bende şeyi merak ediyorum.Acaba raporu sata göremi veriyolar gelişimine göremi?Benim 10 gün ileriden gidiyor ama doktor 32.hafta raporunu sata göre ayarladı 1 martta gel vereyim dedi.Normalde 19-20 şubat arası 32 doluyor benim böyle giderse
ben hastanedeyken bir hamile 37. hafta için rapor almaya gelmişti...fakat bebeği 33. haftada görünüyormuş gelişimine baktılar...veremeyiz rapor dediler...bende şeyi merak ediyorum.Acaba raporu sata göremi veriyolar gelişimine göremi?Benim 10 gün ileriden gidiyor ama doktor 32.hafta raporunu sata göre ayarladı 1 martta gel vereyim dedi.Normalde 19-20 şubat arası 32 doluyor benim böyle giderse
bende şeyi merak ediyorum.Acaba raporu sata göremi veriyolar gelişimine göremi?Benim 10 gün ileriden gidiyor ama doktor 32.hafta raporunu sata göre ayarladı 1 martta gel vereyim dedi.Normalde 19-20 şubat arası 32 doluyor benim böyle giderse
ben hastanedeyken bir hamile 37. hafta için rapor almaya gelmişti...fakat bebeği 33. haftada görünüyormuş gelişimine baktılar...veremeyiz rapor dediler...
kizlar merhaba. Oglusuma isim bulduk "gökalp" listemz gensti sonunda karar verdk umarm kararszliga dusmeyz tekrar :) bebegimi en son 1 hafta anca gorduk kndisini 1014 gramdi minnos bni cok tekmelio :) 22.haftadan beri pek bir hareketli bnmkisi tekmecikleri cokk.. Kiyafetlerini aldm 2 hastane cks seti, 5 tulum, 15 kisa/uzun kollu citcitli badi, 2 alt var smdilik yeter mi sizce? Bezler fln da hazir. Ebebek ve butikbebe saolsun :)
Evet canım sata göre rapor ayarlanıyo.Benimde ultrasonda 1 hafta önde ama ben de raporumu sata göre alcam.7 şubatta vercek.
maşşallah oğluna...Kizlar merhaba. oglusuma isim bulduk "Gökalp" listemz gensti sonunda karar verdk umarm kararszliga dusmeyz tekrar :) bebegimi en son 1 hafta anca gorduk kndisini 1014 gramdi minnos bni cok tekmelio :) 22.haftadan beri pek bir hareketli bnmkisi tekmecikleri cokk.. kiyafetlerini aldm 2 hastane cks seti, 5 tulum, 15 kisa/uzun kollu citcitli badi, 2 alt var smdilik yeter mi sizce? bezler fln da hazir. ebebek ve butikbebe saolsun :)
şöyle olmuş ,kız 32. haftada ,37. haftaya kadar çalışabilir raporu almış...ama 37. haftası dolduğunda rapor için geldiğinde bebeği 33 haftalık çıktı....ya bebeğin gelişiminde bir sorun var yada başka bir şey dediler...çünkü bebek nerdeyse 1 aydır hiç ilerlememiş...eski usg raporlarını istediler... 33 haftalık görünen bir bebek için sana 37. hafta raporu veremeyiz dediler...(kadın eski raporlarını falan getirmemiş yanında,,, belki 32 hafta rapor almayı kaçırdım belki yutarlarsa 37. haftamdayım mı dedi acaba...doktorlarda şüphelendi çünkü...usg lerini getir bakalım dediler...ama kız ağlıyor du yaa ...neden yalan söylesinki) ...alabildimi alamadımı orasını bilemiyorum...Ben de SAT'a göre veriyorlar diye biliyorum, ama zaten 37. haftaya kadar çalışabilir raporu oluyor bu
Eğer başka sıkıntı görürlerse belki çalışamaz raporu verirler
37 haftalık olup gelişimi 33 haftalık gibi olduğundan rapor vermemişler denilmi ama ben hiç duymadım 32. hafta rapor alamayanı
Ya çalışabilir ya çalışamaz diye veriliyor diye biliyorum
merhaba güzell anneler ve mucizeleri nasılsınız bakalım inşallah herkes iyidirbizler çok iyiyiz babamızla küçük meleğimizin odasına son rütuşlarımızı yaptık fon perdelerimizi oyuncaklarımızı ufak tefek cicilerimizi yerleştirdik geriye sadece avizemiz kaldı onuda aldık mı meleğimin odası tamamdır teyseleri ve sonra gelsin cennet kokulu meleğim bu arada suay dan haber var mı ben hiç göremedim umarım iyidir
iyi olmana sevindim canım hemşerimi farketmemek mümkün mü çok şükür bitiridim canım hayırlısıyla bir tek gelmesi kaldı kızımın sabırsızlıkla bekliyorum artıkkaç gündür sitede yokum kımse benı merak etmemiş öldüm mü kaldım mı cok üzüldüm gerçekten demek kı önemsızım bır tek UmRaN__63 merak etmiş sağolsun
bu arada doğum yapan arkadaşımızı tebrık ederim bebeğine sağlıkla kavussun ınsallah
oy oy süpanallah maşallah41 kere bende cok özledim kızımı daha 1 subatda kontrolum
canım benım cok teşekkür ederim yokluğumu fark etmişsin şirket kadınlar kulübü sitesini engellemış bende sabah gıttım gebelığımı o sitede takıp ediyorum neden engelıyorsunuz dedim işlerimide aksatmıyorum dedim geri açtılar maşşal sende bıtırmıssın canım benım
iyi olmana sevindim canım hemşerimi farketmemek mümkün mü çok şükür bitiridim canım hayırlısıyla bir tek gelmesi kaldı kızımın sabırsızlıkla bekliyorum artık
Evet canım sata göre rapor ayarlanıyo.Benimde ultrasonda 1 hafta önde ama ben de raporumu sata göre alcam.7 şubatta vercek.
merhaba kızlar, bende bebişimin kıyafet işlerini tamamladım biberon bez küvet kova vb şeyler kaldı onlarıda alıcam sonra valizimizi hazırlamaya başlıcam kendime 1 lohusa takımı aldım 1 pijama birde gecelik daha almam lazım sonra hepsi yıkanacak valiz hazırlanmaya başlayacak hazırlayım kenarda dursun diyorum malum 7. ayımızdayız nolur nolmaz tabiki Allah zamanında doğum yapmamızı nasip eylesin ama erken doğum haberleri gelmeye başlayınca hazırda dursun diyorum saatin 3 olmasını bekliyorum 3 te evden çıkıcam doktor kontrolum var bakalım kasılmalar için ne diyecek inş. güzel haberlerle dönerim bizden şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?