2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım benim de yüksek aynı zamanda kolestrol ve yağda ççıktı çarşamba gününden beri diyetteyim maalesef(allah yardımcımız olsun..herşey bebişlerimiz için

Cnm 50lik sonucun kac cikmisti?

Aktarim senin 50lik ve 100luk degerlerin kac?

Aynen öyle ben çok dua ediyorum valla kayınvalideme. Annemle biyere gideriz mesela. Hemen panik olur aman baban evde aç yemeği ısıtamaz filan. Benimkide arar ne pişiriiiim der Seviyorum kocamı

Maasalah senin kocise :)

Canim ara ogunlerde benimde iyicikiyo genelde canim cikolata istedi gecen yedim 120 cikti

Aysunayim 50 lik yuklemen kac cikti?
Sonrasinda neler yapiliyor?

Allahim tez zmnda iyilik versin cnm
Senin 50lik kac cikmisti?
Sonrasinda neler yapiliyor?

Yani bebegin ilerde olmasi sekerden sebep mi?

ben her gün 6 ölçüm yapıyorum bunları da not ediyorum, sabah öğle akşam aç karnına ve yediktn 1 saat sonra

Olcumleri hangi saatlerde yapiyorsunuz. Yemekten 1 saat sonralari yaptigim olcumlar 110-120 arasi cikiyor. Sonra olcmuyorum bir daha. Yemegin hemen arkasindan belli olmaz zaten heralde. Sabah ac olcumlaeimde 90-100 arasi.

Kizlar sizin 50lik yukleme sonuclariniz kac cikti?

Ben senelerdir İstanbuldayım daha yeni gidebildim havuzlu hana..

Güzzel şeyler var hemde internetten daha uygun oluyor fiyatları ..

Cnm aklinda olan seylerin fiyatini paylasabilir msn?

bugün beşiğini ve arabasını aldk bebişimizin rabbim gülel güle kullanmayı nasip etsn ins :)

Guzel gunlerde kullanin ins

Cnm yakalarsan bize de haber ver lutfen

Maasallah
Cok kilo aldim diyordun zayifsin bence

Cok tsk ederim cnm
Allahim ins bir an once dermanini verir

slm kizlar 50lik sekerim 216 cikmis
Ne olacak bundan sonra?
Ben kesin seker hastasi miyim?gebelik sekeri mi?nasil anlasiliyor?

İnsulin mi kullanacagim?
Bilgilerinizi paylasir msniz

canım benim 50 lik yüklemem 180 çıkmıştı

100 lük yapıldı 1.saat 180 2.saat 197 3.saat 190 çıktı 3 değerimde problemliydi yanii..

diyet yapıyorum insülün yapıyorum tek doz..

diyeti bozduğum oluyo ozamanda şeker yukselmesin diye yuruyuş yapıyorum.öyle idare ediyorum işte..

c tesi kontrolüm var inş.iyidir miniğim

slm kızlarrr....çoktandır giremiyorum...maşallah sayfalar baya ilerlemiş....geçmişi tam okuyamadım ama çoğunuzda sanırsam şeker yüklemeleri yüksek çıkmış....beni soracak olursanız cumadan pazartesi günü hastaneye gitmek için izin aldım...ama şefim öğleden önce burda olman lazım...çok yoğunuz bu aralar dedi ve ben sinir oldum...çünkü her hastaneye gitmeme gönülsüz izin veriliyor ve öğleden sonra gelip gelmeyeceğim soruluyor.bende-hayır gelemem-şeker yüklemem var dedim...neyse dün sabah doktorumun saat 10 da hastaneye geleceğini öğrendim...mecburen o saate kadar aç kaldım...sonra hasta kayıt yaptır sekretere ver derken zaman geçti...sonra sıramı bekledim durdum...güya doktor cumartesi günü izinliymiş cumartesi günü randevusu olanları pazartesi gününe almışlar...saat 11 de ilk kanı verdim sonra 50 lik yüklemeden 1 saat sonra yine kan verdim....bakalım sonucu yarın alıcam sizlerle paylaşırım...cuma günüde tiroid kontrolüm için kan verecem...bu aralar boğazım yine ağrımaya başladı:2:...inşallah hasta olmam çok zor geçiyo vallahi...hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...öpüldünüz

bübchende kimyasal yok diye biliyorum onun için tercih etmek istedim dediğin siteden bakarım canım sağolasın

Cnm yakalarsan bize de haber ver lutfen

tamam cnm gördüğüm gibi haberdar ederim

arkadaşlar 22+4 haftalık hamileyim.

sizler bu haftaları geçtiniz, maşaallah sizlere. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.

tecrübelerinizden dolayı sizlere sorum olacak:
bugün 2 kez üst üste, 2 dakika aralıkla
vajinaya doğru bir baskı hissettim, 1-2 saniye sürdü, geçti,
sizlerde bu haftalarda böyle vajinaya baskı yaşayanlar oldumu, erken değilmi diye endişeleniyorum

ve bu vajinaya baskı olmadan yarım saat öncesinde
göğsümün hemen alt bölümleri şiddetli bir şekilde acımaya başladı,
şiddetlenerek arttı, hemen yattım, yatarken bile çok acıyordu, ama yatar yatmazda geçti. acaba gaz sancısı olabilir mi bu?
gaz sancısında acı mı olur ağrımı olur bilemedim

bir düşüğüm var ve bu ikinci hamileliğim, böyle şeylerden endişeleniyorum
doktor kontrolüm bu cuma, acaba hemen gitsem mi doktora

Vajinaya baskı oluyor gerçekten ...Ben sordum doktora hatta tam şurda tekme atıyor sanki dedim ...O da dedi ki başı orada ,başını geriye ileriye atıyordur normal bu dedi ...
Ama yinede ne denilse boş bence ...Sen bir git , için rahat etsin ...En azından bir ultrasonla baksınlar canım ...Hem ne kalmış şurada senin de haftan gayet ileride aklına kötü şeyler getirme ...Allahım hayırlarla geçirmeyi nasip etsin ...Ama dediğim gibi büyük ihtimal normal diyecek doktor ama yine de senin rahat etmen önemli bir danış derim ...
Bize de haber et e mi ...

Canlarımmmm
Hepinizi cidden çok özledim.
Umarım herkes iyidir.
Bizde iyiyiz şükür kızımla =)
Yolculuğumuz çok iyi geçti 3 saatte gittik Ankaraya 3 saatte de geldik.
Kazasız belasız şükürler olsun.
Hepinizi çok özledim.
İnşallah yoktur kimsenin bir sıkıntısı.
Geçte olsa girmek bakmak istedim sizlere.
Müsait olunca da geçmişi okuyacağım.
Sabah görüşürüz...

Günaydın...:107: Annem geliyor Yarın doktor kontrolüm var Tüm kalbimle inanıyorum, bu sefer yağmur yağacak

İyidir prensesin inşallah, güzel haberlerle gel gülüm:107:

kızlar bebişime lohusa tacı yaptım

Çok güzel olmuş, eline sağlık:107:

İnşallah sonuçların güzel çıkar canım, dediğin gibi çok dikkat et hasta olma:107:

Baskı normal gülüm, erken de değil. Hem bebeğin pozisyonu hem de pubik eklemde açılmadan dolayı bu tip ağrıları ara ara yaşayacaksın. Başka bir sıkıntın yoksa, kontrolüne 2 gün kalmış zaten. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Hoş geldiniz. Sabah görüşürüz dediğin akşam üstünü bulur sanırım

kızlar bebişime lohusa tacı yaptım

Çok güzel olmuşlar güzel günlerde kullanın....

Hoşgeldin :) İyi olmana sevindik..

Maşallahh Sana ve göbüşüne

Günaydıınnn,

Ben de çok şükür kızıma alışveriş yaptım geçen hafta.Kozyatağı Hello Baby'den kampanyalı birsürü şey aldım.
Hastane çıkışını 49,90 TL'ye aldım,bir türlü bulamamıştım,ona rahatladım.
Kraft göğüs pedi,tırnak makası,Bübchen şampuan,kulak çubuğu,emzik(Avent damak şeklini bozmayan),Chicco masaj yağı (yeğenim şahane kokuyor onunla),Chicco küçük biberon,anne-bebek kokoş taçlar,3 tane eşofman altı polar ve üst çıtçıtlı badiler(3lü setler,8TL,12 TL civarıydı) aldım.

Kozyatağı Mothercare Outlet'e gittim,uzun kollu çıtçıtlı 5'li seti 26 TL'ye aldım,normalde 60 küsür.

Eksiklerimiz az kaldı,ilk iş anne bebek çantasını almak olucak.

Bu arada Şubat ortası taşınıyoruz yakında,Allah'tan 8 aylıkken yeni eve geçmiş olucam.Biran evvel kızımın eşyalarını yıkayıp yerleştirmek istiyorum.Kurtköy'e taşınıyoruz,Emsey Hospital'a gidicem bakalım,eve yakın diye belki orda doğum yaparım diyorum.

Cumartesi de şeker yüklemesine gidicem,geç bile kaldım,ev işleri yüzünden.29+0 oluyo,inş.çok geç değildir.

Biz de durumlar böyle şimdilik,öperiz teyzeleri

Son düzenleme:
Günaydın kızlar güzel bir gün geçirmenizi dilerim kuzucuklarınızla
Günaydın...:107: Annem geliyor Yarın doktor kontrolüm var Tüm kalbimle inanıyorum, bu sefer yağmur yağacak

gözünaydın canım ne güzel annen geliyo benim annemde burnumda tütüyo daha gelmesine çok var

Kızlar ya bilen varsa bişey sorucam.

Benim 32+0 Şubat 21'de başlıyo,ben Şubat'ı bitirmek istiyorum sadece.1 haftalık çalışabilir alıp,sonraki hafta Mart başı doğum iznine çıkabilir miyim? Yoksa illa 37'ye kadar mı uzuyo ?

Günaydın kızlar güzel bir gün geçirmenizi dilerim kuzucuklarınızla

gözünaydın canım ne güzel annen geliyo benim annemde burnumda tütüyo daha gelmesine çok var

Sen de ara kandır benim gibi:107:

"Anne bak perşembeye kontrolüm var, gelirsen torununu da görürsün"
"Anne torununun canı fellah köftesi çekti, yapamıyorum ben biliyorsun; gel de yesin çocuk. Bak bir yerine birşey olur sonra"
"Anne, ara ara sancılarım oluyor (külliyen yalan:107:). Torunun aceleci olacak galiba, yanımda ol da kaçırma"
Hiç biri işe yaramazsa son kozum:
"Anneeee, haberlerde dinledim kesin kar yağacak diyor. Bak bu sefer yağacak inan bana, hadi atla gel":118:

Son düzenleyen: Moderatör:

evet hafta hafta alabiliyorsun kuzum bende istiyordum da sormuştum alınabiliyormuş.taki 37 ye kadar.istediğin hafta ayrılabilirsin..

anar - maviş01 - simca - sudenaz - cgdmsml teşekkürler!
son iki hafta çok belirginleşti göbişim ben de bi göbişimi gösteriyim dedim:)

benim de oluyodu canım artık plesenta mı aşağıdaydı neydi bilmiyorum o dönem yürüyünce ya da ayakta durunca çok zorlanıyodum haftam ilerledi ama şimdi daha iyiyim geçti o baskı

Gunaydin kizlarr sabaha kadar bacaklarim sizladi kemiklerimin her zerresinin agridigini hissettim niye acaba
Dr kalsiyum ve magnezyum vermişti kramp olunca iç demişti artik duzenlimi icsem cumakkontrolün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…