- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
kız sen bizi delirtecekmisin:)
2 haftadır ağzıma tatlı koymuyorum o da geçenlerde çok az yedim başka yok tokluk 1 saat sonra 140-160 arası çıkıyor of ya delircem
kızlar ya bugün ölçüm günüm kan şekerimi aç ve yemeklerden 1 saat sonra tok ve gece 11 de olmak üzere toplam 7 kere ölçeceğim öncesinde yemeklerden 2 saat sonraydı daha iyidi şimdi 154 çıktı tokluk özellikle diyetime de uyuyorum gün aşırı da yürümeye çalışıyorum ama anlamadım neden düşmüyor korkuyorum oğlum için. Allah korusun . Allaha emanet.
benım sat 16 temmuz ama bebek 3-4 gun hep geriden gelıyordu gec döllenme demısı dr sat a gore 17 subatta 32+0oluyor ben o gun gıdıpmı calısabılır raporu alıcam 37 haftaya kadar calısmak ıstıyorum
Ben anneme gidicrm ankaraya cnm o olucak yanimda..1 hafta sonra da evimize doneriz buraya gene annem olur.
Gecelik ve pijamaları çok uyguna getirmişsin 3 üne 130 tl vermek çok uygun, fotolarını ekleyebilirmisin, bnde geçen kontrole gittiğimde baktım, beğenemedim çok ince geldi ve pahalı tanesine 140 diyordu sabahlığı olanlar 200. Tl. En uyguna bulduğum 79 tl idi onuda hiç beğenmedim, birde göğüs altından fermuarlıydı, kullanışsız olur die düşündüm, almadım yani daha :)
Ben yaptım erken dogum. Bebek gunden gune farkliliklar gosteriyor.doktor anne karnindaki gibi olmaz ddedi.disardan desteklerle normale dondurmeye calisiyorlar.gun gun takip edecegiz bizde..bakalim
gülümsedim :))) bazı yörelerin konuşma şeklindede vardır..abisinin...ablasının..halasının diye...bilmem garip ama bende kullanıyorum arada bir...2 yeğenim var hala diye seslendikleri zaman...efendim halacım ....yada söyle tosbaa diyorum...Kızlar merak ettiğim bir durum var, neden erkeklere paşam deniyor sitedeki yazışmalarda görüyorum , benim eşimin ailesi de öyle bana çok saçma geliyo , birde paşa dan önce vezir , vezirden önce şehzade , şehzadeden de önce tabiki padişah var biz niye en alt kadroyu seçiyoruz , birde aile dışı oluyor paşalar. :) kusura bakmayın yazmadan edemedim kızlar . Oğlum ,kızım, evladım ,yavrum diye sevilmesi normal değil mi? Birde kafama takılan başka bişey daha var çocuğu annecim , halacım, teyzecim diye sevmeleri de hiç anlamıyorum .
uyku muyku kalmadı...yatakta boğazlanıyormuşum gibi oluyor sürekli...hiç uyanmadan kalktığım çok nadir ...Günaydın kizlar. ..
Geceler ben sagdan sola vs donerken zorlanıyorum Uyaniyorum uyuyamiyorum...sizde de oluyor mu
Uykum yok artik dogru durust
bizimkilerde hiç bir şey yapmıyor...ne annem ne kv dem... eskiden anneler bebeklere hırka kazak falan örerlerdi...hazır alırız diyorlar...işin şakası tabide...yorulmalarını bende istemem...doğumda kv yanımda olacak...Anneler her zaman imdada yetişiyorlar:107: Benim meleğim yarın geliyor yine yanıma. Yıkama-yerleştirme bitmişti ne güzel, laf dinlememiş almış satmış bir ton yine; bana iş çıkaracak
Hissediyorum ben onun göbeğimde sağdan sola (soldan-sağa) "düştüğünü". Bu aralar pijama da giyemiyorum, gecelik te belime kadar çıkıyor zaten; göbek serbest olunca her hareketini takip edebiliyorum. Garibim sabaha kadar bir sağ bir sol
Bu arada doğumunuzda ve sonrasında sizinle ilgilenmek için kim(ler) olacak yanınızda, yaptınız mı plan? Benim annem ve kardeşim olacak
akşamları işten gelip yemek yedikten sonra biraz vakit ilerleyince sanki karnımda tonlarca yük taşıyormuşum gibi ağırlık ve karnımın genelinde ağrı hissediyorumböyle rahatsızlıklar sizdede varmı?
akşamları işten gelip yemek yedikten sonra biraz vakit ilerleyince sanki karnımda tonlarca yük taşıyormuşum gibi ağırlık ve karnımın genelinde ağrı hissediyorumböyle rahatsızlıklar sizdede varmı?
canım sıvı tüketimin nasıl? ben de sıvıyı az tüketince artış belirgin oluyor...
valla canım zaten yapıcam diyodum şekerini az koydum atıyorum 2 bardak şeker varsa ben 1 bardak koydum tarçında şekeri dengeliyo annemden bildiğim kadarıyla, protein diyeti beni bi hoş yaptı sıfır şeker olsa gözümü açamam halsizlik yapıyo o sert kış günlerinde hasta olmayan ben şimdi hastayım
bende anlamıyorum kasılmamı yoksa normal miEvet canım ben varım özellikle ne hikmetse akşam yemeklerinden sonra karnım öyle bir geriliyorki iğne batırsam patlayacak sankimAslında korkuyorum çok yemek yemiyorum karın büyüdfüğündenmi yoksa kasılmamı yaşadığımdan bu kadar gerilip sertlik hissediyorum keşfedemiyorum.Daha ben kasılmanın nasıl bişey olduğunu kestiremiyorum bile bir bilsem teşhis koyacamda :)
çok geçmiş olsun..inşallah bir daha yaşanmaz...kızlar geçen hafta çarşamba günü felaket bir gün geçirdim.
kendinize ve bebeğinize iyi bakınız öpüyorum hepinizi...
sende benim gibi oturarak çalışıyorsun galiba...sırtım aralıksız sürekli ağrıyor...ki benim eskidende vardı ağrı kambur oturmaktan...bu ağrılara alıştım...kizlar nasilsiniz ? benim 3 gundur misafirlerim vardi 2 gun yatiya sonra ki gunde yemege
biraz yoruldum sirtim cok agriyo
sirt agrilari baslayan var mi ? ben masaj koltuguna oturmasam gecmiyor egzersiz falan hakgetire
hayırlısıyla inşallah canım...hoşgeldin...bende 20 nisan anne adayıyım ve çok heycanlıyım Rabbim hayırlısıyla kucagmza almayı nasp etsn
fıtık gibi bir sorunun yok değil mi daha önceden yaşadığın...çünkü yanlış hatırlamıyorsam vucudun önüde taşınan yük bele 25 katı baskı yapıyormuş... 9. ayları gördüğümüzde ben düşünemiyorum ağrılar ne durumda olur...düşünsenize evde tek başımıza kaldık ...allah muhafaza kaykılarak oturduk nolcak....akşama kadar eşim gelecek diye bekle ters dönmüş kaplumba gibi debelenip dururuz...Öncelikle tüm anne adaylarina selamlar...Son zamanlarda bende cok asiri sirt ve bel agrisi yasiyorum ama inanin canimi cok yakiyor...Yatinca yada otururken ayaga kalkamiyorum bel agsindan ( Benim gibi agri yasiyan varmi yoksa bilmedigim bir sorunmu var inanin korkuyorum
maşşallah kızınaAy nedense şu son 3 aya girdim gireli zaman geçmiyor sanki bir gözümü açıp kapasam hayırlısıyla meleğimi kucağımda görsem artık ya
Bizimde cumartesi günü kontrolümüz vardı kızışım 950 gram, 34 cm olmuş gözleri açık fıldır fıldır bakıyorduŞuana kadar bir sorunumuz yok şükür ama kasılmalardan çok korkar hale geldim özellikle doğum yapan bir arkadaşımızı görünce iyice tırsar ve kendimi dinler oldum.hayırlısı ile atlatırız inşallah bu zor dönemleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?