2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

32 de 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyorsun ama oldu ki dayanamadın 32-37 arasındaki haftalarda raporu tekrar yazdırabiliyorsun örneğin 35 te pes dedin raporunu yazdırıp izne ayrılıyorsun maaş niye alamıyorsun 16 hafta ücretli izin vermek zorundalar maaşını

Hayırlı olsun aldıkların gülüm, güle güle kullanın inşallah. Taşınma işi de zor olacak ama, yeni yuvanız da şimdiden hayırlı olsun. Kontrolünden güzel haberlerle gelirsin inşallah:107:

Gunaydin kizlarr sabaha kadar bacaklarim sizladi kemiklerimin her zerresinin agridigini hissettim niye acaba
Dr kalsiyum ve magnezyum vermişti kramp olunca iç demişti artik duzenlimi icsem cumakkontrolün var

Son 3 ay bebeğin Ca ihtiyacı artıyor gülüm, hem ilaçlarını düzenli kullanman hem de süt-süt ürünleri alımını arttırman lazım. Umarım geçer ağrın-sızın.

Kurtköyün neresine taşınıyosun? bende kurtköydeyim. Daha doğrusu yenişehir mahallesi/uydukent diye geçiyo bizim bulunduğumuz yer. Allah kısmet ederse bende Şubat sonu gibi taşınacağım ama ben aynı binada yer değiştiricem

Gunaydin kizlarr sabaha kadar bacaklarim sizladi kemiklerimin her zerresinin agridigini hissettim niye acaba
Dr kalsiyum ve magnezyum vermişti kramp olunca iç demişti artik duzenlimi icsem cumakkontrolün var

kemikler artık çok sızlıyo cnm ilaçları düzenli iç kalsiyum eksikliğinden de sızlıyor olabilir. süt yoğurt peynir bunlardan bol bol tüket!

32 de raporu yazdırıp sonra çalışmak istediğin haftaya kadar çalışıp tekrar rapor yazdırabilirsin:)))

Çok da bilmiyorum oraları ama Harmandere diye geçiyomuş bizimki,Viaport'un arkası gibi,sen Emsey'e gidiyo musun peki?

gözünaydın cnm yinede dikkatli ol

canım sen ankaradamısın ben ankaradayım ama kreşte çocuklar çok hastalanıyor diye korkuyorum , kızımda ççok seviyor onları herakşam ağlıyor gelmicem diye, nebileyim dediğin gibi bişi var ama ne?? Allah seninde yardımcın olsun

maşallah bayağı ürün almışsın bende bakayım artık bir yerden başlamam gerek

Çok da bilmiyorum oraları ama Harmandere diye geçiyomuş bizimki,Viaport'un arkası gibi,sen Emsey'e gidiyo musun peki?

Pek uzak sayılmayız birbirimize. Emseye gidiyorum ben en baştan beri. İlk randevu alacağım zaman bütün doktorlar doluydu nerdeyse 1 ay sonrasına randevu veriyolardı. Bi tek benim doktorum boştu. İlk randevuyu bu doktora alimde sonra değiştiririm dedim çünkü hastanedeki en genç doktorlardan. Diğerleri yaşından dolayı daha tecrübelidir diye düşündüm. Esra Can Çetin doktorum ben memnunum güler yüzlü bayaa güzel ilgileniyor benimle. Diğer doktorlar çok kalabalık bide ne zaman görsem koridorda filan suratları asık o yüzden değiştirmedim doktorumu. YArın kontrolüm var doğum ücretleri değişmiş zam gelmiş bakalım ne kadar oldu. Önceden normal 950TL. zorunlu sezeryan 1350TL. isteğe bağlı sezeryanda 2000TL.di Şimdi zorunlu sezeryan 2000TL olmuş. Öyle duyum aldım. Muayenede 40tl.si zamdan sonra ne oldu onuda bilmiyorum hiç. Ama tahlilleri filan öyle çok pahalı değil.

slm kizlar 50lik sekerim 216 cikmis
Ne olacak bundan sonra?
Ben kesin seker hastasi miyim?gebelik sekeri mi?nasil anlasiliyor?

İnsulin mi kullanacagim?
Bilgilerinizi paylasir msniz

Canım çok geçmiş olsun... Sıkıntıya düşme sakın.. Bebeğini de üzme.. Snowy nin dediği gibi kan testi yapılır sonuca göre doktorun seni yönlendirir.nacizane tavsiyem doktora gidene kadar şeker ve beyaz undan uzak dur..esmer ekmek ye.. Inşallah hepimizin ki gibi seninki de gebelik şekeridir.. Tabi varsa..Katlanılmayacak bir durum değil. Rabbim beterinden korusun... Gebelik şekeriyse şayet iyi bir endokrinolog bul derim.. Bana göre dahiliyecilerden daha iyiler ve uzmanlık alanları...

slm kizlar 50lik sekerim 216 cikmis
Ne olacak bundan sonra?
Ben kesin seker hastasi miyim?gebelik sekeri mi?nasil anlasiliyor?

İnsulin mi kullanacagim?
Bilgilerinizi paylasir msniz

benim de 75 lik 253 çıkmıştı hem diyet hem insilün kullanıyorum arada ölçüp doktoruma haber veriyorum o da dozu ona göre ayarlıyor benimki sadece gebelik şekeri bence seninki de sadece öyledir canım

bana 50 lik 100 lük değil de 75 lik yükledi 253 çıktı diyet yürüyüş ve insülin verdi

benimde sırtımda belimde var öyle ağrılar ama bence normaldir artık yavaş yavaş ağırlaştığımız için öne doğru yük biniyo belimizede sıkıntı yapıyo ondandır sanırım

Daha iyileri sizlerin olsun canım benim..

priori - teşekkür ederim!
aktar83 - saol cnm! aslında baya bi kilo aldım ama önceden zayıf olduğum için vücut kendini anca toprladı böylece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…