neyı kabul etmıyorsun yanı ben suanda 2 hafta daha kucukmuyum dıyorsun? ama ona gore bakarsan 40 hafta 10 ay yapıyoro bastakı 2 hafta sondan cıkıyor ama zaten dogumlar 36 sonra oluyor kacımız 40 doguracagız kı
5. bebek inş yaşayan ilk olacak
kız hissediyorum
kız istiyorum
yinede hayırlısı
pıhtılaşma var canım bende sebep ocanım kıyamam çok zor neredeyse doğum gibi..
meleklerin seni cennette bekliyor canım
rabbim sağlıkla buna kavuştursun..
düşüklerinin sebepleri tespit edildi mi
ne iğnesi cleaxen mı :26:Selam kızlar.Doktordan geliyorum.Çok şükür kalp atışını dinledik.Gümbür gümbür atıyodu.Boyuda baş popo 1 cm. olmuş tosunum. Herşey yolunda 1 gün önden gidiy yüzden cetvelimi değiştiriyorum.Şuan herşeyimiz normal.Kesemiz bebeğimiz çok şükür.İnşallah böyle devam eder.İğneyide doğuma 1 ay kalaya kadar vurdurcakmışım.Olsun bebeğim için herşeye katlanırım.İlişkiyi bi süre daha yasakladı.Babamız mağdur durumda
diyorum ya benim bu ay tek birliktelik tarihi belli of kafam sarmıyor
pıhtılaşma var canım bende sebep o
melekler cennette beklıyo kurtaracaklar inşallah beni
birde ben psikolojik olarak tatlı,hamurişi,kızartma,beyaz un,pilav.....vb beyazlara ve şekerlere karşı boşuna kilo almamak için kendimi kapattım..
bazen canım çeksede yemiyorum hemen bir salatalık veya domates yiyip badtırıyorum :)))
Merhaba kızlar bugün kahvaltıdan sonra çok karnım şişti nefes alamadım kalp ritmim değişti ölüyorum zannettim hemen doktora gittim. Hazımsızlık dedi. Bebeğim gayet sağlıklıymış elhamdülillah o iyi olunca ben kendi hastalığımı unuttum
diyorum ya benim bu ay tek birliktelik tarihi belli of kafam sarmıyor
kız olursa melisa yada gümüşo kadar dusunme :) hahah
akısına bırak canım bende bırlıktelıge bakarsam o zaman daha 3-4 hafta bısey cıkıyor ama ona gore hesaplanmaz asla
gumus19; Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
benım yavruların ısımlerı bıle bellı
oglum ege deniz
erkek olursa deniz
kız olursa nil deniz
su ada
tanem
boyle baska bır secenegım olmaz
hayır kız olursa kocam yandı ya obnu suslerken ısımız var
esım ıs degıstırıcek sanırım kızlar bız kendı evmıze gectık araba aldık 2 ay gectı bebek geldı durumlarımız cok sıkısık ınsallah Allah bır kapı acmıstır bugun gorusmeye gıdecekler maasıda 900 tl kadar fark edecek ıs ıcıne sınmıyor pek yalnız olacak arkadası olmucak sohbet edebılecegı ama sonucta herkez ustune dusneı yapmalı ınsallah olur dıyoruz ıs
o ne oyle o kadarda degıl cumartesı 5 tl cıg kofte aldım
cocugu uyuttum kcoamda yok ana m bır yedım bır yedım 1 tane kaldı
koltuga yatıp uyumusum herseyı oldugu gıbı bırakıp
gözün aydın canım. Yalnız cetvelini bence değiştirme ultrası-onda hep 1 2 geriden yada ileriden gelirmilş benim önce gittiğim adet tarihinden geri çıktı 2.gittiğimde önde çıktı şimdi tam çıktı. Oyuzden sürekli değiştirmek zorunda kalırsın canım. Bence adet tarihin dursunselam kızlar.doktordan geliyorum.çok şükür kalp atışını dinledik.gümbür gümbür atıyodu.Boyuda baş popo 1 cm. Olmuş tosunum. Herşey yolunda 1 gün önden gidiyo.o yüzden cetvelimi değiştiriyorum.şuan herşeyimiz normal.kesemiz bebeğimiz çok şükür.inşallah böyle devam eder.iğneyide doğuma 1 ay kalaya kadar vurdurcakmışım.olsun bebeğim için herşeye katlanırım.ilişkiyi bi süre daha yasakladı.babamız mağdur durumda
canım son adetine göre hesaplasan..en doğrusu bu hesaplama araçlarından hesapla yumurtanın oluşumu ile adetin ilk gunu gebeliğin başlamış kabul ediliyor..
bir de yumurtlama gününü ne şekilde tespit ettin özellikle mi sadece yumurtlama günü tek ilişki denedin..
belki senin tahmininden geç çatlamıştır yumurtan..
örneğin sen adetin 14.günü çatladığını düşünerek ilişkiye girdin ama yumurtan 17.gün çatladı spermler içeride 5 güne kadar bile yaşayabilir..14.günde ilişkideki spermler 17.günde çatlayan yumurtanı döllediyse sen 17.gün hamile kalmış olursun ve bebek gelişim aşamaları da ona göre birkaç gün geç oluşur..
bende adetimin 13-14-16.günleri ilişkiye girdim ve yumurtam 13.de çatladı ve 13.gün hamile kaldım eminim..beta hcg ve kese bebek gelişimi de adetimin 13.günü hamile kaldığımı doğruluyor..
hakkımızda hayırlısı sağlık olsun da birkaç gün çok farketmez
kızım vebim neredeyse hep bir hafta geriden geldi
o ne oyle o kadarda degıl cumartesı 5 tl cıg kofte aldım
cocugu uyuttum kcoamda yok ana m bır yedım bır yedım 1 tane kaldı
koltuga yatıp uyumusum herseyı oldugu gıbı bırakıp
canım evde ovulasyon testi vardı bir kaç ay onu denemiştim bu ayda onu yaptım ikinci çizginin koyulaştığı günün sabahı benim yumurta çatlıyor sonra ki gün yaptığımdada çizgi silikleşmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?