Benim de annem gelecek insallah. Ama biz su konuyu bi netlestiremedik, normal olsun istiyoruz, doktrun bize verecegi tarihe gore gelecek annem ama ya bebek annemi beklemez erken gelirseHissediyorum ben onun göbeğimde sağdan sola (soldan-sağa) "düştüğünü". Bu aralar pijama da giyemiyorum, gecelik te belime kadar çıkıyor zaten; göbek serbest olunca her hareketini takip edebiliyorum. Garibim sabaha kadar bir sağ bir sol
Bu arada doğumunuzda ve sonrasında sizinle ilgilenmek için kim(ler) olacak yanınızda, yaptınız mı plan? Benim annem ve kardeşim olacak
Aynen canim. Kaslar geriliyo. Sanki karnim kumas gibi caaaarttt diye yirtilcak saniyorum gerginlikten. Cok yemesem bile oluyo. Normaldir deyip uzaniyorum. Kafamin altina 2-3 yastik aliyorum, hafif oturur pozisyonda gibi, oyle rahatliyorumakşamları işten gelip yemek yedikten sonra biraz vakit ilerleyince sanki karnımda tonlarca yük taşıyormuşum gibi ağırlık ve karnımın genelinde ağrı hissediyorumböyle rahatsızlıklar sizdede varmı?
bende anlamıyorum kasılmamı yoksa normal miöle olunca bebek hareketide azalıyor
Kızlar bu kasılma dediğiniz şey nasıl oluyor yahu bi açıklık getirin şu konuya.Bende de bişeyler oluyor.Ama daha ne olduğunu çözemedim.Bir de benim vajinamdaki kemiklerim ağrıyor.Çatı dediğini orası mı oluyor acaba ?
Doktorum bu yalancı kasılmaların olacağını söyledi.Belden başlayıp karına ve bacaklara inen bir ağrın olursa hemen gel demişti.Çok şükür Allah bozmasın bu zamana kadar bu şekilde olmadı umarım son haftalara kadarda hiçbirimizde olmaz.kasılma anında avucunuzu karnınıza koyup rahminizin toparlanıp toparlanmadığını kontrol edin diyorda o nasıl bir his oluyor onuda bilemiyor insan özellikle benim gibi ilk hamileliğini yaşayan biriBenim kızım maşallah çok hareketli kıpır kıpır günün her saati ama insan genede tedirgin oluyor.Sen 30.haftandasın yani senin durumun benden daha iyi ben daha 28 haftalığım 36 yı bir görsem hayırlısıyla o zaman bu kasılmaları bu kadar kafaya takmayacamda daha 2 ay var Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.
28. haftada kilomuz 1143. biraz fazlamı sanki.
30. haftayı gördük çok şükür bundan sonrasıda çabucak geçer inşallah şimdi küçükler 36. haftadan sonra düşünemiyorum kendimitopaç gibi olurum artık gören zaten çok çıkmış karnın doğuma 1 ay mı var falan diyorlar şuan 1,5 kg civarında
3 kg olduğunda nasıl taşıycam bilmiyorumanne olmak zor işmiş şimdiden Rabbim sağlıcakla sağa sağlim kucağımıza almayı nasip etsinde artık çektiklerimizi unuturuz
Canım şeker sorunun varmı?Çünkü doktorum şeker sorunu yaşayanların bebeğinin daha iri olduğunu söyledi genellikle.Gerçi senin o kadar fazla değil gibi ama tam kaç haftalıksın?
canım şeker sorunum vardı ama artık diyetle düzellttim. ölçüm yapıyorum sürekli en çok 124e çıkıyor tokluk. adete göre 26+5im ultrasona göre 3 ölçüm 29+0ı gösteriyor. 2 ölçüm 27+6yı gösteriyor. boyumuz 35 cm boyumuza göre kilomuz fazlaymış doktorum öyle dedi. 2 neden olabilir dedi 1. si benim adetim yaşadığım düşük olayından sonra düzene girmedi. 22 günde bir adet olurken hamile kaldım. erken ovulasyon olmuş olabilir dedi 2. side benim eşim kilolu doğmuş gören yeni doğan değilde 1 aylık bebek zannediyormuş. hatta fotoğrafıda var yeni doğan denemez hiç. e bende tombişmişim. genetik olabilir dedi.ben internetten baktım şimdi kilo ve boy normal görünüyor. ama bilmiyorum doktorların yorumlarını anlamak zor
28. haftada kilomuz 1143. biraz fazlamı sanki.
benimde 10 ocakta 26+5 çıkması gerekirken 27+2 çıktı 35 cm 934 gr dı banada fazla gelmişti şimdi bu cuma kontrol var bakalım ne çıkacak?
Evet canım ben varım özellikle ne hikmetse akşam yemeklerinden sonra karnım öyle bir geriliyorki iğne batırsam patlayacak sankimAslında korkuyorum çok yemek yemiyorum karın büyüdfüğündenmi yoksa kasılmamı yaşadığımdan bu kadar gerilip sertlik hissediyorum keşfedemiyorum.Daha ben kasılmanın nasıl bişey olduğunu kestiremiyorum bile bir bilsem teşhis koyacamda :)
canım ölüm aletinin içinde küçücük 2 ml yazıyor kırmızı bir sıvı var kana benziyor o ne işe yarıyor
pardon kızlar 10 ocakta 25+6 çıkması gerekirken 26+2 çıkmıştı
Canım eğer gebelik haftan 29+0 ise kilosu gayet normal.Bende cumartesi doktora gittiğimde 26+0 olmam gerekirken 27+3 olarak çıktım tabi bütün değerler aynı değildi ama GA en yakın gebelik haftasını veriyoermuş oda 27+3 idi o zaman benimkisi 34 cm ve 950 gr dı her hafta 100-200 gram arası aldıklarını düşünürsek yani senin haftana göre bence çok normal takma kafana ne güzel tombik olsun işte mıncırırsın bol bol
bizim de öyleydi o haftada :)
maşallah senin kuzuna benimki gündüz uyuyo gece kalkıyo ama bugün biraz daha durgun kızım inş. iyidirgünaydın güzel anneler çatlaklardan bahsetmişsiniz bızde cok şükür catlak yok bıraz esneklıkle alakalı sanırım catlıyacaksa catlıyor ama ben sürekli vazelın kullanıyorum doktorum özellikle önerdı hemde nemı hemen gecmıyor
aynen eşimede sürekli böyleyim adam eve geliyor nasılsın dıyor cok kötüyüm dıyorum ya bır günde ıyıyım desen ne olur dıyor :) ama ne yapayım elımde değil işten eve evden işe
bende yan yatıyorum ama gece bır bakıyorum sırt ustu olmusum tekrar dönüyorum sabaha kadar böyle devam ediyor
aynen öyle artık özel şirketlerde aynı canım ayyy canım ben suan dört gözle yatağımızı beklıyorum
canım bende ağırlaştım belım cok ağrıyor oturup kalkarken cok zorlanıyorum ama cok sükür bızımkı gündüz den akşama kadar hareketlı ama yatağa gırdığımde oda benımle uyuyor ama sabah 7 de tekmeyle uyandırıyor anne kalk işe dıye
yanı cok şükür sıkıntım olmadı ama uykum sürekli var nereyı bulsam orda uyuyorum uyku acaip var inşallah dğuma kadar böyle oluruz sende işten eve gıdınce benım gıbı sekerleme yap uyu
canım benım ınsallah ondanda bırsey cıkmaz sen kendıne dıkkat et yınede sertleşme bendede oluyro doktor normal dedi bebek kendını gerer sürekli dedi yer açmak ıcın sürekli toplu durur sen bunu sertlık kasılma olarak anlarsın dedı
canım benım bebek mağazası 1 subatda acılıyor ben kıyafetlerını subatın 2 haftası yapacağım ben cuma günüde gıremedım nete oyüzden söyledim canım benım sen nasılsın nasıl gıdıyor
aynen anarcım bu haftasonu suluhana gıdeceğim seker malzemelerını almaya senın bıttımı kuzum
allah emı ne güldüm kız ben ankarada yaşıyorum fuar ankara olsa kesın gıderdımıyı benzetmıssın
canım benım rabbım tez zamanda evınde olmayı nasıp etsin annesını kollarında olsun meleğim rabbım sıze bağışlasın güç kuvvet versin
doğum önce ve sonra annneeeemmmmm yanımda olacak inşallah hayırlısı ileHissediyorum ben onun göbeğimde sağdan sola (soldan-sağa) "düştüğünü". Bu aralar pijama da giyemiyorum, gecelik te belime kadar çıkıyor zaten; göbek serbest olunca her hareketini takip edebiliyorum. Garibim sabaha kadar bir sağ bir sol
Bu arada doğumunuzda ve sonrasında sizinle ilgilenmek için kim(ler) olacak yanınızda, yaptınız mı plan? Benim annem ve kardeşim olacak
canım benimde 28 haftalıkken meleğim28. haftada kilomuz 1143. biraz fazlamı sanki.
canım kendi aldığım pijamaların fotolarını eklemedim ütüsüzler yeni yıkadım onları..
bedenlerini yazayım.. gecelik M , siyah altlıklı XL, k.rengi altlıklı L ,,, sabahlık S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?