2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

diyetisyene tatlıyı ben eklettim dedim beni öldürecekmisiniz yaşam kaynağımımı kurutacaksınız o zaman mümkünse sütlü tatlı ye onuda evde kendin yap bol tarçınlı tüket dedi zaten bende şerbetli tatlı hamur tatlısı vs sevmem geçen hafta boyu ki bu diyete başladım hafta zaten her akşam yedim tavuk göğsü, yarın kontrolüm var bakalım 1 haftalık ölçümlerimi tamamladım hba1c testinin sonuçlarıda güzel çıktı insülin falan vericeni sanmam diyetle devam der diyetide ben esnetiyorum her gün yumurta falan yiyemem mesela kusuyorum

cnm ya iki de alabilen olmuştu bizde dört de..inş biz iki alırız...:)
evdeyiz ama bakalım inş en azından 34 ü tamamlarız..

kamu kurumu ıcındemı aynı sey sozkonusu benım bıarakadasım heray aldım dıyor

kamu her ay ödüyordur belkide cnm..

maaşı verıyorlar zatende kımısı sonradan toplu alıyorsun dıyor kımısı heray yatıyor dıyor

her ay yatan kamu olabilir cnm dierleri sgk dan toplu alıyor biliyorum..

istediğin zaman alabiliyormuşsun doktorum öyle dedi 32+0 da sana çalışabilir verir bir hafta sonra da çalışamaz verir

Gunaydin guzeller. İzmirde gunesli bir sabah var, ama dun aksam bol bol yagmur yagdi. Zaten persembeden itibaren yagacakmis yurt genelinde :) gec bile kaldi

Phlox, cok guzel gobusun, masallahh
Hosgeldin. Nasildi Ankara tatilinn? Biz de ozledik valla
Günaydın...:107: Annem geliyor Yarın doktor kontrolüm var Tüm kalbimle inanıyorum, bu sefer yağmur yağacak [/

Gunaydin. Yine postunu biraz kisaltayim derken baska ayarlari da sildim :S nasi cozecem bu isi bilemedim yaaaa :/ gozun aydin Snowy, benim de pazartesi aksam gelcek annecigim insallah. Anne oluyoruz ama haala annemin kucuk kizi gibiyim. Gelmesi, yanimda olmasi sart
Canim gule gule kullan aldiklarini. Yeni eviniz de simdiden hayirli olsun, agiz tadiyla oturun. Saglikla bebisinizi buyutun
Canim gecmis olsun. Belki hareket kisitliligindan dolayi o kadar yuksektir sekerin. İnsallah atlatirsin canim. Kasilmalar da hepimizde oluyor, sen de telas etme olu mu? İnsallah zamaninda gelcek bebisin
Gecmis olsun canim. Su salgin tam da bogaza yerlesiyo, burun bogaz kulak dolu dolu geziyo bizim arladaslar. Sesleri de gitmis. Salgina yakalanmis olabilirsin, insallah kisa zamanda atlatirsin canim. İmkanin varsa bol bol dinlen

aldıklarınız yaptıklarınız hepsi çok güzel kızlar Allah içinize sindirsin iyi günlerde kullandırsın sağlıkla gelsinler bebeklerimiz, bebek şekeri lohusa tacı kapı süsü gibi şeyleri en yakın arkadaşım yapıcak profesyonel olarak yaptığı iş zaten o yönden şanslıyım bebek hazırlığım ise hiç yok, annem kayınvalidem almış bişeyler bende 4 tane takım aldım ama hepsi 0-3 ay Ankaraya gidince alırım diyorum, beşiğimide Ankaraya gidince netten sipariş vericem dünde netten ev tipi ana kucağı aldım inşallah dandik bişey çıkmaz

http://www.hepsiburada.com/liste/pa...?productId=oyunailem33ysl&categoryId=23032031

kamudayım bende aman yatırsınlar ya bırsuru kredı borcumuz var

güle güle kullan tatlım çok hoş ben de hiçbir şey almadım sadece odayı ısmarladık haftasonu da boyacı gelecek o kadar haftaya perşembe annem gelecek onu bekliyorum dört gözle gelsin de her şeyini alalım odada o zaman geliyor yıkar yerleştiririz inşaallah. sen biliyorsundur canım ya süt parası diye bir şey varmış o nasıl alınıyor kamudakilere de var mı?

Kızlar miniço dan alışveriş yaptınız mı ürünler geldi mi güvenilir bir site olup olmadığını merak ediyorum çünkü tc istiyor

Çok şirin canım... Allah içine sindirsin... Mışıl mışıl uyusun bebeğin inşallah... Ay ne güsel yaptıracak biri varmış şekeri kapı süsünü... Nette. Çok beğendiğim ürünler vardı ama elime nasıl bişi geçer diye cesaret edemedim ben.. Çok şanslısın

Canım kamuya veriliyor mu bilmiyorum ama ben bankacıyım geçenlerde iki müşteriye ödedim 95 tl ..

sabahları yarım kilo su içiyorum saat 5 e kadar yani mesaim bitene kadar da 1 lt içiyorum evde de yarım lt toplam 2 lt geçemiyorum ama sabah daha az oluyor tabi

bana dr idrarın çok açık çıkmalı diye devamlı ikazlarda bulunuyor. ben 3 'e kadar 1 lt içmeye en az gayret ediyorum. evde de ilk işim yanım sürahiyle koca bir bardak koymak oluyor. benim çok şükür bu sıralar düzene girdi şekerim, arada kaçamak bile yapıyorum. umarım sen de en kısa sürede bu sıkıntının üstesinden gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…