2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar ben kaçtım ıyı akşamlar yarın görüşürüz bıze mesai bıttı

demek kı senın karın ıcın cok dar bu kadar gerilmende normal vazelın sür canım benım yumusatır gögüslerinede sür

bende 2 litreyi zor içiyordum...doktor 3 litreyi geç ,son aylarda bebeğin suyu nuda etkiliyor dedi...

bebek buyudükçe suyuda azalıyor doğru söylüyor

Müjdeeeee... Doktorum aradı.şeker çıkmamış.sadece üst sınıra yakın dedi.o yüzden şekeri hayatından çıkar dedi.bir de bir ay sonra kontrole gelirken diyetisyenden de randevu al.elimizde bir liste bulunsun.kontrollü gidelim dedi.çok mutluyum şeker çıkmadığı için.

hangi sitelerden alıyorsun tatlım? İstediğin gibi çıkıyor mu aldıkların?

morhipo dan cok fazla aldım hedıye ceklerımde coktu çokta uygun fiyatlara aldım canım mesela aventtın ikili emziği gelecek kargoda 9,5 tl ye geldı bana sonra miniçonun hastane cıkısı 5 llı setını aldım 5tl ye geldi.bırde boynerın sattığı bır marka var mammaramma dıye onun urunlerı aldım cok güzel kalıtelı battanıyesını aldım oda oyle.özdilekteyım.com dan bebek battanıyesı almıştım defolu geldı degısım yaptılar hemen bıberonu mesela 260ml avent butikbebeden aldım 16,50 a.gittigidiyordan carters in bebek takımlarından aldım sonra bebek bakım urunlerını yıne morhıpodan aldım sebamedın 250ml şampuanı ve 200ml kremını 20 tlye gelıyordu 7 lıra kargo vermeyeyım dıye 10 lıralık coraplardan ekledim bırde sepete 30 a geldı 3 u ama benım hep 20,25,15 tl lık ceklerım vardı onları kullanarak aldım bunların cogunu

Olcumleri hangi saatlerde yapiyorsunuz. Yemekten 1 saat sonralari yaptigim olcumlar 110-120 arasi cikiyor. Sonra olcmuyorum bir daha. Yemegin hemen arkasindan belli olmaz zaten heralde. Sabah ac olcumlaeimde 90-100 arasi.

10 ölçüm yapıyorum canım.. Biraz sıkıntılı benim şeker. Yemeklerden önce, ve sonraki 1. Ve 2. Saatte... Son olarak da akşam 22.00 de ölçüp gece insülinimi yapıyorum..

Bu arada sebamedin pişik kremini ben oğlumda her alt değiştirmemde sürüyordum ve hiç pişik olmadı oğlumda.

Memnun kalacağına eminim..

canım benım aldığım sebamed etrasoft bebek kremı 200ml.pişik kremı yazmıyor uzerınde ıcını okudum pişik oluşumunu onluyor günlük kullanıma uygun falan fılan yazıyor böyle olduğu daha ıyı dedım

hosbulduk :) bu aralar kasık ağrım oluyo geceleri sadece nedense 28. haftanın içindeyz sabahları geçiyo tekrar

aynen canım allah yardımcımız olsun amin inş. iyi insanlarla karşılaşırız da sıkıntı yaşamayız. Torun sevmeyede geldiler mi canım cicim derler

doğru diyosun valla benden uzak allaha yakın olsun bana yeter o değil biz arkadaşlar olarak arada 1 er hafta arayla 5 kişi peş peşe evlendik ve lojmana geçtik hepimizde herkesin kv.si geldi gitti geldi gitti taaa uzaklardan benimki burnumun dibinde gelmedi ya evlendikten 4 5 ay sonra geldi millet laf etti acaba ümranı istemediler mi diye laf çıkardılar aklı olarak milletin uzaklardan geldin benimki burnumun dibinde ınladığı yok allah büyük bugün sana yarın bana

cook saol canım benım yaa bıraz kımıldar gbı oluyo ama ıste annelık duygusu heralde 4 gundur pek tık yok zaten seker yuklemem var gıdıcem bun yarın

saol canım ya zaten hasta olunca bole oluyo ınsallha duzelırım hala hastayım gıdıcem ınsallah yaaa kontuolum var zaten alısıkaanlık kuzulaarımızın hoplamasını tekmesıne alıstık ya olmıyınca endıse edıyo ınsan

meraba guzel anneler meleklerınız ve sızler ıyısınız dır umarım bı kac gundur gıremdeım hala haytaım hala gırıp kotu melegım az kımldar gbı oluyo ama ınsallah bıseyı yoktur zaten konturol ve seker yuklememız olacak ınsallh

ben her gün 6 ölçüm yapıyorum bunları da not ediyorum, sabah öğle akşam aç karnına ve yediktn 1 saat sonra

yalnışlıkla negatif puan göndermişim, bunu da şimdi gördum beğenmeğe çalışıyordum. teşekkür ederim, ben sabah kalkınca ölçüyorum(3 gun oldu, 92-100-101 çıktı) ara ara yemekten 1 saat sonra ölçtüm 110-120 bi kerere 126 gördum. tabi cihazlar ne kadar guvenilir bilmiyorum 75 lik kan testm açlık 102- 1 saat sonra,201- 2 saat sonra 127 çıktı... şimdi yalnız sekeri kestim -ne yiyorum belli değilmiş- bir de çok yersem 30dk ağır tempo yuruyorum. azıcık hızlanırsam dalağım şişiyor zaten. o da işe yarıyor. 120 civarına iniyor. contur ts makinam.

Kızlar şuana kadar hiç çatlagım lekelerim yok.acaba bundan sonra olurmu bilgisi olan varmı.birde hangi vitaminleri kullanıyorsunuz.ben elevit ve ferrumford kullanıyorum.doguma kadarmı kullanıcam acaba

Çatı muayenesinin nasıl bişey olduğuna bakarsam hayatta yaptıramam sanırım en iyisi bakmamak.Ben alttan spektulum ile kontrolde bile kasılan insanım bunu nasıl yaptıracam bilmem

aynen bende bakamam bakarsam yaptıramam kokuyorum aslında normal doğum yanlısıyım ama yapabilecekmiyim bakalım :)

demek kı senın karın ıcın cok dar bu kadar gerilmende normal vazelın sür canım benım yumusatır gögüslerinede sür

zeytinyağ sürüyorum canım vazelinde paraben olduğu için kullanmıyorum geçen gün eczaneye gittim parabensiz 1 tane krem bulamadım

adanadan aldık toplam hepsi peşin 700 tuttu

Canım güle güle iyi günlerde kullanın". Arabayı ne marka aldın..

Biz de aldık çok şükür.. Taşınacağım için oda takımı almadım bi tane ahşap boyasız basit bi beşik ve alt değiştirme sehpası mı ne oluyo tam adını unuttum ondan aldım".

Kızlar şuana kadar hiç çatlagım lekelerim yok.acaba bundan sonra olurmu bilgisi olan varmı.birde hangi vitaminleri kullanıyorsunuz.ben elevit ve ferrumford kullanıyorum.doguma kadarmı kullanıcam acaba

doktor başından beri bana vitamin vermedi gereksiz kilo alırsın başka faydası yok dedi gno ferro sanol ve magnezyum kullanıyorum doğuma kadar dedi bana her şeyi yiyebiliyorsan vitamin gerçekten gereksiz ki ben vejateryenim ona rağmen vermedi doktor hem duymuşsundur domuz jelatini vakasını umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…