Yayiliyor mu sonra o kirmizilar
Benim bacaklarımın ikisinde de iç kısmında var biraz ama yayılmadı şükür
Günaydın kizlar. ..
Geceler ben sagdan sola vs donerken zorlanıyorum Uyaniyorum uyuyamiyorum...sizde de oluyor mu
Uykum yok artik dogru durust
canım psikopat kaynanalara bak hepsinde gördüğün şudur oğlunun suyunu bile ayağına getirir yemeği ayağına gider, oğlunun her işini kendi yapmış yarın bigün çocuk evleniyo bu sefer gelini beğenmiyo kıskanıyo hala istiyo ki oğlu ona muhtaç olsun her akşam gelin, yemeğe gelin diyen anne tipi işte bu, ben öyle bi anne olmak istemiyorum kadınlığımı anneliğin gerisine atmak istemiyorum
güzel anneler .gece bazen kasığımda ağrıyla uyanıyırum.pozisyon değiştiriyorum
ağrı geçiyor.nasıl yatacağımı şaşırdım valla.
sizler nasılsınız.
kızlar geçen hafta çarşamba günü felaket bir gün geçirdim. gözümün önünde bir öğretmen arkadaşım nefes darlığı krizine girdi ve buna sebep olan öğrenciler kıs kıs gülüyorlardı (2 sınıfa 2 şişe parfüm sıkmışlardı) bende dayanamayıp sinirle girdim çocukların yanına bağırdım çağırdım çok sinirlenmiştim koluma girip beni sakinleştirmeye çalıştılar bu esnada öğretmen arkadaşımı hastaneye götürdüler. Allahtan ki düzelmişti rahat nefes alabiliyordu ancak kızcağız tedaviye başlamak zorunda kaldı ( kortizonlu) akşamına da ben sancılandım beni hastaneye götürdüler... sancı geldiğini ve karnımın daha doğrusu rahmimin kasıldığını hissediyordum arkadaşlarımda beni sakinleştirmeye çalışıyorlardı. bir tanesi demez mi doktoru aradım ebeler seni hastanede bekliyor(hangi amaçla söylediğini biliyordum, mesai saati değildi ama hastanedeler demek istedi) daha fazla panik oldum. diğerleri derin nefes al falan ambulans geldi eşim geldi hastaneye götürüldüm Allahtan ki bir şey çıkmadı yalnız o gece devlet hastanelerinin durumunu gördüm ben o sancıyla gittim ebe hemşireler ambulanstaki görevlilerle tartışmaya başladılar "bunu niye buraya getirdin?" şeklinde bir cümle duydum beynimden vuruldum yazık çocuklarda "burası kadın doğum hastanesi değil mi? " şeklinde cevap verdiler... neyse o hastanede çalışan bir doktor arkadaşım vardı sağ olsun o ilgilendi. nst 'ye bağladılar sancılarıma baktılar. bir arkadaşım yanıma oturdu ne oldu diye sordu bende olayı anlatırken demek o esnada sinirlenmeye başlamışım sancılarım arttı. hemşirelerde "kafanda her ne varsa silip atar mısın kendine zarar veriyorsun" dediler gülüştük. sonrada eve gönderdiler dinlen ve sinirlenme dediler.
okulda böylesine arsız öğrencilerle çalışırken nasıl olurda sinirlenmeyebilirim size soruyorum...
öğretmenleri o halde can çekişirken, öğretmenleri onlara kızarken, idareden biri aynı şeyi onlara yaparken, içlerinden biri ağlama krizine giriyor soruyoruz noldu niye ağlıyorsun "arkadaşlarıma bişey olacak diye korkuyorum öğretmenim" diye cevap veriyor bana ve bunu diyen 14-15 yaşlarındaki çocuklar. ( müdürümün dediği gibi bunlar çocuk değil mi?)
şükürler olsunki bugünlerde iyiyim. bebeğimin eşi doğum kanalına girmiş aşağıda duruyormuş ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir ki inşallah çıkar normal doğum istiyorsan dedi. bende normal istiyorum umarım bir aksilik olmaz her gece yatarken dua ediyorum elimi karnımın üstüne koyup ayet-el kürsi okuyorum. sanki bebeğimde anlıyormuş gibi tepki veriyor banakontörle gitmişken tahlillerde yaptırdım şeker tiroit kan ve diğer hepsi normal çıkmış. elevit ve gyno ferro sanol kullanıyordum sadece Maltofer fol kullansın demiş... kullanan var mı?
kendinize ve bebeğinize iyi bakınız öpüyorum hepinizi...
Birde kzlar...
On call plus marka seker aleti kullanan var mı. Olcumleriniz nasil.
kızlar gecen hafta seker yüklemesi yapıldı ve yüksek çıktı diyete baslıyorum çarsamba günü...
benim gibi olan var mı...
bi hamileye diyet yaptıran zihniyeti kınıyorum zaten :))
ama hersey bebişler için :)
benimki accu-chek dün bi sıkıntımı yazmıştım bir parmağımda 119 çıkan diğerinde 113 çıktı diye lakin Snowyy %5 fark olabileceğini yazdı o yüzden üzerinde durmadım şükür iyi gidiyo ölçümler
günaydın kızlar!
nasılsınız? biz iyiyiz bebeğimle okuldayız. dersler de hemen hemen tamamlandı sayılır. 3 günüm kaldı tatile iple çekiyorum.
doğum izni de 32+0da alınıyormuş. o zaman benim ikinci dönemin başında yani ilk hafta 5 günlük rapor almam gerekiyor. rapor işini hallederiz diye düşünüyorum. bi hafta okula gitmenin bi anlamı olmayacak. benim yerime öğretmen bulacaklar onun ders programını falan ayarlarlar ilk haftadan artık...
Canım beni doktorum çağırdı yapalım yarın şeker yüklemesini diye.arka arkaya yapılmasının ne gibi bi sakıncası var?
yarın doktora gidiyorum şeker yüklemesi yapacaklar bende kızımı görmüş olurum böylece
Dun sabah gittim hem kontrolum vardi hemde bebegimi gormeye gittim. Sut goturdum.kucuk olduğu icin bazi sikintilari var ama insallah ben iyi olacagina eminim...
Kızlar dün şeker yüklememiz vardı çok şükür bişey çıkmadı. Diyete giren arkadaşlarımın yazılarını gördükçe üzülüyordum.
Günaydın kizlar. ..
Geceler ben sagdan sola vs donerken zorlanıyorum Uyaniyorum uyuyamiyorum...sizde de oluyor mu
Bebek ağırlaştıkça dikişlerime baskı artıyor sezeryandı ilki.kasıklarıma aradaçok keskin bi ağrı girio dayanılmaz oluyo bide bacak aramda çatı kemiğim ağrıo doktor kalsiyum eksikliğindendir dedi takviye verdi.
Keske bi makine daha olsa da elimde ayni kanla deneyebilsem karşılaştirabilsem degerleri..
Sekeri benden yuksek çıkan bir arkadasimin tokluklari 70-80 cikiyormus mesela..benimki daha yuksek ama diyet falanda yapmiyo normal yiyo herseyi borek corek vs bile..
Anlamadim ya dogru makineler hakkaten benim seker yuksek demek ki.ama merak ediyorum baska bi makineype daha denicem ayni anda
Bak bizim kocalarımızda benziyo birbirineBende sana katılıyorum canim. Erkek cocuk evde annesine yardim etmeli her istedigi onune gelmemeli kucukken annesine.buyuyunce esine yardim etmeli.sagduyulu hassas olmali.
Allah bin kere razi olsun k.validem esimi oyle yetistirmis..evde her şeye yardim eder bos duramiyo alismis..
Oglum olsa idi bende bende aynen bu sekilde yetistirmek isterdim.
ben de epidural normal sitiyrum memnun musun cidden bel ağrısı var mı?
Günaydın canim.
Evt 32 de alınabiliyor dogum izni..raporla kapatirsin kalan zamani.
Bizim sinavlar oluyo tatil donusu 2 hafta..sonra dersler basliyo..sinavlara girmek istiyorum 2 hafta sonra ayrilicam kismet olursa.
35 in ici de olmus olcam bakalim..evdeki hesap carsiya uyarsa tabi :))
Canim olabilir belki de bilemedim.benimde kafamı karıştırdılar iş yerinde, arkadaşım şeker değerlerime ve Hba1c sonucuma bakınca senin şeker yüklemen bence yanlış dedi, nedenini sordum bu kızcağız memur olmadan önce özel bi hastanede çalışıyomuş orda labaratuvar değerleriyle oynandığına bizzat şahit oldum dedi, hastaya sonucun çıkmadı diyipte müşteri kaybetmektense ortalama değerler yazıyolar dedi, ki kan alırken banada ailende şeker var mıydı diyip durdular şimdi bende ister istemez acaba diyorum, Batmanda bir tane devlet hastanesi var merkezde gerisi hep özel, rekabet çok fazla bilemiyorum bide devlet hastanesinde mi yaptırsam
Bak bizim kocalarımızda benziyo birbirinePazar günü kahvaltı yapıyoruz mesela. Hadi sen sofrayı topla bende evi süpüriiim der hemen ben daha ağzımı açmadan. Kayınvalidem benimkini süper yetiştirmiş valla. İnşallah bende oğlumu böyle yetiştirmek istiyorum. Diğer oğlu böyle değil ama bak kendine hayrı yok daha.
Canim olabilir belki de bilemedim.
Benim sekerim evdeki olculerde de yuksek cikiyo.o yuzden hastanedeki olcume güveniyorum da..
Bu kadar da mi yuksekki diye suphelerim var elimdeki makineden supheleniyorum
Gerci ara ara esiminkini de olcuyorum onun normal cikiyoidare edicez artik az kaldi ins.
aynen canim cok rahat oluyo..
Gece n dedim ki ev krlendi artik bi kadin csgiylrayim eve bi temizlesin kiyi kose...ne gerek var ben supururum dedi
Bebek dogsun ben onunla ilgilenirim ozaman is yapmam boyle ozaman duzenli alrsin dedi.iyi tamam dedim
Bence de oglunu boyle yardimci yetistir canim bak gelinindende hep dua alirsin hem
İnsallah iyi olacak annnesi, dualarim sizinle :)Dun sabah gittim hem kontrolum vardi hemde bebegimi gormeye gittim. Sut goturdum.kucuk olduğu icin bazi sikintilari var ama insallah ben iyi olacagina eminim...
Valla ayniii. Gece en az 4 kere tuvalete kalkiyorum. Bide pozisyon degistirirken ben de hep uyaniyorum. Ama agri yok kasiklarimda. Kucuk bi yastigim var onu koyuyorum bacaklarimin arasina. Donerken filan da benle birlikte hareket edio yastikcik. Bel agrilari oluyo oyle olmazsa. Sen de denedin mi? Belki kasik agrilarina iyi gelirGünaydın kizlar. ..
Ahahaacanım psikopat kaynanalara bak hepsinde gördüğün şudur oğlunun suyunu bile ayağına getirir yemeği ayağına gider, oğlunun her işini kendi yapmış yarın bigün çocuk evleniyo bu sefer gelini beğenmiyo kıskanıyo hala istiyo ki oğlu ona muhtaç olsun her akşam gelin, yemeğe gelin diyen anne tipi işte bu, ben öyle bi anne olmak istemiyorum kadınlığımı anneliğin gerisine atmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?