selam kızlar benimde mide bulantım çok hatta kaç gündür serumla besleniyorumm anca kendime geldim. bende çok bulantısı olanların kızı olur diye biliyoum ne kadar doğruysa :)
sadece kendisinde devam etmemi istedineden ozele gıttıgın ıcın laf ettı
cok eneteresan ya ben kuzenımın calıstıgı hataneye gıdıcem o yuzden sorun olmaz ınsallah dıyorum
fatma tombul canım.ama nurettin beyde var onunda baya hastası oluyor ben bayan diye fatma hanımı tercih ettimBende bgn merkezdeyim gercek doktorum cuma gunu randevum..haxor biraya gelmisken test icin bi snn doktorada gidiyim hem merak ediyorum bebisimiii sevgi de hangi dr?
canım olumsuz şeyleri getirme aklına, bak biz kalp atışını duyamamıştık ama ultrasonda hareketlerini gördük. hepimizin bebişinin gelişimi farklı, kendini strese sokup bebişi de etkileme, herşey yolunda gidecek güzel haberlerini alacağız.
ay ne heyecan Yarabbim hayırlısı ile duysak kalp atışlarını bizim de kontrol yarın sabah bakalım inş Rabbim pıtpıtlarını duyursun bize.slm kızlar bugün doktora gittim.doktor keseyi gördü ama bebeği görmedik.bebek çok küçük görünmez dedi 10 gün sonra hem görür hemde kalp atışını duyarız dedi
Merhaba kızlar bugün kahvaltıdan sonra çok karnım şişti nefes alamadım kalp ritmim değişti ölüyorum zannettim hemen doktora gittim. Hazımsızlık dedi. Bebeğim gayet sağlıklıymış elhamdülillah o iyi olunca ben kendi hastalığımı unuttum
2 kolumdan vurdurdum.Mosmor oldular.Göbeğe geçicem ama korkuyorum.Çok acır diye.Kendim yapabilsem iyi olurdu.hergün bi de ona para bayılcam hemde 8. aya kadar
çok geçmiş olsun ya. benim oğlumda bulantım hiç olmadı.eltim de senin gibiydi serumla besleniyordu. onun da oğlu oldu :) diğer eltim de bulantılı idi oğlu oldu. bünyeye göre değişiyor sanırım kesin bir oluru yok bu cinsiyet olayının.
ben bugün hiç iyi değilimhalim yok midem bozuk yüzüm sapsarı folikasit yutmaya başladığımdan beri böyleyim ya yutup da ben gibi olan var mı ya da ben mi öyle düşünüyorum.1 haftadır kullanıyorum ilacı yuttuğumdan sonra huyum suyum değişiyo
arkadaşlar devlet hastanesinde kan testi yaptırmak için yine doktordan sıra mı almak gerekiyor ? yoksa gidip giriş yaptırıp kan verebilir miyz ?
Çok şükür uzun bir tatilden sonra eşime ve evime kavuştum:)) fakat akşamdan beri çok kötüyüm sanki. daha hiçbirşey yemedim ve bugün gündüz yaklaşık 5 saat uyudumacayip bir mide bulantısı ve halsizlik var üzerimde.. 20 gün aradan sonra yarın doktorumuza gidicez inşallah dua edinde olumsuz hiçbişey duymayalım teyzeleri:))
İyi dusunelim iyi olsun tatlimm korkma insallah olumsuz bisey cikmayacaktir..hosgeldin tekrardannn aramizaÇok şükür uzun bir tatilden sonra eşime ve evime kavuştum:)) fakat akşamdan beri çok kötüyüm sanki. daha hiçbirşey yemedim ve bugün gündüz yaklaşık 5 saat uyudumacayip bir mide bulantısı ve halsizlik var üzerimde.. 20 gün aradan sonra yarın doktorumuza gidicez inşallah dua edinde olumsuz hiçbişey duymayalım teyzeleri:))
slm arkadaslar ben geldim ıkı gundur cok fenayım midem cok kotu ağrımakla bulanmak arasında bı yerde bı bakıyom bulantı var gıbı bı bakıyom ağrıyo napcamı sasırmıs durumdayım haftaya gıdıcem kalp atıslarını duymaya ınşaallah
bu arada soyle bır gecmıse goz attım bulantısı olmayan yok gıbı neredeyse allahım yardımcımız olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?