2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
evet cnm sadece ikinci dönemin başındaki bi hafta var arada. 2 hafta daha çalışabilirsin cnm. 2 hafta seni pek yormaz bence. ne sınavları oluyor iki hafta merak ettim?

Canim ben daha once kz meslek lsesinde dim..
Simdi ciraklik egitim merkezinde calisiyorum. Burada yazin okul biterken..okul açılırken ve subat tstili donusu kalfalik ustalik belgesi alabilmemeri icin ogrencilerin sinavlsr oluyor iki-uc hafta..en az 30 sinav oluyo gunde iki oturumdan.

Bu donemde 3 hafta ama ben 2 haftasinda calisabilecegimi soyledim tamam dediler..

Maddi olarak sıkıştık biraz o yuzden almak istiyorum sinav ucretlerini de hem ozaman iznimde tam denk geliyo...

anladım cnm. ben ilkokuldayım meslek liselerinin sınavlarından haberim yok:) tabi sınavda sadece bekleyeceksin çok fazla yormaz seni ders anlatmayacaksın. ücret de alırsın şimdiden kolay gelsin

Bence de canim 10 gunde bir diyetisyene ne grrrk varmış. Hic grrrk yok.
Bana doktorum sekerin normap ciktigi surece istedgini ye abartmadan dedi.
Kahvaltda yuksek cikiyo istedigimi yiyemiyorum sadece peynir ekmek.
Canim olcumlerin iyiyse rahat ol.

Ben bi kez olsun gidicem ama duyetisyene p.tesi gunune randevu aldim..oyle sık sık gitmem
Denemedim hic canim...yastik ciksrip deneyim artik belki daha rahat uyurum donerim.
Ama o yastigi atarim gecr ben ya

günaydın güzel anneler çatlaklardan bahsetmişsiniz bızde cok şükür catlak yok bıraz esneklıkle alakalı sanırım catlıyacaksa catlıyor ama ben sürekli vazelın kullanıyorum doktorum özellikle önerdı hemde nemı hemen gecmıyor

aynen eşimede sürekli böyleyim adam eve geliyor nasılsın dıyor cok kötüyüm dıyorum ya bır günde ıyıyım desen ne olur dıyor :) ama ne yapayım elımde değil işten eve evden işe

güzel anneler .gece bazen kasığımda ağrıyla uyanıyırum.pozisyon değiştiriyorum
ağrı geçiyor.nasıl yatacağımı şaşırdım valla.
sizler nasılsınız.

bende yan yatıyorum ama gece bır bakıyorum sırt ustu olmusum tekrar dönüyorum sabaha kadar böyle devam ediyor

aynen öyle artık özel şirketlerde aynı canım ayyy canım ben suan dört gözle yatağımızı beklıyorum
canım bende ağırlaştım belım cok ağrıyor oturup kalkarken cok zorlanıyorum ama cok sükür bızımkı gündüz den akşama kadar hareketlı ama yatağa gırdığımde oda benımle uyuyor ama sabah 7 de tekmeyle uyandırıyor anne kalk işe dıye
yanı cok şükür sıkıntım olmadı ama uykum sürekli var nereyı bulsam orda uyuyorum uyku acaip var inşallah dğuma kadar böyle oluruz sende işten eve gıdınce benım gıbı sekerleme yap uyu

canım benım ınsallah ondanda bırsey cıkmaz sen kendıne dıkkat et yınede sertleşme bendede oluyro doktor normal dedi bebek kendını gerer sürekli dedi yer açmak ıcın sürekli toplu durur sen bunu sertlık kasılma olarak anlarsın dedı

Sen haftasonu bebek magazasi acilisina gidicm demistn sonrasinda da onlari yika yerlestir ilgilendigini dusundm ben

canım benım bebek mağazası 1 subatda acılıyor ben kıyafetlerını subatın 2 haftası yapacağım ben cuma günüde gıremedım nete oyüzden söyledim canım benım sen nasılsın nasıl gıdıyor

aynen anarcım bu haftasonu suluhana gıdeceğim seker malzemelerını almaya senın bıttımı kuzum

allah emı ne güldüm kız ben ankarada yaşıyorum fuar ankara olsa kesın gıderdım ıyı benzetmıssın

Dun sabah gittim hem kontrolum vardi hemde bebegimi gormeye gittim. Sut goturdum.kucuk olduğu icin bazi sikintilari var ama insallah ben iyi olacagina eminim...

canım benım rabbım tez zamanda evınde olmayı nasıp etsin annesını kollarında olsun meleğim rabbım sıze bağışlasın güç kuvvet versin

Birde kzlar...

On call plus marka seker aleti kullanan var mı. Olcumleriniz nasil.

benim o marka canım mavi rengi. Ölçümler bazen düşük bazen yüksek ama geçenlerde çok az tatlı yemiştim 159 çıkmıştı 10 dk bekledim tekrar ölçtüm 145 çıktı anlamadım bende senin nasıl peki

Aynen öyle ben çok dua ediyorum valla kayınvalideme. Annemle biyere gideriz mesela. Hemen panik olur aman baban evde aç yemeği ısıtamaz filan. Benimkide arar ne pişiriiiim der Seviyorum kocamı

anladım cnm. ben ilkokuldayım meslek liselerinin sınavlarından haberim yok:) tabi sınavda sadece bekleyeceksin çok fazla yormaz seni ders anlatmayacaksın. ücret de alırsın şimdiden kolay gelsin

Sağol canim.
Yazdan sonra ne yapmayi düşünüyorsun okula baslayacskmsin ucretsiz zin mi alacaksin bakci mi tutacaksin ailen mi geoecek yakindalar mi.cok sordum ama :) benim ailem uzakta 3 saat var aramizda 1 ay k.validem 1 ay annem baksa 2 yasa kadar isare etsek diye düşünüyorum. Minicik olacak bakiciya veremem. Ucretsiz izin bilmiyorum nasil olur..kafam karışık. .

Okulum 3-4 yarim gun oluyo cok ayri kalmcaz o ara annem gelir heralde..sen ne yapacaksin cnm.

ben yaancı tavuk göğsünü yaptım cumartesi günü her akşam 1 dilim yiyorum bol tarçınlı 1 saat sonra ölçüyorum en fazla çıkan 123 oldu

Benimd o marka siyah rengi cnm.
Benimde yuksek cikiyo genelde.kahvaltida peynir ekmek yiyorum minicik 150 cikiyo mesela
Ogleyin ve aksam daha iyi ama iyi dedgimdd 140-145 falan yani.
Bizim mi yuksek makine de mi azcik yuksek ciksriyo anlamadim.

100 luk yukleme benim 180 cikti.bir arkadasimin 220 cikti..keske z oturup bi dolu tabak yaprak dolmasi yedim dedi olcmus 72 cikti toklugum dedi.
Ben olcsem o yemeye en az 160 cikardi..kafam karisti azcik..ya hastsne olcumu yanlisti onun yada maknesi yanlis olcuyo..
Yakinda olsa dencrm onjnkiyle ama degil.
Aynen öyle ben çok dua ediyorum valla kayınvalideme. Annemle biyere gideriz mesela. Hemen panik olur aman baban evde aç yemeği ısıtamaz filan. Benimkide arar ne pişiriiiim der Seviyorum kocamı

Masallah masallah kiz

Son düzenleme:

ben KV ile ilk başlarda çok sorun yaşadım bu konuda , her akşam arıyordu ilk başlarda ne pişirdin , ne yiyieceksiniz bu akşam , yemeğe tuz koyma ....etc. Kontrol için herhafta sonu çatkapı gelmeler musaitmisiniz diye sormadan. Ama dersini aldı ben bu durumdan hoşlanmadığımı açıkca belirttim.

:) yastik kucuk olursa senle beraber dönüyo. Arada ben de atiyorum ama bel agrisiyla uyanip tekrar aliyorum. Koör topal idare ediyoruz iste. Beni bayaa rahatlatti, dene derim

ben yaancı tavuk göğsünü yaptım cumartesi günü her akşam 1 dilim yiyorum bol tarçınlı 1 saat sonra ölçüyorum en fazla çıkan 123 oldu

Canim ara ogunlerde benimde iyicikiyo genelde canim cikolata istedi gecen yedim 120 cikti

Son düzenleme:

Canım kader arkadaşıyız..... Benimkilerde artık aramadan gelmez..... Konuşmak iyi oluyor.. senin yine h.sonu geliyorlarmış? Ben işten eve dönüyordum bi bakıyorum ki evin lambaları yanıyor..eşime diyorum bak açık bırakmışsın.. Kapıya geliyorum o ne? Bizim evde düğün var sanki... Sürpriz yapmışlar sonra konuştum bende.. Artık sıkıntı kalmadı çok şükür.. Öğrendiler huyumu.

canım çok güldüm -oğlum kemerleri bağla- çok güzel terim çünkü aynısı bende de oluyor ve eşimi uyandırmak zorunda kalıyorum

kızlar ya bugün ölçüm günüm kan şekerimi aç ve yemeklerden 1 saat sonra tok ve gece 11 de olmak üzere toplam 7 kere ölçeceğim öncesinde yemeklerden 2 saat sonraydı daha iyidi şimdi 154 çıktı tokluk özellikle diyetime de uyuyorum gün aşırı da yürümeye çalışıyorum ama anlamadım neden düşmüyor korkuyorum oğlum için. Allah korusun . Allaha emanet.

Gerçekten kader arkadaşıymışız , bizim evimizin anahtarı herkeste vardı kendisinde , kızında , kocasında ben gelmeden önce gelirlerdi rahat rahat girmeler falan ,ev insanların mahremidir sabah erkenden aceleyle çıkıyorum işe geride ne bıraktığımı sürekli kontrol etmek zorunda kalıyorum , birde yeni evliyiz :) :) , kapının kilidini değiştirdim en sonunda.

canım çok güldüm -oğlum kemerleri bağla- çok güzel terim çünkü aynısı bende de oluyor ve eşimi uyandırmak zorunda kalıyorum

Hissediyorum ben onun göbeğimde sağdan sola (soldan-sağa) "düştüğünü". Bu aralar pijama da giyemiyorum, gecelik te belime kadar çıkıyor zaten; göbek serbest olunca her hareketini takip edebiliyorum. Garibim sabaha kadar bir sağ bir sol

Bu arada doğumunuzda ve sonrasında sizinle ilgilenmek için kim(ler) olacak yanınızda, yaptınız mı plan? Benim annem ve kardeşim olacak

Ne yedin kahvaltida cnm.
Benimde yuksek cikiyo o aralarda degerlerim...yemeklerdrn yarim saat sonra evde 5 dk olsun yuru cnm.

Ben anneme gidicrm ankaraya cnm o olucak yanimda..1 hafta sonra da evimize doneriz buraya gene annem olur.

kız sen bizi delirtecekmisin:)
2 haftadır ağzıma tatlı koymuyorum o da geçenlerde çok az yedim başka yok tokluk 1 saat sonra 140-160 arası çıkıyor of ya delircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…