Günaydın arkadaşlarım Herkese güzel bir hafta diliyorum
Bugün benim doğum günüm :)Cumartesi günü kontrolüm ve şeker yüklemem vardı.Çok şükür şekerle ilgili bir sorunumuz çıkmadı ama idrar yollarında iltihaplanma çıktı27+4 de 1200 gr ve 35 cm di oğluşum Ama iltihaplanmaya canım sıkıldı:2:erken doğuma neden olur dedi doktorum korktum biraz toz ilaç verdi ve bol bol su iç dedi bakalım umarım çabucak geçer
Günaydın arkadaşlarım Herkese güzel bir hafta diliyorum
Bugün benim doğum günüm :)Cumartesi günü kontrolüm ve şeker yüklemem vardı.Çok şükür şekerle ilgili bir sorunumuz çıkmadı ama idrar yollarında iltihaplanma çıktı27+4 de 1200 gr ve 35 cm di oğluşum Ama iltihaplanmaya canım sıkıldı:2:erken doğuma neden olur dedi doktorum korktum biraz toz ilaç verdi ve bol bol su iç dedi bakalım umarım çabucak geçer
evet canım. tatilden hemen sonra izne ayrılıcam inşallah. sen de 32 de izne ayrılcaktın sanki, az kaldı senin de. Allah son günlerde sana sabır versin, gerçekten bu şekilde çalışmak insanı çok zorluyor. göz açıp kapayana kadar iznin gelir inşallah
yaa, inşallah gönlüne göre olur. Allah yardımcın olsun canım, 30 lu haftalara kadar zor dayandım, şartlar daha farklı olsaydı ben de doğumdan sonrasına aktarmak isterdim izinlerimi ama çok zor olduğunun farkındayım. İnşallah zaman senin için çabucak geçer, zorlanmadan atlatırsın
maşallah bebeğine annesi. sağlıkla gelsinler inşallah
doğum günün kutlu olsuuuuunnnnnoğluşuna da maşallah canım, sen bol su iç, canını sıkma hiç, en etkili çözüm bol su
kızlar bebek odası alanınız varmı nerden kaça aldınız?
daha 3 hafta var...ama rapordan sonrada çalışmaya devam edecektim son maaşımı da alayım diye.....sanırım bu gidişle o kadar bekliyemiycem...hani yer vermiyorlar anladım da.. resmen karnımı yapıştırdılar kapıya 3 kişi göbeğim bayağı ezildi...ağrım sızım yok şükür bir şey olsa belli olurdu galiba...geçenler de akşam iş çıkışı otobüse bindim fazla kişi yoktu... iş le ev arası trafik olmazsa 1.5 saat bende yorulmuştum dalmışım biraz bacağımda bir sıcaklıkla uyandım...yanıma bir adam oturmuş bacağımı okşuyor... ne yapıyorsun falan diye itekledim hiç oralı değil... sonra ki durakta indi... edepsiz pislik
ilk doğumum epiduralli normal doğum kızım 3.500 kilo doğdu boyuda 52 cm uzundu kızım yaşıtlarına göre halen uzun sorulara başla canım ben burda olursam cvp veririm
kızlar bugün bebişim sabah biraz hareketliydi ama şuan yok bir şey dünden beri arada oynuyor zaten korkutuyor beni bende kendimi dinlemek zorunda kalıyorum
niye oluyomuş bu kramplar :26:
Arkadaslar merhaba, forum acildigindan beri sizleri takip ediyorum.paylasimlarinizi birbirlerinize desteklerinizi hep takip ettim müsait oldugum surece.bir avazda bebeklerinize kavusmanizi dilerim.benim dogumum 20 nisanda gerçekleşecekti.son 10 gündür bebegimin suyunun gelmesi ve bitmesi sebebiyle hastanede yattım. Ve dort gun once 26+3 de dogum yaptim.bebegim yogunbakimda ama suan durumu iyi. Iki ay boyunca hastanede kalacak.sizlerle gonulbagim oldugu icin yazmak istedim cunku buradaki sevgi karsiliksiz.dualarinizi esirgemeyin lutfen...
iş yerim şehir merkezinde evde merkezin dışında eryamanda (ankara)6 da çıkıyorum işten en erken 8 de evdeyim...2 sene olacak neredeyse ama hala alışamadım yola ...kv ler orada oturuyor...bebeğe onlar bakacak...normalde hiç huyum değildir otobüste uyumak ama o gün de öyle oldu ...kendimi çok kötü hissettim...allah yardımcımız olsun gerçekten hepimize...böyle bir dünyaya çocuk getiriyoruz...birde benim kızım olacak o an onu düşündüm...gerçi erkek içinde zor ama kadın için toplum daha acımasız...allah bebeklerimize güzel yazılar yazsın inşallah...tabi önce sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin1.5 saat, trafik yok ise... Nerede yaşıyorsun sen gülüm, Allah yardımcın olsun; insanlıktan nasibini almamış kişileri de senden uzak tutsun inşallah. Çok canım sıkıldı mecburiyetlerine...
daha 3 hafta var...ama rapordan sonrada çalışmaya devam edecektim son maaşımı da alayım diye.....sanırım bu gidişle o kadar bekliyemiycem...hani yer vermiyorlar anladım da.. resmen karnımı yapıştırdılar kapıya 3 kişi göbeğim bayağı ezildi...ağrım sızım yok şükür bir şey olsa belli olurdu galiba...geçenler de akşam iş çıkışı otobüse bindim fazla kişi yoktu... iş le ev arası trafik olmazsa 1.5 saat bende yorulmuştum dalmışım biraz bacağımda bir sıcaklıkla uyandım...yanıma bir adam oturmuş bacağımı okşuyor... ne yapıyorsun falan diye itekledim hiç oralı değil... sonra ki durakta indi... edepsiz pislik
nrysrdoğum günün kutlu olsun canım ...nice yıllara sağlıkla inşallah...
iş yerim şehir merkezinde evde merkezin dışında eryamanda (ankara)6 da çıkıyorum işten en erken 8 de evdeyim...2 sene olacak neredeyse ama hala alışamadım yola ...kv ler orada oturuyor...bebeğe onlar bakacak...normalde hiç huyum değildir otobüste uyumak ama o gün de öyle oldu ...kendimi çok kötü hissettim...allah yardımcımız olsun gerçekten hepimize...böyle bir dünyaya çocuk getiriyoruz...birde benim kızım olacak o an onu düşündüm...gerçi erkek içinde zor ama kadın için toplum daha acımasız...allah bebeklerimize güzel yazılar yazsın inşallah...tabi önce sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
aslında bunlar çok ciddi sorunlar ,onlarında kızlarını anneleri kardeşlerini başkaları taciz etmiştir, edecektir de.allah uzak tutsun böyle insanları bizden...allah cezalarını versin gerçekten, nefret ediyorum öyle insanlardan
ayyy kızlar hastalık bı turlu pesımı mırakmıyo gırıbım gecmedı hala ustune ustuk mıde sancısı karnımdad acyıp bı agrı bılmıyorum ne melegımde pek kımıldamıyo ıkı gundur bugun de hıc gbı kımıldıyo takla atan melegım nolduysa aca doktora mı gıtsem arayıp sorsamı
kızlar şimdi raporu 32+0 da alıyoruz değil mi?
5.5 aylik iken suyum gelmisti.serklaj yapip rahimi diktiler bir ay boyunca evde yattim.sonra gecen hafta suyum tamamen geldi ve bir hafta boyunca hastanede yattim.o sirada ciğer gelistiricileri vurdular.ve daha fazla susuZ kalip tehlikeye atmamak icin sezeryanla aldilar.2.5 saat sürdü ameliyat. Hem bebegi aldilar hem serklaji aldilar hemde uc tane miyomum vardi onu aldilar.sancilarim bu yuzden cok.insallah hizlica buyur.cok tesekkur ederim...
Kizlar catlak olusan var mi aramizda?
Selam,
Ben iş yerime sordum 32+0 da almadan içeri girme dedi :)
benim de öyle 3 gün hiç hareket etmiyor sonra minik hissediyorum rahatlıyorum filan doktora sordum çok doğal o kadar kendini dinleme dedi ben de daha rahatım şimdi sabah namazı sonrası oldukça hareketli oluyor hissedince rahatlıyorum gün içinde tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?