2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Benim drum sat göre ayarladı galiba çünkü tam 32+0 da alacaksın dedi

ben hastanedeyken bir hamile 37. hafta için rapor almaya gelmişti...fakat bebeği 33. haftada görünüyormuş gelişimine baktılar...veremeyiz rapor dediler...

Kizlar merhaba. oglusuma isim bulduk "Gökalp" listemz gensti sonunda karar verdk umarm kararszliga dusmeyz tekrar :) bebegimi en son 1 hafta anca gorduk kndisini 1014 gramdi minnos bni cok tekmelio :) 22.haftadan beri pek bir hareketli bnmkisi tekmecikleri cokk.. kiyafetlerini aldm 2 hastane cks seti, 5 tulum, 15 kisa/uzun kollu citcitli badi, 2 alt var smdilik yeter mi sizce? bezler fln da hazir. ebebek ve butikbebe saolsun :)

Ben de SAT'a göre veriyorlar diye biliyorum, ama zaten 37. haftaya kadar çalışabilir raporu oluyor bu
Eğer başka sıkıntı görürlerse belki çalışamaz raporu verirler

37 haftalık olup gelişimi 33 haftalık gibi olduğundan rapor vermemişler denilmi ama ben hiç duymadım 32. hafta rapor alamayanı
Ya çalışabilir ya çalışamaz diye veriliyor diye biliyorum

Evet canım sata göre rapor ayarlanıyo.Benimde ultrasonda 1 hafta önde ama ben de raporumu sata göre alcam.7 şubatta vercek.

ben hastanedeyken bir hamile 37. hafta için rapor almaya gelmişti...fakat bebeği 33. haftada görünüyormuş gelişimine baktılar...veremeyiz rapor dediler...

Acaba bebek gelişimi geri olduğundan çalışamaz mı demek istediler?
Çünkü 5 hafta hamileliği uzayacak değildir ki.

Bizim muhasebe ''her şartta tek gebelik haftası 32 olunca rapor verilmeli, çoğul gebeliklerde daha da erken istiyoruz raporu'' diye bildirdi bana. Çalışabilir raporu olmadan çalıştıramıyorlar anladığım kadarıyla...

Selam hanımlar
ben merak ediyorum ne kadar kilo aldınız, ben biraz fazla şiştim galiba :)
63 ile hamile kaldım, 3. ay sonunda 60 idim şimdi 74 kilo oldum, yani 11 kilo almışım

Kiloyu verememekten korkuyorum, zaten Polikistik yapımız vari diaformin ile bayağı fit olmuştum,
Diaformini emzirirken de kullanamayız sanırım, nasıl olacak bu iş bilemiyorum

Daha 3 ay var, ne yesek nasıl beslensek de bebişler büyüse biz aynı kalsak :)

ismiyle yaşasın kuzun:)

maşşallah oğluna... güle güle giysin cicilerini...yeter sanırım aldıkların ama zaten eksik bitmez ki... sürekli bir şeyler alıcaz artık doğsada

şöyle olmuş ,kız 32. haftada ,37. haftaya kadar çalışabilir raporu almış...ama 37. haftası dolduğunda rapor için geldiğinde bebeği 33 haftalık çıktı....ya bebeğin gelişiminde bir sorun var yada başka bir şey dediler...çünkü bebek nerdeyse 1 aydır hiç ilerlememiş...eski usg raporlarını istediler... 33 haftalık görünen bir bebek için sana 37. hafta raporu veremeyiz dediler...(kadın eski raporlarını falan getirmemiş yanında,,, belki 32 hafta rapor almayı kaçırdım belki yutarlarsa 37. haftamdayım mı dedi acaba...doktorlarda şüphelendi çünkü...usg lerini getir bakalım dediler...ama kız ağlıyor du yaa ...neden yalan söylesinki) ...alabildimi alamadımı orasını bilemiyorum...
ama haklısın 1 aydır gelişmiyor diye bebek 10 aylık 11 aylık doğacak değil yaaa
ben bu cuma gidicem doktora...32. hafta için rapor almam lazım onuda sorucam... eğer sat a göreyse benim 10 şubatta rapor almam lazım...

Son düzenleme:
kaç gündür sitede yokum kımse benı merak etmemiş öldüm mü kaldım mı cok üzüldüm gerçekten demek kı önemsızım bır tek UmRaN__63 merak etmiş sağolsun

bu arada doğum yapan arkadaşımızı tebrık ederim bebeğine sağlıkla kavussun ınsallah

meleğime maşallah der misiniz teyzeleri

Eki Görüntüle 939043

oy oy süpanallah maşallah 41 kere bende cok özledim kızımı daha 1 subatda kontrolum

canım benım cok teşekkür ederim yokluğumu fark etmişsin şirket kadınlar kulübü sitesini engellemış bende sabah gıttım gebelığımı o sitede takıp ediyorum neden engelıyorsunuz dedim işlerimide aksatmıyorum dedim geri açtılar maşşal sende bıtırmıssın canım benım

Bayadır girmiyordum okuyamadım yazılanları ilk nisan bebesinin geldiğini öğrendim...
Hayırlı uğurlu olsun inşallah hastaneden tez zamanda sağlıkla çıkarlar...

Öpüyorum hepinizi

iyi olmana sevindim canım hemşerimi farketmemek mümkün mü çok şükür bitiridim canım hayırlısıyla bir tek gelmesi kaldı kızımın sabırsızlıkla bekliyorum artık

iyi olmana sevindim canım hemşerimi farketmemek mümkün mü çok şükür bitiridim canım hayırlısıyla bir tek gelmesi kaldı kızımın sabırsızlıkla bekliyorum artık

maşallah daha ben hiç birsey hazırlamadım mobılyası gelmeden bırsey yapmayacağım zaten arkadaşlar gelecek utu yerleştirmeye cok teşekkür ederim canım benım

Evet canım sata göre rapor ayarlanıyo.Benimde ultrasonda 1 hafta önde ama ben de raporumu sata göre alcam.7 şubatta vercek.

benim de 7 şubat sat kaç senin? ben doktora 10 unda gelsem sorun olur mu dedim devletteysen çok problem değil pazartesi vereyim dedi 10 şubatta alıcam 2 gün 2 gündür :)

gebelik şekeri olan arkadaşlar hangi ölçüm cihazını kullanıyosunuz acaba, ben az önce denemek için 2 parmağımdan kan aldım birinde 119 çıktı diğerinde 113 böyle ne kadar sağlıklı takip yapılır ki

merhaba kızlar, bende bebişimin kıyafet işlerini tamamladım biberon bez küvet kova vb şeyler kaldı onlarıda alıcam sonra valizimizi hazırlamaya başlıcam kendime 1 lohusa takımı aldım 1 pijama birde gecelik daha almam lazım sonra hepsi yıkanacak valiz hazırlanmaya başlayacak hazırlayım kenarda dursun diyorum malum 7. ayımızdayız nolur nolmaz tabiki Allah zamanında doğum yapmamızı nasip eylesin ama erken doğum haberleri gelmeye başlayınca hazırda dursun diyorum saatin 3 olmasını bekliyorum 3 te evden çıkıcam doktor kontrolum var bakalım kasılmalar için ne diyecek inş. güzel haberlerle dönerim bizden şimdilik bu kadar

inş hayırlı haberle dön cnm

cnm inan demin aklıma geldin hatta inş kötü birşey yoktur diye düşündüm ama inan yoğunluktan yazamadım şükür ki yokmuş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…