2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hemende gelmişsin hoşgelmişsin nasılsın? nasıl gidiyor

iyiyiz, ağırlaştım biraz o yoruyor. ama evdeğim zaten. biraz daha hareketlenmem lazım. çok dinlenmeciyim. :) herşey iyi tabi bildiğim kadarı ile carşamba görünücez dr a.

siz nasılsıznız, inşallah herkes guzel haberli guzel bir gun geçiriyordur.

Oglusuna isim bulabildin mi? Gecen gun snowy nogay turkusunu paylastigindan beri ben sahsen "Nogay"dan cok guzel bir erkek ismi olacagini dusunuyorum. Anlami ucan kurtmus. Kafkasyada yasayan bir turk boyunun da adiymis. Belki hosuna gider

ankara da olan anne adayları gecelik pijama loğusa takımı yatak takımı filan nerden aldınız???

hastane için özellikle cok uzun olmayan gecelik öneririm. çünkü doğumdan sonra pansuman kontrol falan olmuştu pijama pek giyemedim. bi tane (hazırlıksızdık o elime geçmişti yalnızca) askılı diz ustu gecelik vardı cantada onunla rahat ettim bir de kan falan olabiliyor çok da bembeyaz suslu bir model olmasa da olur ilk etapta.

haklısın ama ben kapalıyım pijama aldım 1 tane 2 tane daha alsam yeter herhalde gecelikle üşümez miyiz ay ne bileyim peki nerden alıyorsunuz?

Oglusuna isim bulabildin mi? Gecen gun snowy nogay turkusunu paylastigindan beri ben sahsen "Nogay"dan cok guzel bir erkek ismi olacagini dusunuyorum. Anlami ucan kurtmus. Kafkasyada yasayan bir turk boyunun da adiymis. Belki hosuna gider

aaaa gerçekten guzelmiş eşime hemen söyleyeyim dalokayla da uyuyor. ben 2 isim koyacağım yine. 1.mehmet dalokay. atlas bir ismi olsun istiyorum 2. ye karar veremedik. atlas nogay da fena havalı oldu yahu....atlas tayga var bi de... tayga nın anlamıda tum dunyayı kesintisiz saran ormanın adı. kuzey kutpunun altında bir kuşak gibi dönüyor. tum dillerde o orman çemberine tayga deniyor.

doğum tarihlerimiz aynı ama benim sat 27 haziran şubat 6 da 32+0 oluyorum senin niye 7 sinde

benim de 7 şubat sat kaç senin? ben doktora 10 unda gelsem sorun olur mu dedim devletteysen çok problem değil pazartesi vereyim dedi 10 şubatta alıcam 2 gün 2 gündür :)

Benim sat normalde 30 haziran.Satıma göre 9 şubatta 32+0 oluyorum.O da pazara denk geldiği için 7 şubat yani cuma günü alıcam raporumu.Burdaki bdt bebeğim önde olduğu için öne çektim. O yüzden farklı görünüyo.

haklısın ama ben kapalıyım pijama aldım 1 tane 2 tane daha alsam yeter herhalde gecelikle üşümez miyiz ay ne bileyim peki nerden alıyorsunuz?

kesinlikle bir tane uzun kollu olsun ama gecelik olsun yanına al doğumdan sonra sık sık gelip hemşireler kontrol ediyor. 2. gun pijama giiyersın. usumezsin sanmıyorum. sonunda ustun örtülü zaten. en guzeli aslında pijama-gecelik-sabahlik bir takım. usuyunce giyiverirsin geceliğin altına pijama altını. pansuman olcaksa cıkarırsın. ben almadım daha...

dün gece epey rüya görmüşüm normal doğum yaptığımı gördüm dikişlerim vardı ve ben tuvalete gitmeye korkuyodum karabasan gibi uykumdan da uyanamadım sabah bi kalktım böbreklerim patlıyomuş harbiden

canım benım cok teşekkürler işte ınsan takılıyor hamıleyız ya daha ılgı beklıyoruz bende sızden bekledim kuzum benım linkim suay ama adım sultan evet ya ne diye böyle yapıyorlarsa bu patronları anlamak güç ama gittim dedim vallahı zaten butun sıteler kapalı barı bunu acın öylen arasıda face alışveriş sıtelerını acıyorlar

ankara da olan anne adayları gecelik pijama loğusa takımı yatak takımı filan nerden aldınız???

canım ben ızmır caddesınde adılısık mağazası sırasında yaprak giyim var ordan 2 adet pijama ve bı1 kırmızı gecelık aldım cok uzun değil gecelik önden düğmeli hepsi altlarınada kızılay avm twıgy magazasından teklık pandık aldık bebeğin uyku setını karacadan bebğendım ona alacağım bır tanede kendıme alacağım taç linensten bır tanede annem yatırmış ilk onu örteceğiz piko yaptırmış

haklısın canım ne bıleyım bu aralar duygusallık ustumde

Tayga da guzel isim. Karar vermisseniz ben kafanizi karistirmis olmak da istemem benim cok hosuma gitti. Ben kiz bebek bekliyorum ama esimle simdiden erkek kardesi konusuyoruz 2. Bebegimiz erkek olursa eger ismi Mert Ali olacak. Sevgiliyken bile kararimiz oyleydi ama bu Nogay ismi bizi fena karistirdi. Esim de cok begendi. Simdi mert aliden vazgecmeyi de icime sindiremiyorum, sanki evladimdan vazgeciyomusum gibi hissediyorum:) sirf bu ismi koymak icin 3. Cocugu yapmaya karar verdik tabi bunlarin hepsi hayali seyler. Aklima sen geldin, Dalokay gibi ozturkce bi isim ariyodun diye kalmis aklimda, fikir olsun dedim

okuyorum guzel arkadaşlarım, çok bişey ekleyemeyince yazmadım.
bazı önerilerin işe yaraması çok sevindirici...inşallah çarşamba güzel haberler alırsın...atlas nogay evet havalı duruyor... .''isminin anlamı ne?'' :))) diye başlayan...ilk muhabbetleri hazır evlatlarının..

ben 32. haftada alıcam ama iş yerimle görüştüm çalışmaya devam edersem maaşımı da verecekler...özelde çalışıyorum...

koray mağazalarında uygun fiyata güzel pijamalar varmış... sıhhıyede köprünün altındada pijama gecelik satan yerler var... kan falan çok oluyormuş yani değiştirmemiz gerekebileceğinden 2-3 takım götürmek lazım...çok pahalı bir şey olmasına gerek yok bana göre

gece uyanmadan sabah kalkarsam kasıklarım çok ağrımış oluyor mesanem patlayacak gibi oluyor benim de... bir de dün süt geldi göğüslerimden..annem sıkma dedi...

bu donemde boyle ruyalar cok normalmis canim. Hatta degisik, bilim kurgu, macera atraksiyon dolu ruyalar da gorursun simdiye kadar gormediysen bebekle ilgili de endiselerimiz ruyalara yansiyabilirmis, oyle ruya gorursen endiselenme
di mi, duygusal bi donemdeyiz. Ben de esime küsüp küsüp duruyorum. Sebeplerim de aslinda hep bahane :) alingan olman normal canim, hatta bize sitem etmen de cok hos. Sonucta bu aramizdaki samimiyetten kaynakli

benim 28 haziran sat :) ben de dediğim gibi 2 gün kazanmak için pazartesi alıcam raporu 32 de ayrılıyorum inşaallah siz ne zaman ayrılıyorsunuz?

güzel anneler .gece bazen kasığımda ağrıyla uyanıyırum.pozisyon değiştiriyorum
ağrı geçiyor.nasıl yatacağımı şaşırdım valla.
sizler nasılsınız.

Sanırım herkes 32. haftasında hemen izne ayrılacak
maşallah daha ben hiç birsey hazırlamadım mobılyası gelmeden bırsey yapmayacağım zaten arkadaşlar gelecek utu yerleştirmeye cok teşekkür ederim canım benım

ne güzel senin arkadaşlar gelecek ben herşeyimi kendim yaptım tabi ağır işleri kocişim yaptı sen ve bebişin meleğin iyi olun yeter müdürüne de iyi yapmışın bizde de 12-14:00 arası ve 17 den sonra serbest onun öncesinde ve sonrasında yasak bakanlıkça

sultancım bu arada sende benim gibi iyice ağırlaştın mı ben hem ağırlaştım hem uykuya hasret kaldım uyutmuyo benim yaramazım tabi kendisi gündüz uıyuyo anne çalışıyo gecede kendi ayaklanıyo benide uyutmuyo

ben 32. haftada çalışabilir raporu alıcam bakalım 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum tabi bir sorun ve kendimi kötü hissetmezsem :)

Tühh üzüldüm şimdi.. Ben işimi hemşireyle daha rahat hallediyorum. Tabi sıkıntılıysa doktoruna görüş canım... Ama sıkma canını o da yükseltir

Canım ben yatak takımı almadım.. Çeyizden kullanmadığım nevresim takımlarım vardı özellikle doğum için ayırmıştım..

Gecelik ve pijamaları ankamall den aldım.. Suwen markasında %50 indirim vardı . 2 pijama 1 gecelik 130 tl verdim.. Normalde bi pijama takımı sabahlıklı 180 tl civarındaydı mağazalarda... Sabahlığı ulustan aldım 55 tl ye.. Çokucuza geldi..

Natavega avm deki özdilek in fiyatları uygun..

bebeğin durumunun ii olmasına çok sevindim hayırlı olsun, Allah kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…