2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Olcumleri hangi saatlerde yapiyorsunuz. Yemekten 1 saat sonralari yaptigim olcumlar 110-120 arasi cikiyor. Sonra olcmuyorum bir daha. Yemegin hemen arkasindan belli olmaz zaten heralde. Sabah ac olcumlaeimde 90-100 arasi.

ben her gün 6 ölçüm yapıyorum bunları da not ediyorum, sabah öğle akşam aç karnına ve yediktn 1 saat sonra

canım kasılmaları çoğaltacağını sanmıyorum ben 2 dozuda yaptırdım 2. doz 1 ay önceydi o zamanlar kasılmam yoktu yeni yeni başladı

sağlık ocağını bi arayayım bakalım hemşire ne diyecek, suay inş. dediğin gibidir canım ben zaten minyon tipliyim rahmim dar olabilir geçen gün halam bana benim hamileliğim boyunca kasılmama sertleşmeme sancım olurdu dedi ona mı çekmişim nedir :)

burcu canım bundan sonra bunları yaşıyacağız korkma bende hergün yaşıyorum bıde bıryerde toplanıp kendını kasınca öyle geziyorum şimdi ayaktaykende durmuyor bızım kı bol su iç kasılınca orayı ov sev sakınleşsin

Selam kızlar.şeker yüklemesini yaptırdım geldim.sonuçlar çıkınca doktorum arayacak.heyecanla bekliyorum.açlık kan şekerime bakıldı gittiğimde 86 çıktı.bakalım yükleme sonucu ne olacak!!

bizde bakıcı bulduk. eşimin okulundan bir veli. 1 tane kızı var. iyi birine benziyor ama anne yüreği nasıl güveneceğim bilmiyor. gerçi benim sadece 5 saat bakacak. birisi gaz vermiştir senin bakıcıya bence yoksa sen ilk söylediğinde azarlardı. kreş falan yok mu bulunduğun yerde. burda 1 buçuk yaşında kreşe gönderiyor arkadaş. çok da memnun hatta kızı şimdi eve gelmek istemiyormuş. hastalandığında falan özel olarak ilgileniyorlarmış. bende aynı kreşe bırakacağım 2 yaşından sonra kısmet olursa. ve tüm gün fiyatı 400tl. öyle uygun kreşler falan olsa bırakırsın büyüğü

Selam kızlar.şeker yüklemesini yaptırdım geldim.sonuçlar çıkınca doktorum arayacak.heyecanla bekliyorum.açlık kan şekerime bakıldı gittiğimde 86 çıktı.bakalım yükleme sonucu ne olacak!!

bende şeker çıktı güya birazcık yedim gittim. ama açım dedim sabah bal yemiştim oysaki ona rağmen 67 çıktı açlık şekerim. bu demek oluyorki bana yaptıkları şeker yüklemesi hatalı yapılmış. ölçüm cihazım mı yanlış diyordum ama hastaneye kan verdim sonra 5 dakika içinde kendi cihazımla da ölçüm yaptım. kendi cihazımda 68 çıktı onlarda 67 çıktı. cihazıma göre çok şekerli şeyler yediğim günler bile tokluk şekerim 124ün üzerine çıkmıyor. artık güvenle yemek yiyebilirim.

ben geçen gün deneme amaçlı şekerli şeyler yedim. bende 180i bulur diyordum bir ölçtüm 124. doktorada dedim bende şeker falan yok sizin ölçümünüz yanlış diye adam şaşırdı gülümsedi. açım dedim oysa toktum. bolca bal yemiştim. açlığı ölçtü sınır 75 benimki 67 çıktı. bunlar stresten göçertecek bizi. ben yiyorum artık. diyet yaptım bebişim yine iri. değişen bişey yok

Allah yardımcın olsun canım...inşallah bir çıkış yolu bir olurunu bulursun...

Valla canım kendi annende olsa kayınvalide olsa imkanım olsa bırakmazdım.Kendim bakardım meleğime.en azından kızıma bırtakabileceğim bir evim olsun istiyorum.allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
inşallah Allah gönlüne göre versin ...

evet cnm 4 kilodan sonra normal doğum zor olur... benim normalde kalça kemiklerim hiç geniş değil. yani eskiden böyle kalça bel oyuntum falan belli olmazdı. ama belki bebeğe göre uyumlu da olabilir. bu çatı muayenesi nasıl yapılıyor ya ve hangi haftada acaba???

çok haklısın cnm... Allah bizleri iyi insanlarla karşılaştırır inş! bizde de kredi borcu var mecburen sadece kendimiz büyütemicez. ben de hep sadece kendim büyütmek isterdim...

yurtiçi kargo su sıralar bana çalışıyor bebegımın neredeyse herseyını ınternetten aldım bugun de sebamedın urunlerını almıştım onlar geldı sebamed baby cream extra soft olanını ve şampuanını aldım kremı ben sadece pişik için sanıyordum ama herzman kullanılabılıyormus pişik kreminden farklıymış bu sevdım aslında kocaman 200ml bayağı gıder sız bakım urunlerını nerden aldınız

güle güle kullanın inş!
ben internetten sadece yastık yorgan ve nevresim takımını aldım english home dan. diğer ihtiyaçları marketten ve mağazalardan aldım...

Kendini hazır hissettiğin bu güzel haberi almak öyle güzel bir duygu ki Bizimde bu mutlu haberi almak, tatil dönüşümüzde oldu,hemde dinlenme tesisinde yaptım testi Tatil boyunca hep miğdem bulanıyordu...Gittiğimiz yerlerin havasına suyuna attık suçu.Meğersem kızımmış miğdemi bulandıran canım kızım...Rabbim hayırlısıyla seni kucağıma almayıda nasip eder insallah...Tüm anne adaylarının da tabiki Rabbim mutlulugumuzu iki katına çıkardı...Hamd olsun

seviyorum cnm hergün konuşuyorum onunla :) su günde 2 lt içiyordum dr 3 e çıkart dedi beni baya zorluyor davul gibi şişiyor karnım az önce yemek yedim şişkinlikten gerilmeden oturamıyorum mecburen uazndım göbüşler bundan sonra iyce şişecek

bede bebeğimin herseyini internetten aldım mağazaları gezmek isterdim ama benim yürümem sakıncalı onun için hep internete basvurdum şimdi banyo ve bakım eşyaları kaldı ama ben bübchen almayı düşünüyorum onu çok methediyolar

O yemek sonrası gerilmeler yok mu beni benden alıyorÇokta yemiyorum ama sonuçta kızım büyüdükçe kendine yer açmak için organlar kenara çekiliyor haliyle o azıda kaldırmıyor benim mide

bende açlık 101 cıktı bugun öğlen yemekten öncekıde 101 çıktı sabahkının 95 i gecmemesı gerekiyor ama benım 99-109 arası çıkıyor sureklı diğerleri normal aralıklar ıcınde

Kızlar günlerdir mycey puj küvet arıyorum bulamadım..

Gören duyan bilen varsa istanbulda oturanlar bebek alışverişine çıkanlar lütfen mağazalara sorabilirmi ..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…