Sen de ara kandır benim gibi:107:
"Anne bak perşembeye kontrolüm var, gelirsen torununu da görürsün"
"Anne torununun canı fellah köftesi çekti, yapamıyorum ben biliyorsun; gel de yesin çocuk. Bak bir yerine birşey olur sonra"
"Anne, ara ara sancılarım oluyor (külliyen yalan:107:). Torunun aceleci olacak galiba, yanımda ol da kaçırma"
Hiç biri işe yaramazsa son kozum:
"Anneeee, haberlerde dinledim kesin kar yağacak diyor. Bak bu sefer yağacak inan bana, hadi atla gel":118:
ayy süper,ayı tamamlarım bari,çok sağol.
bu arada sen nasılsın ? daha iyisin inşallah
günaydın hamişleeeeeeeeeeerrrrrr bebeğin eşyalarını yavaş yavaş hazırlamaya başladım bende ....küvetini alacağım mendil şampuan :)
Pek uzak sayılmayız birbirimize. Emseye gidiyorum ben en baştan beri. İlk randevu alacağım zaman bütün doktorlar doluydu nerdeyse 1 ay sonrasına randevu veriyolardı. Bi tek benim doktorum boştu. İlk randevuyu bu doktora alimde sonra değiştiririm dedim çünkü hastanedeki en genç doktorlardan. Diğerleri yaşından dolayı daha tecrübelidir diye düşündüm. Esra Can Çetin doktorum ben memnunum güler yüzlü bayaa güzel ilgileniyor benimle. Diğer doktorlar çok kalabalık bide ne zaman görsem koridorda filan suratları asık o yüzden değiştirmedim doktorumu. YArın kontrolüm var doğum ücretleri değişmiş zam gelmiş bakalım ne kadar oldu. Önceden normal 950TL. zorunlu sezeryan 1350TL. isteğe bağlı sezeryanda 2000TL.di Şimdi zorunlu sezeryan 2000TL olmuş. Öyle duyum aldım. Muayenede 40tl.si zamdan sonra ne oldu onuda bilmiyorum hiç. Ama tahlilleri filan öyle çok pahalı değil.
günaydın cnm!
ben de artık başlıcam hazırlıklara... çoğu gerekli eşyasını aldım benim de küveti eksik!
derya3858
cnm maaşın kesiliyor sgk da 2 aylık doğum öncesi iznin bitiminde ve sonrakinide 2 aylık doğum iznin bitiminde toplu alıyorsun arkadaşım...
cnm daha iyi olacam sanıyorum ama hep bir tuhaflık çıkıyor..kasılmalar duruldu..arada adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor..hayırlısı..
birde 4 doz insilüne rağmen suanda şekerim 1. saat 230
günaydın hamişleeeeeeeeeeerrrrrr bebeğin eşyalarını yavaş yavaş hazırlamaya başladım bende ....küvetini alacağım mendil şampuan :)
günaydın cnm!
ben de artık başlıcam hazırlıklara... çoğu gerekli eşyasını aldım benim de küveti eksik!
Müjdeeeee... Doktorum aradı.şeker çıkmamış.sadece üst sınıra yakın dedi.o yüzden şekeri hayatından çıkar dedi.bir de bir ay sonra kontrole gelirken diyetisyenden de randevu al.elimizde bir liste bulunsun.kontrollü gidelim dedi.çok mutluyum şeker çıkmadığı için.
doğru diyosun valla benden uzak allaha yakın olsun bana yeter o değil biz arkadaşlar olarak arada 1 er hafta arayla 5 kişi peş peşe evlendik ve lojmana geçtik hepimizde herkesin kv.si geldi gitti geldi gitti taaa uzaklardan benimki burnumun dibinde gelmedi ya evlendikten 4 5 ay sonra geldi millet laf etti acaba ümranı istemediler mi diye laf çıkardılar aklı olarak milletin uzaklardan geldin benimki burnumun dibinde ınladığı yok allah büyük bugün sana yarın bana
aynen bende bakamam bakarsam yaptıramam kokuyorum aslında normal doğum yanlısıyım ama yapabilecekmiyim bakalım :)
zeytinyağ sürüyorum canım vazelinde paraben olduğu için kullanmıyorum geçen gün eczaneye gittim parabensiz 1 tane krem bulamadım
kızlar bebişime lohusa tacı yaptım
Günaydıınnn,
Ben de çok şükür kızıma alışveriş yaptım geçen hafta.Kozyatağı Hello Baby'den kampanyalı birsürü şey aldım.
Hastane çıkışını 49,90 TL'ye aldım,bir türlü bulamamıştım,ona rahatladım.
Kraft göğüs pedi,tırnak makası,Bübchen şampuan,kulak çubuğu,emzik(Avent damak şeklini bozmayan),Chicco masaj yağı (yeğenim şahane kokuyor onunla),Chicco küçük biberon,anne-bebek kokoş taçlar,3 tane eşofman altı polar ve üst çıtçıtlı badiler(3lü setler,8TL,12 TL civarıydı) aldım.
Kozyatağı Mothercare Outlet'e gittim,uzun kollu çıtçıtlı 5'li seti 26 TL'ye aldım,normalde 60 küsür.
Eksiklerimiz az kaldı,ilk iş anne bebek çantasını almak olucak.
Bu arada Şubat ortası taşınıyoruz yakında,Allah'tan 8 aylıkken yeni eve geçmiş olucam.Biran evvel kızımın eşyalarını yıkayıp yerleştirmek istiyorum.Kurtköy'e taşınıyoruz,Emsey Hospital'a gidicem bakalım,eve yakın diye belki orda doğum yaparım diyorum.
Cumartesi de şeker yüklemesine gidicem,geç bile kaldım,ev işleri yüzünden.29+0 oluyo,inş.çok geç değildir.
Biz de durumlar böyle şimdilik,öperiz teyzeleri
32 de 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyorsun ama oldu ki dayanamadın 32-37 arasındaki haftalarda raporu tekrar yazdırabiliyorsun örneğin 35 te pes dedin raporunu yazdırıp izne ayrılıyorsun maaş niye alamıyorsun 16 hafta ücretli izin vermek zorundalar maaşını
maşallah bayağı ürün almışsın bende bakayım artık bir yerden başlamam gerek
derya3858
cnm maaşın kesiliyor sgk da 2 aylık doğum öncesi iznin bitiminde ve sonrakinide 2 aylık doğum iznin bitiminde toplu alıyorsun arkadaşım...
cnm daha iyi olacam sanıyorum ama hep bir tuhaflık çıkıyor..kasılmalar duruldu..arada adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor..hayırlısı..
birde 4 doz insilüne rağmen suanda şekerim 1. saat 230
Hayırlı olsun aldıkların gülüm, güle güle kullanın inşallah. Taşınma işi de zor olacak ama, yeni yuvanız da şimdiden hayırlı olsun. Kontrolünden güzel haberlerle gelirsin inşallah:107:
Son 3 ay bebeğin Ca ihtiyacı artıyor gülüm, hem ilaçlarını düzenli kullanman hem de süt-süt ürünleri alımını arttırman lazım. Umarım geçer ağrın-sızın.
kemikler artık çok sızlıyo cnm ilaçları düzenli iç kalsiyum eksikliğinden de sızlıyor olabilir. süt yoğurt peynir bunlardan bol bol tüket!
dünden beri boğaz kulak ve baş ağrısıyla cebelleşiyorum faranjit mi desem sinüzit mi bilemedim, akşam 7de balık yedim 9da da yattım ama sabah açlık kan şekerim 101 tokluk ise 113 çıktı hastalık kan şekeri düzeyini arttırır mı
günaydın annişler nasılsınız bakalım kızlar bugün doğum fotoğrafçımla buluşacağım bakalım anlaşma yapacağım ınsallah anlasırız bu arada kızlar sız bebek sekerlerinizi hallettınız mı bu bu cumartesi suluhana gıdeceğim
canım gözün aydın tebrık ederim artık bundan sonra dıkkat et
valla kuzum sen mıllete bakma ayy gelmesın daha ıyı boşver kım ne derse desın
bende parepensız kullandım
maşallah canım cok tatlı cıkmışsın
cok tatlı güle güle kullan
canım hepsini güle güle güzel günlerde kullasın bebişin evınde hayırlı olsun sana sans getirsin inşallah
Günaydın kızlar.Bu aralar yürümekte bile zorlanıyorum.Hem belim hem kasıklarım hem vajinam ağrıyor.Doktorum magnezyumu aksatma iç dedi.Ama ben hiç içmiyorum.Midem almıyor.
benım her sabah açlık sekerım 99-109 arası degısıyor bende aceba uzun sure ac kalıncamı yukselıyor dıye dusunmeye başladım cumartesı randevum var dahılıycıye sorucam
normalde 9da ara öğün var ama dayanamadım yattım kafamı kaldıramıyodum içim yandı hep su içtim ona rağmen 101 çıkınca şaşırdım yani akşamdan tavukgöğsü yiyip yattığım çok olmuştu onda bile 88-95 arası çıkıyodu şekerim, vücut hasta ikende bence kan şekeri artıyo, enfeksiyon arttırıyo olabilir
Ay süper oldu,çok sağol,yarın fiyatları öğrenince bana da yazar mısın sana zahmet,doğum ve muayene ücretlerini,çok sevinirim.Zam da fena oldu,çoğu yer yüzde 200 yapmış.Bakalım nolucak:18:
Ben de bir ara arıycam orayı,standart oda yatış ne kadar diye.Suit farkı ne acaba,çok temiz,çok güzel diye anlattılar da bende meraklandım baya.Olmazsa bende senin doktoruna giderim,kalabalık doktor bende sevmiyorum.Bekletiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?