye göre acaba..
biz de tahmin etmeye çalışırız belkii
Bende de hergun degisiyo iste ilk gebeligim iste
kese kaç mm çıktı? biliyorsun geçen çarşamba benim 8 mm çıkmıştı bu cumartesi de 15 mm çıktı ama dr yinede geride dedi emzirneyi bırak onun için gelişmiyor olabilir dedi ve 2 hafta sonra bakalım dedi günlerimiz yakın olduğu için seninkini merak ettim
kızlar ben sadece kahvaltı sonrası kusuyorum ve öğlene kadr yiyemiyorum bebeğin gelişimine olumsuz etki olur mu?
Bir de bnm doktorum hiç BETA HCG ye bakmıyor keseyi gördük gerek yok demek mi acaba bu? 6.haftadayım bu arada
Benimde ilk gebeliğim tatlım:))))
Rabbim bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.(Amin)
kese şekline göre tahmınlere ben inanmıyorum ama diğer hamileliklerimde yediklerimle karşılaştırısam tahmınde bulunabiliyorumher hamilelikte her bebekte belirtiler farklı bence...
benim bir kızım var..
4.haftadan itibaren bulantım oldu..
tatlı mı yerdim tuzlu mu pek hatırlamıyorum aslında
gebelik keselerine baktım kızımın çok minikmiş aynı haftalarda
bu gebeliğimde kese şekli de farklı buyukluyude..
bebeğim kız da olabilir erkek te
hiç tahminim yok..
belirtilerime gelince..
bulantım yok..iştahsız değilim fazla ama çok ta yiyemiyorum çabuk doyuyorum
ara ara baş dönmem var
tuzlu yemek müğdemi bastırıyor..
ama canım çekerse tatlı da yiyebiliyorum...
ekşi sevmiyorum
ama tatlıya da öyle eski düşkünlüğüm yok..
bu tatlı tuzlu değişiyor..
ablamın iki kızı var ikisinde de inanılmaz tatlı yerdii tatlıdan başka bişey istemezdi..ıkı kızı var..
değişiyor yanii bence önceden kaptırmayın kız erkek..
ama rabbim herkezin gönlündekini versin inşallah
her hamilelikte her bebekte belirtiler farklı bence...
benim bir kızım var..
4.haftadan itibaren bulantım oldu..
tatlı mı yerdim tuzlu mu pek hatırlamıyorum aslında
gebelik keselerine baktım kızımın çok minikmiş aynı haftalarda
bu gebeliğimde kese şekli de farklı buyukluyude..
bebeğim kız da olabilir erkek te
hiç tahminim yok..
belirtilerime gelince..
bulantım yok..iştahsız değilim fazla ama çok ta yiyemiyorum çabuk doyuyorum
ara ara baş dönmem var
tuzlu yemek müğdemi bastırıyor..
ama canım çekerse tatlı da yiyebiliyorum...
ekşi sevmiyorum
ama tatlıya da öyle eski düşkünlüğüm yok..
bu tatlı tuzlu değişiyor..
ablamın iki kızı var ikisinde de inanılmaz tatlı yerdii tatlıdan başka bişey istemezdi..ıkı kızı var..
değişiyor yanii bence önceden kaptırmayın kız erkek..
ama rabbim herkezin gönlündekini versin inşallah
6+2sin kalp atışlarında dr ölçüm yapacak orda haftan cıkacak ona göre devam edersin bundan sonrakızlar bir şey soracam doktorunuz size söylediği haftayla alttaki gebelik haftanız uyumlu mu mesela geçen hafta pazartesi devlete beta hcg yaptırmak için gitmiştim direk ultrayonda görünce 4 haftalık demişti bu haftada 5 haftalık olması gerekiyor ama aşağıdaki takvimde 7 yazıyor kafam karıştı benim en son adt 6 temuztu ve yumurtam 21 temuzta çatladı ona dikat etmiştim tek birliktelikle hamile kalmıştım şimdi ben neye göre hesaplayacam devllette ki dok iki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi bende şimdi özelde dok bakınıyorum hemen gitmedim iki haftanın geçmesinin bekliyorum ki özele gideyim yoksa özelden başka dok şimdi gitsem karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?