2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
selam kızlar benimde mide bulantım çok hatta kaç gündür serumla besleniyorumm anca kendime geldim. bende çok bulantısı olanların kızı olur diye biliyoum ne kadar doğruysa :)

çok geçmiş olsun ya. benim oğlumda bulantım hiç olmadı.eltim de senin gibiydi serumla besleniyordu. onun da oğlu oldu :) diğer eltim de bulantılı idi oğlu oldu. bünyeye göre değişiyor sanırım kesin bir oluru yok bu cinsiyet olayının.

neden ozele gıttıgın ıcın laf ettı
cok eneteresan ya ben kuzenımın calıstıgı hataneye gıdıcem o yuzden sorun olmaz ınsallah dıyorum
sadece kendisinde devam etmemi istedi
Bende bgn merkezdeyim gercek doktorum cuma gunu randevum..haxor biraya gelmisken test icin bi snn doktorada gidiyim hem merak ediyorum bebisimiii sevgi de hangi dr?
fatma tombul canım.ama nurettin beyde var onunda baya hastası oluyor ben bayan diye fatma hanımı tercih ettim

öyle canımda şu kese boyu hala aklımdan çıkmıyor.dr um herşey yolunda dedi ama devlettekinn söyledikleri hala kulaklarımda

slm kızlar bugün doktora gittim.doktor keseyi gördü ama bebeği görmedik.bebek çok küçük görünmez dedi 10 gün sonra hem görür hemde kalp atışını duyarız dedi
ay ne heyecan Yarabbim hayırlısı ile duysak kalp atışlarını bizim de kontrol yarın sabah bakalım inş Rabbim pıtpıtlarını duyursun bize.

çok teşekkür ederim canım. sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil

canım ben bi ara folic plus kullandım.. kabızlık ve mide bulantısı yaptı... folidoce kullanıyorum şuan çok rahatım...

arkadaşlar devlet hastanesinde kan testi yaptırmak için yine doktordan sıra mı almak gerekiyor ? yoksa gidip giriş yaptırıp kan verebilir miyz ?

Biz bugün doktora gittik. Herşey yolunda kalp atışlarını duyduk.7 hafta 4 günlük şu anda.Aşırı mide bulantılarım var. Allah herkese sağlıklı sıhhatli bir hamilelik versin.

slm arkadaslar ben geldim ıkı gundur cok fenayım midem cok kotu ağrımakla bulanmak arasında bı yerde bı bakıyom bulantı var gıbı bı bakıyom ağrıyo napcamı sasırmıs durumdayım haftaya gıdıcem kalp atıslarını duymaya ınşaallah

bu arada soyle bır gecmıse goz attım bulantısı olmayan yok gıbı neredeyse allahım yardımcımız olsun ınsallah

arkadaşlar devlet hastanesinde kan testi yaptırmak için yine doktordan sıra mı almak gerekiyor ? yoksa gidip giriş yaptırıp kan verebilir miyz ?

cnm benım bıldıgım kadarıyla doktora sıra alman gerekıyo doktorun sısteme yazması gerekıyo yaptıracagın tahlıllerı..ama hastaneyı bır ara sor ıstersen her hastanenın sıstemı farklı oluyo belkı gıdecegın hastanede yapıyolardır doktora cıkmadan

Çok şükür uzun bir tatilden sonra eşime ve evime kavuştum:)) fakat akşamdan beri çok kötüyüm sanki. daha hiçbirşey yemedim ve bugün gündüz yaklaşık 5 saat uyudum acayip bir mide bulantısı ve halsizlik var üzerimde.. 20 gün aradan sonra yarın doktorumuza gidicez inşallah dua edinde olumsuz hiçbişey duymayalım teyzeleri:))

kelebekalbim selam seninde sat 5 miydi muhtemel doğum tarihini görünce merak ettim benimde öyle de ben daha hiç doktora gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum

inşallah hersey yolundadır...
sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi

fatma tombul canım.ama nurettin beyde var onunda baya hastası oluyor ben bayan diye fatma hanımı tercih ettim

Canim dondum artik korfezdeyim..aradim nurettin bey doluydu fatma hnminda 16.45 te verdiler donmem gerekiyodu ondan bakamadim bebisime..ay keske evde olsa hergun baksakk )

Kızlar sağlık ocakları geblik takibini yapıyormuş aşıları falan yapıyormuş ne zaman olacak ben daha sağlık ocağına kayıt yaptırmadım henüz bu ile yei taşındım da ağırdan aşlıyorum acelesi var mı acaba

İyi dusunelim iyi olsun tatlimm korkma insallah olumsuz bisey cikmayacaktir..hosgeldin tekrardannn aramiza

Benim sabahları bulantım oluyor ama açlık hissediyorum tam yemeğe oturcam şişkinlik hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…