merhabalar Forumda yeniyim bende nisan da doğum yapacağım sonunda üyelik onaylandı
Arkadaslar merhaba, forum acildigindan beri sizleri takip ediyorum.paylasimlarinizi birbirlerinize desteklerinizi hep takip ettim müsait oldugum surece.bir avazda bebeklerinize kavusmanizi dilerim.benim dogumum 20 nisanda gerçekleşecekti.son 10 gündür bebegimin suyunun gelmesi ve bitmesi sebebiyle hastanede yattım. Ve dort gun once 26+3 de dogum yaptim.bebegim yogunbakimda ama suan durumu iyi. Iki ay boyunca hastanede kalacak.sizlerle gonulbagim oldugu icin yazmak istedim cunku buradaki sevgi karsiliksiz.dualarinizi esirgemeyin lutfen...
ayyy kızlar hastalık bı turlu pesımı mırakmıyo gırıbım gecmedı hala ustune ustuk mıde sancısı karnımdad acyıp bı agrı bılmıyorum ne melegımde pek kımıldamıyo ıkı gundur bugun de hıc gbı kımıldıyo takla atan melegım nolduysa aca doktora mı gıtsem arayıp sorsamı
Kizlar catlak olusan var mi aramizda?
Selam kızlar.yarın kontrolümüz var.hem de şeker yüklemesi yapılacak.kahvaltı yapıp gel dedi bana doktorum.bakalım erken doğum riskim ne durumda.çok merak ediyorum.inşallah iyi haberler alırım.
hem erken doğmuşum canım hemde annemin yaşından dolayı sanırım 38 yaşında doğum yapmış 4üncü çocuguyum istemiyomuş kaza olmuş almayayım demiş
Mrb kızlar sürekli giremiyorum 26 haftalık hamıleyım 2. Hamileliğim hamileliğim yemek yiyememe dışında iyi gidiyor tek sıkıntım sağlıklı beslenememek bebeğimin odasıda eşyasıda hazır sizce yıkayıp yerleştireyimmi erkenmi daha
Kizlar catlak olusan var mi aramizda?
herkese günaydın güzel anneler ve tatlı bebikleri..Cuma kontrolüm vardı yazmak çok istedim ancak fırsat bulabildim.Kızım yüzünü göstermedi elleriyle kapattı hep. Boyumuz 37 cm kilomuz da 1235gr olmuş böyle giderse 3700-3800 doğar dedi doktorumuz. ikinci hamileliğim oğlum 11 aylık hızlı annelerdenim çok zorlanıyorum araları az olduğundan galiba ağrım da çok oluyor doktorum başta söylemişti zaten sağlıklı olsunlarda ağrısın dayanırız. Göbeğimi gören doğum yakın mı diyo ama daha çok var fırsat bulursam fotoda yükliycem benden böyle annişler...
maşşallha anne si bebeğinemeleğime maşallah der misiniz teyzeleri
acılarımı bile unutuyorum bebeğim için yazmıştın ...bende seni merak ettim soracaktım...yazmışsın...çok geçmiş olsun..inşallha sende bebğinde en kısa zamanda düzelirsiniz.5.5 aylik iken suyum gelmisti.serklaj yapip rahimi diktiler bir ay boyunca evde yattim.sonra gecen hafta suyum tamamen geldi ve bir hafta boyunca hastanede yattim.o sirada ciğer gelistiricileri vurdular.ve daha fazla susuZ kalip tehlikeye atmamak icin sezeryanla aldilar.2.5 saat sürdü ameliyat. Hem bebegi aldilar hem serklaji aldilar hemde uc tane miyomum vardi onu aldilar.sancilarim bu yuzden cok.insallah hizlica buyur.cok tesekkur ederim...
hayırlısıyla inşallah...hoşgeldin...merhabalar Forumda yeniyim bende nisan da doğum yapacağım sonunda üyelik onaylandı
otobüs yolculuğu artık bir eziyet oldu....göbeğimi sıkıştırdılar bugün...karnım dümdüz oluyordu nerdeyse son anda kurtuldum...şu raporu alayım daha fazla gitmiycem işe artık
Günaydın arkadaşlarım Herkese güzel bir hafta diliyorum
Bugün benim doğum günüm :)Cumartesi günü kontrolüm ve şeker yüklemem vardı.Çok şükür şekerle ilgili bir sorunumuz çıkmadı ama idrar yollarında iltihaplanma çıktı27+4 de 1200 gr ve 35 cm di oğluşum Ama iltihaplanmaya canım sıkıldı:2:erken doğuma neden olur dedi doktorum korktum biraz toz ilaç verdi ve bol bol su iç dedi bakalım umarım çabucak geçer
evet canım. tatilden hemen sonra izne ayrılıcam inşallah. sen de 32 de izne ayrılcaktın sanki, az kaldı senin de. Allah son günlerde sana sabır versin, gerçekten bu şekilde çalışmak insanı çok zorluyor. göz açıp kapayana kadar iznin gelir inşallahNe Güzel 5 gün sonra tatilsin sen :) tatilden sonrada doğum iznin başlıyor olacak muhtemelen....
çatlaklar bende de yok şimdilik ama sanırsam son aylarda kendini gösteriyor...
yaa, inşallah gönlüne göre olur. Allah yardımcın olsun canım, 30 lu haftalara kadar zor dayandım, şartlar daha farklı olsaydı ben de doğumdan sonrasına aktarmak isterdim izinlerimi ama çok zor olduğunun farkındayım. İnşallah zaman senin için çabucak geçer, zorlanmadan atlatırsınmaşallah negüzel,ben inşallah sağlığım el verirse 37 ye kadar çalışmak zorundayım sabahları kalkmak eziyet gibi,akşamda 8 de evde oluyorum, rabbim yardımcım olsun
buarada herkese günaydınnnnnn
maşallah bebeğine annesi. sağlıkla gelsinler inşallahherkese günaydın güzel anneler ve tatlı bebikleri..Cuma kontrolüm vardı yazmak çok istedim ancak fırsat bulabildim.Kızım yüzünü göstermedi elleriyle kapattı hep. Boyumuz 37 cm kilomuz da 1235gr olmuş böyle giderse 3700-3800 doğar dedi doktorumuz. ikinci hamileliğim oğlum 11 aylık hızlı annelerdenim çok zorlanıyorum araları az olduğundan galiba ağrım da çok oluyor doktorum başta söylemişti zaten sağlıklı olsunlarda ağrısın dayanırız. Göbeğimi gören doğum yakın mı diyo ama daha çok var fırsat bulursam fotoda yükliycem benden böyle annişler...
doğum günün kutlu olsuuuuunnnnnGünaydın arkadaşlarım Herkese güzel bir hafta diliyorum
Bugün benim doğum günüm :)Cumartesi günü kontrolüm ve şeker yüklemem vardı.Çok şükür şekerle ilgili bir sorunumuz çıkmadı ama idrar yollarında iltihaplanma çıktı27+4 de 1200 gr ve 35 cm di oğluşum Ama iltihaplanmaya canım sıkıldı:2:erken doğuma neden olur dedi doktorum korktum biraz toz ilaç verdi ve bol bol su iç dedi bakalım umarım çabucak geçer
daha 3 hafta var...ama rapordan sonrada çalışmaya devam edecektim son maaşımı da alayım diye.....sanırım bu gidişle o kadar bekliyemiycem...hani yer vermiyorlar anladım da.. resmen karnımı yapıştırdılar kapıya 3 kişi göbeğim bayağı ezildi...ağrım sızım yok şükür bir şey olsa belli olurdu galiba...geçenler de akşam iş çıkışı otobüse bindim fazla kişi yoktu... iş le ev arası trafik olmazsa 1.5 saat bende yorulmuştum dalmışım biraz bacağımda bir sıcaklıkla uyandım...yanıma bir adam oturmuş bacağımı okşuyor... ne yapıyorsun falan diye itekledim hiç oralı değil... sonra ki durakta indi... edepsiz pislikİnsanlar çok kabalaşmışlar gerçekten ben alışveriş merkezlerine bile 10 kere düşünüp gidiyorum, kimse önüne bakmıyorNe zaman başlıyor raporun kısmetse gülüm?
Günaydın arkadaşlarım Herkese güzel bir hafta diliyorum
gozun aydin cnm
odasi lacivert agirlikliysa acik renk yaptir derim mesela belli belirsiz bi mavi olup perdelerinde lacivert kullanabilirsin yada halisinda yer yer lacivert ferah bir oda bebeginide rahatlatir emin ol..
ben direk beyaza yada ekruya olmadi inci beyazina boyamayi dusunuyorum hafif pudra tonlarinda..
perdesi pudra pembesi halisi da dolaplarinin renginde olur buyuk ihtimalle
ic acici ferah
en onemlisi saglikla sihhatle huzur icinde buyusun odasinda tuna paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?