hemende gelmişsin hoşgelmişsin nasılsın? nasıl gidiyor
ankara da olan anne adayları gecelik pijama loğusa takımı yatak takımı filan nerden aldınız???
hastane için özellikle cok uzun olmayan gecelik öneririm. çünkü doğumdan sonra pansuman kontrol falan olmuştu pijama pek giyemedim. bi tane (hazırlıksızdık o elime geçmişti yalnızca) askılı diz ustu gecelik vardı cantada onunla rahat ettim bir de kan falan olabiliyor çok da bembeyaz suslu bir model olmasa da olur ilk etapta.
Oglusuna isim bulabildin mi? Gecen gun snowy nogay turkusunu paylastigindan beri ben sahsen "Nogay"dan cok guzel bir erkek ismi olacagini dusunuyorum. Anlami ucan kurtmus. Kafkasyada yasayan bir turk boyunun da adiymis. Belki hosuna gider
doğum tarihlerimiz aynı ama benim sat 27 haziran şubat 6 da 32+0 oluyorum senin niye 7 sinde
benim de 7 şubat sat kaç senin? ben doktora 10 unda gelsem sorun olur mu dedim devletteysen çok problem değil pazartesi vereyim dedi 10 şubatta alıcam 2 gün 2 gündür :)
haklısın ama ben kapalıyım pijama aldım 1 tane 2 tane daha alsam yeter herhalde gecelikle üşümez miyiz ay ne bileyim peki nerden alıyorsunuz?
seninle aynı günde görünüyor hem satlar hem doğum tarihleri bana doktor 10 şubat dedi, eğer çalışmaya devam edeceksen 10 şubatta çalışabilir raporu alman lazım ki çalışmayacaksan çalışamaz
suaycım iyi ol yeter ki, kötü bişe olmasın, geldin ne güzel :) ama ben nickleri hep unutuyorum ne yalan söyleyim belki isim soyisim olsa unutmam ama o da imkansız zaten :) sende iyisin inşallah bebişinde iyi hazırlıklar bitmiş sayılırdı zaten senin.... ne ilginç yerler var ya aslında benim çalıştığım kurumda girmiyor nete ben başkasının parolasundan giriyorum bilgisayara o şekil açılıyor
hazırla tatlım, bir köşede dursun son zamanlarda onlarla uğraşmazsın... iyi haberlerle gelirsin inşallah muhtemelen yoldasındır şimdi
ankara da olan anne adayları gecelik pijama loğusa takımı yatak takımı filan nerden aldınız???
Hirsizi, ay nasil sinir oldum o firsatci pislige. Bi de piskin oluyolar dedigin gibi. Cok zor, otobuslerde 1,5 saat yolculuk canim, Allah sana sabit versin
Halden anlamayan insanlar, zaten zor olan biseeyi daha da zorlastiryolar. Ay nefret ediyorum yaaa, azicik insanlik yapsalar, yine isler hallolur. İyilikler yanlarina kar kalir
Evet, 32. Hafta bitmeli diye biliyorum ben.
Canim SAT a gore veriyolar. Ben de sunu merak ediyorum. Calisabilir raporu aldiktan sonra hemen isyerine vermek lazim mi. Yani cuma alsam pazartesi getirsem. Bi de calisabilir raporundan sonra calisamaz raporu alinca onu da hemen getirmek lazim heralde. Benim tam subat tatiline geliyo, iki haftayi calisabilir raporuyla gecirip okul baslar baslamaz da iznimi baslatmal istiyorum ama... Bi de diyelim ki calisabilir raporu almadim 32. Haftayi bitirdigime dair mi rapor almam lazim izne ayrilabilmek icin??
Canim ismiyle yasasin oglusun.
Suaycim, oyle dusunme, merak etmez olur muyuz? Tabii ki merak ediyoruz. Zaten hafta sonu giremeyecegini soylemistin diye kalmis aklimda. İyi olmana sevindim ayrica
aaaa gerçekten guzelmiş eşime hemen söyleyeyim dalokayla da uyuyor. ben 2 isim koyacağım yine. 1.mehmet dalokay. atlas bir ismi olsun istiyorum 2. ye karar veremedik. atlas nogay da fena havalı oldu yahu....atlas tayga var bi de... tayga nın anlamıda tum dunyayı kesintisiz saran ormanın adı. kuzey kutpunun altında bir kuşak gibi dönüyor. tum dillerde o orman çemberine tayga deniyor.
bazı önerilerin işe yaraması çok sevindirici...inşallah çarşamba güzel haberler alırsın...atlas nogay evet havalı duruyor... .''isminin anlamı ne?'' :))) diye başlayan...ilk muhabbetleri hazır evlatlarının..okuyorum guzel arkadaşlarım, çok bişey ekleyemeyince yazmadım.
ben 32. haftada alıcam ama iş yerimle görüştüm çalışmaya devam edersem maaşımı da verecekler...özelde çalışıyorum...seninle aynı günde görünüyor hem satlar hem doğum tarihleri bana doktor 10 şubat dedi, eğer çalışmaya devam edeceksen 10 şubatta çalışabilir raporu alman lazım ki çalışmayacaksan çalışamazi
koray mağazalarında uygun fiyata güzel pijamalar varmış... sıhhıyede köprünün altındada pijama gecelik satan yerler var... kan falan çok oluyormuş yani değiştirmemiz gerekebileceğinden 2-3 takım götürmek lazım...çok pahalı bir şey olmasına gerek yok bana göreankara da olan anne adayları gecelik pijama loğusa takımı yatak takımı filan nerden aldınız???
gece uyanmadan sabah kalkarsam kasıklarım çok ağrımış oluyor mesanem patlayacak gibi oluyor benim de... bir de dün süt geldi göğüslerimden..annem sıkma dedi...dün gece epey rüya görmüşüm normal doğum yaptığımı gördüm dikişlerim vardı ve ben tuvalete gitmeye korkuyodum karabasan gibi uykumdan da uyanamadım sabah bi kalktım böbreklerim patlıyomuş harbiden
dün gece epey rüya görmüşüm normal doğum yaptığımı gördüm dikişlerim vardı ve ben tuvalete gitmeye korkuyodum karabasan gibi uykumdan da uyanamadım sabah bi kalktım böbreklerim patlıyomuş harbiden
di mi, duygusal bi donemdeyiz. Ben de esime küsüp küsüp duruyorum. Sebeplerim de aslinda hep bahane :) alingan olman normal canim, hatta bize sitem etmen de cok hos. Sonucta bu aramizdaki samimiyetten kaynaklicanım benım cok teşekkürler işte ınsan takılıyor hamıleyız ya daha ılgı beklıyoruz bende sızden bekledimkuzum benım linkim suay ama adım sultan evet ya ne diye böyle yapıyorlarsa bu patronları anlamak güç ama gittim dedim vallahı zaten butun sıteler kapalı barı bunu acın öylen arasıda face alışveriş sıtelerını acıyorlar
canım ben ızmır caddesınde adılısık mağazası sırasında yaprak giyim var ordan 2 adet pijama ve bı1 kırmızı gecelık aldım cok uzun değil gecelik önden düğmeli hepsi altlarınada kızılay avm twıgy magazasından teklık pandık aldık bebeğin uyku setını karacadan bebğendım ona alacağım bır tanede kendıme alacağım taç linensten bır tanede annem yatırmış ilk onu örteceğiz piko yaptırmış
haklısın canım ne bıleyım bu aralar duygusallık ustumde
Benim sat normalde 30 haziran.Satıma göre 9 şubatta 32+0 oluyorum.O da pazara denk geldiği için 7 şubat yani cuma günü alıcam raporumu.Burdaki bdt bebeğim önde olduğu için öne çektim. O yüzden farklı görünüyo.
maşallah daha ben hiç birsey hazırlamadım mobılyası gelmeden bırsey yapmayacağım zaten arkadaşlar gelecek utu yerleştirmeye cok teşekkür ederim canım benım
Sanırım herkes 32. haftasında hemen izne ayrılacak
ne güzel senin arkadaşlar gelecek ben herşeyimi kendim yaptım tabi ağır işleri kocişim yaptısen ve bebişin meleğin iyi olun yeter müdürüne de iyi yapmışın bizde de 12-14:00 arası ve 17 den sonra serbest onun öncesinde ve sonrasında yasak bakanlıkça
diyabet hemşiresi benim şekerimi hepten fırlatır canım çok gıcık bi kadın, a diyosun b anlıyo alıngan ters, sanırsın o hamile bi naz bi işve tövbe Yarabbimayın 23ünde endokrine gidicem direk doktorun kendisine sorucam
Arkadaslar merhaba, forum acildigindan beri sizleri takip ediyorum.paylasimlarinizi birbirlerinize desteklerinizi hep takip ettim müsait oldugum surece.bir avazda bebeklerinize kavusmanizi dilerim.benim dogumum 20 nisanda gerçekleşecekti.son 10 gündür bebegimin suyunun gelmesi ve bitmesi sebebiyle hastanede yattım. Ve dort gun once 26+3 de dogum yaptim.bebegim yogunbakimda ama suan durumu iyi. Iki ay boyunca hastanede kalacak.sizlerle gonulbagim oldugu icin yazmak istedim cunku buradaki sevgi karsiliksiz.dualarinizi esirgemeyin lutfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?