Ben senelerdir İstanbuldayım daha yeni gidebildim havuzlu hana..
Güzzel şeyler var hemde internetten daha uygun oluyor fiyatları ..
benim gögüsler çoktan çatladılar göbekte çatlayacak gibi hissediyorum vucut bu gerginliğe dayanmaz gibi :)
bende çok yemiyorum bebek büyüdükçe karnımızdaki yer daralıyor ben böbreklerimde bile sanki gerilme rahatsızlık hissediyorum şu 2 ayıda Allahın izniyle bi atlattıkmı tamamdır :)
bende 2 litreyi zor içiyordum...doktor 3 litreyi geç ,son aylarda bebeğin suyu nuda etkiliyor dedi...
hangi sitelerden alıyorsun tatlım? İstediğin gibi çıkıyor mu aldıkların?
Olcumleri hangi saatlerde yapiyorsunuz. Yemekten 1 saat sonralari yaptigim olcumlar 110-120 arasi cikiyor. Sonra olcmuyorum bir daha. Yemegin hemen arkasindan belli olmaz zaten heralde. Sabah ac olcumlaeimde 90-100 arasi.
Bu arada sebamedin pişik kremini ben oğlumda her alt değiştirmemde sürüyordum ve hiç pişik olmadı oğlumda.
Memnun kalacağına eminim..
aynen canım allah yardımcımız olsun amin inş. iyi insanlarla karşılaşırız da sıkıntı yaşamayız. Torun sevmeyede geldiler mi canım cicim derlersonra gelinlere acımasız diyoorlar yaww sen gençken minderini hazırlada gelin bakmazsa ozaman laf ett sen bana destek olmazsan ben sana olurmuyum yaa,, ah canım senide zor günler bekliyor rabbim iyilerle kaşılaştırsın hiçbirimizi darda koymasın
doğru diyosun valla benden uzak allaha yakın olsun bana yeter o değil biz arkadaşlar olarak arada 1 er hafta arayla 5 kişi peş peşe evlendik ve lojmana geçtik hepimizde herkesin kv.si geldi gitti geldi gitti taaa uzaklardan benimki burnumun dibinde gelmedi ya evlendikten 4 5 ay sonra geldi millet laf etti acaba ümranı istemediler mi diye laf çıkardılar aklı olarak milletin uzaklardan geldin benimki burnumun dibinde ınladığı yok allah büyük bugün sana yarın banabenımde annem yanımda olacak sonrada bebişe o bakacak allah nasip ederse ayınvalıdem uzakta zaten bakamazda yaşlı
canm benımde oluyor normal sabahları yumusar akşamları sertleşir her hamıle bunu yaşar korkma bende cok su ıcıyorum akşamları patlıcak gıbı oluyorum
aynen kuzum ya bende şu bır subat gelsede prensesımı görsem senın kayınvalıde yıne ıyı benım kayınvalıde bır defa arayıp nasılsın bırseye ıhtıyacın var mı demedi ya allahtan uzak benden uzak allaha yakın olsuncanım benımkı de 1 hafta önden gdıyor ama doktorlar ultrason cıhazını değil son adet tarıhınızı baz alın dıyor yanı yanıltıcı oluyor cıhazlar
canım telaşlanma sinem arkadaşımızın da kımıldamıyordu bir ara gitti doktora bir sorun yoktu ters dönmüştü sende de yoktur sorun cnm ama yinede istersen görün doktoruna. Gribin için de geçmiş olsun.
bugün beşiğini ve arabasını aldk bebişimizin rabbim gülel güle kullanmayı nasip etsn ins :)
Grip etkiliyormuş çocuğun hareketlerini bana öyle dedi doktor ...
Ama yine de sen bilirsin bence içini rahat ettirecekse görün ama dediğim gibi canım yorgunluk , stres , grip etkiler dedi benim doktor ...
Acil iyileşmeler olsun inşallahhhh..
ben her gün 6 ölçüm yapıyorum bunları da not ediyorum, sabah öğle akşam aç karnına ve yediktn 1 saat sonra
Çatı muayenesinin nasıl bişey olduğuna bakarsam hayatta yaptıramam sanırım en iyisi bakmamak.Ben alttan spektulum ile kontrolde bile kasılan insanım bunu nasıl yaptıracam bilmem
demek kı senın karın ıcın cok dar bu kadar gerilmende normal vazelın sür canım benım yumusatır gögüslerinede sür
adanadan aldık toplam hepsi peşin 700 tuttu
Kızlar şuana kadar hiç çatlagım lekelerim yok.acaba bundan sonra olurmu bilgisi olan varmı.birde hangi vitaminleri kullanıyorsunuz.ben elevit ve ferrumford kullanıyorum.doguma kadarmı kullanıcam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?