perşembe günü gideyim o zaman kızımda bu kadar pimpirikli değildim ocak ayında kimyasal gebelik olunca şimdi iyice pimpirikli oldum
folik asit bende bulantı yapmıştı hafiften. şimdi tansiyon sıkıntısı yaşıyorum ben de. öğlenleri ofiste başım dönüyor fırıl fırıl kalkasım gelmiyor yerimden habire tuzlu ayran maden suyu... oğlumda böyle değildim çok halsizleştim iki adım atıyorum iki saat dinleniyorum sankim
buzdolabını açamıyorumrafları yıkadım kuruttum tertemiz hiç bi sorun yok eşime koklatıyorum yok ama ben kapağını açamıyorum daha 6+3 deyim erken değilmi bunlar için.ben hep folikasitin günahını aldım :)
bana göre de erken ama bu saat oldu daha yeni bişeyler yiyebgildim ve midem bulanıyor zor günler bizi bekliyor sanırım bebişlermiz sağlıklı olsun da razıyım bunlarabuzdolabını açamıyorumrafları yıkadım kuruttum tertemiz hiç bi sorun yok eşime koklatıyorum yok ama ben kapağını açamıyorum daha 6+3 deyim erken değilmi bunlar için.ben hep folikasitin günahını aldım :)
mrb arkadaslar ilk ogrendigim zamandan beri foruma giremedim bayramdi tatildi derken sadece doktora bi kere kan tahlili icin gitmstm vve 460 cikmisti ozaman kese mese bakilmamisti bugun doktora gene gittim sat tarihime gore 6+4 teymisim ben bebek gorunur diye umut etmistim ama doktor kese gorunuyor ama bebek olusmamis daha dedi olumsuz hic bisey soylemedi 10 gun sonra belli olur dedi kotu bid urum yok dimi dedim pek konusan illgili bi adam degil bide devlet hastanesi zaten mide bulantin varmi dedi ilac yazdi zaten folik asit onceden baslamistim anliyacaginiz ben hic bisey anlamadim acikcasi suan ailemin yanindayim ve bulundgm yerde tek devlet hastensi var istanbula donunce ozele muayene olucam ins ozaman 7 hafta falan olmus olucak bi sikinti yoktur demi arkdaslar bide karindan muayene oldum toplasan 2 dakka bile bakmadi zaten bende bi iki okudum forumda bos gebelik falan diyenler vardi vesvese yaptim acikcaci
bana göre de erken ama bu saat oldu daha yeni bişeyler yiyebgildim ve midem bulanıyor zor günler bizi bekliyor sanırım bebişlermiz sağlıklı olsun da razıyım bunlara
canım belki geç döllenmedir kötüyü düşünme inşallah bir sonraki gittiğinde bebişini de görürsün benim teyzemin kızına boş gebelik demişlerdi ama çok şükür normal gebelik çıktı ve bebişi 1 yaşında başka doktora görün
bana geçen haftalarda doktor keseyi göremedim dış gebelik olabilir demişti. 2 gün kabus gibi geçti. kimseye belli etmemeye çalışmak içinde yaşamak ne zor birşeydi anlatamam. Sonrasında öyle olmadığı görüldü şükür. ama zaten o zaman doktor a gittiğimde kese görünmemesi normalmiş neden böyle insanları endişelendirirler anlamam. bi bekle kesin tanı koymadan şöledir böyledir.bizim muhtemeln tarihlerimiz ayni benimde sat 5temmuzdu bgn doktora gittim sadece karindna bakti keseyi gorebildik bebek olusmamis dedi yasli agzindan laf cikmayan bi doktor bende yani olumsuz bi durum varmi falan diye bi iki sordum orali bile olmadi 10 gun sonra gorunur falan dedi ama o bakarken ultrosan ekranina baktim kesenin icinde nokta gibi bisey vardi bu yolk sac olabilir mi dumduz bos degildi ne cok konustum :)
kesinlikle yalnız değilsin. gerçi ben oğlumda çok cabbar cevaldim son aylara doğru temizliktir cam silmektir her türlü aksiyon vardı bu yavrum ilk zamanlarda nakavt etti beni diyorum ben de.allahım ben ayran da içemiyorum tansiyon 10a 5 soda içiyorum bende. iş yerinde sürünüyorum resmen :) ama işe gelmek iyi geliyo evde tüm gün yatıyorum yoksa.acaba ben mi abartıyorum diyorum kendime psikolojik mi diye şüpheleniyorum sizlerin yazısını da okuyunca tek değilim diyorum
sat tarihlerimiz ayni sizin kontrolde kese ve kalp atslari goruldumu acaba ben bugun gittimde henuz sadece keseyi gorebildim
Bende gobekten yapiyom yapmadan once ve sonra buz koyuyom hic morarmadi ama ilac cok yakiyorcleaxen kullananlar bi yardım edin göbekten vurdum ama damara 1mm kala vurmuşum yatay yaptığımiçin denk gelmiş bile olabilir ne yapsam acaba bişey olurmu damara gelınce :18::18:
bir internet sitesinde okudum...
kız bebekleri taşımak çok zordur..mide bulantısı,istifta ve devamlı hasta yaparlarmış anneyi üzermiş..
aksine erkek bebek taşımak daha kolaydır pek bulantı apmaz anne adayı kendini daha iyi hiseder elbette ki %20 istisnalar olabilir ama genellikle kız bebekler anneyi zorlar diyor..
belki bize de ip ucu olur
Sağol canım.Evet cleaxen.Çok ağır kollarım mosmor oldu.Bende pıhtılaşma yok ama doktor tedbir amaçlı verdi.Önceki 2 hamileliğim kürtaj ve düşükle sonuçlandığı için.Canım sen nasıl vurduruyon.tek doz mu.Kendinmi yapıon?
Sağol canım.Doğru diyosun.1 gün önden geriden fark etmez.En iyisi öyle kalsın.
Saol canım.Darısı başınıza.benim kan sulandırıcı cleaxen.8. aya kadar vurulcam.
ayy cnm bende vurunuyorum hergün göbekten yapıodum ama artık mosmor oldu bitti göbek bacağa başladı ablam ebe o vurdu iki sini bugün ben deniycem bakalım ne olcak nereden vurabilecem...offf inş 3 aydan sonra vurunmak zorunda kalmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?