şuan nasıl bebişin? İnşallah iyi olsun cnm toparlanıp annesinin kucağında sağlıkla çıksın hastaneden. Habersiz bırakma bizleri.
bebeğin durumunun ii olmasına çok sevindim hayırlı olsun, Allah kavuştursun
nisan anneleri burda erken doğum yapan bi arkadaş vardı ismini hatırlayamadım bebek nasılmış haberi olan var mı?
kızlar günaydın ,
Kızlar merak ettiğim bir durum var, neden erkeklere paşam deniyor sitedeki yazışmalarda görüyorum , benim eşimin ailesi de öyle bana çok saçma geliyo , birde paşa dan önce vezir , vezirden önce şehzade , şehzadeden de önce tabiki padişah var biz niye en alt kadroyu seçiyoruz , birde aile dışı oluyor paşalar. :) kusura bakmayın yazmadan edemedim kızlar . Oğlum ,kızım, evladım ,yavrum diye sevilmesi normal değil mi? Birde kafama takılan başka bişey daha var çocuğu annecim , halacım, teyzecim diye sevmeleri de hiç anlamıyorum .
Neyse boşverin kızlar sabah sabah pek keyfim yok .
Ben yaptım erken dogum. Bebek gunden gune farkliliklar gosteriyor.doktor anne karnindaki gibi olmaz ddedi.disardan desteklerle normale dondurmeye calisiyorlar.gun gun takip edecegiz bizde..bakalim
şahsen ben paşam aslanım koçum vs gibi tabirler kullanmıyorum oğluma, tosbam çirkinim diyorum genelde küçüklükten itibaren erkek olmanın değil adam olmanın bi meziyet olduğunu öğreticem kısmetse oğluma, ama annecim diyorum
kesinlikle haklısın , sende benim gibi düşünüyorsun cevap için teşekkürler,
sürekli pohpohlanarak yetiştirilen her erkek çocuk ilerde bi kızın başını yakıyo işte, gerekirse mutfağada sokucam temizlikte yaptırıcam valla kendine bakabilecek kadar donanımlı olsun en azından, benim kardeşim hazır yemeği tabağına koyup yiyemez annemden bekler çünkü annem öyle alıştırdı o yüzden de şimdi sıkıntı çekiyo 23 yaşında koca delikanlıyı evde bırakıpta Batmana yanıma gelemiyolar aman ne yer ne içer diye
Günaydın hanımlar:107:
Güzel haberlerle gel gülüm:107:
İyi demiş annen, ne güzel aramızdasın
Hoş geldin canımMaşallah bebeğine, odasını da eşyalarını da güle güle kullanın inşallah
Var, 1 ay önce oluştu. Göbekte değil ama, göbek ile basen arasındaki kısım çok gerildi orası çok kötü çatladı. İşin enteresan kısmı sadece sol kısım çatladı sağda bir sorun yok, hep sola yatıyoruz diye mi oluyor acaba
Maşallah kızına, sağlıkla gelsin inşallah. Araları az olduğundan ağrım çok oluyor demişsin, ne ağrısı oluyor?
bencede çok önemli bişey dediğin , sürekli bizim yanımızda olmayacaklar , kısmetse yarın öbürgün üniversiteye gider bizden uzakta , kendi başına idare edebilmeli.
canım psikopat kaynanalara bak hepsinde gördüğün şudur oğlunun suyunu bile ayağına getirir yemeği ayağına gider, oğlunun her işini kendi yapmış yarın bigün çocuk evleniyo bu sefer gelini beğenmiyo kıskanıyo hala istiyo ki oğlu ona muhtaç olsun her akşam gelin, yemeğe gelin diyen anne tipi işte bu, ben öyle bi anne olmak istemiyorum kadınlığımı anneliğin gerisine atmak istemiyorum
Günaydın kizlar. ..
Geceler ben sagdan sola vs donerken zorlanıyorum Uyaniyorum uyuyamiyorum...sizde de oluyor mu
Uykum yok artik dogru durust
Canım günaydın
Al benden de o kadar.. Uyku bitti artık... Sırtüsü yatamıyorum. ?Doktorum sol tarafına yat dedi.. Normalde sağ tarafıma yatardım.. Geceleri uykum çok bölünüyor.. Çok idrara çıkma da cabası... Bebekler bizi hazırlıyor galiba uykusuz gecelere
Bu arada insülin ve diyetle aran nasıl canım sabah kahvaltıda aklıma geldin.. Herşey yolunda mı.. Aç kalmıyorsun artık değil mi :44::44::44:
Selam kızlar.biz de doktordaydık bugün.bebişin gelişimi , durumu gayet iyi dedi.hatta bacak bacak üstüne atmıştı sıparahim de kapalı dedi.ancak bi kere bir iki damla da olsa kanama geçirdin.dikkatli olmak zorundasın dedi.yürüyüş yapmak, kendini yormak yok dedi.şımarma dedi.50 gr lık şeker yükleme testim yüksek çıktı malesef yarın 100 gr lık , 3 saatlik yükleme yapacaklar.bakalım ne çıkacak sonuçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?