daha 3 hafta var...ama rapordan sonrada çalışmaya devam edecektim son maaşımı da alayım diye.....sanırım bu gidişle o kadar bekliyemiycem...hani yer vermiyorlar anladım da.. resmen karnımı yapıştırdılar kapıya 3 kişi göbeğim bayağı ezildi...ağrım sızım yok şükür bir şey olsa belli olurdu galiba...geçenler de akşam iş çıkışı otobüse bindim fazla kişi yoktu... iş le ev arası trafik olmazsa 1.5 saat bende yorulmuştum dalmışım biraz bacağımda bir sıcaklıkla uyandım...yanıma bir adam oturmuş bacağımı okşuyor... ne yapıyorsun falan diye itekledim hiç oralı değil... sonra ki durakta indi... edepsiz pislik
Tayga da guzel isim. Karar vermisseniz ben kafanizi karistirmis olmak da istemembenim cok hosuma gitti. Ben kiz bebek bekliyorum ama esimle simdiden erkek kardesi konusuyoruz 2. Bebegimiz erkek olursa eger ismi Mert Ali olacak. Sevgiliyken bile kararimiz oyleydi ama bu Nogay ismi bizi fena karistirdi. Esim de cok begendi. Simdi mert aliden vazgecmeyi de icime sindiremiyorum, sanki evladimdan vazgeciyomusum gibi hissediyorum:) sirf bu ismi koymak icin 3. Cocugu yapmaya karar verdik tabi bunlarin hepsi hayali seyler. Aklima sen geldin, Dalokay gibi ozturkce bi isim ariyodun diye kalmis aklimda, fikir olsun dedim
inş hayırlı haberle dön cnm
iyi haberler le gel canım
hazırla tatlım, bir köşede dursun son zamanlarda onlarla uğraşmazsın... iyi haberlerle gelirsin inşallah muhtemelen yoldasındır şimdi
canım bende seni merak ettim doktora gittin mi diye bakayım dedim yoldasındır inşallah hayırlı haberlerle dönersin
canım iştahsızlık var geçmedi sutten etten tıksındım benım 4 yaşında oğlum var asırı derecede kontrolcu yapım var herşey önceden hazır olmalı sorunsuz olmalı takıntılıyım aslında ıyı bır huy degıl ama elımde degıl bana kalsa valıze gırecek esyalar bıle hazır sadece yıkanması kaldı yıkardım şimdiye kadar ama tozlanır sonra tekrar yıkamıyayım dıye yıkamadım
Günaydın hanımlar:107:
Güzel haberlerle gel gülüm:107:
İyi demiş annen, ne güzel aramızdasın
Hoş geldin canımMaşallah bebeğine, odasını da eşyalarını da güle güle kullanın inşallah
Var, 1 ay önce oluştu. Göbekte değil ama, göbek ile basen arasındaki kısım çok gerildi orası çok kötü çatladı. İşin enteresan kısmı sadece sol kısım çatladı sağda bir sorun yok, hep sola yatıyoruz diye mi oluyor acaba
Maşallah kızına, sağlıkla gelsin inşallah. Araları az olduğundan ağrım çok oluyor demişsin, ne ağrısı oluyor?[/COLOR
benim karnımda çatlak olmadı cok şükür ama gögüslerim biraz çatladı iri ve güzel gögüslerim vardı nazar deydi kötü oldu moralim bozulduuu
ben beğendim nogay ı, eşim ne diğecek bakalım. isim annemiz olursun belki de :) biz net değiliz daha, eşim atlas a bile onay vermedi....
canım iştahsızlık var geçmedi sutten etten tıksındım benım 4 yaşında oğlum var asırı derecede kontrolcu yapım var herşey önceden hazır olmalı sorunsuz olmalı takıntılıyım aslında ıyı bır huy degıl ama elımde degıl bana kalsa valıze gırecek esyalar bıle hazır sadece yıkanması kaldı yıkardım şimdiye kadar ama tozlanır sonra tekrar yıkamıyayım dıye yıkamadım
maalesef benhem de teeee 2. ayımda başladı bonal-F kullanıyorum düzenli kullandığım zamanlar iyi geliyor
canım benım ilk çocugumda oluşmuştu son ayda bırden pörtledi çatlaklar bunda oluşmasın dıye bebe yağı sürüyorum
amin cnım allah razı olsun
maalesef canım bacak ve göğüslerde ortaya çıkmaya başladı ki bende de variste oluşmaya başladı artık gerekli tedaviyi doğumdan sonra yapıcam
Insallah sikintilarini atlatip nor.ale doner de bende aynilarini yaparim.cok tesekkur ederim...
Gunaydin sevgili annelerrr :) herkese mutlu pazartesi dilerim. Bu hafta okulun son haftasi, sonra tatil, sonra uzuuuuunnnn bi izin donemi :) cok mutluyum, bu pazartesi hic sendrom yok bendecatlaklardan konusulmus, bende simdilik yok ama annemin karni harita gibi, gelecegimden endiseliyimmm
günaydın.çatlak bende oluşmadı ilk gebeliğimdede yoktu yalnız hamilelik lekesi oluşmuş çok şükür görünür yerde değil iki gösümün arasında hani siyah noktalar olur ya onun gibi birde sürekli duş almama rağmen göğüslerim sanki kokuyor sildiğim zaman kahverengi leke arada oluyor diğer kızıma hamileyken hiç böyle olmamıştı acaba nedir diye merak ediyorum
Kızlar dün akşam oğluşumdan sert bir tekme yedim.maşallah güçlenmiş.neye uğradığımı şaşırdım resmen zıpladım yerimden. Artık beni duyuyor maşallah.hiç hareket etmediği zamanlarda dokunmadan sesleniyorum tepki veriyor,akşamları karnımı açtığımda asla hareket etmiyor.sanırım ışıktan rahatsız oluyor.tv izletmiyor gece 11den sonra.gidip yatağıma yatınca tekmeyi bırakıyor.komik oğluşum benim. 1hafta kaldı kontrole.özledim ama ben onu
herkese günaydın güzel anneler ve tatlı bebikleri..Cuma kontrolüm vardı yazmak çok istedim ancak fırsat bulabildim.Kızım yüzünü göstermedi elleriyle kapattı hep. Boyumuz 37 cm kilomuz da 1235gr olmuş böyle giderse 3700-3800 doğar dedi doktorumuz. ikinci hamileliğim oğlum 11 aylık hızlı annelerdenim çok zorlanıyorum araları az olduğundan galiba ağrım da çok oluyor doktorum başta söylemişti zaten sağlıklı olsunlarda ağrısın dayanırız. Göbeğimi gören doğum yakın mı diyo ama daha çok var fırsat bulursam fotoda yükliycem benden böyle annişler...
benim karnımda yok ama bacaklarımın iç kısMINDA KIRMIZILIK VAR
Günaydın hanımlar:107:
Var, 1 ay önce oluştu. Göbekte değil ama, göbek ile basen arasındaki kısım çok gerildi orası çok kötü çatladı. İşin enteresan kısmı sadece sol kısım çatladı sağda bir sorun yok, hep sola yatıyoruz diye mi oluyor acaba
İlgincmis senin olayin :)
Ne kullaniyorsun peki catlaklar icin?
otobüs yolculuğu artık bir eziyet oldu....göbeğimi sıkıştırdılar bugün...karnım dümdüz oluyordu nerdeyse son anda kurtuldum...şu raporu alayım daha fazla gitmiycem işe artık
Cnm benim cok dikkat et ortalik okuz dolu
Günaydın arkadaşlarım Herkese güzel bir hafta diliyorum
Bugün benim doğum günüm :)Cumartesi günü kontrolüm ve şeker yüklemem vardı.Çok şükür şekerle ilgili bir sorunumuz çıkmadı ama idrar yollarında iltihaplanma çıktı27+4 de 1200 gr ve 35 cm di oğluşum Ama iltihaplanmaya canım sıkıldı:2:erken doğuma neden olur dedi doktorum korktum biraz toz ilaç verdi ve bol bol su iç dedi bakalım umarım çabucak geçer
Gecmis olsn dikkat et her sey icin bol su
daha 3 hafta var...ama rapordan sonrada çalışmaya devam edecektim son maaşımı da alayım diye.....sanırım bu gidişle o kadar bekliyemiycem...hani yer vermiyorlar anladım da.. resmen karnımı yapıştırdılar kapıya 3 kişi göbeğim bayağı ezildi...ağrım sızım yok şükür bir şey olsa belli olurdu galiba...geçenler de akşam iş çıkışı otobüse bindim fazla kişi yoktu... iş le ev arası trafik olmazsa 1.5 saat bende yorulmuştum dalmışım biraz bacağımda bir sıcaklıkla uyandım...yanıma bir adam oturmuş bacağımı okşuyor... ne yapıyorsun falan diye itekledim hiç oralı değil... sonra ki durakta indi... edepsiz pislik
Allah islah etsin edepsiz pislik
Canım bebeğin hayırlı olsun.Rabbim sağlık mutluluk ve uzun ömür versin.Şuan bebeğin durumu nasıl.Küvezdedir büyük ihtimalle?
Ben de var.Hem de karnımda falan değil.Bacağımda baldır kısmında baya da fazlalaştı.Kremi düzenli kullanmıyorum.Haftada 2 kere banyodan sonra sürüyorum sadece.Bence bu kremlerin bi faydası yok ya.Çatlıcaksa önleyemiyosun.
İste en aza indirebilsek super olur
Kizlar merhaba. oglusuma isim bulduk "Gökalp" listemz gensti sonunda karar verdk umarm kararszliga dusmeyz tekrar :) bebegimi en son 1 hafta anca gorduk kndisini 1014 gramdi minnos bni cok tekmelio :) 22.haftadan beri pek bir hareketli bnmkisi tekmecikleri cokk.. kiyafetlerini aldm 2 hastane cks seti, 5 tulum, 15 kisa/uzun kollu citcitli badi, 2 alt var smdilik yeter mi sizce? bezler fln da hazir. ebebek ve butikbebe saolsun :)
İsmiyle yasasin kuzu :)
kaç gündür sitede yokum kımse benı merak etmemiş öldüm mü kaldım mı cok üzüldüm gerçekten demek kı önemsızım bır tek UmRaN__63 merak etmiş sağolsun
Sen haftasonu bebek magazasi acilisina gidicm demistn sonrasinda da onlari yika yerlestir ilgilendigini dusundm ben
kontrolumuzden geldik doktorumuz çok yoğundu o yüzden bizimle pek ilgilenmedi kasılmalarımın devam ettiğini söledim özellikle geceleri olduğunu nstye gönderdi sancım çıkmadı nst çekilirken o sertleşme hissim yoktu doktor ultrasonla bebeğimize baktı biraz pozisyon değiştirmiş ama hala ters duruyomuş o kasılmaları önemseme dedi eğer düzenli olursa sancın çok olursa gel dedi iş yapma kendine dikkat et dedi tetanoz aşısını yaptırmanı ben önermiyorum ama sağlık bakanlığı tarafından yaptırılması zorunlu dedi 1 doz yeterli değilmiş 2 doz olmak gerekiyormuş bizden haberler böyle
gebelik şekeri olan arkadaşlar hangi ölçüm cihazını kullanıyosunuz acaba, ben az önce denemek için 2 parmağımdan kan aldım birinde 119 çıktı diğerinde 113 böyle ne kadar sağlıklı takip yapılır ki
kontrolumuzden geldik doktorumuz çok yoğundu o yüzden bizimle pek ilgilenmedi kasılmalarımın devam ettiğini söledim özellikle geceleri olduğunu nstye gönderdi sancım çıkmadı nst çekilirken o sertleşme hissim yoktu doktor ultrasonla bebeğimize baktı biraz pozisyon değiştirmiş ama hala ters duruyomuş o kasılmaları önemseme dedi eğer düzenli olursa sancın çok olursa gel dedi iş yapma kendine dikkat et dedi tetanoz aşısını yaptırmanı ben önermiyorum ama sağlık bakanlığı tarafından yaptırılması zorunlu dedi 1 doz yeterli değilmiş 2 doz olmak gerekiyormuş bizden haberler böyle
benim 28 haziran sat :) ben de dediğim gibi 2 gün kazanmak için pazartesi alıcam raporu 32 de ayrılıyorum inşaallah siz ne zaman ayrılıyorsunuz?
bebeği rahatlatan sakinleştiren bir renk olması da önemli canım beyaz yoruyormuş beyaz yaptırma ama diğerleri iyi peki böyle desen filan düşünüyor musun hani bir duvarına dekoratif amaçlı filan?
Canım ben yatak takımı almadım.. Çeyizden kullanmadığım nevresim takımlarım vardı özellikle doğum için ayırmıştım..
Gecelik ve pijamaları ankamall den aldım.. Suwen markasında %50 indirim vardı . 2 pijama 1 gecelik 130 tl verdim.. Normalde bi pijama takımı sabahlıklı 180 tl civarındaydı mağazalarda... Sabahlığı ulustan aldım 55 tl ye.. Çokucuza geldi..
Natavega avm deki özdilek in fiyatları uygun..
Selam kızlar.biz de doktordaydık bugün.bebişin gelişimi , durumu gayet iyi dedi.hatta bacak bacak üstüne atmıştı sıparahim de kapalı dedi.ancak bi kere bir iki damla da olsa kanama geçirdin.dikkatli olmak zorundasın dedi.yürüyüş yapmak, kendini yormak yok dedi.şımarma dedi.50 gr lık şeker yükleme testim yüksek çıktı malesef yarın 100 gr lık , 3 saatlik yükleme yapacaklar.bakalım ne çıkacak sonuçlar.
canım benım cok teşekkürler işte ınsan takılıyor hamıleyız ya daha ılgı beklıyoruz bende sızden bekledimkuzum benım linkim suay ama adım sultan evet ya ne diye böyle yapıyorlarsa bu patronları anlamak güç ama gittim dedim vallahı zaten butun sıteler kapalı barı bunu acın öylen arasıda face alışveriş sıtelerını acıyorlar
canım ben ızmır caddesınde adılısık mağazası sırasında yaprak giyim var ordan 2 adet pijama ve bı1 kırmızı gecelık aldım cok uzun değil gecelik önden düğmeli hepsi altlarınada kızılay avm twıgy magazasından teklık pandık aldık bebeğin uyku setını karacadan bebğendım ona alacağım bır tanede kendıme alacağım taç linensten bır tanede annem yatırmış ilk onu örteceğiz piko yaptırmış
haklısın canım ne bıleyım bu aralar duygusallık ustumde
bazı önerilerin işe yaraması çok sevindirici...inşallah çarşamba güzel haberler alırsın...atlas nogay evet havalı duruyor... .''isminin anlamı ne?'' :))) diye başlayan...ilk muhabbetleri hazır evlatlarının..
ben 32. haftada alıcam ama iş yerimle görüştüm çalışmaya devam edersem maaşımı da verecekler...özelde çalışıyorum...
koray mağazalarında uygun fiyata güzel pijamalar varmış... sıhhıyede köprünün altındada pijama gecelik satan yerler var... kan falan çok oluyormuş yani değiştirmemiz gerekebileceğinden 2-3 takım götürmek lazım...çok pahalı bir şey olmasına gerek yok bana göre
gece uyanmadan sabah kalkarsam kasıklarım çok ağrımış oluyor mesanem patlayacak gibi oluyor benim de... bir de dün süt geldi göğüslerimden..annem sıkma dedi...
iyiyiz, ağırlaştım biraz o yoruyor. ama evdeğim zaten. biraz daha hareketlenmem lazım. çok dinlenmeciyim. :) herşey iyi tabi bildiğim kadarı ile carşamba görünücez dr a.
siz nasılsıznız, inşallah herkes guzel haberli guzel bir gun geçiriyordur.
dün gece epey rüya görmüşüm normal doğum yaptığımı gördüm dikişlerim vardı ve ben tuvalete gitmeye korkuyodum karabasan gibi uykumdan da uyanamadım sabah bi kalktım böbreklerim patlıyomuş harbiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?