Olcumleri hangi saatlerde yapiyorsunuz. Yemekten 1 saat sonralari yaptigim olcumlar 110-120 arasi cikiyor. Sonra olcmuyorum bir daha. Yemegin hemen arkasindan belli olmaz zaten heralde. Sabah ac olcumlaeimde 90-100 arasi.
aynen bende bakamam bakarsam yaptıramam kokuyorum aslında normal doğum yanlısıyım ama yapabilecekmiyim bakalım :)
zeytinyağ sürüyorum canım vazelinde paraben olduğu için kullanmıyorum geçen gün eczaneye gittim parabensiz 1 tane krem bulamadım
Ben lierac aldım çok memnun kaldım... Göğüslerim çatlıyordu ki önledi..
10 ölçüm yapıyorum canım.. Biraz sıkıntılı benim şeker. Yemeklerden önce, ve sonraki 1. Ve 2. Saatte... Son olarak da akşam 22.00 de ölçüp gece insülinimi yapıyorum..
http://www.bubchen.com.tr/urunler paraben yokmuş bunlardan mı alsak
açlığı sadece sabahları ölçüyorum kalkınca 7.30 8 gibi 90*100 arası çıkıyo
toklukları da öğünlerden tam 1 saat sonra...
http://www.bubchen.com.tr/urunler paraben yokmuş bunlardan mı alsak
kasmazsan kendini o kadar acımıyormuş bence video filan izlemeyelim daha çok korkarız. ben yeni evlendiğimde alttan muayene olmuştum jel filan sıkmışlardı bir alet vardı o zaman oldukça kötüydü ama tabi şimdiylle arasında fark olur zaten 1 dakika bile sürmüyormuş gönlümüzü ferah tutalım iyi şeyler düşünelim
Müjdeeeee... Doktorum aradı.şeker çıkmamış.sadece üst sınıra yakın dedi.o yüzden şekeri hayatından çıkar dedi.bir de bir ay sonra kontrole gelirken diyetisyenden de randevu al.elimizde bir liste bulunsun.kontrollü gidelim dedi.çok mutluyum şeker çıkmadığı için.
Kızlar şuana kadar hiç çatlagım lekelerim yok.acaba bundan sonra olurmu bilgisi olan varmı.birde hangi vitaminleri kullanıyorsunuz.ben elevit ve ferrumford kullanıyorum.doguma kadarmı kullanıcam acaba
aynen canım...bir evimiz olsaydı bebeğime kendim bakabilirdim en azından...Allah büyük...kısmetiyle gelirmiş bebekler...inşallah bir yerden bir fırsat çıkar
Müjdeeeee... Doktorum aradı.şeker çıkmamış.sadece üst sınıra yakın dedi.o yüzden şekeri hayatından çıkar dedi.bir de bir ay sonra kontrole gelirken diyetisyenden de randevu al.elimizde bir liste bulunsun.kontrollü gidelim dedi.çok mutluyum şeker çıkmadığı için.
bugün beşiğini ve arabasını aldk bebişimizin rabbim gülel güle kullanmayı nasip etsn ins :)
Biz de aldık çok şükür.. Taşınacağım için oda takımı almadım bi tane ahşap boyasız basit bi beşik ve alt değiştirme sehpası mı ne oluyo tam adını unuttumondan aldım".
meraba guzel anneler meleklerınız ve sızler ıyısınız dır umarım bı kac gundur gıremdeım hala haytaım hala gırıp kotu melegım az kımldar gbı oluyo ama ınsallah bıseyı yoktur zaten konturol ve seker yuklememız olacak ınsallh
öncelikle doğumun hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah tez zamanda bebeğin kendini toplar canavar gibi olur
kızlar geçen hafta çarşamba günü felaket bir gün geçirdim. gözümün önünde bir öğretmen arkadaşım nefes darlığı krizine girdi ve buna sebep olan öğrenciler kıs kıs gülüyorlardı (2 sınıfa 2 şişe parfüm sıkmışlardı) bende dayanamayıp sinirle girdim çocukların yanına bağırdım çağırdım çok sinirlenmiştim koluma girip beni sakinleştirmeye çalıştılar bu esnada öğretmen arkadaşımı hastaneye götürdüler. Allahtan ki düzelmişti rahat nefes alabiliyordu ancak kızcağız tedaviye başlamak zorunda kaldı ( kortizonlu) akşamına da ben sancılandım beni hastaneye götürdüler... sancı geldiğini ve karnımın daha doğrusu rahmimin kasıldığını hissediyordum arkadaşlarımda beni sakinleştirmeye çalışıyorlardı. bir tanesi demez mi doktoru aradım ebeler seni hastanede bekliyor(hangi amaçla söylediğini biliyordum, mesai saati değildi ama hastanedeler demek istedi) daha fazla panik oldum. diğerleri derin nefes al falan ambulans geldi eşim geldi hastaneye götürüldüm Allahtan ki bir şey çıkmadı yalnız o gece devlet hastanelerinin durumunu gördüm ben o sancıyla gittim ebe hemşireler ambulanstaki görevlilerle tartışmaya başladılar "bunu niye buraya getirdin?" şeklinde bir cümle duydum beynimden vuruldum yazık çocuklarda "burası kadın doğum hastanesi değil mi? " şeklinde cevap verdiler... neyse o hastanede çalışan bir doktor arkadaşım vardı sağ olsun o ilgilendi. nst 'ye bağladılar sancılarıma baktılar. bir arkadaşım yanıma oturdu ne oldu diye sordu bende olayı anlatırken demek o esnada sinirlenmeye başlamışım sancılarım arttı. hemşirelerde "kafanda her ne varsa silip atar mısın kendine zarar veriyorsun" dediler gülüştük. sonrada eve gönderdiler dinlen ve sinirlenme dediler.
okulda böylesine arsız öğrencilerle çalışırken nasıl olurda sinirlenmeyebilirim size soruyorum...
öğretmenleri o halde can çekişirken, öğretmenleri onlara kızarken, idareden biri aynı şeyi onlara yaparken, içlerinden biri ağlama krizine giriyor soruyoruz noldu niye ağlıyorsun "arkadaşlarıma bişey olacak diye korkuyorum öğretmenim" diye cevap veriyor bana ve bunu diyen 14-15 yaşlarındaki çocuklar. ( müdürümün dediği gibi bunlar çocuk değil mi?)
şükürler olsunki bugünlerde iyiyim. bebeğimin eşi doğum kanalına girmiş aşağıda duruyormuş ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir ki inşallah çıkar normal doğum istiyorsan dedi. bende normal istiyorum umarım bir aksilik olmaz her gece yatarken dua ediyorum elimi karnımın üstüne koyup ayet-el kürsi okuyorum. sanki bebeğimde anlıyormuş gibi tepki veriyor banakontörle gitmişken tahlillerde yaptırdım şeker tiroit kan ve diğer hepsi normal çıkmış. elevit ve gyno ferro sanol kullanıyordum sadece Maltofer fol kullansın demiş... kullanan var mı?
kendinize ve bebeğinize iyi bakınız öpüyorum hepinizi...
slm kizlar 50lik sekerim 216 cikmis
Ne olacak bundan sonra?
Ben kesin seker hastasi miyim?gebelik sekeri mi?nasil anlasiliyor?
İnsulin mi kullanacagim?
Bilgilerinizi paylasir msniz
ben bebek bakım ürünleri olarak bu markayı alıcam indirimde yakalayabilirsem çok iyi olacak takip ediyorum e- bebek ve butik bebede indirime giriyor bazen bu sefer yakalayabilirsem bütün ihtiyaçları bundan almayı düşünüyorum kullananlar tavsiye ediyolar memnunlar
slm kizlar 50lik sekerim 216 cikmis
Ne olacak bundan sonra?
Ben kesin seker hastasi miyim?gebelik sekeri mi?nasil anlasiliyor?
İnsulin mi kullanacagim?
Bilgilerinizi paylasir msniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?