- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
bılmıyorum kı canım hastalık etkılermı stres etkılıyor onu bılıyorum senın lıstede tatlı varmı hıc ben lısteyı kafama gore yazdım butun lıstelerı araştırdım baktım hepsı aynı
2 aylık alındığını bilmiyodum ben,toplu 4 ay bitince diye biliyodum,2 aylık alınıyosa süpermiş.
Hepsi geçicek inşallah,az kaldı,sen de bebğinde çok güçlüsünüz maşallah,evdesin artık şükür
Kızlar ben küvet almıycam,lavaboda çok rahat yıkanıyo ilk bikaç ay,abimler öyle yaptı,çok rahat oluyo,sık sık kaka yapıyo zaten biliyosunuz,hemen popo yıkanıyo lavaboda,banyosu da aynı şekilde,bebek 7 aylık oldu 1 kere bile kullanmadılar küveti.Hatta geçen gün anneannesinde yine lavaboda yıkandı,hala sığıyo
Arada da duşa girdiklerinde kucakta yıkıyolar,bir tatlı oluyo,suyu da seviyo bizimki ya ayakta,ya da oturarak kucaklarına alıp rahatça yıkıyolar.Küveti kurmaktan falan daha da kolay.
Dün de arkadaş yazmıştı,lavaboya koyulan aparat varmış,onu alıcam bende bulursam,koy içine bebişi yatır yıka mis
Fikriniz olsun diye yazayım dedim
kamu kurumu ıcındemı aynı sey sozkonusu benım bıarakadasım heray aldım dıyor
maaşı verıyorlar zatende kımısı sonradan toplu alıyorsun dıyor kımısı heray yatıyor dıyor
kapı süsümüz ve şekerimiz Eki Görüntüle 944558 Eki Görüntüle 944559
bademlerimiz bayatlamasın diye onları doğuma yakın alacağız..
cnm hayırlı olsun hayırlı zamanda gelsin inş :) çok güzel
Kızlar ya bilen varsa bişey sorucam.
Benim 32+0 Şubat 21'de başlıyo,ben Şubat'ı bitirmek istiyorum sadece.1 haftalık çalışabilir alıp,sonraki hafta Mart başı doğum iznine çıkabilir miyim? Yoksa illa 37'ye kadar mı uzuyo ?
maşallah:)
hiç yok gibi karnın maşallah:)
Phlox, cok guzel gobusun, masallahh
Hosgeldin. Nasildi Ankara tatilinn? Biz de ozledik vallaCanlarımmmm
Hepinizi cidden çok özledim.
Umarım herkes iyidir.
Bizde iyiyiz şükür kızımla =)
Yolculuğumuz çok iyi geçti 3 saatte gittik Ankaraya 3 saatte de geldik.
Kazasız belasız şükürler olsun.
Hepinizi çok özledim.
İnşallah yoktur kimsenin bir sıkıntısı.
Geçte olsa girmek bakmak istedim sizlere.
Müsait olunca da geçmişi okuyacağım.
Sabah görüşürüz...
Günaydın...:107: Annem geliyorYarın doktor kontrolüm var Tüm kalbimle inanıyorum, bu sefer yağmur yağacak [/
Canim gule gule kullan aldiklarini. Yeni eviniz de simdiden hayirli olsun, agiz tadiyla oturun. Saglikla bebisinizi buyutunGünaydıınnn,
Ben de çok şükür kızıma alışveriş yaptım geçen hafta.Kozyatağı Hello Baby'den kampanyalı birsürü şey aldım.
Hastane çıkışını 49,90 TL'ye aldım,bir türlü bulamamıştım,ona rahatladım.
Kraft göğüs pedi,tırnak makası,Bübchen şampuan,kulak çubuğu,emzik(Avent damak şeklini bozmayan),Chicco masaj yağı (yeğenim şahane kokuyor onunla),Chicco küçük biberon,anne-bebek kokoş taçlar,3 tane eşofman altı polar ve üst çıtçıtlı badiler(3lü setler,8TL,12 TL civarıydı) aldım.
Kozyatağı Mothercare Outlet'e gittim,uzun kollu çıtçıtlı 5'li seti 26 TL'ye aldım,normalde 60 küsür.
Eksiklerimiz az kaldı,ilk iş anne bebek çantasını almak olucak.
Bu arada Şubat ortası taşınıyoruz yakında,Allah'tan 8 aylıkken yeni eve geçmiş olucam.Biran evvel kızımın eşyalarını yıkayıp yerleştirmek istiyorum.Kurtköy'e taşınıyoruz,Emsey Hospital'a gidicem bakalım,eve yakın diye belki orda doğum yaparım diyorum.
Cumartesi de şeker yüklemesine gidicem,geç bile kaldım,ev işleri yüzünden.29+0 oluyo,inş.çok geç değildir.
Biz de durumlar böyle şimdilik,öperiz teyzeleri
Canim gecmis olsun. Belki hareket kisitliligindan dolayi o kadar yuksektir sekerin. İnsallah atlatirsin canim. Kasilmalar da hepimizde oluyor, sen de telas etme olu mu? İnsallah zamaninda gelcek bebisinderya3858
cnm maaşın kesiliyor sgk da 2 aylık doğum öncesi iznin bitiminde ve sonrakinide 2 aylık doğum iznin bitiminde toplu alıyorsun arkadaşım...
cnm daha iyi olacam sanıyorum ama hep bir tuhaflık çıkıyor..kasılmalar duruldu..arada adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor..hayırlısı..
birde 4 doz insilüne rağmen suanda şekerim 1. saat 230
Gecmis olsun canim. Su salgin tam da bogaza yerlesiyo, burun bogaz kulak dolu dolu geziyo bizim arladaslar. Sesleri de gitmis. Salgina yakalanmis olabilirsin, insallah kisa zamanda atlatirsin canim. İmkanin varsa bol bol dinlendünden beri boğaz kulak ve baş ağrısıyla cebelleşiyorum faranjit mi desem sinüzit mi bilemedim, akşam 7de balık yedim 9da da yattım ama sabah açlık kan şekerim 101 tokluk ise 113 çıktı hastalık kan şekeri düzeyini arttırır mı
Çok güzel güle güle kullanin cnmkızlar bebişime lohusa tacı yaptım
cnm ya iki de alabilen olmuştu bizde dört de..inş biz iki alırız...:)
evdeyiz ama bakalım inş en azından 34 ü tamamlarız..
kamu her ay ödüyordur belkide cnm..
her ay yatan kamu olabilir cnm dierleri sgk dan toplu alıyor biliyorum..
cnm hayırlı olsun hayırlı zamanda gelsin inş :) çok güzel
Hepimizin bebeği hayırlı zamanda gelsin kuzum.. Daha güzelleri sizlerin olsun..
Hayirli olsunn. Cok guzeller :)
aldıklarınız yaptıklarınız hepsi çok güzel kızlar Allah içinize sindirsin iyi günlerde kullandırsın sağlıkla gelsinler bebeklerimiz, bebek şekeri lohusa tacı kapı süsü gibi şeyleri en yakın arkadaşım yapıcak profesyonel olarak yaptığı iş zaten o yönden şanslıyımbebek hazırlığım ise hiç yok, annem kayınvalidem almış bişeyler bende 4 tane takım aldım ama hepsi 0-3 ay Ankaraya gidince alırım diyorum, beşiğimide Ankaraya gidince netten sipariş vericem dünde netten ev tipi ana kucağı aldım inşallah dandik bişey çıkmaz
http://www.hepsiburada.com/liste/pa...?productId=oyunailem33ysl&categoryId=23032031
Çok güzel güle güle kullanin cnm
Çok güzeller güleggüle kullanin cnm
aldıklarınız yaptıklarınız hepsi çok güzel kızlar Allah içinize sindirsin iyi günlerde kullandırsın sağlıkla gelsinler bebeklerimiz, bebek şekeri lohusa tacı kapı süsü gibi şeyleri en yakın arkadaşım yapıcak profesyonel olarak yaptığı iş zaten o yönden şanslıyımbebek hazırlığım ise hiç yok, annem kayınvalidem almış bişeyler bende 4 tane takım aldım ama hepsi 0-3 ay Ankaraya gidince alırım diyorum, beşiğimide Ankaraya gidince netten sipariş vericem dünde netten ev tipi ana kucağı aldım inşallah dandik bişey çıkmaz
http://www.hepsiburada.com/liste/pa...?productId=oyunailem33ysl&categoryId=23032031
güle güle kullan tatlım çok hoş ben de hiçbir şey almadım sadece odayı ısmarladık haftasonu da boyacı gelecek o kadar haftaya perşembe annem gelecek onu bekliyorum dört gözle gelsin de her şeyini alalım odada o zaman geliyor yıkar yerleştiririz inşaallah. sen biliyorsundur canım ya süt parası diye bir şey varmış o nasıl alınıyor kamudakilere de var mı?
sabahları yarım kilo su içiyorum saat 5 e kadar yani mesaim bitene kadar da 1 lt içiyorum evde de yarım lt toplam 2 lt geçemiyorum ama sabah daha az oluyor tabi
Canım kamuya veriliyor mu bilmiyorum ama ben bankacıyım geçenlerde iki müşteriye ödedim 95 tl ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?