2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Benim de annem gelecek insallah. Ama biz su konuyu bi netlestiremedik, normal olsun istiyoruz, doktrun bize verecegi tarihe gore gelecek annem ama ya bebek annemi beklemez erken gelirse en cok bu beni rahatsiz ediyor. Kayinvalidem kendi kizlarinin dogumuna gitmemis, dogurun ben o ana sahit olmayayim sonrasinda ne istiyosaniz ben yaninizdayim der. Halbu ki 3 cocugunu da evde kendi dogurmus. Zaten ben de annemi isterim yanimda, sancimda filan annem ovsun belimi dalimi :S insallah kizcem acele edip annannesi gelmeden dogmaya kalkmaz ne diyim
Aynen canim. Kaslar geriliyo. Sanki karnim kumas gibi caaaarttt diye yirtilcak saniyorum gerginlikten. Cok yemesem bile oluyo. Normaldir deyip uzaniyorum. Kafamin altina 2-3 yastik aliyorum, hafif oturur pozisyonda gibi, oyle rahatliyorum

bende anlamıyorum kasılmamı yoksa normal mi öle olunca bebek hareketide azalıyor

Doktorum bu yalancı kasılmaların olacağını söyledi.Belden başlayıp karına ve bacaklara inen bir ağrın olursa hemen gel demişti.Çok şükür Allah bozmasın bu zamana kadar bu şekilde olmadı umarım son haftalara kadarda hiçbirimizde olmaz.kasılma anında avucunuzu karnınıza koyup rahminizin toparlanıp toparlanmadığını kontrol edin diyorda o nasıl bir his oluyor onuda bilemiyor insan özellikle benim gibi ilk hamileliğini yaşayan biriBenim kızım maşallah çok hareketli kıpır kıpır günün her saati ama insan genede tedirgin oluyor.Sen 30.haftandasın yani senin durumun benden daha iyi ben daha 28 haftalığım 36 yı bir görsem hayırlısıyla o zaman bu kasılmaları bu kadar kafaya takmayacamda daha 2 ay var Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.

Kızlar bu kasılma dediğiniz şey nasıl oluyor yahu bi açıklık getirin şu konuya.Bende de bişeyler oluyor.Ama daha ne olduğunu çözemedim.Bir de benim vajinamdaki kemiklerim ağrıyor.Çatı dediğini orası mı oluyor acaba ?

Valla canım bu konuda herkes farklı bişey söylüyor.Bende daha nasıl bişey olduğunu bilmiyorum.Birisi bebek bir yere toplanıyor hareket etmiyor,karın sertleşiyor diyor.Bir diğeri kasıklar ağrıyor belim ağrıyor diyor.Kısacası muallakta bir durum.Bende dün gece vajinamda batma hissettim ellerim falan uyuşmaya başladı artık bi kaç gündür.Normalmidir bilmiyorum.İnsan çok tedirgin oluyor bu dönemde yahu..

30. haftayı gördük çok şükür bundan sonrasıda çabucak geçer inşallah şimdi küçükler 36. haftadan sonra düşünemiyorum kendimi topaç gibi olurum artık gören zaten çok çıkmış karnın doğuma 1 ay mı var falan diyorlar şuan 1,5 kg civarında
3 kg olduğunda nasıl taşıycam bilmiyorum anne olmak zor işmiş şimdiden Rabbim sağlıcakla sağa sağlim kucağımıza almayı nasip etsinde artık çektiklerimizi unuturuz

28. haftada kilomuz 1143. biraz fazlamı sanki.

Canım şeker sorunun varmı?Çünkü doktorum şeker sorunu yaşayanların bebeğinin daha iri olduğunu söyledi genellikle.Gerçi senin o kadar fazla değil gibi ama tam kaç haftalıksın?

maşallah meleğine canım.Çok şükür çoğu gitti azı kaldı ama zaman yaklaştıkça vakit dahada uzuyor sanki benim gözümde:)Ben 52 kg ile hamile kaldım şuan 27+6 günlüğüm 60 kg olmuşum.Şuanda kendimi zor taşıyorum dediğin gibi son zamanlarımı bende düşünemiyorum

Canım şeker sorunun varmı?Çünkü doktorum şeker sorunu yaşayanların bebeğinin daha iri olduğunu söyledi genellikle.Gerçi senin o kadar fazla değil gibi ama tam kaç haftalıksın?

canım şeker sorunum vardı ama artık diyetle düzellttim. ölçüm yapıyorum sürekli en çok 124e çıkıyor tokluk. adete göre 26+5im ultrasona göre 3 ölçüm 29+0ı gösteriyor. 2 ölçüm 27+6yı gösteriyor. boyumuz 35 cm boyumuza göre kilomuz fazlaymış doktorum öyle dedi. 2 neden olabilir dedi 1. si benim adetim yaşadığım düşük olayından sonra düzene girmedi. 22 günde bir adet olurken hamile kaldım. erken ovulasyon olmuş olabilir dedi 2. side benim eşim kilolu doğmuş gören yeni doğan değilde 1 aylık bebek zannediyormuş. hatta fotoğrafıda var yeni doğan denemez hiç. e bende tombişmişim. genetik olabilir dedi.ben internetten baktım şimdi kilo ve boy normal görünüyor. ama bilmiyorum doktorların yorumlarını anlamak zor

Canım eğer gebelik haftan 29+0 ise kilosu gayet normal.Bende cumartesi doktora gittiğimde 26+0 olmam gerekirken 27+3 olarak çıktım tabi bütün değerler aynı değildi ama GA en yakın gebelik haftasını veriyoermuş oda 27+3 idi o zaman benimkisi 34 cm ve 950 gr dı her hafta 100-200 gram arası aldıklarını düşünürsek yani senin haftana göre bence çok normal takma kafana ne güzel tombik olsun işte mıncırırsın bol bol

Son düzenleme:
canım ölüm aletinin içinde küçücük 2 ml yazıyor kırmızı bir sıvı var kana benziyor o ne işe yarıyor

benimde 10 ocakta 26+5 çıkması gerekirken 27+2 çıktı 35 cm 934 gr dı banada fazla gelmişti şimdi bu cuma kontrol var bakalım ne çıkacak?

Bende aynı sorunları yaşıyorum son 1 haftadır, sızlama şeklinde ağrı değil . Dinlenince geçiyor birde bebek uzun süre soldaydı benim son iki gindürd sağda baya bi sızladı sağ taraf tekrar geri döndü ve sağdaki sızlama geçti , demekki bebeğimde rahat edemedi sağda.

canım ölüm aletinin içinde küçücük 2 ml yazıyor kırmızı bir sıvı var kana benziyor o ne işe yarıyor

pardon kızlar 10 ocakta 25+6 çıkması gerekirken 26+2 çıkmıştı

Canim o kntrol suyuymus ama nasil kullaniliyor hc bilmiyorum.

O kadsr fark normal cnm benim de en bastan bu yana 1 hafta onden gidiyo.

26+4 te gordum en son 27+3 cikmidti 36 cm 1065 gr di

yerim ben onu. resmine bakıp duruyorum zaten :) dayanamıyorum sevmek istiyorum

maşallah senin kuzuna benimki gündüz uyuyo gece kalkıyo ama bugün biraz daha durgun kızım inş. iyidir sultancım bende aynısını yapıyorum ama gündüz uykusu kadar tatlı olmuyo mesela şimdi yemekten geldim nasıl tatlı bir uyku bastırdı anlatamam şu 7şubat gelsede doktoruma gitsem meleğimi görsem hayırlısıyla
doğum önce ve sonra annneeeemmmmm yanımda olacak inşallah hayırlısı ile
28. haftada kilomuz 1143. biraz fazlamı sanki.
canım benimde 28 haftalıkken meleğim 1400 gr.dı maşallah kuzuma kim bilir şimdi kaç kilo oldu 2 kiloya yaklaşmıştır heralde merak etme yani iyi kilosu

canım kendi aldığım pijamaların fotolarını eklemedim ütüsüzler yeni yıkadım onları..

bedenlerini yazayım.. gecelik M , siyah altlıklı XL, k.rengi altlıklı L ,,, sabahlık S

ulusun neresinden aldın sabahlığı tatlım?[/QUOTE]

Canım çıkrıkçılar yokuşunda küçük bi dükkandan.. 80 tl dedi satıcı.. görümcelerim iyi bir pazarlık yaptı.. 55 e aldım.. Markası şık mecit..ilk defa duydum..ama kumaşı güzel.. Sabahlık giyme gibi adetim yok o yüzden çok pahalı birşey almak istemedim.. 1 hafta ancak giyerim sanırım.Anafartalar iş hanındaki dükkanlarda çok pahalıydı..

Bu arada şekerleri de suluhandan aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…