- 1 Ağustos 2013
- 136
- 42
- 48
slm cnm benım sat 4 cnm ya ama soyle bıse var ben kk.nunkınde hesaplama yaptım baska sıtelerınkınde bdt 10 nısan olarak gozukuyo benımde kafam karısık bu konuda ama aramızda 1 guncuk var zaten cnm sen sımdı gıtsen emınım kaalp atısını gorursunkelebekalbim selam seninde sat 5 miydi muhtemel doğum tarihini görünce merak ettim benimde öyle de ben daha hiç doktora gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum
cnm nufus kaydını yasadıgın yere aldıysan ve de kalp atısını duyduysan bebenın cok gec kalma gıt bıldır derım ben..cunku onlar cogu testı ucretsız yapabılıyo ve sana ası tarıhlerını verıyolar te.lını alıyolar unutursan arayıp haber verıyolar ben kaybettıgım ılk gebelımde benı arayıp kendılerı bulmustu sokak sokak aramıslar benı ben 7 aylık evlıydım ama kayıtlara sadece hamılelıgım gecmıs bı de kızlık soyadımla arıyolarmıs dusun yanı evlı oldugum bıle gozukmemıs sıstemdeKızlar sağlık ocakları geblik takibini yapıyormuş aşıları falan yapıyormuş ne zaman olacak ben daha sağlık ocağına kayıt yaptırmadım henüz bu ile yei taşındım da ağırdan aşlıyorum acelesi var mı acaba
Benim sabahları bulantım oluyor ama açlık hissediyorum tam yemeğe oturcam şişkinlik hissediyorum.
Merhaba kizlarr ins . herkes iyidir.
Bugun evde sıkıldım biraz gezelim dedik esimle..neyse eve geldik
Cok kanamam oldu pembe pembeydi..baya geldi..cok korktum dedim bebek gitti((direk acile gittik.
Bebek iyiymis kalbini de dinletti iyi problem yok dedi..
Ama keseye yakin yerde rahimde kanama olmus
Yat dinlen gezme dedi..
Ignemi de yedkm geldim.
Cok korktum ama bisey yokmus cok sukur. Simdi yatıyorum bol bol :))
glyglr doğum tarihlerimz aynı :) ben dün kan tetsi yaptırdm 564,28 çıktı yarın bi daha gidicem katlamayı görmek için senn değerlern kaç ?
Canim gecmis olsun.Senin daha oncede olmustu degil mikanaman.Bende disari cikmiyorum kontrollere falan anca.Progestanvermerdi mi sana?Benimdesenin gibi oldu pembe ile basladi hafif kirmizi oldu sonra kahve ve kesildi.simdi ama ara ara kahve geliyor.birde aklimda bulunsun acil hekimleri ultrasona bakiyorlar mi??Merhaba kizlarr ins . herkes iyidir.
Cok kanamam oldu pembe pembeydi..baya geldi..cok korktum dedim bebek gitti((direk acile gittik.
Yat dinlen gezme dedi..
Ignemi de yedkm geldim.
arkadaşlar sağlık ocağına gidip kan testi yaptırabilir miyim acaba ?
Ben midemi tarif edemiyorum ya oyle kotu bi bulantim yok allaha sukur ama bi garip sanki midem havada gibi
nasıl mesela ben kusabılırmısım gıbı hıssedıyorum ama bulantı degıl ama bulanacak gıbı senın mıdenmı yanıyor acaba
Ankaradasınız sanırım. Nasıl gidiyor hamilelik?
Merhaba kizlarr ins . herkes iyidir.
Yat dinlen gezme dedi..
Ignemi de yedkm geldim.
butun ara ogunleırmı evde unutmusum :S
cok uzgunum oldugum bolgede bakkal cakkal yok 1 kucuk paket cubuk kraker 1 ayranım var ogleden sonrada yemekten meyve alır ıdare ederım artık
Canim gecmis olsun.Senin daha oncede olmustu degil mikanaman.Bende disari cikmiyorum kontrollere falan anca.Progestanvermerdi mi sana?Benimdesenin gibi oldu pembe ile basladi hafif kirmizi oldu sonra kahve ve kesildi.simdi ama ara ara kahve geliyor.birde aklimda bulunsun acil hekimleri ultrasona bakiyorlar mi??
Neyse kizlar ben kacar bakalim kvyle doktora gitmek nasil oluyomus
Minik kusumun kalp atislarini duymaya gidiyorum dua edin de hersey yolinda olsun
Opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?