2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
herkese günaydın güzel anneler ve tatlı bebikleri..Cuma kontrolüm vardı yazmak çok istedim ancak fırsat bulabildim.Kızım yüzünü göstermedi elleriyle kapattı hep. Boyumuz 37 cm kilomuz da 1235gr olmuş böyle giderse 3700-3800 doğar dedi doktorumuz. ikinci hamileliğim oğlum 11 aylık hızlı annelerdenim çok zorlanıyorum araları az olduğundan galiba ağrım da çok oluyor doktorum başta söylemişti zaten sağlıklı olsunlarda ağrısın dayanırız. Göbeğimi gören doğum yakın mı diyo ama daha çok var fırsat bulursam fotoda yükliycem benden böyle annişler...

şuan nasıl bebişin? İnşallah iyi olsun cnm toparlanıp annesinin kucağında sağlıkla çıksın hastaneden. Habersiz bırakma bizleri.

geçmiş olsun umarım bebekte sende biran önce evinize gidebilirsiniz hayırlı olsun

Günaydınlar herkese
İyi bir hafta olması dileğiyle... Bizim kız da akşam pek uyutmadı, 2 kere gıdıklama ve dürtülme karışımıı duygularla uyandım :)

canım telaşlanma sinem arkadaşımızın da kımıldamıyordu bir ara gitti doktora bir sorun yoktu ters dönmüştü sende de yoktur sorun cnm ama yinede istersen görün doktoruna. Gribin için de geçmiş olsun.

Günaydın hanımlar:107:

Selam kızlar.yarın kontrolümüz var.hem de şeker yüklemesi yapılacak.kahvaltı yapıp gel dedi bana doktorum.bakalım erken doğum riskim ne durumda.çok merak ediyorum.inşallah iyi haberler alırım.

Güzel haberlerle gel gülüm:107:

hem erken doğmuşum canım hemde annemin yaşından dolayı sanırım 38 yaşında doğum yapmış 4üncü çocuguyum istemiyomuş kaza olmuş almayayım demiş

İyi demiş annen, ne güzel aramızdasın

Hoş geldin canım Maşallah bebeğine, odasını da eşyalarını da güle güle kullanın inşallah

Kizlar catlak olusan var mi aramizda?

Var, 1 ay önce oluştu. Göbekte değil ama, göbek ile basen arasındaki kısım çok gerildi orası çok kötü çatladı. İşin enteresan kısmı sadece sol kısım çatladı sağda bir sorun yok, hep sola yatıyoruz diye mi oluyor acaba

Maşallah kızına, sağlıkla gelsin inşallah. Araları az olduğundan ağrım çok oluyor demişsin, ne ağrısı oluyor?

günaydın herkese....

meleğime maşallah der misiniz teyzeleri
maşşallha anne si bebeğine

acılarımı bile unutuyorum bebeğim için yazmıştın ...bende seni merak ettim soracaktım...yazmışsın...çok geçmiş olsun..inşallha sende bebğinde en kısa zamanda düzelirsiniz.

merhabalar Forumda yeniyim bende nisan da doğum yapacağım sonunda üyelik onaylandı
hayırlısıyla inşallah...hoşgeldin...

Son düzenleme:
otobüs yolculuğu artık bir eziyet oldu....göbeğimi sıkıştırdılar bugün...karnım dümdüz oluyordu nerdeyse son anda kurtuldum...şu raporu alayım daha fazla gitmiycem işe artık

Son düzenleme:
otobüs yolculuğu artık bir eziyet oldu....göbeğimi sıkıştırdılar bugün...karnım dümdüz oluyordu nerdeyse son anda kurtuldum...şu raporu alayım daha fazla gitmiycem işe artık

İnsanlar çok kabalaşmışlar gerçekten ben alışveriş merkezlerine bile 10 kere düşünüp gidiyorum, kimse önüne bakmıyor Ne zaman başlıyor raporun kısmetse gülüm?

Günaydın arkadaşlarım Herkese güzel bir hafta diliyorum
Bugün benim doğum günüm :)Cumartesi günü kontrolüm ve şeker yüklemem vardı.Çok şükür şekerle ilgili bir sorunumuz çıkmadı ama idrar yollarında iltihaplanma çıktı 27+4 de 1200 gr ve 35 cm di oğluşum Ama iltihaplanmaya canım sıkıldı:2:erken doğuma neden olur dedi doktorum korktum biraz toz ilaç verdi ve bol bol su iç dedi bakalım umarım çabucak geçer

Doğum günün kutlu olsun gülüm Ailen ve sevdiklerin ile nice mutlu yıllara inşallah:107:

Paşana da maşallah Test sonuçların da güzel çıkmış gözün aydın, su ile üstesinden gelirsin iltihabın korkma

Açıktım güzel annişler,,
yediklerime dikkat ediyorum çok kilo almayın diye
Yetmedi galiba yediklerim nese öğle saatine az kaldı...

Ne Güzel 5 gün sonra tatilsin sen :) tatilden sonrada doğum iznin başlıyor olacak muhtemelen....
çatlaklar bende de yok şimdilik ama sanırsam son aylarda kendini gösteriyor...
evet canım. tatilden hemen sonra izne ayrılıcam inşallah. sen de 32 de izne ayrılcaktın sanki, az kaldı senin de. Allah son günlerde sana sabır versin, gerçekten bu şekilde çalışmak insanı çok zorluyor. göz açıp kapayana kadar iznin gelir inşallah
maşallah negüzel,ben inşallah sağlığım el verirse 37 ye kadar çalışmak zorundayım sabahları kalkmak eziyet gibi,akşamda 8 de evde oluyorum, rabbim yardımcım olsun
buarada herkese günaydınnnnnn
yaa, inşallah gönlüne göre olur. Allah yardımcın olsun canım, 30 lu haftalara kadar zor dayandım, şartlar daha farklı olsaydı ben de doğumdan sonrasına aktarmak isterdim izinlerimi ama çok zor olduğunun farkındayım. İnşallah zaman senin için çabucak geçer, zorlanmadan atlatırsın
maşallah bebeğine annesi. sağlıkla gelsinler inşallah
doğum günün kutlu olsuuuuunnnnn oğluşuna da maşallah canım, sen bol su iç, canını sıkma hiç, en etkili çözüm bol su

İnsanlar çok kabalaşmışlar gerçekten ben alışveriş merkezlerine bile 10 kere düşünüp gidiyorum, kimse önüne bakmıyor Ne zaman başlıyor raporun kısmetse gülüm?
daha 3 hafta var...ama rapordan sonrada çalışmaya devam edecektim son maaşımı da alayım diye.....sanırım bu gidişle o kadar bekliyemiycem...hani yer vermiyorlar anladım da.. resmen karnımı yapıştırdılar kapıya 3 kişi göbeğim bayağı ezildi...ağrım sızım yok şükür bir şey olsa belli olurdu galiba...geçenler de akşam iş çıkışı otobüse bindim fazla kişi yoktu... iş le ev arası trafik olmazsa 1.5 saat bende yorulmuştum dalmışım biraz bacağımda bir sıcaklıkla uyandım...yanıma bir adam oturmuş bacağımı okşuyor... ne yapıyorsun falan diye itekledim hiç oralı değil... sonra ki durakta indi... edepsiz pislik

Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı, mutlu yıllara bende yeni yaşıma girdiğimde bebeğim kucağımda olur kısmet ise keşke bebeğim ile doğum tarihlerimiz aynı olabilseydi isterdim... suyu gerçekten bol bol iç ilaçlarını kullan inşallah bişe olmaz, canını sıkma sen

bebeği rahatlatan sakinleştiren bir renk olması da önemli canım beyaz yoruyormuş beyaz yaptırma ama diğerleri iyi peki böyle desen filan düşünüyor musun hani bir duvarına dekoratif amaçlı filan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…