2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Olcumleri hangi saatlerde yapiyorsunuz. Yemekten 1 saat sonralari yaptigim olcumlar 110-120 arasi cikiyor. Sonra olcmuyorum bir daha. Yemegin hemen arkasindan belli olmaz zaten heralde. Sabah ac olcumlaeimde 90-100 arasi.

açlığı sadece sabahları ölçüyorum kalkınca 7.30 8 gibi 90*100 arası çıkıyo

toklukları da öğünlerden tam 1 saat sonra...

http://www.bubchen.com.tr/urunler paraben yokmuş bunlardan mı alsak

Ben lierac aldım çok memnun kaldım... Göğüslerim çatlıyordu ki önledi..

10 ölçüm yapıyorum canım.. Biraz sıkıntılı benim şeker. Yemeklerden önce, ve sonraki 1. Ve 2. Saatte... Son olarak da akşam 22.00 de ölçüp gece insülinimi yapıyorum..

çok teşekkur ederim. inşallah bugunleri unutucaz bebeklerimize sarıldığımız ilk anda. ben de yemek öncesi de ölçeyim.

ben bebek bakım ürünleri olarak bu markayı alıcam indirimde yakalayabilirsem çok iyi olacak takip ediyorum e- bebek ve butik bebede indirime giriyor bazen bu sefer yakalayabilirsem bütün ihtiyaçları bundan almayı düşünüyorum kullananlar tavsiye ediyolar memnunlar

ben de yeni evlendiğim zaman ilk defa vajinal muayene olmuştum. mikrop kapmıştım galiba o zaman. çok kasmıştım kendimi. iyi o zaman çok uzun sürmeyen bişeyse...

gözün aydın cnm!!!

Kızlar şuana kadar hiç çatlagım lekelerim yok.acaba bundan sonra olurmu bilgisi olan varmı.birde hangi vitaminleri kullanıyorsunuz.ben elevit ve ferrumford kullanıyorum.doguma kadarmı kullanıcam acaba

benim de yok çatlağım... bundan sonra olur mu bilmem ama bebek yağına devam... ben de elevitle gyno ferro kullanıyorum. doğuma kadar kullanılcakmış. doktorum her gidişimde biten ilacın var mı diye soruyo zaten.

aynen canım...bir evimiz olsaydı bebeğime kendim bakabilirdim en azından...Allah büyük...kısmetiyle gelirmiş bebekler...inşallah bir yerden bir fırsat çıkar

Rabbim gönlüne göre versin, hayırlı kapılar açsın inşallah gülüm:107:

Gözün aydın, çok sevindim:107:

bugün beşiğini ve arabasını aldk bebişimizin rabbim gülel güle kullanmayı nasip etsn ins :)

Biz de aldık çok şükür.. Taşınacağım için oda takımı almadım bi tane ahşap boyasız basit bi beşik ve alt değiştirme sehpası mı ne oluyo tam adını unuttum ondan aldım".

Hayırlı olsun, rabbim güzel günlerde kullanmayı da nasip etsin inşallah:107:

Oluyor arada, pozisyon değiştiriyorlar; endişe etme. Kontrolünden güzel haberlerle gel inşallah:107:

Maşallah sana da bebeğine de

Cnm ya cok uzuldum ama baskalarini sallamamayi ogrenmeliyiz
Ben de sinirlenince hemen bir yerlerime birseyler oluyor

slm kizlar 50lik sekerim 216 cikmis
Ne olacak bundan sonra?
Ben kesin seker hastasi miyim?gebelik sekeri mi?nasil anlasiliyor?

İnsulin mi kullanacagim?
Bilgilerinizi paylasir msniz

Ne olacak bundan sonra?

İnsulin mi kullanacagim?

Birkaç gün sonra doktorun 100gr'lık şeker yüklemesi yaptırmanı isteyecek gülüm. Orda 4 defa kan alacaklar, bu değerlerden 2'si sınırın üzerinde ise gebelik şekeri tanısı konacak ve değere göre ya doğrudan insüline başlatırlar ya da diyet ve izleme yoluna giderler. Bu arada hemoglobin a1c testi de yaparak diyabetinin (eğer çıkarsa) geriye dönük olup olmadığını da kontrol ederler.

Herşeyden önce sakin ol, birçok hamile arkadaşımızın ortak sıkıntısı bu durum şu anda. Aşılmayacak bir sorun değil. En kısa zamanda doktorun ile görüş lütfen.

bende cok araştırdım bakım urunlerını ve sebamed aldım sebamed almasam mustela alacaktım bubchen bırazdaha uygun fiyat olarak onu kullanan arkadaşlarımda var memnun olduklarını soylemıslerdı ama akakceden aratıp almanı tavsıye ederım en uygun fıyata alırsın

Ne olacak bundan sonra?

İnsulin mi kullanacagim?

evet canım gebelik şekerin çıkmış...

100 lük yükleme isteycek doktorun..yada direk diyetisyene yönlendiricek..doktorunla görüşmen iyi olur....ama üzülme çoğumuzda çıktı bende de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…