2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
şuan nasıl bebişin? İnşallah iyi olsun cnm toparlanıp annesinin kucağında sağlıkla çıksın hastaneden. Habersiz bırakma bizleri.

Dun sabah gittim hem kontrolum vardi hemde bebegimi gormeye gittim. Sut goturdum.kucuk olduğu icin bazi sikintilari var ama insallah ben iyi olacagina eminim...

nisan anneleri burda erken doğum yapan bi arkadaş vardı ismini hatırlayamadım bebek nasılmış haberi olan var mı?

Ben yaptım erken dogum. Bebek gunden gune farkliliklar gosteriyor.doktor anne karnindaki gibi olmaz ddedi.disardan desteklerle normale dondurmeye calisiyorlar.gun gun takip edecegiz bizde..bakalim

kızlar günaydın ,

Kızlar merak ettiğim bir durum var, neden erkeklere paşam deniyor sitedeki yazışmalarda görüyorum , benim eşimin ailesi de öyle bana çok saçma geliyo , birde paşa dan önce vezir , vezirden önce şehzade , şehzadeden de önce tabiki padişah var biz niye en alt kadroyu seçiyoruz , birde aile dışı oluyor paşalar. :) kusura bakmayın yazmadan edemedim kızlar . Oğlum ,kızım, evladım ,yavrum diye sevilmesi normal değil mi? Birde kafama takılan başka bişey daha var çocuğu annecim , halacım, teyzecim diye sevmeleri de hiç anlamıyorum .
Neyse boşverin kızlar sabah sabah pek keyfim yok .

Kızlar dün şeker yüklememiz vardı çok şükür bişey çıkmadı. Diyete giren arkadaşlarımın yazılarını gördükçe üzülüyordum.

şahsen ben paşam aslanım koçum vs gibi tabirler kullanmıyorum oğluma, tosbam çirkinim diyorum genelde küçüklükten itibaren erkek olmanın değil adam olmanın bi meziyet olduğunu öğreticem kısmetse oğluma, ama annecim diyorum

Ben yaptım erken dogum. Bebek gunden gune farkliliklar gosteriyor.doktor anne karnindaki gibi olmaz ddedi.disardan desteklerle normale dondurmeye calisiyorlar.gun gun takip edecegiz bizde..bakalim

öncelikle doğumun hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah tez zamanda bebeğin kendini toplar canavar gibi olur

kesinlikle haklısın , sende benim gibi düşünüyorsun cevap için teşekkürler,

kesinlikle haklısın , sende benim gibi düşünüyorsun cevap için teşekkürler,

sürekli pohpohlanarak yetiştirilen her erkek çocuk ilerde bi kızın başını yakıyo işte, gerekirse mutfağada sokucam temizlikte yaptırıcam valla kendine bakabilecek kadar donanımlı olsun en azından, benim kardeşim hazır yemeği tabağına koyup yiyemez annemden bekler çünkü annem öyle alıştırdı o yüzden de şimdi sıkıntı çekiyo 23 yaşında koca delikanlıyı evde bırakıpta Batmana yanıma gelemiyolar aman ne yer ne içer diye

bencede çok önemli bişey dediğin , sürekli bizim yanımızda olmayacaklar , kısmetse yarın öbürgün üniversiteye gider bizden uzakta , kendi başına idare edebilmeli.

Günaydın kizlar. ..

Geceler ben sagdan sola vs donerken zorlanıyorum Uyaniyorum uyuyamiyorum...sizde de oluyor mu

Uykum yok artik dogru durust

Bebek ağırlaştıkça dikişlerime baskı artıyor sezeryandı ilki.kasıklarıma aradaçok keskin bi ağrı girio dayanılmaz oluyo bide bacak aramda çatı kemiğim ağrıo doktor kalsiyum eksikliğindendir dedi takviye verdi.

bencede çok önemli bişey dediğin , sürekli bizim yanımızda olmayacaklar , kısmetse yarın öbürgün üniversiteye gider bizden uzakta , kendi başına idare edebilmeli.

canım psikopat kaynanalara bak hepsinde gördüğün şudur oğlunun suyunu bile ayağına getirir yemeği ayağına gider, oğlunun her işini kendi yapmış yarın bigün çocuk evleniyo bu sefer gelini beğenmiyo kıskanıyo hala istiyo ki oğlu ona muhtaç olsun her akşam gelin, yemeğe gelin diyen anne tipi işte bu, ben öyle bi anne olmak istemiyorum kadınlığımı anneliğin gerisine atmak istemiyorum

Bende sana katılıyorum canim. Erkek cocuk evde annesine yardim etmeli her istedigi onune gelmemeli kucukken annesine.buyuyunce esine yardim etmeli.sagduyulu hassas olmali.
Allah bin kere razi olsun k.validem esimi oyle yetistirmis..evde her şeye yardim eder bos duramiyo alismis..
Oglum olsa idi bende bende aynen bu sekilde yetistirmek isterdim.

Günaydın kizlar. ..

Geceler ben sagdan sola vs donerken zorlanıyorum Uyaniyorum uyuyamiyorum...sizde de oluyor mu

Uykum yok artik dogru durust

Canım günaydın

Al benden de o kadar.. Uyku bitti artık... Sırtüsü yatamıyorum. ?Doktorum sol tarafına yat dedi.. Normalde sağ tarafıma yatardım.. Geceleri uykum çok bölünüyor.. Çok idrara çıkma da cabası... Bebekler bizi hazırlıyor galiba uykusuz gecelere

Bu arada insülin ve diyetle aran nasıl canım sabah kahvaltıda aklıma geldin.. Herşey yolunda mı.. Aç kalmıyorsun artık değil mi :44::44::44:

Son düzenleme:

Aynen öyle canim uyku bitti bide benim donerken kasik bölgem mi desem bacak aram mi desem aciyo.oda zorluyo donerken.ama gunduz o aci yok

Canim kahvaltida yuksek diger ogunlerde daha iyi cikiyo...doktorum da dozu artirmak istemiyorum dedi dun aradim..azcik yuru kahvsltidan sonra dedi.

Ama soyoe diyeyim sekerim 130-160 arasi degisiyo..doktor da oyle cok yuksek gormuyo yuru diyo..oyoe iste..

P.tesi gidicem yanına sekerimi not ediyorum bakalim ne diyecek..diyetisyene de gidicem.

bebişinin iyi olmasına sevindim cnm
sende doktorunu dinle dikkat et kendine dinlen.
Şeker çoğumuzda yüksek, biz de diyet ve yürüyüşle geçiriyoruz bir de bende insilün var inşallah senin 100lük temiz çıkar geldiğinde haber ver cnm

Birde kzlar...

On call plus marka seker aleti kullanan var mı. Olcumleriniz nasil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…