2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kaç gündür sitede yokum kımse benı merak etmemiş öldüm mü kaldım mı cok üzüldüm gerçekten demek kı önemsızım bır tek UmRaN__63 merak etmiş sağolsun
en son perşembe günü yazdığını hatırlıyorum...ama sanki hafta sonu yokum gibi bir post atmıştın...yanlış hatırlamıyorumdur inşallah...yokluğun hissedilmez mi?dolakay diye bir arkadaşımız daha vardı rumuzunu hatırlayamadım mesela o da yazmıyor ne zamandır...esmer zaten yokum demişti...hissediliyor yazmayan arkadaşların yoklukları

iyi haberler le gel canım

cnm inan demin aklıma geldin hatta inş kötü birşey yoktur diye düşündüm ama inan yoğunluktan yazamadım şükür ki yokmuş cnm

ya kızlar inanın üzülmedım desem yalan olur ben sizlere değer verdiğim için ınanın hep aklım burdaydı gıremıyorum dıye deli oldum haftasonu zaten gıremıyorum canım haklısın cuma kesmişler bugünde açmazlardı ama cıktım sıkayet ettim

teşekkür ederim kızlar sağol aktarcım cok şükür kötü bırsey yok canım benım

evet ya dalokay da yok
arkadaşlar kaybolmayın bir yere ya özleniyorsunuz hepiniz:)

seninle aynı günde görünüyor hem satlar hem doğum tarihleri bana doktor 10 şubat dedi, eğer çalışmaya devam edeceksen 10 şubatta çalışabilir raporu alman lazım ki çalışmayacaksan çalışamaz

suaycım iyi ol yeter ki, kötü bişe olmasın, geldin ne güzel :) ama ben nickleri hep unutuyorum ne yalan söyleyim belki isim soyisim olsa unutmam ama o da imkansız zaten :) sende iyisin inşallah bebişinde iyi hazırlıklar bitmiş sayılırdı zaten senin.... ne ilginç yerler var ya aslında benim çalıştığım kurumda girmiyor nete ben başkasının parolasundan giriyorum bilgisayara o şekil açılıyor

hazırla tatlım, bir köşede dursun son zamanlarda onlarla uğraşmazsın... iyi haberlerle gelirsin inşallah muhtemelen yoldasındır şimdi

okuyorum guzel arkadaşlarım, çok bişey ekleyemeyince yazmadım, ama rapor vereyim hemen....

cuma seker testi yaptırdım ve diğer tum testleri. herşey iyi çıktı ancak sekerim yuksek çıktı. kendi dr hemen bir gastroentrolog bul endokrine görün falan dedi. ben çok endişelendim ama uzun yıllardır seker hastası olan eniştem olaya el koydu. 3 gun boyunca sekerimi ölçtü. bir arkadaş yazmıştı "çok guzel yuruyorum yemekten sonra dusuyor" diye onun öğüdünü tuttup ağır öğunlerden sonra yurumeye başladım. 30 dk kadar. cidden dusururyor yuruyus onu gördük. sonra yalnızca sekeri kesip hareketlenerek normal sınırlarda kaldığımı fark ettik. özetle daha az seker bol hareket böyle biz de durumlar.

carsamba kontrol...

şeker konusunda gördüğüm, takip edebildiğim kadarı ile en bilgilimiz Snowy o sana her konuda yardımcı olacaktır.. Üzgünüm şeker olmayınca sıfır bilgi

Canım ben contour ts kullanıyorum.. Diyabet hemşiresi bunu önermişti.. Ama seninki gibi bende de oynama olabiliyor.. Ilk çıkanı not ediyorum ben...:44::44::44:

şeker konusunda gördüğüm, takip edebildiğim kadarı ile en bilgilimiz Snowy o sana her konuda yardımcı olacaktır.. Üzgünüm şeker olmayınca sıfır bilgi

sağol canım

Canım ben contour ts kullanıyorum.. Diyabet hemşiresi bunu önermişti.. Ama seninki gibi bende de oynama olabiliyor.. Ilk çıkanı not ediyorum ben...:44::44::44:

benimki accu-chek ben de ilk çıkanı not ettim ama genede saçma geldi

canım bende seni merak ettim doktora gittin mi diye bakayım dedim yoldasındır inşallah hayırlı haberlerle dönersin

sağol canım

benimki accu-chek ben de ilk çıkanı not ettim ama genede saçma geldi

Senin cihaz contourdan daha iyi

Kafana çok takıldıysa ve diyabet hemşiren varsa ara canım.. Rahatlarsın... Valla artık üstüne düşmüyorum.. Kafama takarsam yükseliyor şeker... :18::18::18:

Senin cihaz contourdan daha iyi

Kafana çok takıldıysa ve diyabet hemşiren varsa ara canım.. Rahatlarsın... Valla artık üstüne düşmüyorum.. Kafama takarsam yükseliyor şeker... :18::18::18:

diyabet hemşiresi benim şekerimi hepten fırlatır canım çok gıcık bi kadın, a diyosun b anlıyo alıngan ters, sanırsın o hamile bi naz bi işve tövbe Yarabbim ayın 23ünde endokrine gidicem direk doktorun kendisine sorucam

Hirsizi, ay nasil sinir oldum o firsatci pislige. Bi de piskin oluyolar dedigin gibi. Cok zor, otobuslerde 1,5 saat yolculuk canim, Allah sana sabit versin

Halden anlamayan insanlar, zaten zor olan biseeyi daha da zorlastiryolar. Ay nefret ediyorum yaaa, azicik insanlik yapsalar, yine isler hallolur. İyilikler yanlarina kar kalir

kızlar şimdi raporu 32+0 da alıyoruz değil mi?
Evet, 32. Hafta bitmeli diye biliyorum ben.
Canim SAT a gore veriyolar. Ben de sunu merak ediyorum. Calisabilir raporu aldiktan sonra hemen isyerine vermek lazim mi. Yani cuma alsam pazartesi getirsem. Bi de calisabilir raporundan sonra calisamaz raporu alinca onu da hemen getirmek lazim heralde. Benim tam subat tatiline geliyo, iki haftayi calisabilir raporuyla gecirip okul baslar baslamaz da iznimi baslatmal istiyorum ama... Bi de diyelim ki calisabilir raporu almadim 32. Haftayi bitirdigime dair mi rapor almam lazim izne ayrilabilmek icin??
Canim ismiyle yasasin oglusun.
Suaycim, oyle dusunme, merak etmez olur muyuz? Tabii ki merak ediyoruz. Zaten hafta sonu giremeyecegini soylemistin diye kalmis aklimda. İyi olmana sevindim ayrica

normal işte cnm da benim doktor arada dengesizleşiyor... yani bebeğin gelişiminin önde olmasının ne gibi bir zararı var ki zaten gebelik şekerim de çıkmadı çok şükür. sata göre doğum tarihi 14 nisan ama bi önceki kontrolde nisan başı gibi de doğabilirmiş. bakalım artık...az kaldı artık bundan sonra hiç bişeyi kafaya takmayalım...

niye yemek yiyemiyorsun cnm? iştahın mı yok? bebeğin odasını güle güle kullansın inş! ben de daha hiç bir eşyayı yıkamadım:)

Kizlar catlak olusan var mi aramizda?

ben bebek yağı kullanıyorum hiç çatlak yok baya iyiymiş bebek yağı:)

maşallah cnm!

rüyamda yeni doğmuş bebeğimin dişleri vardı beyaz beyaz hayırdır inşallah

hayıra çıksın cnm inş!ben de arada rüyalar görüyorum ama unutuyorum ya...

evet erkek çocuk yetiştirmek zor. ben de oğlumu inş kadınlara kızlara saygılı bi şekilde yetiştirmek istiyorum. kadınları hakir görmesin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…