canım benim de yüksek aynı zamanda kolestrol ve yağda ççıktı çarşamba gününden beri diyetteyim maalesef(allah yardımcımız olsun..herşey bebişlerimiz için
Cnm 50lik sonucun kac cikmisti?
bebişinin iyi olmasına sevindim cnm
sende doktorunu dinle dikkat et kendine dinlen.
Şeker çoğumuzda yüksek, biz de diyet ve yürüyüşle geçiriyoruz bir de bende insilün var inşallah senin 100lük temiz çıkar geldiğinde haber ver cnm
Aktarim senin 50lik ve 100luk degerlerin kac?
Bak bizim kocalarımızda benziyo birbirinePazar günü kahvaltı yapıyoruz mesela. Hadi sen sofrayı topla bende evi süpüriiim der hemen ben daha ağzımı açmadan. Kayınvalidem benimkini süper yetiştirmiş valla. İnşallah bende oğlumu böyle yetiştirmek istiyorum. Diğer oğlu böyle değil ama bak kendine hayrı yok daha.
Aynen öyle ben çok dua ediyorum valla kayınvalideme. Annemle biyere gideriz mesela. Hemen panik olur aman baban evde aç yemeği ısıtamaz filan. Benimkide arar ne pişiriiiim derSeviyorum kocamı
Maasalah senin kocise :)
Canim ara ogunlerde benimde iyicikiyo genelde canim cikolata istedi gecen yedim 120 cikti
Aysunayim 50 lik yuklemen kac cikti?
Sonrasinda neler yapiliyor?
cnm şimdi nasıl gelişmi..sütün var mı verebiliomusnuz...dualarım siznle..
kızlar bizde evde istirah modundayız..şekerle boguşuoz dün den beri düşmüyor yine gece insilün vurulduk sabah aç vurlduk hala normale dönmedi..bakalım öğlene dahada artacak insilün seviyesi sanısam..aamaaann oğlum iyi olsunda gerisi boşş..
doğumdan sonrada kayın validem var ama ablam da ebe zaten :) digeride diyabet hemşiresi...bakarlar..çok şükür:) yeterki sıpam erken gelmesin
Allahim tez zmnda iyilik versin cnm
Senin 50lik kac cikmisti?
Sonrasinda neler yapiliyor?
canım şeker sorunum vardı ama artık diyetle düzellttim. ölçüm yapıyorum sürekli en çok 124e çıkıyor tokluk. adete göre 26+5im ultrasona göre 3 ölçüm 29+0ı gösteriyor. 2 ölçüm 27+6yı gösteriyor. boyumuz 35 cm boyumuza göre kilomuz fazlaymış doktorum öyle dedi. 2 neden olabilir dedi 1. si benim adetim yaşadığım düşük olayından sonra düzene girmedi. 22 günde bir adet olurken hamile kaldım. erken ovulasyon olmuş olabilir dedi 2. side benim eşim kilolu doğmuş gören yeni doğan değilde 1 aylık bebek zannediyormuş. hatta fotoğrafıda var yeni doğan denemez hiç. e bende tombişmişim. genetik olabilir dedi.ben internetten baktım şimdi kilo ve boy normal görünüyor. ama bilmiyorum doktorların yorumlarını anlamak zor
Yani bebegin ilerde olmasi sekerden sebep mi?
ben her gün 6 ölçüm yapıyorum bunları da not ediyorum, sabah öğle akşam aç karnına ve yediktn 1 saat sonra
Olcumleri hangi saatlerde yapiyorsunuz. Yemekten 1 saat sonralari yaptigim olcumlar 110-120 arasi cikiyor. Sonra olcmuyorum bir daha. Yemegin hemen arkasindan belli olmaz zaten heralde. Sabah ac olcumlaeimde 90-100 arasi.
Kizlar sizin 50lik yukleme sonuclariniz kac cikti?
Ben senelerdir İstanbuldayım daha yeni gidebildim havuzlu hana..
Güzzel şeyler var hemde internetten daha uygun oluyor fiyatları ..
Cnm aklinda olan seylerin fiyatini paylasabilir msn?
bugün beşiğini ve arabasını aldk bebişimizin rabbim gülel güle kullanmayı nasip etsn ins :)
Guzel gunlerde kullanin ins
ben bebek bakım ürünleri olarak bu markayı alıcam indirimde yakalayabilirsem çok iyi olacak takip ediyorum e- bebek ve butik bebede indirime giriyor bazen bu sefer yakalayabilirsem bütün ihtiyaçları bundan almayı düşünüyorum kullananlar tavsiye ediyolar memnunlar
Cnm yakalarsan bize de haber ver lutfen
Maasallah
Cok kilo aldim diyordun zayifsin bence
Cok tsk ederim cnmBirkaç gün sonra doktorun 100gr'lık şeker yüklemesi yaptırmanı isteyecek gülüm. Orda 4 defa kan alacaklar, bu değerlerden 2'si sınırın üzerinde ise gebelik şekeri tanısı konacak ve değere göre ya doğrudan insüline başlatırlar ya da diyet ve izleme yoluna giderler. Bu arada hemoglobin a1c testi de yaparak diyabetinin (eğer çıkarsa) geriye dönük olup olmadığını da kontrol ederler.
Herşeyden önce sakin ol, birçok hamile arkadaşımızın ortak sıkıntısı bu durum şu anda. Aşılmayacak bir sorun değil. En kısa zamanda doktorun ile görüş lütfen.
Allahim ins bir an once dermanini verir