2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Hahahaha süpersin

derya3858

cnm maaşın kesiliyor sgk da 2 aylık doğum öncesi iznin bitiminde ve sonrakinide 2 aylık doğum iznin bitiminde toplu alıyorsun arkadaşım...

ayy süper,ayı tamamlarım bari,çok sağol.

bu arada sen nasılsın ? daha iyisin inşallah

cnm daha iyi olacam sanıyorum ama hep bir tuhaflık çıkıyor..kasılmalar duruldu..arada adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor..hayırlısı..
birde 4 doz insilüne rağmen suanda şekerim 1. saat 230

günaydın hamişleeeeeeeeeeerrrrrr bebeğin eşyalarını yavaş yavaş hazırlamaya başladım bende ....küvetini alacağım mendil şampuan :)

Ay süper oldu,çok sağol,yarın fiyatları öğrenince bana da yazar mısın sana zahmet,doğum ve muayene ücretlerini,çok sevinirim.Zam da fena oldu,çoğu yer yüzde 200 yapmış.Bakalım nolucak:18:
Ben de bir ara arıycam orayı,standart oda yatış ne kadar diye.Suit farkı ne acaba,çok temiz,çok güzel diye anlattılar da bende meraklandım baya.Olmazsa bende senin doktoruna giderim,kalabalık doktor bende sevmiyorum.Bekletiyolar.

2 aylık alındığını bilmiyodum ben,toplu 4 ay bitince diye biliyodum,2 aylık alınıyosa süpermiş.
Hepsi geçicek inşallah,az kaldı,sen de bebğinde çok güçlüsünüz maşallah,evdesin artık şükür

günaydın hamişleeeeeeeeeeerrrrrr bebeğin eşyalarını yavaş yavaş hazırlamaya başladım bende ....küvetini alacağım mendil şampuan :)

günaydın cnm!
ben de artık başlıcam hazırlıklara... çoğu gerekli eşyasını aldım benim de küveti eksik!

Kızlar ben küvet almıycam,lavaboda çok rahat yıkanıyo ilk bikaç ay,abimler öyle yaptı,çok rahat oluyo,sık sık kaka yapıyo zaten biliyosunuz,hemen popo yıkanıyo lavaboda,banyosu da aynı şekilde,bebek 7 aylık oldu 1 kere bile kullanmadılar küveti.Hatta geçen gün anneannesinde yine lavaboda yıkandı,hala sığıyo

Arada da duşa girdiklerinde kucakta yıkıyolar,bir tatlı oluyo,suyu da seviyo bizimki ya ayakta,ya da oturarak kucaklarına alıp rahatça yıkıyolar.Küveti kurmaktan falan daha da kolay.

Dün de arkadaş yazmıştı,lavaboya koyulan aparat varmış,onu alıcam bende bulursam,koy içine bebişi yatır yıka mis

Fikriniz olsun diye yazayım dedim

günaydın annişler nasılsınız bakalım kızlar bugün doğum fotoğrafçımla buluşacağım bakalım anlaşma yapacağım ınsallah anlasırız bu arada kızlar sız bebek sekerlerinizi hallettınız mı bu bu cumartesi suluhana gıdeceğim

canım gözün aydın tebrık ederim artık bundan sonra dıkkat et

valla kuzum sen mıllete bakma ayy gelmesın daha ıyı boşver kım ne derse desın

bende parepensız kullandım

maşallah canım cok tatlı cıkmışsın

kızlar bebişime lohusa tacı yaptım

cok tatlı güle güle kullan

canım hepsini güle güle güzel günlerde kullasın bebişin evınde hayırlı olsun sana sans getirsin inşallah

maaşı verıyorlar zatende kımısı sonradan toplu alıyorsun dıyor kımısı heray yatıyor dıyor

kamu kurumu ıcındemı aynı sey sozkonusu benım bıarakadasım heray aldım dıyor

kemikler artık çok sızlıyo cnm ilaçları düzenli iç kalsiyum eksikliğinden de sızlıyor olabilir. süt yoğurt peynir bunlardan bol bol tüket!

Saolun kizlar peynir yiyorum ayran yoğurt tuketiyorum
Kalsiyum ve magnezyum ilacimi gergin alayim bari çok kotu sizladi bacaklarim demekki yediklerim yetersizgeldi

Günaydın kızlar.Bu aralar yürümekte bile zorlanıyorum.Hem belim hem kasıklarım hem vajinam ağrıyor.Doktorum magnezyumu aksatma iç dedi.Ama ben hiç içmiyorum.Midem almıyor.

dünden beri boğaz kulak ve baş ağrısıyla cebelleşiyorum faranjit mi desem sinüzit mi bilemedim, akşam 7de balık yedim 9da da yattım ama sabah açlık kan şekerim 101 tokluk ise 113 çıktı hastalık kan şekeri düzeyini arttırır mı

benım her sabah açlık sekerım 99-109 arası degısıyor bende aceba uzun sure ac kalıncamı yukselıyor dıye dusunmeye başladım cumartesı randevum var dahılıycıye sorucam

Canım ben suluhandan 36 tane çubuklu süs aldım.. Arkasına magnet yapıştırdılar. Badem ve tülünü sonra ben yerleştiricem.. Onların bademine güvenmedim. Bir de sipariş üzerine çalışıyorlar.. Şekerim olduğu için zor oluyor git gel..

Ayrıca çikolata da yaptıracağım...

Günaydın kızlar.Bu aralar yürümekte bile zorlanıyorum.Hem belim hem kasıklarım hem vajinam ağrıyor.Doktorum magnezyumu aksatma iç dedi.Ama ben hiç içmiyorum.Midem almıyor.

bende 3 gecedır bacağıma gıren krampla uyanıyorum hemen gecıyor ama acayıp bı agrı yururkende bazen kasıklarımda kramp gıbı agrı oluyor onun ıcın magnezyummu vrerıyor dr

benım her sabah açlık sekerım 99-109 arası degısıyor bende aceba uzun sure ac kalıncamı yukselıyor dıye dusunmeye başladım cumartesı randevum var dahılıycıye sorucam

normalde 9da ara öğün var ama dayanamadım yattım kafamı kaldıramıyodum içim yandı hep su içtim ona rağmen 101 çıkınca şaşırdım yani akşamdan tavukgöğsü yiyip yattığım çok olmuştu onda bile 88-95 arası çıkıyodu şekerim, vücut hasta ikende bence kan şekeri artıyo, enfeksiyon arttırıyo olabilir

bılmıyorum kı canım hastalık etkılermı stres etkılıyor onu bılıyorum senın lıstede tatlı varmı hıc ben lısteyı kafama gore yazdım butun lıstelerı araştırdım baktım hepsı aynı

Bildiğim kadarıyla telefonda ücret söylemiyorlar. Ama hastane güzel temiz personeli gayet ilgili ve güleryüzlü. Şimdiye kadar hiçbir aksaklıkla karşılaşmadım. Hastane zaten otel gibi öyle hastaneye geldim diye kasmıyosun kendini. Yarın haber veririm muhakkak fiyatlarla ilgili. Ben sormuştum %200 zam olayını gelirmi varmı öyle bi ihtimal diye. Bizimde bilgimiz yok. Zam gelir ama %200 olurmu onu bilemeyiz üst yönetimin vereceği karar o demişlerdi 1 ay önce. Ama bi arkadaş sormuş 1350Tl olan zorunlu sezeryan 2000Tl olmuş. %200 gelmemiş yani. Benim sıpamda ters duruyo zaten oturur pozisyonda şu anda zorunlu sezeryan görünüyo bana ufukta. Ki öyle olmasa bile isteğe bağlı sezeryan olcaktım iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…