2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

sağol canım. senin satla uyumlumu benim 14 gün ileride görünüyor. 5. haftadan beri hep 10 gün büyüktü şimdi 14e çıktı. biran önce büyüyüp çıkmak istiyor sanırım

sağol canım. senin satla uyumlumu benim 14 gün ileride görünüyor. 5. haftadan beri hep 10 gün büyüktü şimdi 14e çıktı. biran önce büyüyüp çıkmak istiyor sanırım

valla canım çok şükür hiç geriden gelmedik ama önde gittiğimzde oldu günümüzle uyumlu olduğumuz zamanlarda oldu en son gittiğimde 1 gün öndeydi yavrum normalde hep 1 hafta önde oluyodu sağlıklı olsunlarda yeter canım ama benim içime erken doğum yapcakmışım gibime geliyo ya hadi hayırlısı

cnm benim ikinci dönem doğum iznimle kapanıyor. sadece bir yada iki hafta seminer dönemi kalıyor o zamanda gene rapor alırım. ondan sonra yaz tatili. eylül de çalışmaya başlamayı düşünüyorum. kredi ödüyoruz eşimin maaşı malesef yetişmez
annemler bulunduğumuz yere 2 saat kayınvalidemler 1 saat ikisi de yakınlar. eylülde belki bi ay birine bi ay birine baktırırım. sonra biraz daha büyüyünce bakıcıya veririz artık mecburen. nasıl vericem ben de bilemiyorum ama...ücretsiz izin almak isterdim kredimiz olmasaydı alırdım bebeğime ben de kendim bakmak isterdim artık bakalım cnm...
okulun senin 3 4 gün yarım günse daha iyi erkenden gelirsin evine...

bizimki de önden gidiyor cnm. bana da iki hafta kadar erken gelecek gibime geliyor bakalım artık.

bu arada aklıma gelmişken sorayım. bebeğin kilosu kaç gramdan fazla olursa doktor sezaryen ile alabiliyor? bazı doktorlara göre bebeğin kilosunun normalliği değişiyor. ben geçen gün bi arkadaştan 3500 grmı geçerse doktor sezaryanle alma taraftarı oluyor demişti.

benım sat 16 temmuz ama bebek 3-4 gun hep geriden gelıyordu gec döllenme demısı dr sat a gore 17 subatta 32+0oluyor ben o gun gıdıpmı calısabılır raporu alıcam 37 haftaya kadar calısmak ıstıyorum

ewt canım 32+0 da çalışabilir raporu alıyorsun sonra kaçıncı haftaya kadar çalışacaksan o da en fazla 37 sonra gidip bir daha rapor yazdırıyorsun

bizimki de önden gidiyor cnm. bana da iki hafta kadar erken gelecek gibime geliyor bakalım artık.

hayırlısı canım annemle teyzem arkadaşlar anneler hissederler diyo o zaman erkekn olacak senin kız hazırlıklı ol diyolar bi arkadaşta erken doğacak diye hissetmiş her zaman ve erken yapmış tabi şuan kızı kreşe gidiyo rabbim günü geldiğinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin (amin)

evet cnm amin!
benim bi arkadaş da bebeğin ertesi gün doğacağını anlamış. çok baskı yapmaya başlamış kasıklarına vajinasına. anlamıştım doğacağını demişti arkadaşım da...

öyle getirme aklına. aklına ne getirirsen öyle olur. bebek 1 hafta bile erken doğsa sarılık falan geçirme oranı yükseliyormuş.benim baştan beri 10 gün ileride sanırım ovulasyonla alakalı benimki. ben vaktinde doğurmak isterim. ama doğuştan kalp kapağımda açıklık olduğu için normal doğum değil sezeryan istiyorum. panik atak yaşayanlar gibi nefes alamıyorum aşırı acı sancı durumunda

aynen canım...bir evimiz olsaydı bebeğime kendim bakabilirdim en azından...Allah büyük...kısmetiyle gelirmiş bebekler...inşallah bir yerden bir fırsat çıkar

benimde kalp kapakçığında zedelenme var doğuştan çukur olmuş bend eskıntıy agelemiyorum daralıyorum normal istiyorum bende ama inşallah sıkıntı yapmaz bana tabi hayırlısı bakalım bebeğin durumu sağlığımız neyi işaret ederse o an ona yönelicez ya sezeryan ya normal doğum bende erkekn doğmasını istemem canım günü vakti gelince gelsin kuzum sağlıcakla inşallah

aynen canım...bir evimiz olsaydı bebeğime kendim bakabilirdim en azından...Allah büyük...kısmetiyle gelirmiş bebekler...inşallah bir yerden bir fırsat çıkar

ah kızlar ah bende aynı niyetle kızımı 2 aylıkken bıraktım kayınvalideye, 1yaşına kadar baktı ama afrasından tafrasından gına geldi,ev araba borcu ödüyoruz be düşüncesiz senin oğluna yıkmıyorum işte tüm yükü daha ne istiyosun,neyse sağlıklıda olsa gençte olsa zorla baktıramıyosunuz,o yaşlanınca bende bakıcı firini önereyeceğimm yavruma merhamet etmeyene ben hiiiçç merhamet etmem, velhasıl şimdi bakıcıda kızım 1,5 yıldır hiç sorun yaşamıyoruz kızımada çoook iyi bakıyor ben onu aramadığım bile oluyor gittiği gezmeye kızımıda götürüyor yani sonuna kadar önce rabbime sonra ona emanet ettim fakkkaaattt bugün başıma geleni anlatmak istiyorum,gece kızım çok az öksürdü devamı gelmedi ama bende işe gelince sabah aradım abla gece az bişi öksürdü çoğalırsa eşime haber ver bi doktora götürün dedim peki dedi sonra 10 dk sonra ardaı beni azarlayarak neden sabah kendiniz götürmediniz zaten öksürsen ben sana haber veririm filan amannn şookk oldum yaw ben anneyim akşam sekize kadar kız seninle yatmadan yatmaya görüyoruöm takip et kötü olursa doktora götürelim demek bukadar kötü bişeymi velhasıl çoook bozuldum hiç sorun yaşamamıştık şimdiye kadar şimdi ne olur bilmem ama çok kötüyüm kızlar iki çocuğu birden nasıl bırakıcamm ooff Allahım tam vergi dönemi işim başımdan aşkın konsantre olamıyorum çok kötüyüm çokkk

allah yardımcın olsun canım çalışan anneler için en büyük sıkıntı bakıcı ya benim kayınvalidede bana 1 saatlik uzaklıkt aarkasında bırakacağı çocuğu yok bişeyi yok k.pederde evde emekli be kadın gelip baksan nolcak bizde kredi ödüyoruz borç harç içindeyiz yeni evliyiz düşün biraz dimi ben baştan tavrımı koydum kocama dedim eğer doğumada zahmet edip kıçını kaldırıp gelmezse hiç gelmesinler dedim evime geldiklerinde bile kovarım yaparımda dedim eşim yapcağımı bildiği için gelir diyo benim annem taaa van dan geliyo o hastaneyle arası 10 dakika gelemiyo yuh ya bide kayınvaliden annen yerine geçer derleer ne alakaysa mide bulantıların ölüyodum bi gelmedi evime kocamdan rabbim binlerce kez razı olsun o bana baktı hep ama kaynana işine nasıl geliyo yokya alla alla kusura bakmayın biraz uzun oldu kaynna olunca konu sinirlerim geriliyo az biraz

4 kilodan sonra kimse riske atmıyor artık doktorlar direkt sezeryana alıyor ama 3500 sezeryan şartı için az bir kilo zaten çocuğun kilolu olması normal doğuma yardımcı daha güçlü itebiliyorlar kendini ama şu da var kemik gelişimi iriyse omuzları filan genişse çatının darlığına göre de sezeryan yapıyorlar amcamın kızı son ana kadar normaldi 38 de çocuk 4140 gr olunca omuzları geniş sezeryan yapalım dedi doktor aralık ta geldi oğlumuz tabi iyi ki gelmiş doğum sırasında kakasını yapıyormuş Allah korudu

sonra gelinlere acımasız diyoorlar yaww sen gençken minderini hazırlada gelin bakmazsa ozaman laf ett sen bana destek olmazsan ben sana olurmuyum yaa,, ah canım senide zor günler bekliyor rabbim iyilerle kaşılaştırsın hiçbirimizi darda koymasın

benımde annem yanımda olacak sonrada bebişe o bakacak allah nasip ederse ayınvalıdem uzakta zaten bakamazda yaşlı

canm benımde oluyor normal sabahları yumusar akşamları sertleşir her hamıle bunu yaşar korkma bende cok su ıcıyorum akşamları patlıcak gıbı oluyorum

aynen kuzum ya bende şu bır subat gelsede prensesımı görsem senın kayınvalıde yıne ıyı benım kayınvalıde bır defa arayıp nasılsın bırseye ıhtıyacın var mı demedi ya allahtan uzak benden uzak allaha yakın olsun canım benımkı de 1 hafta önden gdıyor ama doktorlar ultrason cıhazını değil son adet tarıhınızı baz alın dıyor yanı yanıltıcı oluyor cıhazlar

Valla canım kendi annende olsa kayınvalide olsa imkanım olsa bırakmazdım.Kendim bakardım meleğime.Kendi canından kanından olanı büyütmek her anında yanında olmak gibisi var mı?Eşim çık işten kendin bak diyor iyi hoşta evimiz yok bişeyimiz yok kiralarda ne zamana kadar idare edecez.Hadi biz ettik çocuğa yazık değil mi?İnsanoğlunun ne olacağı belli değil.Yarın öbür gün biz olamazsak yanında kız çocuğu elde avuçta yokken ne yapar?Ben bunun ceremesini çok çektim.19 yaşımda üniversiteyi bitirir bitirmez çalışmaya başladım.Vaktinde ailemin olanı satıp yemesinden ötürü ablamla birlikte bir ev aldık onlara hala kredisini ödüyorum.Ben gençliğimi anlamadım bu yüzden aynısını kızıma yapmak istemiyorum.Allahta yaşatmak zorunda bırakmaz inşallah.O yüzden en azından kızıma bırtakabileceğim bir evim olsun istiyorum.allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

Kızlar öğlen yemekten 1 saat sonra tokluk şeker ölçümü yaptım ama azda olsa pilav ve et yememe rağmen biraz yürüdüm 136 çıktı inanamadım oysa ben ağır yedim diye 160-170 bulur diye düşündüm. Demek ki hareket etmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…