2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ayy ne sinir bozucu bişe allahtan bile olmamış, sizler dikkat edin kendinize sinirlenmeyin, koruyum kendinizi, bebeğin döner merak etme şimdiden bunu düşünme son an dönenler var...

hoş geldin cnmmm bende yeniyim :))

Her ikinizde hoşgeldiniz :) sağlıcakla alırsınız inşallah bebişlerinizi, sizlerde herşey yolunda sorun yoktur.....

ben contor ts kullaniyorum benimde bazen oyle oluyor hatta bir kere olctum 187 cikti cok sasirmistim bir daha olctum 137 cikti senin yine arada cok az fark var
annem ellerimi yikamadigim icin oyle cikmis olabilecegini dusunmustu portakal soymustum :26:

Öncelikle tüm anne adaylarina selamlar...Son zamanlarda bende cok asiri sirt ve bel agrisi yasiyorum ama inanin canimi cok yakiyor...Yatinca yada otururken ayaga kalkamiyorum bel agsindan( Benim gibi agri yasiyan varmi yoksa bilmedigim bir sorunmu var inanin korkuyorum

hoş bulduk canımm çok şükür ufak tefek ağrılar çabuk yorulmalar mide yanmaları ve sık idrara çıkma dışında pek problemimiz yok oğlum iyi olsun da bu sıkıntılara razıyımmmm

Maşallah paşana, ismi ile yaşasın inşallah

kaç gündür sitede yokum kımse benı merak etmemiş öldüm mü kaldım mı cok üzüldüm gerçekten demek kı önemsızım bır tek UmRaN__63 merak etmiş sağolsun

Sen hafta sonları zaten girmiyordun ki gülüm. Hafta sonu ben seni Tv'de gördüm zaten İstanbul'da fuar varmış, tesadüf denk geldim. Sarışın hamile bir bayanla röportaj yapıyordu sunucu. Kadın bebek arabası bakıyordu. Nedendir bilmem görür görmez bu kesin Suay'dır dedim. Aklımızdasın

Diyet ile kontrol altında tutarsın inşallah gülüm.

O korku ile tuvalete de gidemedin ha, bu bilinçaltı nasıl çalışıyor insanın aklı almıyor:107: Şeker ölçümü konusunda bildiğim kadarı ile farklı parmaklar arasında %5'e kadar fark kabul edilebilir sınırlar içinde gülüm (119 ile 113 ölçmüştün yanlış hatırlamıyorsam, sıkıntı yok yani). Ama %5 geçerse, aynı parmaktan ölçüm yaparsın bundan sonra. Birde zaten o aletlerle elde edilen değerler kan tahlilinde elde edeceğinizden ortalama %20 daha düşük. Önemli olan düzenli olarak aynı parmak ta olsa kontrol edip eğer olursa sıkıntılı bir durumu belirleyebilmek.

Maşallah bebeğine de sana da İnşallah 100gr yüklemen sınırlar dahilinde çıkar gülüm. İki test arasının 3 gün olması lazım, sen hemen mi yaptıracaksın?

İlgincmis senin olayin :)
Ne kullaniyorsun peki catlaklar icin?

Sebamed+kakao yağı. Ama ne kadar uğraşsam da çatlayacağımı biliyordum, anneye değil büyükanneye çekmişim. Büyükannem beni 3. ay uyardı "kızım başla krem süremeye, çatlayacaksın" dedi

tatlım benimde sırt üstü yatınca feci belim ağrıyor heleki geceleri uygun uyku pozisyonunu hala bulamadım gecelerim sıkıntılı geçiyor artık. bazen dinleneyim diye tvnin karşısına uzanıyorum geri kalkamıyorum ağrımdan eşim destek oluyor öyle kalkıyorum eşimde dalga geçmeye başladı artık ihtiyarlar gibi oldun diye. bence endişelenme normal ama yinede doktoruna bir danış istersen. bende aynı şekilde kasık ağrı ve sancılarımdan ötürü endişelenmiştim doktorum normal olduğunu dişimi sıkmam gerektiğini söyledi...
iyi olsunda böyle taklalar attığını görelim inşallah

bende 20 nisan anne adayıyım ve çok heycanlıyım Rabbim hayırlısıyla kucagmza almayı nasp etsn

Hoş geldin canım Maşallah bebeğine

kizlar nasilsiniz ? benim 3 gundur misafirlerim vardi 2 gun yatiya sonra ki gunde yemege
biraz yoruldum sirtim cok agriyo
sirt agrilari baslayan var mi ? ben masaj koltuguna oturmasam gecmiyor egzersiz falan hakgetire

Uzun süre aynı pozisyonda kalınca bende de oluyor, normal artık bu ağrılar korkmayın. Postürünüzü sık sık değiştirin, ani hareket etmeyin; ilk kalkarken-doğrulurken ister istemez ağrı oluyor ama sonra açılıyor yavaş yavaş. Eşinize masaj da yaptırabilirsiniz. Bir de yatağınızı konforlu hale getirin, mutlaka belinizi karnınızı yastıklar (göbeğin altına yorgan çok güzel oluyor) ile destekleyin; aksi halde tüm yük alt bel bögesine biniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım beni doktorum çağırdı yapalım yarın şeker yüklemesini diye.arka arkaya yapılmasının ne gibi bi sakıncası var?

ben beğendim nogay ı, eşim ne diğecek bakalım. isim annemiz olursun belki de :) biz net değiliz daha, eşim atlas a bile onay vermedi....
Valla cok hosuma gider vesile olmak ama hayirlisi olsun :) simdiden ismiyle yasasin :)

gecmis olsun canim, bebisine masallah. İnsallah seker cikmaz ama cikarda da uzulme. Biraz dikkat gerektiriyo bundan sonrasi, halledersin
Canim bir ogretmen olarak yasadiklariniza cok uzuldum ve ayni duygulari da paylasiyorum sizinle. Neyse ki arkanizda duran bir idareniz varmis. Cok gecmis olsun gercekten. Bebegin icin de sevindim annesi, bn maltifer hap kullaniyorum. Ama henuz tahlil yaptirmadim. Yani ise yaradi mi bilmiyorum. Onun disinda bi yan etki yaratmadi bende
kizlar nasilsiniz ? benim 3 gundur misafirlerim vardi 2 gun yatiya sonra ki gunde yemege
sirt agrilari baslayan var mi ? ben masaj koltuguna oturmasam gecmiyor egzersiz falan hakgetire
Canim dun ben de kendimi cok yormustum, sirtim resmen yarildi ortadan. Anca yatinca gecti. Gecmis olsun cok, dinlen bolca. Kendini de yorma bundan sonra

canım sırt ağrısı bendede var hatta bel ağrısı ve göğüs kafesimin altında batma bile var. geceleri uykum hep bölük pörçük arkadaşlarım sende erken başlamış diyorlar ama bimiyorum sürekli pozisyon değiştiriyorum.

iyi cnm sancın çıkmamış gözün aydın. evet tetanos aşısı 2 doz oldum ben de... hemşire çağırdı yaptırdım...

gözün aydın canım darısı başımıza sağlıklı olsunlar zamanında doğsunlar sertleşme kasılma canımızın acısı hiç önemli değil

Ne güzel sancıların çıkmış, bol. Bol dinlen geçecektir, bebeğin kilosu nasılmış, aşıyı bncede yaptır ne olur ne olmaz

sağolun kızlar yarın sağlık ocağını aricam hemşireyle görüşücem bakalım ne diyecek asıyıu hem yaptırmak hemde yaptırmamak istiyorum kasılmaları çoğaltırsa diye korkuyorum ama yenidoğan tetanozundan korunmak içinde yaptırmakta fayda var

canım kasılmaları çoğaltacağını sanmıyorum ben 2 dozuda yaptırdım 2. doz 1 ay önceydi o zamanlar kasılmam yoktu yeni yeni başladı

Canim sagol cevabin icin elbetteki bebislerimizin sagligi herseyden önemliAma ister istemez insan korkuyor ...Ewt benim esimde dalga geciyor Üc ay nasil dayanicaz bilemiyorum Allahim hepimize saglik ve sabir versin

kızlar gecen hafta seker yüklemesi yapıldı ve yüksek çıktı diyete baslıyorum çarsamba günü...
benim gibi olan var mı...
bi hamileye diyet yaptıran zihniyeti kınıyorum zaten :))
ama hersey bebişler için :)

canım benim de yüksek aynı zamanda kolestrol ve yağda ççıktı çarşamba gününden beri diyetteyim maalesef(allah yardımcımız olsun..herşey bebişlerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…