evet hafta hafta alabiliyorsun kuzum bende istiyordum da sormuştum alınabiliyormuş.taki 37 ye kadar.istediğin hafta ayrılabilirsin..
canım 37den sonramı bı rapor daha anlamadım 32 de aldığım zten 37.haftaya kadar olacak amann yaa buarada ısyerınde soryorum ıdarı desteğe maas alabılecekmıyım yoksa sonra toplumu dıye onubıle bılmıyorlar
Günaydıınnn,
Ben de çok şükür kızıma alışveriş yaptım geçen hafta.Kozyatağı Hello Baby'den kampanyalı birsürü şey aldım.
Hastane çıkışını 49,90 TL'ye aldım,bir türlü bulamamıştım,ona rahatladım.
Kraft göğüs pedi,tırnak makası,Bübchen şampuan,kulak çubuğu,emzik(Avent damak şeklini bozmayan),Chicco masaj yağı (yeğenim şahane kokuyor onunla),Chicco küçük biberon,anne-bebek kokoş taçlar,3 tane eşofman altı polar ve üst çıtçıtlı badiler(3lü setler,8TL,12 TL civarıydı) aldım.
Kozyatağı Mothercare Outlet'e gittim,uzun kollu çıtçıtlı 5'li seti 26 TL'ye aldım,normalde 60 küsür.
Eksiklerimiz az kaldı,ilk iş anne bebek çantasını almak olucak.
Bu arada Şubat ortası taşınıyoruz yakında,Allah'tan 8 aylıkken yeni eve geçmiş olucam.Biran evvel kızımın eşyalarını yıkayıp yerleştirmek istiyorum.Kurtköy'e taşınıyoruz,Emsey Hospital'a gidicem bakalım,eve yakın diye belki orda doğum yaparım diyorum.
Cumartesi de şeker yüklemesine gidicem,geç bile kaldım,ev işleri yüzünden.29+0 oluyo,inş.çok geç değildir.
Biz de durumlar böyle şimdilik,öperiz teyzeleri
Gunaydin kizlarr sabaha kadar bacaklarim sizladi kemiklerimin her zerresinin agridigini hissettim niye acaba
Dr kalsiyum ve magnezyum vermişti kramp olunca iç demişti artik duzenlimi icsem cumakkontrolün var
Kurtköyün neresine taşınıyosun? bende kurtköydeyim. Daha doğrusu yenişehir mahallesi/uydukent diye geçiyo bizim bulunduğumuz yer. Allah kısmet ederse bende Şubat sonu gibi taşınacağım ama ben aynı binada yer değiştiricemGünaydıınnn,
Ben de çok şükür kızıma alışveriş yaptım geçen hafta.Kozyatağı Hello Baby'den kampanyalı birsürü şey aldım.
Hastane çıkışını 49,90 TL'ye aldım,bir türlü bulamamıştım,ona rahatladım.
Kraft göğüs pedi,tırnak makası,Bübchen şampuan,kulak çubuğu,emzik(Avent damak şeklini bozmayan),Chicco masaj yağı (yeğenim şahane kokuyor onunla),Chicco küçük biberon,anne-bebek kokoş taçlar,3 tane eşofman altı polar ve üst çıtçıtlı badiler(3lü setler,8TL,12 TL civarıydı) aldım.
Kozyatağı Mothercare Outlet'e gittim,uzun kollu çıtçıtlı 5'li seti 26 TL'ye aldım,normalde 60 küsür.
Eksiklerimiz az kaldı,ilk iş anne bebek çantasını almak olucak.
Bu arada Şubat ortası taşınıyoruz yakında,Allah'tan 8 aylıkken yeni eve geçmiş olucam.Biran evvel kızımın eşyalarını yıkayıp yerleştirmek istiyorum.Kurtköy'e taşınıyoruz,Emsey Hospital'a gidicem bakalım,eve yakın diye belki orda doğum yaparım diyorum.
Cumartesi de şeker yüklemesine gidicem,geç bile kaldım,ev işleri yüzünden.29+0 oluyo,inş.çok geç değildir.
Biz de durumlar böyle şimdilik,öperiz teyzeleri
Gunaydin kizlarr sabaha kadar bacaklarim sizladi kemiklerimin her zerresinin agridigini hissettim niye acaba
Dr kalsiyum ve magnezyum vermişti kramp olunca iç demişti artik duzenlimi icsem cumakkontrolün var
Kızlar ya bilen varsa bişey sorucam.
Benim 32+0 Şubat 21'de başlıyo,ben Şubat'ı bitirmek istiyorum sadece.1 haftalık çalışabilir alıp,sonraki hafta Mart başı doğum iznine çıkabilir miyim? Yoksa illa 37'ye kadar mı uzuyo ?
Kurtköyün neresine taşınıyosun? bende kurtköydeyim. Daha doğrusu yenişehir mahallesi/uydukent diye geçiyo bizim bulunduğumuz yer. Allah kısmet ederse bende Şubat sonu gibi taşınacağım ama ben aynı binada yer değiştiricem
Müjdeeeee... Doktorum aradı.şeker çıkmamış.sadece üst sınıra yakın dedi.o yüzden şekeri hayatından çıkar dedi.bir de bir ay sonra kontrole gelirken diyetisyenden de randevu al.elimizde bir liste bulunsun.kontrollü gidelim dedi.çok mutluyum şeker çıkmadığı için.
bizde bakıcı bulduk. eşimin okulundan bir veli. 1 tane kızı var. iyi birine benziyor ama anne yüreği nasıl güveneceğim bilmiyor. gerçi benim sadece 5 saat bakacak. birisi gaz vermiştir senin bakıcıya bence yoksa sen ilk söylediğinde azarlardı. kreş falan yok mu bulunduğun yerde. burda 1 buçuk yaşında kreşe gönderiyor arkadaş. çok da memnun hatta kızı şimdi eve gelmek istemiyormuş. hastalandığında falan özel olarak ilgileniyorlarmış. bende aynı kreşe bırakacağım 2 yaşından sonra kısmet olursa. ve tüm gün fiyatı 400tl. öyle uygun kreşler falan olsa bırakırsın büyüğü
morhipo dan cok fazla aldım hedıye ceklerımde coktu çokta uygun fiyatlara aldım canım mesela aventtın ikili emziği gelecek kargoda 9,5 tl ye geldı bana sonra miniçonun hastane cıkısı 5 llı setını aldım 5tl ye geldi.bırde boynerın sattığı bır marka var mammaramma dıye onun urunlerı aldım cok güzel kalıtelı battanıyesını aldım oda oyle.özdilekteyım.com dan bebek battanıyesı almıştım defolu geldı degısım yaptılar hemen bıberonu mesela 260ml avent butikbebeden aldım 16,50 a.gittigidiyordan carters in bebek takımlarından aldım sonra bebek bakım urunlerını yıne morhıpodan aldım sebamedın 250ml şampuanı ve 200ml kremını 20 tlye gelıyordu 7 lıra kargo vermeyeyım dıye 10 lıralık coraplardan ekledim bırde sepete 30 a geldı 3 u ama benım hep 20,25,15 tl lık ceklerım vardı onları kullanarak aldım bunların cogunu
Çok da bilmiyorum oraları ama Harmandere diye geçiyomuş bizimki,Viaport'un arkası gibi,sen Emsey'e gidiyo musun peki?
slm kizlar 50lik sekerim 216 cikmis
Ne olacak bundan sonra?
Ben kesin seker hastasi miyim?gebelik sekeri mi?nasil anlasiliyor?
İnsulin mi kullanacagim?
Bilgilerinizi paylasir msniz
slm kizlar 50lik sekerim 216 cikmis
Ne olacak bundan sonra?
Ben kesin seker hastasi miyim?gebelik sekeri mi?nasil anlasiliyor?
İnsulin mi kullanacagim?
Bilgilerinizi paylasir msniz
kızlar bebişime lohusa tacı yaptım
Öncelikle tüm anne adaylarina selamlar...Son zamanlarda bende cok asiri sirt ve bel agrisi yasiyorum ama inanin canimi cok yakiyor...Yatinca yada otururken ayaga kalkamiyorum bel agsindan ( Benim gibi agri yasiyan varmi yoksa bilmedigim bir sorunmu var inanin korkuyorum
Rabbim gönlüne göre versin, hayırlı kapılar açsın inşallah gülüm:107:
Gözün aydın, çok sevindim:107:
Hayırlı olsun, rabbim güzel günlerde kullanmayı da nasip etsin inşallah:107:
Oluyor arada, pozisyon değiştiriyorlar; endişe etme. Kontrolünden güzel haberlerle gel inşallah:107:
Maşallah sana da bebeğine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?