2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Allah hepsini bildiği gibi yapsın
şu an söylemek istediğim çok şey var ama neyse edepli olayım bari

ben beğendim nogay ı, eşim ne diğecek bakalım. isim annemiz olursun belki de :) biz net değiliz daha, eşim atlas a bile onay vermedi....

inş hayırlı haberle dön cnm

iyi haberler le gel canım

hazırla tatlım, bir köşede dursun son zamanlarda onlarla uğraşmazsın... iyi haberlerle gelirsin inşallah muhtemelen yoldasındır şimdi

canım bende seni merak ettim doktora gittin mi diye bakayım dedim yoldasındır inşallah hayırlı haberlerle dönersin

kontrolumuzden geldik doktorumuz çok yoğundu o yüzden bizimle pek ilgilenmedi kasılmalarımın devam ettiğini söledim özellikle geceleri olduğunu nstye gönderdi sancım çıkmadı nst çekilirken o sertleşme hissim yoktu doktor ultrasonla bebeğimize baktı biraz pozisyon değiştirmiş ama hala ters duruyomuş o kasılmaları önemseme dedi eğer düzenli olursa sancın çok olursa gel dedi iş yapma kendine dikkat et dedi tetanoz aşısını yaptırmanı ben önermiyorum ama sağlık bakanlığı tarafından yaptırılması zorunlu dedi 1 doz yeterli değilmiş 2 doz olmak gerekiyormuş bizden haberler böyle

iyi yapmışsın canım . bende kontrolcu hiç değilim her şeyi oluruna bırakırım böyle olması da kötü ama şuana kadar sıkıntı yaşamadım. daha valizde neler olcagını bile bilmiyorum desem sen düşün

Selam kızlar.biz de doktordaydık bugün.bebişin gelişimi , durumu gayet iyi dedi.hatta bacak bacak üstüne atmıştı sıpa rahim de kapalı dedi.ancak bi kere bir iki damla da olsa kanama geçirdin.dikkatli olmak zorundasın dedi.yürüyüş yapmak, kendini yormak yok dedi.şımarma dedi.50 gr lık şeker yükleme testim yüksek çıktı malesef yarın 100 gr lık , 3 saatlik yükleme yapacaklar.bakalım ne çıkacak sonuçlar.

Kacinci haftadasin cnm?

maalesef ben hem de teeee 2. ayımda başladı bonal-F kullanıyorum düzenli kullandığım zamanlar iyi geliyor

Catladi bitti mi?
Yoksa o catlaklar buyuyor ve yenileri ekleniyor mu?

canım benım ilk çocugumda oluşmuştu son ayda bırden pörtledi çatlaklar bunda oluşmasın dıye bebe yağı sürüyorum

Catlamadin degil mi?

amin cnım allah razı olsun
maalesef canım bacak ve göğüslerde ortaya çıkmaya başladı ki bende de variste oluşmaya başladı artık gerekli tedaviyi doğumdan sonra yapıcam

Tedavisi var mi ki?
Ben yok diye biliyorm

Insallah sikintilarini atlatip nor.ale doner de bende aynilarini yaparim.cok tesekkur ederim...

Cnm Allahim tez zmnda yavrunu kucagina almayi nasip etsin
Nasil simdi?

Oh super son 4 gun :)

Benim de yuzum lekelendi kahverengi
Gececek mi lekeler sonra?

Oh maasallah pasaya :)
Vursun vursun meraklandirmasin annesini!

Oo baya hizlisin cnm :)

benim karnımda yok ama bacaklarımın iç kısMINDA KIRMIZILIK VAR

Yayiliyor mu sonra o kirmizilar

iyi cnm sancın çıkmamış gözün aydın. evet tetanos aşısı 2 doz oldum ben de... hemşire çağırdı yaptırdım...

kızlar geçen hafta çarşamba günü felaket bir gün geçirdim. gözümün önünde bir öğretmen arkadaşım nefes darlığı krizine girdi ve buna sebep olan öğrenciler kıs kıs gülüyorlardı (2 sınıfa 2 şişe parfüm sıkmışlardı) bende dayanamayıp sinirle girdim çocukların yanına bağırdım çağırdım çok sinirlenmiştim koluma girip beni sakinleştirmeye çalıştılar bu esnada öğretmen arkadaşımı hastaneye götürdüler. Allahtan ki düzelmişti rahat nefes alabiliyordu ancak kızcağız tedaviye başlamak zorunda kaldı ( kortizonlu) akşamına da ben sancılandım beni hastaneye götürdüler... sancı geldiğini ve karnımın daha doğrusu rahmimin kasıldığını hissediyordum arkadaşlarımda beni sakinleştirmeye çalışıyorlardı. bir tanesi demez mi doktoru aradım ebeler seni hastanede bekliyor (hangi amaçla söylediğini biliyordum, mesai saati değildi ama hastanedeler demek istedi) daha fazla panik oldum. diğerleri derin nefes al falan ambulans geldi eşim geldi hastaneye götürüldüm Allahtan ki bir şey çıkmadı yalnız o gece devlet hastanelerinin durumunu gördüm ben o sancıyla gittim ebe hemşireler ambulanstaki görevlilerle tartışmaya başladılar "bunu niye buraya getirdin?" şeklinde bir cümle duydum beynimden vuruldum yazık çocuklarda "burası kadın doğum hastanesi değil mi? " şeklinde cevap verdiler... neyse o hastanede çalışan bir doktor arkadaşım vardı sağ olsun o ilgilendi. nst 'ye bağladılar sancılarıma baktılar. bir arkadaşım yanıma oturdu ne oldu diye sordu bende olayı anlatırken demek o esnada sinirlenmeye başlamışım sancılarım arttı. hemşirelerde "kafanda her ne varsa silip atar mısın kendine zarar veriyorsun" dediler gülüştük. sonrada eve gönderdiler dinlen ve sinirlenme dediler.
okulda böylesine arsız öğrencilerle çalışırken nasıl olurda sinirlenmeyebilirim size soruyorum...
öğretmenleri o halde can çekişirken, öğretmenleri onlara kızarken, idareden biri aynı şeyi onlara yaparken, içlerinden biri ağlama krizine giriyor soruyoruz noldu niye ağlıyorsun "arkadaşlarıma bişey olacak diye korkuyorum öğretmenim" diye cevap veriyor bana ve bunu diyen 14-15 yaşlarındaki çocuklar. ( müdürümün dediği gibi bunlar çocuk değil mi?)

şükürler olsunki bugünlerde iyiyim. bebeğimin eşi doğum kanalına girmiş aşağıda duruyormuş ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir ki inşallah çıkar normal doğum istiyorsan dedi. bende normal istiyorum umarım bir aksilik olmaz her gece yatarken dua ediyorum elimi karnımın üstüne koyup ayet-el kürsi okuyorum. sanki bebeğimde anlıyormuş gibi tepki veriyor bana kontörle gitmişken tahlillerde yaptırdım şeker tiroit kan ve diğer hepsi normal çıkmış. elevit ve gyno ferro sanol kullanıyordum sadece Maltofer fol kullansın demiş... kullanan var mı?

kendinize ve bebeğinize iyi bakınız öpüyorum hepinizi...

gözün aydın canım darısı başımıza sağlıklı olsunlar zamanında doğsunlar sertleşme kasılma canımızın acısı hiç önemli değil

benim 28 haziran sat :) ben de dediğim gibi 2 gün kazanmak için pazartesi alıcam raporu 32 de ayrılıyorum inşaallah siz ne zaman ayrılıyorsunuz?

benım sat 16 temmuz ama bebek 3-4 gun hep geriden gelıyordu gec döllenme demısı dr sat a gore 17 subatta 32+0oluyor ben o gun gıdıpmı calısabılır raporu alıcam 37 haftaya kadar calısmak ıstıyorum

bebeği rahatlatan sakinleştiren bir renk olması da önemli canım beyaz yoruyormuş beyaz yaptırma ama diğerleri iyi peki böyle desen filan düşünüyor musun hani bir duvarına dekoratif amaçlı filan?

evet bi duvarina duvar kagidi dusunuyorum bir duvarina da cerceve vs.

Gecelik ve pijamaları çok uyguna getirmişsin 3 üne 130 tl vermek çok uygun, fotolarını ekleyebilirmisin, bnde geçen kontrole gittiğimde baktım, beğenemedim çok ince geldi ve pahalı tanesine 140 diyordu sabahlığı olanlar 200. Tl. En uyguna bulduğum 79 tl idi onuda hiç beğenmedim, birde göğüs altından fermuarlıydı, kullanışsız olur die düşündüm, almadım yani daha :)

Ne güzel sancıların çıkmış, bol. Bol dinlen geçecektir, bebeğin kilosu nasılmış, aşıyı bncede yaptır ne olur ne olmaz

Ooo maşallahh bebeğine, kanamana dikkat et canımız sıkılmasın, ama inşallah şekerin çıkmaz canım diyet felan sürekli dikkat etmek gerekecek yoksa

Haklısın tatlım, insan hassas oluyor, bizd bakanlık tarafından yasaklı ama işte başkasının parolasından girince giriyoruz yoksa sadece akşamları görüşecktik, bende de her yer açılmıyor alıştım artık :))))

İsmiyle yaşasınlar değişik bir isim kulağada hoş geliyor beğendim :)

Aynen tatlım, bende çok ağırlaştım, hareketlerim kısıtlandı şişkinliklerim başladı ellerim ayaklarım, çarşamba gör kuzunu büyüdükçe çok güzel oluyorlar, herkes iyi olunca bizde iyi oluyoruz, :)

Doğum yaklaştıkça rüyalarımız artacak, yeri geleceğiz korkacağız bu çok normalmiş, bakalım son ay nasıl geçecek

kizlar nasilsiniz ? benim 3 gundur misafirlerim vardi 2 gun yatiya sonra ki gunde yemege
biraz yoruldum sirtim cok agriyo
sirt agrilari baslayan var mi ? ben masaj koltuguna oturmasam gecmiyor egzersiz falan hakgetire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…