2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

annene kavuşmuşsun allah ayırmasın merak ettim canım nerelisiniz ki siz?

hakkımızda hayırlısı olsun canım bende çarşambayı iple çekiyorum.kalp atışını duyduk ama kese gelişmiyosa neye yarar ki

bugünkü kan testi sonucum 564,28 iki gün sonra tekrar gidicez reglim 4 gün gecikti sizce değerim nasıl ?

en iyi dr bilir ama değerin iyi benimde o civardaydı yaklaşık aynı günlerde dr iyi demişti sanırım katlaması önemli 2 gün ara ile 2 katına ulaşması gerekiyor tek başına bir şey ifade etmeyebilir

hakkımızda hayırlısı olsun canım bende çarşambayı iple çekiyorum.kalp atışını duyduk ama kese gelişmiyosa neye yarar ki

biraz dinlenmene dikkat et kalbi atıyorsa gelişir canım dr sizi boş yere evham da yaptırmış olabilir belki bir öncekinde yanlış ölçtü ona göre gelişmedi dedi stres yapıp bebeğini sstrese sokma diyeceğim biliyorum demesi kolay

stres yapuıp saga sola doktora gıdıyorsunuz kızlar ama yanlıs yapıyorsunzu bıraz sakın olmakta yarar var olaylar nasıl gelısıyor bılmıyorum ama 14 haftalıkken ılk gebelıgımde gece 11 de doktora gıttık neymıs bebısı ozleıdk
doktor uyandı geldı
bırsey var soylemnıyoruz sandı bebegıde gorucez dıyemedık o okadar panıkleyınce
kı ben 1 gun once doktroda ıdım
baktı
bebegın kalbını bulamıyorum dedı
bebgı goremıyorum cok kucuk dedı
bebek canlımıydı dedı
en son suyun azalmıs dedı
o geceyı kendı doktorumuzu kendı hastanemıze acıle cagırmakta bulduk ısı

genede bısey varsa kendı doktorlarınıza gıdın hıc bırı bırbırınızı tutmaz
ben oglumda 2 doktora gıttım 2 duzenlı gıttım ama bu sefer tek olacak
ılk gebelıgımde her hafta usg gırıyordum
tabı bu anlattıgım gıbı basıma bır suru olay geldı

o dr devletteydi özeldeki herşey yolunda dedi ama bilgide vermedi.ben kürtaj hakkında konuşcaz sanıyodum öyle kalbini duyunca bişeyde soramadım.bilmiyorum çarşamba kesinleşir heralde.dr a gidene kadar 2 gün ağlamaktan helak olmuştum kahverengi akıntım oldu progestan kullanyorum.elimden bişey gelmiyo malesef ama çok alıştım ona Rabbim onsuz bırakmasın beni
seninde gelişir canım inşallah mutlu haberlerimizi veririz burdan

kuzummm kesen büyür inşallahhh ben c.tesi gittim.. usg de kese .5,7 ya da 5,3 mü öyle bir değer yazıyordu.. doktor hiç takılmadı ona.. şekli kenarları gayet düzgün dedi... küçükse de büyür inşallahhh keselerimizz.. gönlünü ferah tut kuzummm.. dua et sen...

inşallah büyür canım içim hiç rahat değil her gece kabus görüyorum

haklısın canım ben devlete bi test yaptırmaya gitmiştim özelde pahalıydı çünkü.keşke hiç gitmeseydim o günden sonra hayatımı kabusa çevirdi

senin doktorun abartmış gibi geldi cnm bana benim kese 14 mm çıktı önceki hafta 7ydi büyümüş çok güzel dedi haftaya bebeği görcez dedi hiç olumsuz bişi söylemedi senin geriyse tarihe bakarak benim daha geri görünüyo...o günkü msjından beri kafama takıldı ama bir olumsuzluk olsa söylerdi doktor die düşünüyorum...

canımm inşallah çarşamba güzel haberlerle gelirsin bir terslik olmaz...

haklısın canım ben devlete bi test yaptırmaya gitmiştim özelde pahalıydı çünkü.keşke hiç gitmeseydim o günden sonra hayatımı kabusa çevirdi

bende devlette testlerı yapıcamda once muaynemı ettı doktor?

inşallah canım
yokkk datlımmmm.... bebişinnn rahatsızz olur ama germe kendiniii.. güzel düşünn güzel olsun.....
düşünmeye çalışyorum ama aklımdan çıkmıyorki
bende devlette testlerı yapıcamda once muaynemı ettı doktor?

bana yapacağı test için önce kalp sesini duyması gerekiyormuş o yüzden muayne etti zaten sistemde özele gittiğimide gördü bisürü laf etti bana denk gelen dr çok tersti

neden ozele gıttıgın ıcın laf ettı
cok eneteresan ya ben kuzenımın calıstıgı hataneye gıdıcem o yuzden sorun olmaz ınsallah dıyorum

hemen 4 tane zeytını ufak bır ekmekle yedım bastırdı sankı benım yemek aram cok uzuyor mesela ara ogunsuz 2.30 saat gecıkıyor ondanmı oluyor acaba bu

günaydın güzel bir pazartesi geçirmenizi diliyorum:)
haftaya enerjik başladım ben tatil de güzel geçti çok şükür bir güzel dinlendimm
doktor kontrolum haftaya bakalım bebişim nasıl...
bulantım veya herhangi bir rahatsızlığım yok..
henuz kabızlığım yok ama biraz gaz sancım var..
hamilelikte normal ama kabızlık..
tüm hormonlar değişiyor...
artık hepimizin bedeninde iki kalp atıyor bu muhteşem bişey..
iyi düşünün her şey iyi olacak sıkmayın canınızı pozitif olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…