2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

sanada güzel haftalar canım. Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle, eşinle ve bebişinle nice mutlu yıllara.
Bende de şeker çıktı insülin ve siyet var benimde canım sıkılmıştı ama alıştım 2 haftadır. Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.

sanada güzel haftalar canım. Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle, eşinle ve bebişinle nice mutlu yıllara.
Bende de şeker çıktı insülin ve diyet var benimde canım sıkılmıştı ama alıştım 2 haftadır. Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.

evet zor 32. haftamı bekliyorum, 10 şubatta doluyor tam 7 şubatta memlekete gitmek üzere yola çıkacam, anlamıyor kimse ya hamilenin halinden gerçekten, araba yolculuğu bitiriyor beni müdüre söylememe rağmen çok kötü oluyorum, dayanamıyorum dememe rağmen hala köylere hacize gönderiyor,,, git git bitmiyor, yollar virajlı şu anladım, kimse kimsenin halinden anlamıyor, ne kadar iyi olursa olsun, biraz daha idare edim desem, yine hacize çık der, o yüzden hiç sıkıntıya gelmek istemiyorum, bir an önce dua ediyorum, bitsin diye

1.5 saat, trafik yok ise... Nerede yaşıyorsun sen gülüm, Allah yardımcın olsun; insanlıktan nasibini almamış kişileri de senden uzak tutsun inşallah. Çok canım sıkıldı mecburiyetlerine...

kızlar bugün bebişim sabah biraz hareketliydi ama şuan yok bir şey dünden beri arada oynuyor zaten korkutuyor beni bende kendimi dinlemek zorunda kalıyorum

benim de öyle 3 gün hiç hareket etmiyor sonra minik hissediyorum rahatlıyorum filan doktora sordum çok doğal o kadar kendini dinleme dedi ben de daha rahatım şimdi sabah namazı sonrası oldukça hareketli oluyor hissedince rahatlıyorum gün içinde tık yok

Allah yardımcınız olsun inşaallah sağ salim kavuşursunuz birbirinize en kısa zamanda

nrysrdoğum günün kutlu olsun canım ...nice yıllara sağlıkla inşallah...
1.5 saat, trafik yok ise... Nerede yaşıyorsun sen gülüm, Allah yardımcın olsun; insanlıktan nasibini almamış kişileri de senden uzak tutsun inşallah. Çok canım sıkıldı mecburiyetlerine...
iş yerim şehir merkezinde evde merkezin dışında eryamanda (ankara)6 da çıkıyorum işten en erken 8 de evdeyim...2 sene olacak neredeyse ama hala alışamadım yola ...kv ler orada oturuyor...bebeğe onlar bakacak...normalde hiç huyum değildir otobüste uyumak ama o gün de öyle oldu ...kendimi çok kötü hissettim...allah yardımcımız olsun gerçekten hepimize...böyle bir dünyaya çocuk getiriyoruz...birde benim kızım olacak o an onu düşündüm...gerçi erkek içinde zor ama kadın için toplum daha acımasız...allah bebeklerimize güzel yazılar yazsın inşallah...tabi önce sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

edepsiz adam, benimde öyle otobüs anılarım vardır, bekarken ev ile iş arası tam 1 saat sürüyordu, 2-3 defa karşılaştım öyle şeylerle allah cezalarını versin gerçekten, nefret ediyorum öyle insanlardan uykuya daldığını görünce faydalanmak istemiş, ben uyumadığım halde yeltenenler olmuştu... nefret ediyorum öyle erkeklerden

benim bebeğim erkek olacak, düşünüyorum böyle allahım ben nasıl yetiştirecem, nasıl kötülüklerden koruyacam, nasıl doğru yolu gösterecem diye düşünüyorum bazen aklıma geldikçe.. bak o kişiyide yetiştiren bir anne sonuçta... Erkek çocuğu yetiştirmek zor yaa

allah cezalarını versin gerçekten, nefret ediyorum öyle insanlardan
aslında bunlar çok ciddi sorunlar ,onlarında kızlarını anneleri kardeşlerini başkaları taciz etmiştir, edecektir de.allah uzak tutsun böyle insanları bizden...
doğru söylüyorsun...erkek çocuğu yetiştirmek daha zor aslında...bizim sülalede kız çocukları erkek kardeşi kendisinden küçük bile olsa ona hizmet eder..bu yüzden o erkek ,kadını hep bir hizmetçi gibi görür...ve bunu teşvik eden yine evin annesidir...kardeşinin suyunu getir bilmem ne...hele kendisinden büyükse en çok o karışır kız kardeşine...kızlar anne ve babasından çok erkek kardeşlerinden korkarlar...namus bekçisi gibi yetiştirirler erkekleri...sonuçta bizim taraflarda erkekler hep kadına muhtaç yetişirler ama değer vermezler...kızlar ise bu hengamede ya ezilirler yada daha güçlenirler...-

Son düzenleme:

Grip etkiliyormuş çocuğun hareketlerini bana öyle dedi doktor ...
Ama yine de sen bilirsin bence içini rahat ettirecekse görün ama dediğim gibi canım yorgunluk , stres , grip etkiler dedi benim doktor ...
Acil iyileşmeler olsun inşallahhhh..

Canım bebeğin hayırlı olsun.Rabbim sağlık mutluluk ve uzun ömür versin.Şuan bebeğin durumu nasıl.Küvezdedir büyük ihtimalle?

Kizlar catlak olusan var mi aramizda?

Ben de var.Hem de karnımda falan değil.Bacağımda baldır kısmında baya da fazlalaştı.Kremi düzenli kullanmıyorum.Haftada 2 kere banyodan sonra sürüyorum sadece.Bence bu kremlerin bi faydası yok ya.Çatlıcaksa önleyemiyosun.

Selam,
Ben iş yerime sordum 32+0 da almadan içeri girme dedi :)

bende şeyi merak ediyorum.Acaba raporu sata göremi veriyolar gelişimine göremi?Benim 10 gün ileriden gidiyor ama doktor 32.hafta raporunu sata göre ayarladı 1 martta gel vereyim dedi.Normalde 19-20 şubat arası 32 doluyor benim böyle giderse

evet öyle olabiliyor demek ki ama merak ta ediyoruz işte paşam hafta sonu maşallah hareketliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…