saol cnm ilgilendiğin için!
ay ne yaa midem kalktı valla çok zor bi işleme benziyo sezeryan isteyenlere gerek yok heralde bunu yapmaya
seviyorum cnm hergün konuşuyorum onunla :) su günde 2 lt içiyordum dr 3 e çıkart dedi beni baya zorluyor davul gibi şişiyor karnım az önce yemek yedim şişkinlikten gerilmeden oturamıyorum mecburen uazndım göbüşler bundan sonra iyce şişecek
bede bebeğimin herseyini internetten aldım mağazaları gezmek isterdim ama benim yürümem sakıncalı onun için hep internete basvurdum şimdi banyo ve bakım eşyaları kaldı ama ben bübchen almayı düşünüyorum onu çok methediyolar
Kızlar günlerdir mycey puj küvet arıyorum bulamadım..
Gören duyan bilen varsa istanbulda oturanlar bebek alışverişine çıkanlar lütfen mağazalara sorabilirmi ..??
güle güle kullanın inş!
ben internetten sadece yastık yorgan ve nevresim takımını aldım english home dan. diğer ihtiyaçları marketten ve mağazalardan aldım...
sev annesı aynen ben 3 lıtresin ustunde ıcıyorum karnım cok şişiyor daha da buyuyecek aynen sığmayacaklar gerilecekler oooo :18: çatlamayız ınsallah
O yemek sonrası gerilmeler yok mu beni benden alıyorÇokta yemiyorum ama sonuçta kızım büyüdükçe kendine yer açmak için organlar kenara çekiliyor haliyle o azıda kaldırmıyor benim mide
evet cnm 4 kilodan sonra normal doğum zor olur... benim normalde kalça kemiklerim hiç geniş değil. yani eskiden böyle kalça bel oyuntum falan belli olmazdı. ama belki bebeğe göre uyumlu da olabilir. bu çatı muayenesi nasıl yapılıyor ya ve hangi haftada acaba???
çok haklısın cnm... Allah bizleri iyi insanlarla karşılaştırır inş! bizde de kredi borcu var mecburen sadece kendimiz büyütemicez. ben de hep sadece kendim büyütmek isterdim...
yurtiçi kargo su sıralar bana çalışıyor bebegımın neredeyse herseyını ınternetten aldım bugun de sebamedın urunlerını almıştım onlar geldı sebamed baby cream extra soft olanını ve şampuanını aldım kremı ben sadece pişik için sanıyordum ama herzman kullanılabılıyormus pişik kreminden farklıymış bu sevdım aslında kocaman 200ml bayağı gıder sız bakım urunlerını nerden aldınız
yurtiçi kargo su sıralar bana çalışıyor bebegımın neredeyse herseyını ınternetten aldım bugun de sebamedın urunlerını almıştım onlar geldı sebamed baby cream extra soft olanını ve şampuanını aldım kremı ben sadece pişik için sanıyordum ama herzman kullanılabılıyormus pişik kreminden farklıymış bu sevdım aslında kocaman 200ml bayağı gıder sız bakım urunlerını nerden aldınız
ewt canım 32+0 da çalışabilir raporu alıyorsun sonra kaçıncı haftaya kadar çalışacaksan o da en fazla 37 sonra gidip bir daha rapor yazdırıyorsun
Arkadaslar merhaba, forum acildigindan beri sizleri takip ediyorum.paylasimlarinizi birbirlerinize desteklerinizi hep takip ettim müsait oldugum surece.bir avazda bebeklerinize kavusmanizi dilerim.benim dogumum 20 nisanda gerçekleşecekti.son 10 gündür bebegimin suyunun gelmesi ve bitmesi sebebiyle hastanede yattım. Ve dort gun once 26+3 de dogum yaptim.bebegim yogunbakimda ama suan durumu iyi. Iki ay boyunca hastanede kalacak.sizlerle gonulbagim oldugu icin yazmak istedim cunku buradaki sevgi karsiliksiz.dualarinizi esirgemeyin lutfen...
Ben yaptım erken dogum. Bebek gunden gune farkliliklar gosteriyor.doktor anne karnindaki gibi olmaz ddedi.disardan desteklerle normale dondurmeye calisiyorlar.gun gun takip edecegiz bizde..bakalim
esmercimfefilita simca, maviş, ismini sayamadığım güzel nisan anneleri umarım herkesler iyidir
Yoğunluktan çok takip edemiyorum..
Kızlar günlerdir mycey puj küvet arıyorum bulamadım..
Gören duyan bilen varsa istanbulda oturanlar bebek alışverişine çıkanlar lütfen mağazalara sorabilirmi ..??
rica ederim....çoğu doktor bukadar ayrıntılı bakmıyormuş...eliyle parmaklarıyla kontrol ediyormuş...çoğu canının yandığını söylesede...çatı muyenesinden bir şey anlamadım hiç acımadı diyende var..
englısh home nevresım takımlarından kendım kullanıyorum bebek ıcınde begendım ama annem almış degısıge bıtane de ben alayım dıyorum .canım burası kucuk bısehır alısverıs merkzı daha yenı yapılıyor oyle harıka mağazalar falan yok bende gittikçe memleketten kayserıden alıyorum netten alıyorum
çatı muayenesi genelde 37. haftada yapılıyor ama çok ilginç benim doktorum ve ayrıntılı ultrasona bakan prof bana kesinlikle normal yap yapın uygun dediler sanırım ultrasondan da belli oluyor bir şeyler
canım 37den sonramı bı rapor daha anlamadım 32 de aldığım zten 37.haftaya kadar olacak amann yaa buarada ısyerınde soryorum ıdarı desteğe maas alabılecekmıyım yoksa sonra toplumu dıye onubıle bılmıyorlar
bende 2 litreyi zor içiyordum...doktor 3 litreyi geç ,son aylarda bebeğin suyu nuda etkiliyor dedi...sev annesı aynen ben 3 lıtresin ustunde ıcıyorum karnım cok şişiyor daha da buyuyecek aynen sığmayacaklar gerilecekler oooo :18: çatlamayız ınsallah
Ben sebamedin bakım çantasını aldım 65 liraydı 4 ürün.. Şampuan ,sabun ,pişik kremi bide vücut yağı var içinde...Oğlumdada kullanmıştım, memnun kaldığım için kızımada aldım..
İnternetten sadece slingimizi aldım şuana kadar..Geri kalanları geçen hafta eminönünden havuzlu handan aldım..Fazla bi eksiğimiz kalmadı ufak tefek seyler çıkıyor ama onlarıda tamamlıyorum yavaş yavaş..
32 de çalışamaz aldıysan tekrar almana gerek yok ama eğer çalışabilir aldıysan 37 de çalışamaz raporu alıyorsun
su havuzlu hanıda cok merak edıyorumm haaaaa::) herkess bahsedıyor yazın istanbula gezmeye gıdersem kesın uğrayacağım
bence de can yakıcı bişey... bu kadar ayrıntılı bakmazlar bence de... en zor muayene bu olacak galiba
annen aldıysa gerek yok. ama ben aldıklarımı çok beğendim. güzeller...
benim de memleketim denizli bulunduğum yere yakın ve çok çeşitli mağazalar var ben herşeyi hemen hemen memlketten aldım. benim de böyle bi fırsatım olmasaydı ben de internetten alırdım. güle güle giysin inş minişlerimiz
olabilir cnm. of ya en zor muayene bu bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?