günaydın kızlar
biz geldik
buugn pazartesı hafta bası her turlu kotu yanı
cumartesı temızlık yaptım baya bır pazar gunu baldır bacak agrısı cektım
sanırım bende enf var ılıskıden sonra sey sırasında b.ş.l.m. dıyım ıcım nasıl yanıyor :S
cumartesı doktora gıdıcem artık orada herseyı sorucam
onun dısında bır sıkıntım yok dun bıraz yemek aram uzamıstı mıdem bulanır gıbı oldu baya bır ama neysekı gectı
bu sabah tartıldım kılomda sıkıntı yok hiç almamışım , hafta sonu yedıgım 5 tl cıg kofte yanıma kar kaldı :) Hahahah
annem yurt dısından geldı dogal meyveelr getırmıs koyden toplamıslar bırde tutunmasını saglayan bır yemıs ama adını bılmem bıraz eksı ama koy yerlerınde cocugu olmayan butun genclere bundan yedırılırmıs rahım bebegı tutsun dıye
neyse tadını sevdım kızılcıktan hallıce dıyeyım
adını yazamıyorum cunku yurt dısından oldugu ıcın turkce bır adı yok
oglum karnımda 2 bebek oldugunu soyluyor Allahım tovbe tovbe hıc ıstemıyorum Allah olmayanlara versın ınsallah malum fılan olmuyordur
baskada bırsey yok kabızdım kendı kendıne halledı 5.gun ama catlıcaktım artık :S sız dusunun
Umarım güzel haberleri tez zamanda alırsın canım bana da cumartesi dr 2 hafta sonra gel durumun tam net o zaman belli olur şuanda gelişimi geride dedi ben ancak bu cumartesiye kadar sabredebileceğim bende sadece kese görünüyor geç döllenme olabilir dedi ama bana göre öyle olması imkansız
bugünkü kan testi sonucum 564,28 iki gün sonra tekrar gidicez reglim 4 gün gecikti sizce değerim nasıl ?
annene kavuşmuşsun allah ayırmasın merak ettim canım nerelisiniz ki siz?
hakkımızda hayırlısı olsun canım bende çarşambayı iple çekiyorum.kalp atışını duyduk ama kese gelişmiyosa neye yarar ki
biraz dinlenmene dikkat et kalbi atıyorsa gelişir canım dr sizi boş yere evham da yaptırmış olabilir belki bir öncekinde yanlış ölçtü ona göre gelişmedi dedi stres yapıp bebeğini sstrese sokma diyeceğim biliyorum demesi kolay
o dr devletteydi özeldeki herşey yolunda dedi ama bilgide vermedi.ben kürtaj hakkında konuşcaz sanıyodum öyle kalbini duyunca bişeyde soramadım.bilmiyorum çarşamba kesinleşir heralde.dr a gidene kadar 2 gün ağlamaktan helak olmuştum kahverengi akıntım oldu progestan kullanyorum.elimden bişey gelmiyo malesef ama çok alıştım ona Rabbim onsuz bırakmasın beni
seninde gelişir canım inşallah mutlu haberlerimizi veririz burdan
kuzummm kesen büyür inşallahhh ben c.tesi gittim.. usg de kese .5,7 ya da 5,3 mü öyle bir değer yazıyordu.. doktor hiç takılmadı ona.. şekli kenarları gayet düzgün dedi... küçükse de büyür inşallahhh keselerimizz.. gönlünü ferah tut kuzummm.. dua et sen...
haklısın canım ben devlete bi test yaptırmaya gitmiştim özelde pahalıydı çünkü.keşke hiç gitmeseydim o günden sonra hayatımı kabusa çevirdistres yapuıp saga sola doktora gıdıyorsunuz kızlar ama yanlıs yapıyorsunzu bıraz sakın olmakta yarar var olaylar nasıl gelısıyor bılmıyorum ama 14 haftalıkken ılk gebelıgımde gece 11 de doktora gıttık neymıs bebısı ozleıdk
doktor uyandı geldı
bırsey var soylemnıyoruz sandı bebegıde gorucez dıyemedık o okadar panıkleyınce
kı ben 1 gun once doktroda ıdım
baktı
bebegın kalbını bulamıyorum dedı
bebgı goremıyorum cok kucuk dedı
bebek canlımıydı dedı
en son suyun azalmıs dedı
o geceyı kendı doktorumuzu kendı hastanemıze acıle cagırmakta bulduk ısı
genede bısey varsa kendı doktorlarınıza gıdın hıc bırı bırbırınızı tutmaz
ben oglumda 2 doktora gıttım 2 duzenlı gıttım ama bu sefer tek olacak
ılk gebelıgımde her hafta usg gırıyordum
tabı bu anlattıgım gıbı basıma bır suru olay geldı
Umarım güzel haberleri tez zamanda alırsın canım bana da cumartesi dr 2 hafta sonra gel durumun tam net o zaman belli olur şuanda gelişimi geride dedi ben ancak bu cumartesiye kadar sabredebileceğim bende sadece kese görünüyor geç döllenme olabilir dedi ama bana göre öyle olması imkansız
o dr devletteydi özeldeki herşey yolunda dedi ama bilgide vermedi.ben kürtaj hakkında konuşcaz sanıyodum öyle kalbini duyunca bişeyde soramadım.bilmiyorum çarşamba kesinleşir heralde.dr a gidene kadar 2 gün ağlamaktan helak olmuştum kahverengi akıntım oldu progestan kullanyorum.elimden bişey gelmiyo malesef ama çok alıştım ona Rabbim onsuz bırakmasın beni
seninde gelişir canım inşallah mutlu haberlerimizi veririz burdan
inşallah büyür canım içim hiç rahat değil her gece kabus görüyorum
haklısın canım ben devlete bi test yaptırmaya gitmiştim özelde pahalıydı çünkü.keşke hiç gitmeseydim o günden sonra hayatımı kabusa çevirdi
inşallah canımsenin doktorun abartmış gibi geldi cnm bana benim kese 14 mm çıktı önceki hafta 7ydi büyümüş çok güzel dedi haftaya bebeği görcez dedi hiç olumsuz bişi söylemedi senin geriyse tarihe bakarak benim daha geri görünüyo...o günkü msjından beri kafama takıldı ama bir olumsuzluk olsa söylerdi doktor die düşünüyorum...
canımm inşallah çarşamba güzel haberlerle gelirsin bir terslik olmaz...
düşünmeye çalışyorum ama aklımdan çıkmıyorkiyokkk datlımmmm.... bebişinnn rahatsızz olur ama germe kendiniii.. güzel düşünn güzel olsun.....
bende devlette testlerı yapıcamda once muaynemı ettı doktor?
inşallah canım
düşünmeye çalışyorum ama aklımdan çıkmıyorki
bana yapacağı test için önce kalp sesini duyması gerekiyormuş o yüzden muayne etti zaten sistemde özele gittiğimide gördü bisürü laf etti bana denk gelen dr çok tersti
bugünkü kan testi sonucum 564,28 iki gün sonra tekrar gidicez reglim 4 gün gecikti sizce değerim nasıl ?
Bende de hergun degisiyo iste ilk gebeligim isteAyyy canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın.Korkma tatlım bende hiç belirti yok.Sadece tatlı bişeyler görmek istemiyorum birde yemek yedikten sonra da midem taş gibi oluyor başkada bişey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?