2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın kizlar. ..

Geceler ben sagdan sola vs donerken zorlanıyorum Uyaniyorum uyuyamiyorum...sizde de oluyor mu

Uykum yok artik dogru durust

aynı durum bende de söz konusu geceler zor geçiyor, geç uykuya dalıyorum dön dön duramıyorum...
Sabaha karşı uykuya dalıyorum kaliteli sonrada iş saati geliyor zaten

aynen katılıyorum, öyle yetiştirdikleri içinde suç potansiyelli oluyor çocuklar diye düşünüyorum, höt höt herşeyi bilirim ayaklarında, kız cocuklarını aşağılama da cabası tabi.... bakalım bende böyle bir çocuk yetiştirmek istemiyorum benimde erkek ama yinede korkularım ve endişelerim var tabi, hayırlı evlatlar olur inşallah

güzel anneler .gece bazen kasığımda ağrıyla uyanıyırum.pozisyon değiştiriyorum
ağrı geçiyor.nasıl yatacağımı şaşırdım valla.
sizler nasılsınız.

Bende de aynı durum var, korkarak uyanıyorum
Bacak arasına yastık koyarak soluma yatıyorum, gece dönmeyeyim diye sırtıma da yastık dayıyorum böylece ayı pozisyonda dönmeden uyuyorum
Ama uykularım çok kalitesiz, birkaç kere lavaboya gidiyorum

çok geçmiş olsun canım sinirlenmemek lazım ama elimizde değil işte Allah tekrarını yaşatmasın.

Birde kzlar...

On call plus marka seker aleti kullanan var mı. Olcumleriniz nasil.

benimki accu-chek dün bi sıkıntımı yazmıştım bir parmağımda 119 çıkan diğerinde 113 çıktı diye lakin Snowyy %5 fark olabileceğini yazdı o yüzden üzerinde durmadım şükür iyi gidiyo ölçümler

Canım fotoları yüklemeye çalışıyorum ama tabletten olmadı.. Bir de pc den deneyeceğim.. Atladığımı düşünme sakın...

benim de yüksek çıktı canım kafana takma çoğumuzun yüksek tek yapmamız gereken diyet ve yürüyüş.

günaydın kızlar!
nasılsınız? biz iyiyiz bebeğimle okuldayız. dersler de hemen hemen tamamlandı sayılır. 3 günüm kaldı tatile iple çekiyorum.
doğum izni de 32+0da alınıyormuş. o zaman benim ikinci dönemin başında yani ilk hafta 5 günlük rapor almam gerekiyor. rapor işini hallederiz diye düşünüyorum. bi hafta okula gitmenin bi anlamı olmayacak. benim yerime öğretmen bulacaklar onun ders programını falan ayarlarlar ilk haftadan artık...

Keske bi makine daha olsa da elimde ayni kanla deneyebilsem karşılaştirabilsem degerleri..

Sekeri benden yuksek çıkan bir arkadasimin tokluklari 70-80 cikiyormus mesela..benimki daha yuksek ama diyet falanda yapmiyo normal yiyo herseyi borek corek vs bile..

Anlamadim ya dogru makineler hakkaten benim seker yuksek demek ki.ama merak ediyorum baska bi makineype daha denicem ayni anda

Günaydın canim.
Evt 32 de alınabiliyor dogum izni..raporla kapatirsin kalan zamani.

Bizim sinavlar oluyo tatil donusu 2 hafta..sonra dersler basliyo..sinavlara girmek istiyorum 2 hafta sonra ayrilicam kismet olursa.

35 in ici de olmus olcam bakalim..evdeki hesap carsiya uyarsa tabi :))

Günaydın hanımlar... Keyifler nasıl? Bu ay da neredeyse bitti...

Canım beni doktorum çağırdı yapalım yarın şeker yüklemesini diye.arka arkaya yapılmasının ne gibi bi sakıncası var?

100gr OGTT testi öncesi teorik olarak bireyin en az 3 gün normal düzeninde yemek yemesi ve hareket etmesi istenir (diyet yok - hareket kısıtlanmayacak), sonra 8-12 saat açlık ile test yapılır. Standart bir uygulama olduğuna göre, arka arkaya ölçülmesi sonuçları etkiler diye düşünüyorum; ama doktorun daha iyi bilir tabi ki...

yarın doktora gidiyorum şeker yüklemesi yapacaklar bende kızımı görmüş olurum böylece

Güzel haberlerle gel canım:107:

Dun sabah gittim hem kontrolum vardi hemde bebegimi gormeye gittim. Sut goturdum.kucuk olduğu icin bazi sikintilari var ama insallah ben iyi olacagina eminim...

İnşallah en kısa zamanda toparlar bebeğin güzelim, dualarımdasınız...

Kızlar dün şeker yüklememiz vardı çok şükür bişey çıkmadı. Diyete giren arkadaşlarımın yazılarını gördükçe üzülüyordum.

Gözün aydın canım. Diyabeti çıkan arkadaşlar da diyet ile kontrol altına aldılar şükür, birkaç ay kaldı; doğumdan sonra hepsi geçecek inşallah:107:

Günaydın kizlar. ..

Geceler ben sagdan sola vs donerken zorlanıyorum Uyaniyorum uyuyamiyorum...sizde de oluyor mu

Olmaz mı, sabaha kadar çarşafı yatağın ortasına kadar topluyorum döneceğim diye. Baya bir cebelleşiyorum kendimle, paşamı da uyarıyorum öncesinde "oğlum kemerini bağla dönüyoruzzzzzzz" Bir de gariban sevgilimi bir itip bir çekmekten uykusuz bırakıyorum. Sınav öncesi, adamı bu kadar rahatsız etmemek lazım ama

Anladım canım. İnşallah ağrıların hafifler, sıkıntısız bir şekilde bu gebeliğini de güzel bitirirsin:107:

benimde kafamı karıştırdılar iş yerinde, arkadaşım şeker değerlerime ve Hba1c sonucuma bakınca senin şeker yüklemen bence yanlış dedi, nedenini sordum bu kızcağız memur olmadan önce özel bi hastanede çalışıyomuş orda labaratuvar değerleriyle oynandığına bizzat şahit oldum dedi, hastaya sonucun çıkmadı diyipte müşteri kaybetmektense ortalama değerler yazıyolar dedi, ki kan alırken banada ailende şeker var mıydı diyip durdular şimdi bende ister istemez acaba diyorum, Batmanda bir tane devlet hastanesi var merkezde gerisi hep özel, rekabet çok fazla bilemiyorum bide devlet hastanesinde mi yaptırsam

Bak bizim kocalarımızda benziyo birbirine Pazar günü kahvaltı yapıyoruz mesela. Hadi sen sofrayı topla bende evi süpüriiim der hemen ben daha ağzımı açmadan. Kayınvalidem benimkini süper yetiştirmiş valla. İnşallah bende oğlumu böyle yetiştirmek istiyorum. Diğer oğlu böyle değil ama bak kendine hayrı yok daha.

Gecelik ve pijamaları çok uyguna getirmişsin 3 üne 130 tl vermek çok uygun, fotolarını ekleyebilirmisin, bnde geçen kontrole gittiğimde baktım, beğenemedim çok ince geldi ve pahalı tanesine 140 diyordu sabahlığı olanlar 200. Tl. En uyguna bulduğum 79 tl idi onuda hiç beğenmedim, birde göğüs altından fermuarlıydı, kullanışsız olur die düşündüm, almadım yani daha :)
[/QUOTE]

canım kendi aldığım pijamaların fotolarını eklemedim ütüsüzler yeni yıkadım onları..

bedenlerini yazayım.. gecelik M , siyah altlıklı XL, k.rengi altlıklı L ,,, sabahlık S

Eklentiler

• $image.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 50
  • $image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 45

evet cnm sadece ikinci dönemin başındaki bi hafta var arada. 2 hafta daha çalışabilirsin cnm. 2 hafta seni pek yormaz bence. ne sınavları oluyor iki hafta merak ettim?

Canim olabilir belki de bilemedim.

Benim sekerim evdeki olculerde de yuksek cikiyo.o yuzden hastanedeki olcume güveniyorum da..
Bu kadar da mi yuksekki diye suphelerim var elimdeki makineden supheleniyorum
Gerci ara ara esiminkini de olcuyorum onun normal cikiyo idare edicez artik az kaldi ins.

aynen canim cok rahat oluyo..
Gece n dedim ki ev krlendi artik bi kadin csgiylrayim eve bi temizlesin kiyi kose...ne gerek var ben supururum dedi
Bebek dogsun ben onunla ilgilenirim ozaman is yapmam boyle ozaman duzenli alrsin dedi.iyi tamam dedim

Bence de oglunu boyle yardimci yetistir canim bak gelinindende hep dua alirsin hem

perşembe günü gidicem bakalım devlet hastanesine diyetisyene kalsa 10 günde bir gel diyo muayene ücreti 75 lira ayda 300 lirada bayılamıcam yani sanki her gitmede diyet mi değiştirecek zaten diyeti de harfiyen uygulayamıyorum her gün yumurta var kahvaltıda kusup duruyorum eşimde dedi ki bal pekmez reçel yemede gerisini istediğin gibi ye öyle yapıyorum

Dun sabah gittim hem kontrolum vardi hemde bebegimi gormeye gittim. Sut goturdum.kucuk olduğu icin bazi sikintilari var ama insallah ben iyi olacagina eminim...
İnsallah iyi olacak annnesi, dualarim sizinle :)
Günaydın kizlar. ..

Valla ayniii. Gece en az 4 kere tuvalete kalkiyorum. Bide pozisyon degistirirken ben de hep uyaniyorum. Ama agri yok kasiklarimda. Kucuk bi yastigim var onu koyuyorum bacaklarimin arasina. Donerken filan da benle birlikte hareket edio yastikcik. Bel agrilari oluyo oyle olmazsa. Sen de denedin mi? Belki kasik agrilarina iyi gelir
Ahahaa benim kaynanam o psikopatlardan. Oglu grip oldu da telefonu ben actim diye ertesi gun beni arayip hoykure poykure agladigina sahidim kizlarrrr :) hep yemege cagirir bizi :) esim de sagolsun, hic yardimci olmaz evde bana, bisey desem surat asip yapar. İkincisi kavga sebebi olur. Evlendigimizden beri bunu asmak icin mucadele ettim ama naafile. Zaten yaptigi isin arkasini bi de benim yapmam gerekiyo. Yardimci olmus olmuyo yani Ben de oglum olursa tabii ki onu sorumlulugunu yapabilecek kadar iyi yetistirebilmek isterim. Ama pasam, agam filan diye oglus sevmek buna engel degil ki, kizimi da prensesim, basimin taci diye seviyorum ben de calisan gelin arayan kaynanalara deli oluyorum. Hem oglu cok yipranmasin, maddi olarak ogluna destek olsun istiyo. Ona gore hayat musterek. Hem de o zaman deyiver bakalim oglun guzel temizlik uyu yapar mi, bulasik yikar mi deyince onlar kadinin gorevi diyo cildiiriyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…