2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kız sen bizi delirtecekmisin:)
2 haftadır ağzıma tatlı koymuyorum o da geçenlerde çok az yedim başka yok tokluk 1 saat sonra 140-160 arası çıkıyor of ya delircem

valla canım zaten yapıcam diyodum şekerini az koydum atıyorum 2 bardak şeker varsa ben 1 bardak koydum tarçında şekeri dengeliyo annemden bildiğim kadarıyla, protein diyeti beni bi hoş yaptı sıfır şeker olsa gözümü açamam halsizlik yapıyo o sert kış günlerinde hasta olmayan ben şimdi hastayım

canım sıvı tüketimin nasıl? ben de sıvıyı az tüketince artış belirgin oluyor...

Ben anneme gidicrm ankaraya cnm o olucak yanimda..1 hafta sonra da evimize doneriz buraya gene annem olur.

Anneler her zaman imdada yetişiyorlar:107: Benim meleğim yarın geliyor yine yanıma. Yıkama-yerleştirme bitmişti ne güzel, laf dinlememiş almış satmış bir ton yine; bana iş çıkaracak

selam kızlar...
bugün yine sağlık ocağı kontrolüm vardı tetenoz aşısı yaptılar birde kan aldılar sonuçlar yarın bakalım

canım kendi aldığım pijamaların fotolarını eklemedim ütüsüzler yeni yıkadım onları..

bedenlerini yazayım.. gecelik M , siyah altlıklı XL, k.rengi altlıklı L ,,, sabahlık S[/QUOTE]

ulusun neresinden aldın sabahlığı tatlım?

cnm bende anlamadım iki haftadır tatlı vs yemiyorum acaba kensimizi sıkıyoruz diye mi böyle oluyor bebiş için korkmasam yicem vallahi ama takmayacağım bende ölçüyorum tüm gün sonra ertei gün haber veriyorum doktoruma o da insülinin dozunu ona göre ayarlıyorum devam yani

Ben yaptım erken dogum. Bebek gunden gune farkliliklar gosteriyor.doktor anne karnindaki gibi olmaz ddedi.disardan desteklerle normale dondurmeye calisiyorlar.gun gun takip edecegiz bizde..bakalim

cnm şimdi nasıl gelişmi..sütün var mı verebiliomusnuz...dualarım siznle..

kızlar bizde evde istirah modundayız..şekerle boguşuoz dün den beri düşmüyor yine gece insilün vurulduk sabah aç vurlduk hala normale dönmedi..bakalım öğlene dahada artacak insilün seviyesi sanısam..aamaaann oğlum iyi olsunda gerisi boşş..

doğumdan sonrada kayın validem var ama ablam da ebe zaten :) digeride diyabet hemşiresi...bakarlar..çok şükür:) yeterki sıpam erken gelmesin

günaydın herkese diyeceğim ama öğlen oldu...şunuda bitereyim bunuda halledeyim derken...
gülümsedim :))) bazı yörelerin konuşma şeklindede vardır..abisinin...ablasının..halasının diye...bilmem garip ama bende kullanıyorum arada bir...2 yeğenim var hala diye seslendikleri zaman...efendim halacım ....yada söyle tosbaa diyorum...

Günaydın kizlar. ..

Geceler ben sagdan sola vs donerken zorlanıyorum Uyaniyorum uyuyamiyorum...sizde de oluyor mu

Uykum yok artik dogru durust
uyku muyku kalmadı...yatakta boğazlanıyormuşum gibi oluyor sürekli...hiç uyanmadan kalktığım çok nadir ...

Anneler her zaman imdada yetişiyorlar:107: Benim meleğim yarın geliyor yine yanıma. Yıkama-yerleştirme bitmişti ne güzel, laf dinlememiş almış satmış bir ton yine; bana iş çıkaracak
bizimkilerde hiç bir şey yapmıyor...ne annem ne kv dem... eskiden anneler bebeklere hırka kazak falan örerlerdi...hazır alırız diyorlar...işin şakası tabide...yorulmalarını bende istemem...doğumda kv yanımda olacak...

Günaydın kızlar,

Ay nedense şu son 3 aya girdim gireli zaman geçmiyor sanki bir gözümü açıp kapasam hayırlısıyla meleğimi kucağımda görsem artık ya
Bizimde cumartesi günü kontrolümüz vardı kızışım 950 gram, 34 cm olmuş gözleri açık fıldır fıldır bakıyorduŞuana kadar bir sorunumuz yok şükür ama kasılmalardan çok korkar hale geldim özellikle doğum yapan bir arkadaşımızı görünce iyice tırsar ve kendimi dinler oldum.hayırlısı ile atlatırız inşallah bu zor dönemleri...

:) hissediyorsundur mutlaka ama kelimen çok güzeldi.
benimde annem olacak annemle yakınım birkaç gün bende kalacağız sonra eşim işe başlayınca annemlere geçeceğim o da akşamları anneme gelir ben biraz toparlanınca nasipse mevlüt okutmayı istiyorum o zaman evime geçerim artık evimde kalırım diye düşünüyorum.

akşamları işten gelip yemek yedikten sonra biraz vakit ilerleyince sanki karnımda tonlarca yük taşıyormuşum gibi ağırlık ve karnımın genelinde ağrı hissediyorum böyle rahatsızlıklar sizdede varmı?

çalışıyorum cnm 8,30 da kahvaltı yaptım biraz peynir, 3 zeytin domates , salatalık yedim sadece ama gezmedim oturdum biraz gezseydim keşke öğlen yaparım artık hergün yumurta da var ama bıkkınlık olması diye gün aşırı yiyorum yumurta

Evet canım ben varım özellikle ne hikmetse akşam yemeklerinden sonra karnım öyle bir geriliyorki iğne batırsam patlayacak sankim Aslında korkuyorum çok yemek yemiyorum karın büyüdfüğündenmi yoksa kasılmamı yaşadığımdan bu kadar gerilip sertlik hissediyorum keşfedemiyorum.Daha ben kasılmanın nasıl bişey olduğunu kestiremiyorum bile bir bilsem teşhis koyacamda :)

evet var tef gibi geriliyorum resmen :) biraz öğünlerimi azalttım özellikle akşam öğününü o zaman biraz daha rahatladım şükür ama tabi yine de akşamki göbekle sabahki göbek arasında çok fark var sanırım ödem de yapıyor vücut

canım sıvı tüketimin nasıl? ben de sıvıyı az tüketince artış belirgin oluyor...

sabahları yarım kilo su içiyorum saat 5 e kadar yani mesaim bitene kadar da 1 lt içiyorum evde de yarım lt toplam 2 lt geçemiyorum ama sabah daha az oluyor tabi

geçmiş olsun cnm

bende anlamıyorum kasılmamı yoksa normal mi öle olunca bebek hareketide azalıyor

aynısı bende de oluyor cnm çok yemememe rağmen.

kızlar geçen hafta çarşamba günü felaket bir gün geçirdim.
kendinize ve bebeğinize iyi bakınız öpüyorum hepinizi...
çok geçmiş olsun..inşallah bir daha yaşanmaz...

kizlar nasilsiniz ? benim 3 gundur misafirlerim vardi 2 gun yatiya sonra ki gunde yemege
biraz yoruldum sirtim cok agriyo
sirt agrilari baslayan var mi ? ben masaj koltuguna oturmasam gecmiyor egzersiz falan hakgetire
sende benim gibi oturarak çalışıyorsun galiba...sırtım aralıksız sürekli ağrıyor...ki benim eskidende vardı ağrı kambur oturmaktan...bu ağrılara alıştım...

bende 20 nisan anne adayıyım ve çok heycanlıyım Rabbim hayırlısıyla kucagmza almayı nasp etsn
hayırlısıyla inşallah canım...hoşgeldin...

fıtık gibi bir sorunun yok değil mi daha önceden yaşadığın...çünkü yanlış hatırlamıyorsam vucudun önüde taşınan yük bele 25 katı baskı yapıyormuş... 9. ayları gördüğümüzde ben düşünemiyorum ağrılar ne durumda olur...düşünsenize evde tek başımıza kaldık ...allah muhafaza kaykılarak oturduk nolcak....akşama kadar eşim gelecek diye bekle ters dönmüş kaplumba gibi debelenip dururuz...

maşşallah kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…