inşallah gönlündeki olur tatlım
belirtilerin nasıl nasıl hissediyorsun kendini
ben bi namaz kılıyım dua ediyim gelıyım
Selam kızlar.Doktordan geliyorum.Çok şükür kalp atışını dinledik.Gümbür gümbür atıyodu.Boyuda baş popo 1 cm. olmuş tosunum. Herşey yolunda 1 gün önden gidiy yüzden cetvelimi değiştiriyorum.Şuan herşeyimiz normal.Kesemiz bebeğimiz çok şükür.İnşallah böyle devam eder.İğneyide doğuma 1 ay kalaya kadar vurdurcakmışım.Olsun bebeğim için herşeye katlanırım.İlişkiyi bi süre daha yasakladı.Babamız mağdur durumda
ne iğnesi cleaxen mı :26:
gözün aydın bu arada
Sağol canım.Doğru diyosun.1 gün önden geriden fark etmez.En iyisi öyle kalsın.gözün aydın canım. Yalnız cetvelini bence değiştirme ultrası-onda hep 1 2 geriden yada ileriden gelirmilş benim önce gittiğim adet tarihinden geri çıktı 2.gittiğimde önde çıktı şimdi tam çıktı. Oyuzden sürekli değiştirmek zorunda kalırsın canım. Bence adet tarihin dursun
gözünaydın canım.inş bizde duyarız bende 5+6 günlüğüm cuma günü doktora gidicem.ne iğnesi vuruluyosun bende vuruluyorumda o yüzden soruyorum
Sağol canım.Evet cleaxen.Çok ağır kollarım mosmor oldu.Bende pıhtılaşma yok ama doktor tedbir amaçlı verdi.Önceki 2 hamileliğim kürtaj ve düşükle sonuçlandığı için.Canım sen nasıl vurduruyon.tek doz mu.Kendinmi yapıon?
Sağol canım.Doğru diyosun.1 gün önden geriden fark etmez.En iyisi öyle kalsın.
Saol canım.Darısı başınıza.benim kan sulandırıcı cleaxen.8. aya kadar vurulcam.
ben göbekten yapıyorum göbeğim mosmor azcıkda damara gelmiş gibi 1mm yanından vurmuşum yatay vuruyorum bide gelmiş olma ihtimali var bi sakıncası varmı acaba emin değilim belkide gelmediSağol canım.Evet cleaxen.Çok ağır kollarım mosmor oldu.Bende pıhtılaşma yok ama doktor tedbir amaçlı verdi.Önceki 2 hamileliğim kürtaj ve düşükle sonuçlandığı için.Canım sen nasıl vurduruyon.tek doz mu.Kendinmi yapıon?
Sağol canım.Doğru diyosun.1 gün önden geriden fark etmez.En iyisi öyle kalsın.
Saol canım.Darısı başınıza.benim kan sulandırıcı cleaxen.8. aya kadar vurulcam.
bende fraxiparine kullanıyorum buda kan sulandırıcı.ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorum cuma günü öğrencez inş.
slm arkadaşlar.ne gibi şikayetlerinz var?mide şikayetleri çıktımı ortaya
ben göbekten yapıyorum göbeğim mosmor azcıkda damara gelmiş gibi 1mm yanından vurmuşum yatay vuruyorum bide gelmiş olma ihtimali var bi sakıncası varmı acaba emin değilim belkide gelmedi
tek doz kendim göbekten yapıyorum göbek daha kolay dene bence
arkadaşımda senın gibi pıhtılaşma yoktu ama tedbir için kullandı bebişinidoğurdu iğne faydalı yani
slm arkadaşlar.ne gibi şikayetlerinz var?mide şikayetleri çıktımı ortaya
bende sıkınca morardı ama tam tersi olduben de kullanıyordum, kalp atışını duyunca bıraktık. şimdi bebe aspirini içiyorum. ikiz olduğu için kullanmamaı istedi doktor.
ya bende başladı ama değişikeskiden yani hamile kalmadan önce sabah kalkınca ilk 1 saat ağzıma lokma koyamazdım. artık acayip aç uyanıyorum. çok birşey yiyemiyorum ama ağzıma illa bir iki lokma koymam gerekiyor. gün içinde de çok yağlı falan yersem bulantım oluyor. henüz hiç kusmadım ama bu bulantılar 8. haftada falan artabiliyormuş. annemin iki hamileliği de hep kusurak geçmiş ilk 3 ay. inşallah ben öyle olmam.
tatlıyı ağzıma koyamıyorum, hiiç canım istemiyor. varsa yoksa ekşi ve tuzlu... tabi tuza da dikkat etmek lazım
ben de 1 kere morartmıştım. ama korkma birşey olmaz. morarttığım yer tam kıyafetlerimin belinin olduğu yere denk geliyordu. sıkmaya başlayınca o morluk geçti bir iki güneaklında olsun
arkadaşlar dün kan testi yaptırdım katlamayı görmek için tekrar yaptırmalı mıyım yoksa keseyi görebileceğim tarihe kadar beklemeli miyim ?
kan değerin kaç çıktı ilk gebeliğin mi
değerim 564,28 geçen yıl eylülde hamile kalmıştm 3,5 aylıkken karnımda kalbi durdu bu ikinci diyebiliriz
ben bugün hiç iyi değilimhalim yok midem bozuk yüzüm sapsarı folikasit yutmaya başladığımdan beri böyleyim ya yutup da ben gibi olan var mı ya da ben mi öyle düşünüyorum.1 haftadır kullanıyorum ilacı yuttuğumdan sonra huyum suyum değişiyo
ben göbekten yapıyorum göbeğim mosmor azcıkda damara gelmiş gibi 1mm yanından vurmuşum yatay vuruyorum bide gelmiş olma ihtimali var bi sakıncası varmı acaba emin değilim belkide gelmedi
tek doz kendim göbekten yapıyorum göbek daha kolay dene bence
arkadaşımda senın gibi pıhtılaşma yoktu ama tedbir için kullandı bebişinidoğurdu iğne faydalı yani
folik asitten değildir canım ben hamilelik öncesi kullanmaya başlamıştım böyle şikayetlerim olmadı ama hamile olduğumdan beri ve özellikle son 2 gündür ne bişey yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum kötüyüm sürekli uzanıyorum
folik asitten değildir canım ben hamilelik öncesi kullanmaya başlamıştım böyle şikayetlerim olmadı ama hamile olduğumdan beri ve özellikle son 2 gündür ne bişey yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum kötüyüm sürekli uzanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?