en son perşembe günü yazdığını hatırlıyorum...ama sanki hafta sonu yokum gibi bir post atmıştın...yanlış hatırlamıyorumdur inşallah...yokluğun hissedilmez mi?dolakay diye bir arkadaşımız daha vardı rumuzunu hatırlayamadım mesela o da yazmıyor ne zamandır...esmer zaten yokum demişti...hissediliyor yazmayan arkadaşların yokluklarıkaç gündür sitede yokum kımse benı merak etmemiş öldüm mü kaldım mı cok üzüldüm gerçekten demek kı önemsızım bır tek UmRaN__63 merak etmiş sağolsun
iyi haberler le gel canımmerhaba kızlar, bende bebişimin kıyafet işlerini tamamladım biberon bez küvet kova vb şeyler kaldı onlarıda alıcam sonra valizimizi hazırlamaya başlıcam kendime 1 lohusa takımı aldım 1 pijama birde gecelik daha almam lazım sonra hepsi yıkanacak valiz hazırlanmaya başlayacak hazırlayım kenarda dursun diyorum malum 7. ayımızdayız nolur nolmaz tabiki Allah zamanında doğum yapmamızı nasip eylesin ama erken doğum haberleri gelmeye başlayınca hazırda dursun diyorum saatin 3 olmasını bekliyorum 3 te evden çıkıcam doktor kontrolum var bakalım kasılmalar için ne diyecek inş. güzel haberlerle dönerim bizden şimdilik bu kadar
cnm inan demin aklıma geldin hatta inş kötü birşey yoktur diye düşündüm ama inan yoğunluktan yazamadım şükür ki yokmuş cnm
en son perşembe günü yazdığını hatırlıyorum...ama sanki hafta sonu yokum gibi bir post atmıştın...yanlış hatırlamıyorumdur inşallah...yokluğun hissedilmez mi?dolakay diye bir arkadaşımız daha vardı rumuzunu hatırlayamadım mesela o da yazmıyor ne zamandır...esmer zaten yokum demişti...hissediliyor yazmayan arkadaşların yoklukları
iyi haberler le gel canım
yokluğun hissedilmez mi arkadaşım:)
maşşallah oğluna...güle güle giysin cicilerini...yeter sanırım aldıkların ama zaten eksik bitmez ki... sürekli bir şeyler alıcaz artık doğsada
şöyle olmuş ,kız 32. haftada ,37. haftaya kadar çalışabilir raporu almış...ama 37. haftası dolduğunda rapor için geldiğinde bebeği 33 haftalık çıktı....ya bebeğin gelişiminde bir sorun var yada başka bir şey dediler...çünkü bebek nerdeyse 1 aydır hiç ilerlememiş...eski usg raporlarını istediler... 33 haftalık görünen bir bebek için sana 37. hafta raporu veremeyiz dediler...(kadın eski raporlarını falan getirmemiş yanında,,, belki 32 hafta rapor almayı kaçırdım belki yutarlarsa 37. haftamdayım mı dedi acaba...doktorlarda şüphelendi çünkü...usg lerini getir bakalım dediler...ama kız ağlıyor du yaa ...neden yalan söylesinki) ...alabildimi alamadımı orasını bilemiyorum...
ama haklısın 1 aydır gelişmiyor diye bebek 10 aylık 11 aylık doğacak değil yaaa
ben bu cuma gidicem doktora...32. hafta için rapor almam lazım onuda sorucam... eğer sat a göreyse benim 10 şubatta rapor almam lazım...
kaç gündür sitede yokum kımse benı merak etmemiş öldüm mü kaldım mı cok üzüldüm gerçekten demek kı önemsızım bır tek UmRaN__63 merak etmiş sağolsun
bu arada doğum yapan arkadaşımızı tebrık ederim bebeğine sağlıkla kavussun ınsallah
oy oy süpanallah maşallah41 kere bende cok özledim kızımı daha 1 subatda kontrolum
canım benım cok teşekkür ederim yokluğumu fark etmişsin şirket kadınlar kulübü sitesini engellemış bende sabah gıttım gebelığımı o sitede takıp ediyorum neden engelıyorsunuz dedim işlerimide aksatmıyorum dedim geri açtılar maşşal sende bıtırmıssın canım benım
merhaba kızlar, bende bebişimin kıyafet işlerini tamamladım biberon bez küvet kova vb şeyler kaldı onlarıda alıcam sonra valizimizi hazırlamaya başlıcam kendime 1 lohusa takımı aldım 1 pijama birde gecelik daha almam lazım sonra hepsi yıkanacak valiz hazırlanmaya başlayacak hazırlayım kenarda dursun diyorum malum 7. ayımızdayız nolur nolmaz tabiki Allah zamanında doğum yapmamızı nasip eylesin ama erken doğum haberleri gelmeye başlayınca hazırda dursun diyorum saatin 3 olmasını bekliyorum 3 te evden çıkıcam doktor kontrolum var bakalım kasılmalar için ne diyecek inş. güzel haberlerle dönerim bizden şimdilik bu kadar
en son perşembe günü yazdığını hatırlıyorum...ama sanki hafta sonu yokum gibi bir post atmıştın...yanlış hatırlamıyorumdur inşallah...yokluğun hissedilmez mi?dolakay diye bir arkadaşımız daha vardı rumuzunu hatırlayamadım mesela o da yazmıyor ne zamandır...esmer zaten yokum demişti...hissediliyor yazmayan arkadaşların yoklukları
iyi haberler le gel canım
evet ya dalokay da yok
arkadaşlar kaybolmayın bir yere ya özleniyorsunuz hepiniz:)
gebelik şekeri olan arkadaşlar hangi ölçüm cihazını kullanıyosunuz acaba, ben az önce denemek için 2 parmağımdan kan aldım birinde 119 çıktı diğerinde 113 böyle ne kadar sağlıklı takip yapılır ki
hep yanınızdayım hatta nayıs annelerini ve subat annelerini bile okuyorum. çok mutlu oldum fark etmenize ayrıca....
gebelik şekeri olan arkadaşlar hangi ölçüm cihazını kullanıyosunuz acaba, ben az önce denemek için 2 parmağımdan kan aldım birinde 119 çıktı diğerinde 113 böyle ne kadar sağlıklı takip yapılır ki
şeker konusunda gördüğüm, takip edebildiğim kadarı ile en bilgilimiz Snowy o sana her konuda yardımcı olacaktır.. Üzgünüm şeker olmayınca sıfır bilgi
Canım ben contour ts kullanıyorum.. Diyabet hemşiresi bunu önermişti.. Ama seninki gibi bende de oynama olabiliyor.. Ilk çıkanı not ediyorum ben...:44::44::44:
merhaba kızlar, bende bebişimin kıyafet işlerini tamamladım biberon bez küvet kova vb şeyler kaldı onlarıda alıcam sonra valizimizi hazırlamaya başlıcam kendime 1 lohusa takımı aldım 1 pijama birde gecelik daha almam lazım sonra hepsi yıkanacak valiz hazırlanmaya başlayacak hazırlayım kenarda dursun diyorum malum 7. ayımızdayız nolur nolmaz tabiki Allah zamanında doğum yapmamızı nasip eylesin ama erken doğum haberleri gelmeye başlayınca hazırda dursun diyorum saatin 3 olmasını bekliyorum 3 te evden çıkıcam doktor kontrolum var bakalım kasılmalar için ne diyecek inş. güzel haberlerle dönerim bizden şimdilik bu kadar
sağol canım
benimki accu-chek ben de ilk çıkanı not ettim ama genede saçma geldi
Senin cihaz contourdan daha iyi
Kafana çok takıldıysa ve diyabet hemşiren varsa ara canım.. Rahatlarsın... Valla artık üstüne düşmüyorum.. Kafama takarsam yükseliyor şeker... :18::18::18:
Halden anlamayan insanlar, zaten zor olan biseeyi daha da zorlastiryolar. Ay nefret ediyorum yaaa, azicik insanlik yapsalar, yine isler hallolur. İyilikler yanlarina kar kalirevet zor 32. haftamı bekliyorum, 10 şubatta doluyor tam 7 şubatta memlekete gitmek üzere yola çıkacam, anlamıyor kimse ya hamilenin halinden gerçekten, araba yolculuğu bitiriyor beni müdüre söylememe rağmen çok kötü oluyorum, dayanamıyorum dememe rağmen hala köylere hacize gönderiyor,,, git git bitmiyor, yollar virajlı şu anladım, kimse kimsenin halinden anlamıyor, ne kadar iyi olursa olsun, biraz daha idare edim desem, yine hacize çık der, o yüzden hiç sıkıntıya gelmek istemiyorum, bir an önce dua ediyorum, bitsin diye
Evet, 32. Hafta bitmeli diye biliyorum ben.kızlar şimdi raporu 32+0 da alıyoruz değil mi?
Canim SAT a gore veriyolar. Ben de sunu merak ediyorum. Calisabilir raporu aldiktan sonra hemen isyerine vermek lazim mi. Yani cuma alsam pazartesi getirsem. Bi de calisabilir raporundan sonra calisamaz raporu alinca onu da hemen getirmek lazim heralde. Benim tam subat tatiline geliyo, iki haftayi calisabilir raporuyla gecirip okul baslar baslamaz da iznimi baslatmal istiyorum ama... Bi de diyelim ki calisabilir raporu almadim 32. Haftayi bitirdigime dair mi rapor almam lazim izne ayrilabilmek icin??bende şeyi merak ediyorum.Acaba raporu sata göremi veriyolar gelişimine göremi?Benim 10 gün ileriden gidiyor ama doktor 32.hafta raporunu sata göre ayarladı 1 martta gel vereyim dedi.Normalde 19-20 şubat arası 32 doluyor benim böyle giderse
Canim ismiyle yasasin oglusun.Kizlar merhaba. oglusuma isim bulduk "Gökalp" listemz gensti sonunda karar verdk umarm kararszliga dusmeyz tekrar :) bebegimi en son 1 hafta anca gorduk kndisini 1014 gramdi minnos bni cok tekmelio :) 22.haftadan beri pek bir hareketli bnmkisi tekmecikleri cokk.. kiyafetlerini aldm 2 hastane cks seti, 5 tulum, 15 kisa/uzun kollu citcitli badi, 2 alt var smdilik yeter mi sizce? bezler fln da hazir. ebebek ve butikbebe saolsun :)
Suaycim, oyle dusunme, merak etmez olur muyuz? Tabii ki merak ediyoruz. Zaten hafta sonu giremeyecegini soylemistin diye kalmis aklimda. İyi olmana sevindim ayricakaç gündür sitede yokum kımse benı merak etmemiş öldüm mü kaldım mı cok üzüldüm gerçekten demek kı önemsızım bır tek UmRaN__63 merak etmiş sağolsun
bu arada doğum yapan arkadaşımızı tebrık ederim bebeğine sağlıkla kavussun ınsallah
oy oy süpanallah maşallah41 kere bende cok özledim kızımı daha 1 subatda kontrolum
canım benım cok teşekkür ederim yokluğumu fark etmişsin şirket kadınlar kulübü sitesini engellemış bende sabah gıttım gebelığımı o sitede takıp ediyorum neden engelıyorsunuz dedim işlerimide aksatmıyorum dedim geri açtılar maşşal sende bıtırmıssın canım benım
Sgk ile anlasmasi var canim. Ben de yeni dogan yogun bakimi yok saniyodum, o da varmis. Bizim icin en onemli sey oydu. Henuz gidip gorusmedik ama :)
39 cm boya 1390 gr gayet normal canim bence. O zaman senin dogum nisanin 2. Haftasi gibi mi gorunuyo. Telden girince takvim goremiyorum. Benim normalde 1 nisan gorunuo ama ultrasonda hep 1 hafta ondendi. Bu sefer 3 gun onde gorunuyo bebisim. 40 cm boy, 1500 gr dedi doktorum. Kendimden hesapla soyluyorum yani, bebisinin boyuna gore kilosu normal. Ustelik 2 haftaya kadar gelisiminin ilerde ya da geride gorunmesi de normal. Sen doktorunun sozunu takma, bazen gereksiz yere bizi endiselendiriyolar
Tesekkur ederiz teyzesi :) cumlemizin bebisleri nazarlardan korunsun :)
Mrb kızlar sürekli giremiyorum 26 haftalık hamıleyım 2. Hamileliğim hamileliğim yemek yiyememe dışında iyi gidiyor tek sıkıntım sağlıklı beslenememek bebeğimin odasıda eşyasıda hazır sizce yıkayıp yerleştireyimmi erkenmi daha
Kizlar catlak olusan var mi aramizda?
herkese günaydın güzel anneler ve tatlı bebikleri..Cuma kontrolüm vardı yazmak çok istedim ancak fırsat bulabildim.Kızım yüzünü göstermedi elleriyle kapattı hep. Boyumuz 37 cm kilomuz da 1235gr olmuş böyle giderse 3700-3800 doğar dedi doktorumuz. ikinci hamileliğim oğlum 11 aylık hızlı annelerdenim çok zorlanıyorum araları az olduğundan galiba ağrım da çok oluyor doktorum başta söylemişti zaten sağlıklı olsunlarda ağrısın dayanırız. Göbeğimi gören doğum yakın mı diyo ama daha çok var fırsat bulursam fotoda yükliycem benden böyle annişler...
rüyamda yeni doğmuş bebeğimin dişleri vardı beyaz beyaz hayırdır inşallah
aslında bunlar çok ciddi sorunlar ,onlarında kızlarını anneleri kardeşlerini başkaları taciz etmiştir, edecektir de.allah uzak tutsun böyle insanları bizden...
doğru söylüyorsun...erkek çocuğu yetiştirmek daha zor aslında...bizim sülalede kız çocukları erkek kardeşi kendisinden küçük bile olsa ona hizmet eder..bu yüzden o erkek ,kadını hep bir hizmetçi gibi görür...ve bunu teşvik eden yine evin annesidir...kardeşinin suyunu getir bilmem ne...hele kendisinden büyükse en çok o karışır kız kardeşine...kızlar anne ve babasından çok erkek kardeşlerinden korkarlar...namus bekçisi gibi yetiştirirler erkekleri...sonuçta bizim taraflarda erkekler hep kadına muhtaç yetişirler ama değer vermezler...kızlar ise bu hengamede ya ezilirler yada daha güçlenirler...-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?