2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
inşallah gönlündeki olur tatlım
belirtilerin nasıl nasıl hissediyorsun kendini

çok şükür iyi gidiyor kızımdaki gibi değilim kızımda deli gibi ekşi yerdim hele nara tuz dökerdim bundaysa tatlıya daha düşkünüm kızımda midem şişerdi nefes alamzdım midem de dolgunluk olurdu şimdi ise midem her daim kazınıyor bu günde bel ağrısı başladı

gözünaydın canım.inş bizde duyarız bende 5+6 günlüğüm cuma günü doktora gidicem.ne iğnesi vuruluyosun bende vuruluyorumda o yüzden soruyorum

ne iğnesi cleaxen mı :26:
gözün aydın bu arada

Sağol canım.Evet cleaxen.Çok ağır kollarım mosmor oldu.Bende pıhtılaşma yok ama doktor tedbir amaçlı verdi.Önceki 2 hamileliğim kürtaj ve düşükle sonuçlandığı için.Canım sen nasıl vurduruyon.tek doz mu.Kendinmi yapıon?

Sağol canım.Doğru diyosun.1 gün önden geriden fark etmez.En iyisi öyle kalsın.

gözünaydın canım.inş bizde duyarız bende 5+6 günlüğüm cuma günü doktora gidicem.ne iğnesi vuruluyosun bende vuruluyorumda o yüzden soruyorum

Saol canım.Darısı başınıza.benim kan sulandırıcı cleaxen.8. aya kadar vurulcam.

bende fraxiparine kullanıyorum buda kan sulandırıcı.ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorum cuma günü öğrencez inş.

ben göbekten yapıyorum göbeğim mosmor azcıkda damara gelmiş gibi 1mm yanından vurmuşum yatay vuruyorum bide gelmiş olma ihtimali var bi sakıncası varmı acaba emin değilim belkide gelmedi
tek doz kendim göbekten yapıyorum göbek daha kolay dene bence
arkadaşımda senın gibi pıhtılaşma yoktu ama tedbir için kullandı bebişinidoğurdu iğne faydalı yani

bende fraxiparine kullanıyorum buda kan sulandırıcı.ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorum cuma günü öğrencez inş.

ben de kullanıyordum, kalp atışını duyunca bıraktık. şimdi bebe aspirini içiyorum. ikiz olduğu için kullanmamaı istedi doktor.

slm arkadaşlar.ne gibi şikayetlerinz var?mide şikayetleri çıktımı ortaya

ya bende başladı ama değişik eskiden yani hamile kalmadan önce sabah kalkınca ilk 1 saat ağzıma lokma koyamazdım. artık acayip aç uyanıyorum. çok birşey yiyemiyorum ama ağzıma illa bir iki lokma koymam gerekiyor. gün içinde de çok yağlı falan yersem bulantım oluyor. henüz hiç kusmadım ama bu bulantılar 8. haftada falan artabiliyormuş. annemin iki hamileliği de hep kusurak geçmiş ilk 3 ay. inşallah ben öyle olmam.

tatlıyı ağzıma koyamıyorum, hiiç canım istemiyor. varsa yoksa ekşi ve tuzlu... tabi tuza da dikkat etmek lazım

ben de 1 kere morartmıştım. ama korkma birşey olmaz. morarttığım yer tam kıyafetlerimin belinin olduğu yere denk geliyordu. sıkmaya başlayınca o morluk geçti bir iki güne aklında olsun

arkadaşlar dün kan testi yaptırdım katlamayı görmek için tekrar yaptırmalı mıyım yoksa keseyi görebileceğim tarihe kadar beklemeli miyim ?

merhabalar... hepinize sağlıklı doğumlar ve nurtopu gibi bebişler dilerim.
ben de 8.haftam içindeyim yarın sabah randevum var bakalım inş pıtpıt duyacağız. Mart annelerine de yazdım az önce tahmini doğum 4 nisan görünüyor ama ilk bebeğim 37+2 de geldi bunda da 40 ı doldurmayı bekleyeceğini sanmıyorum :)büyük olasılıkla mart sonu doğum olur Rabbim ömür verdiyse.

bende sıkınca morardı ama tam tersi oldu
göbekten yaptığım için morlukları kmse görmüyo
ben kaçıyım cam balkon gelıyo
uff evin tadilatı bitmedi ya sıkıldım

değerim 564,28 geçen yıl eylülde hamile kalmıştm 3,5 aylıkken karnımda kalbi durdu bu ikinci diyebiliriz

geçmiş olsun canım rabbim bi daha yaşatmasın bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bende geçen hafta test yaptırdım 222 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 572,52 ve adetim 1 gün geçmişti tabi benim kontrol altında olmamın sebebi 8 ay önce dış gebelik geçirmiş olmam çarşamba günü allah izin verirse kesemi görücez sende içim rahat etsin diyosan iki gün sonra testini tekrarla

ben bugün hiç iyi değilim halim yok midem bozuk yüzüm sapsarı folikasit yutmaya başladığımdan beri böyleyim ya yutup da ben gibi olan var mı ya da ben mi öyle düşünüyorum.1 haftadır kullanıyorum ilacı yuttuğumdan sonra huyum suyum değişiyo

folik asitten değildir canım ben hamilelik öncesi kullanmaya başlamıştım böyle şikayetlerim olmadı ama hamile olduğumdan beri ve özellikle son 2 gündür ne bişey yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum kötüyüm sürekli uzanıyorum

ben göbekten hiç denemedim.Çok acır diye korktum.Bu arada sağlık kabininde hergün ücretli vurduruyorum.Korkumdan kendi kendime vurmayı hiç denemedim.Sen nasıl yapıon canım.

buzdolabını açamıyorum rafları yıkadım kuruttum tertemiz hiç bi sorun yok eşime koklatıyorum yok ama ben kapağını açamıyorum daha 6+3 deyim erken değilmi bunlar için.ben hep folikasitin günahını aldım :)

mrb arkadaslar ilk ogrendigim zamandan beri foruma giremedim bayramdi tatildi derken sadece doktora bi kere kan tahlili icin gitmstm vve 460 cikmisti ozaman kese mese bakilmamisti bugun doktora gene gittim sat tarihime gore 6+4 teymisim ben bebek gorunur diye umut etmistim ama doktor kese gorunuyor ama bebek olusmamis daha dedi olumsuz hic bisey soylemedi 10 gun sonra belli olur dedi kotu bid urum yok dimi dedim pek konusan illgili bi adam degil bide devlet hastanesi zaten mide bulantin varmi dedi ilac yazdi zaten folik asit onceden baslamistim anliyacaginiz ben hic bisey anlamadim acikcasi suan ailemin yanindayim ve bulundgm yerde tek devlet hastensi var istanbula donunce ozele muayene olucam ins ozaman 7 hafta falan olmus olucak bi sikinti yoktur demi arkdaslar bide karindan muayene oldum toplasan 2 dakka bile bakmadi zaten bende bi iki okudum forumda bos gebelik falan diyenler vardi vesvese yaptim acikcaci

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…