2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

sev annesı aynen ben 3 lıtresin ustunde ıcıyorum karnım cok şişiyor daha da buyuyecek aynen sığmayacaklar gerilecekler oooo :18: çatlamayız ınsallah

güle güle kullanın inş!
ben internetten sadece yastık yorgan ve nevresim takımını aldım english home dan. diğer ihtiyaçları marketten ve mağazalardan aldım...

englısh home nevresım takımlarından kendım kullanıyorum bebek ıcınde begendım ama annem almış degısıge bıtane de ben alayım dıyorum .canım burası kucuk bısehır alısverıs merkzı daha yenı yapılıyor oyle harıka mağazalar falan yok bende gittikçe memleketten kayserıden alıyorum netten alıyorum

sev annesı aynen ben 3 lıtresin ustunde ıcıyorum karnım cok şişiyor daha da buyuyecek aynen sığmayacaklar gerilecekler oooo :18: çatlamayız ınsallah

benim gögüsler çoktan çatladılar göbekte çatlayacak gibi hissediyorum vucut bu gerginliğe dayanmaz gibi :)

O yemek sonrası gerilmeler yok mu beni benden alıyorÇokta yemiyorum ama sonuçta kızım büyüdükçe kendine yer açmak için organlar kenara çekiliyor haliyle o azıda kaldırmıyor benim mide

bende çok yemiyorum bebek büyüdükçe karnımızdaki yer daralıyor ben böbreklerimde bile sanki gerilme rahatsızlık hissediyorum şu 2 ayıda Allahın izniyle bi atlattıkmı tamamdır :)

çatı muayenesi genelde 37. haftada yapılıyor ama çok ilginç benim doktorum ve ayrıntılı ultrasona bakan prof bana kesinlikle normal yap yapın uygun dediler sanırım ultrasondan da belli oluyor bir şeyler

hangi sitelerden alıyorsun tatlım? İstediğin gibi çıkıyor mu aldıkların?

Ben sebamedin bakım çantasını aldım 65 liraydı 4 ürün.. Şampuan ,sabun ,pişik kremi bide vücut yağı var içinde...Oğlumdada kullanmıştım, memnun kaldığım için kızımada aldım..

İnternetten sadece slingimizi aldım şuana kadar..Geri kalanları geçen hafta eminönünden havuzlu handan aldım..Fazla bi eksiğimiz kalmadı ufak tefek seyler çıkıyor ama onlarıda tamamlıyorum yavaş yavaş..

Çatı muayenesinin nasıl bişey olduğuna bakarsam hayatta yaptıramam sanırım en iyisi bakmamak.Ben alttan spektulum ile kontrolde bile kasılan insanım bunu nasıl yaptıracam bilmem

Bu arada sebamedin pişik kremini ben oğlumda her alt değiştirmemde sürüyordum ve hiç pişik olmadı oğlumda.

Memnun kalacağına eminim..

ewt canım 32+0 da çalışabilir raporu alıyorsun sonra kaçıncı haftaya kadar çalışacaksan o da en fazla 37 sonra gidip bir daha rapor yazdırıyorsun

canım 37den sonramı bı rapor daha anlamadım 32 de aldığım zten 37.haftaya kadar olacak amann yaa buarada ısyerınde soryorum ıdarı desteğe maas alabılecekmıyım yoksa sonra toplumu dıye onubıle bılmıyorlar

Ben yaptım erken dogum. Bebek gunden gune farkliliklar gosteriyor.doktor anne karnindaki gibi olmaz ddedi.disardan desteklerle normale dondurmeye calisiyorlar.gun gun takip edecegiz bizde..bakalim

Mutlaka göğsüne yatırsınlar ilk fırsatta,bebişe en iyi güç senin kokundan gelir,çabucak atlatırsın,evine gelir sağlıkla inşallah,iyi haberlerini bekliyoruz

esmercim fefilita simca, maviş, ismini sayamadığım güzel nisan anneleri umarım herkesler iyidir

Yoğunluktan çok takip edemiyorum..

iyiyim bendee,valla seni de merak ediyodum,yoktun bayadır,yaz arada

meleğime maşallah der misiniz teyzeleri

Eki Görüntüle 939043

maşallah maşallah,kocaman olmuş,yerim

Kızlar günlerdir mycey puj küvet arıyorum bulamadım..

Gören duyan bilen varsa istanbulda oturanlar bebek alışverişine çıkanlar lütfen mağazalara sorabilirmi ..??

böyle bir üründen haberim yoktu valla,süpermiş.görürsem söylerim

bence de can yakıcı bişey... bu kadar ayrıntılı bakmazlar bence de... en zor muayene bu olacak galiba

annen aldıysa gerek yok. ama ben aldıklarımı çok beğendim. güzeller...
benim de memleketim denizli bulunduğum yere yakın ve çok çeşitli mağazalar var ben herşeyi hemen hemen memlketten aldım. benim de böyle bi fırsatım olmasaydı ben de internetten alırdım. güle güle giysin inş minişlerimiz

çatı muayenesi genelde 37. haftada yapılıyor ama çok ilginç benim doktorum ve ayrıntılı ultrasona bakan prof bana kesinlikle normal yap yapın uygun dediler sanırım ultrasondan da belli oluyor bir şeyler

olabilir cnm. of ya en zor muayene bu bence...

32 de çalışamaz aldıysan tekrar almana gerek yok ama eğer çalışabilir aldıysan 37 de çalışamaz raporu alıyorsun

bende 2 litreyi zor içiyordum...doktor 3 litreyi geç ,son aylarda bebeğin suyu nuda etkiliyor dedi...

su havuzlu hanıda cok merak edıyorumm haaaaa::) herkess bahsedıyor yazın istanbula gezmeye gıdersem kesın uğrayacağım

kasmazsan kendini o kadar acımıyormuş bence video filan izlemeyelim daha çok korkarız. ben yeni evlendiğimde alttan muayene olmuştum jel filan sıkmışlardı bir alet vardı o zaman oldukça kötüydü ama tabi şimdiylle arasında fark olur zaten 1 dakika bile sürmüyormuş gönlümüzü ferah tutalım iyi şeyler düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…