Benimd o marka siyah rengi cnm.
Benimde yuksek cikiyo genelde.kahvaltida peynir ekmek yiyorum minicik 150 cikiyo mesela
Ogleyin ve aksam daha iyi ama iyi dedgimdd 140-145 falan yani.
Bizim mi yuksek makine de mi azcik yuksek ciksriyo anlamadim.
100 luk yukleme benim 180 cikti.bir arkadasimin 220 cikti..keske z oturup bi dolu tabak yaprak dolmasi yedim dedi olcmus 72 cikti toklugum dedi.
Ben olcsem o yemeye en az 160 cikardi..kafam karisti azcik..ya hastsne olcumu yanlisti onun yada maknesi yanlis olcuyo..
Yakinda olsa dencrm onjnkiyle ama degil.
Masallah masallah kiz
canım kasılmaları çoğaltacağını sanmıyorum ben 2 dozuda yaptırdım 2. doz 1 ay önceydi o zamanlar kasılmam yoktu yeni yeni başladı
canım benım ınsallah ondanda bırsey cıkmaz sen kendıne dıkkat et yınede sertleşme bendede oluyro doktor normal dedi bebek kendını gerer sürekli dedi yer açmak ıcın sürekli toplu durur sen bunu sertlık kasılma olarak anlarsın dedı
sağlık ocağını bi arayayım bakalım hemşire ne diyecek, suay inş. dediğin gibidir canım ben zaten minyon tipliyim rahmim dar olabilir geçen gün halam bana benim hamileliğim boyunca kasılmama sertleşmeme sancım olurdu dedi ona mı çekmişim nedir :)
ah kızlar ah bende aynı niyetle kızımı 2 aylıkken bıraktım kayınvalideye, 1yaşına kadar baktı ama afrasından tafrasından gına geldi,ev araba borcu ödüyoruz be düşüncesiz senin oğluna yıkmıyorum işte tüm yükü daha ne istiyosun,neyse sağlıklıda olsa gençte olsa zorla baktıramıyosunuz,o yaşlanınca bende bakıcı firini önereyeceğimmyavruma merhamet etmeyene ben hiiiçç merhamet etmem, velhasıl şimdi bakıcıda kızım 1,5 yıldır hiç sorun yaşamıyoruz kızımada çoook iyi bakıyor ben onu aramadığım bile oluyor gittiği gezmeye kızımıda götürüyor yani sonuna kadar önce rabbime sonra ona emanet ettim fakkkaaattt bugün başıma geleni anlatmak istiyorum,gece kızım çok az öksürdü devamı gelmedi ama bende işe gelince sabah aradım abla gece az bişi öksürdü çoğalırsa eşime haber ver bi doktora götürün dedim peki dedi sonra 10 dk sonra ardaı beni azarlayarak neden sabah kendiniz götürmediniz zaten öksürsen ben sana haber veririm filan amannn şookk oldum yaw ben anneyim akşam sekize kadar kız seninle yatmadan yatmaya görüyoruöm takip et kötü olursa doktora götürelim demek bukadar kötü bişeymi velhasıl çoook bozuldum hiç sorun yaşamamıştık şimdiye kadar şimdi ne olur bilmem ama çok kötüyüm kızlar iki çocuğu birden nasıl bırakıcamm ooff Allahım tam vergi dönemi işim başımdan aşkın konsantre olamıyorum çok kötüyüm çokkk
Selam kızlar.şeker yüklemesini yaptırdım geldim.sonuçlar çıkınca doktorum arayacak.heyecanla bekliyorum.açlık kan şekerime bakıldı gittiğimde 86 çıktı.bakalım yükleme sonucu ne olacak!!
Kızlar öğlen yemekten 1 saat sonra tokluk şeker ölçümü yaptım ama azda olsa pilav ve et yememe rağmen biraz yürüdüm 136 çıktı inanamadım oysa ben ağır yedim diye 160-170 bulur diye düşündüm. Demek ki hareket etmek gerek.
Allah yardımcın olsun canım...inşallah bir çıkış yolu bir olurunu bulursun...ah kızlar ah bende aynı niyetle kızımı 2 aylıkken bıraktım kayınvalideye... ben anneyim akşam sekize kadar kız seninle yatmadan yatmaya görüyoruöm takip et kötü olursa doktora götürelim demek bukadar kötü bişeymi velhasıl çoook bozuldum hiç sorun yaşamamıştık şimdiye kadar şimdi ne olur bilmem ama çok kötüyüm kızlar iki çocuğu birden nasıl bırakıcamm ooff Allahım tam vergi dönemi işim başımdan aşkın konsantre olamıyorum çok kötüyüm çokkk
inşallah Allah gönlüne göre versin ...Valla canım kendi annende olsa kayınvalide olsa imkanım olsa bırakmazdım.Kendim bakardım meleğime.en azından kızıma bırtakabileceğim bir evim olsun istiyorum.allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
4 kilodan sonra kimse riske atmıyor artık doktorlar direkt sezeryana alıyor ama 3500 sezeryan şartı için az bir kilo zaten çocuğun kilolu olması normal doğuma yardımcı daha güçlü itebiliyorlar kendini ama şu da var kemik gelişimi iriyse omuzları filan genişse çatının darlığına göre de sezeryan yapıyorlar amcamın kızı son ana kadar normaldi 38 de çocuk 4140 gr olunca omuzları geniş sezeryan yapalım dedi doktor aralık ta geldi oğlumuz tabi iyi ki gelmiş doğum sırasında kakasını yapıyormuş Allah korudu
Valla canım kendi annende olsa kayınvalide olsa imkanım olsa bırakmazdım.Kendim bakardım meleğime.Kendi canından kanından olanı büyütmek her anında yanında olmak gibisi var mı?Eşim çık işten kendin bak diyor iyi hoşta evimiz yok bişeyimiz yok kiralarda ne zamana kadar idare edecez.Hadi biz ettik çocuğa yazık değil mi?İnsanoğlunun ne olacağı belli değil.Yarın öbür gün biz olamazsak yanında kız çocuğu elde avuçta yokken ne yapar?Ben bunun ceremesini çok çektim.19 yaşımda üniversiteyi bitirir bitirmez çalışmaya başladım.Vaktinde ailemin olanı satıp yemesinden ötürü ablamla birlikte bir ev aldık onlara hala kredisini ödüyorum.Ben gençliğimi anlamadım bu yüzden aynısını kızıma yapmak istemiyorum.Allahta yaşatmak zorunda bırakmaz inşallah.O yüzden en azından kızıma bırtakabileceğim bir evim olsun istiyorum.allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
yurtiçi kargo su sıralar bana çalışıyor bebegımın neredeyse herseyını ınternetten aldım bugun de sebamedın urunlerını almıştım onlar geldı sebamed baby cream extra soft olanını ve şampuanını aldım kremı ben sadece pişik için sanıyordum ama herzman kullanılabılıyormus pişik kreminden farklıymış bu sevdım aslında kocaman 200ml bayağı gıder sız bakım urunlerını nerden aldınız
çatı uayenesi nasıl yapılıyor gösteriyorevet cnm 4 kilodan sonra normal doğum zor olur... benim normalde kalça kemiklerim hiç geniş değil. yani eskiden böyle kalça bel oyuntum falan belli olmazdı. ama belki bebeğe göre uyumlu da olabilir. bu çatı muayenesi nasıl yapılıyor ya ve hangi haftada acaba???
.
kızlar bugün okadar heycanlıyım ki anlatamambugün eşim gebelik testi alıp gelmiş ama ben adet olmayı bekliyordum neyse bana testi yapsana dedi bende kalktım yaptım birde ne göreyim çift çizgi bizde 1 senedir çocuk istediğimiz için okadar heycanlandım ki anlatamam koşa koşa eşime gittim hamileyim dedim inanamadı hemen kan tahlili yaptırmaya gittik sonucumuz 401.8 çıktı hamileyim çok şükür nasipse nisan 2014 te evladımı kucağımı almaya nasip etsin Allah isteyen tüm herkese nasip etsin inş
burcu canım bundan sonra bunları yaşıyacağız korkma bende hergün yaşıyorum bıde bıryerde toplanıp kendını kasınca öyle geziyorum şimdi ayaktaykende durmuyor bızım kı bol su iç kasılınca orayı ov sev sakınleşsin
yurtiçi kargo su sıralar bana çalışıyor bebegımın neredeyse herseyını ınternetten aldım bugun de sebamedın urunlerını almıştım onlar geldı sebamed baby cream extra soft olanını ve şampuanını aldım kremı ben sadece pişik için sanıyordum ama herzman kullanılabılıyormus pişik kreminden farklıymış bu sevdım aslında kocaman 200ml bayağı gıder sız bakım urunlerını nerden aldınız
çatı uayenesi nasıl yapılıyor gösteriyor
http://www.youtube.com/watch?v=qlcwZHCZGC4
çatı uayenesi nasıl yapılıyor gösteriyor
http://www.youtube.com/watch?v=qlcwZHCZGC4
seviyorum cnm hergün konuşuyorum onunla :) su günde 2 lt içiyordum dr 3 e çıkart dedi beni baya zorluyor davul gibi şişiyor karnım az önce yemek yedim şişkinlikten gerilmeden oturamıyorum mecburen uazndım göbüşler bundan sonra iyce şişecek
bede bebeğimin herseyini internetten aldım mağazaları gezmek isterdim ama benim yürümem sakıncalı onun için hep internete basvurdum şimdi banyo ve bakım eşyaları kaldı ama ben bübchen almayı düşünüyorum onu çok methediyolar
Kızlar öğlen yemekten 1 saat sonra tokluk şeker ölçümü yaptım ama azda olsa pilav ve et yememe rağmen biraz yürüdüm 136 çıktı inanamadım oysa ben ağır yedim diye 160-170 bulur diye düşündüm. Demek ki hareket etmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?