2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
onun için hangi haftada nereye başvuruyoruz acaba?

Canım sağlık ocağına kayıt yaptırman gerekiyor.ben 2 kere aşı için gittim 3.kez çağırdılar bu sefer rutin kontrolün var eğer gelmezsen süt parasını alamazsın dedi.şahsen pek gitmeyi düşünmüyorum ama bakalım belli olmaz genede.

Canım kontrolde ne yapıyorlar .. Ben bi kere gittim 1. Tetanoz aşısını yaptılar.. 2. Ye gidemedim.. Hastanede yatıyordum..

Canım kontrolde ne yapıyorlar .. Ben bi kere gittim 1. Tetanoz aşısını yaptılar.. 2. Ye gidemedim.. Hastanede yatıyordum..

Valla canım bende anlamadım bende 2 kere aşı için gittim 1.ve 2. doz için.En son gittiğimde 11 Şubat'ta rutin kontrolün var gel muhakkak eğer gelmezsen süt parasını alamazsın dedi ne alaka bende çözemedim.Gördüğüm kadarı ile doğum yapan ssk veya bağkura kayıtlı her kişi sigorta kurumundan dilekçe ile başvurup alabiliyormuş.Hatta hemen alınmasa bile 5 sene süresi varmış sonrasında zaman aşımına uğruyormuş.Gidip yolsam mı benim ebeyi neden öyle dedi acaba gideyim diyemi

Şimdi keşfettim olayı biraz araştırınca.Sanırım benim ebenin bahsettiği süt parası değil süt yardımı.Kocaeli bel.6 ay boyunca her ay süt yardımı yapıyormuş.marketlerden gidip alabiliyormuşsun.Ama gördüğüm kadarı ile bu tam bir işkence aylarca alamayanlar,sürekli git gel yapanlar,sütün gelmedi sonra gel diyenler vs.vs..Sanırım hiç bulaşmamak en iyisi uğraşıp sinir hastası olacağına

fısherprıce ın anakucagına bakıyorum da onu begenıyorum 9 kıloya kadar dıyor ya bunlar bebek kac aylıkken 9 kılo oluyor

kapı süsümüz ve şekerimiz Eki Görüntüle 944558 Eki Görüntüle 944559

bademlerimiz bayatlamasın diye onları doğuma yakın alacağız..

canım cok güzel kaç tl mal oldu bayıldım kapı süsüne de cubukluyada bırde hangı dükkandan aldın ben dıkımevınde oturuyorum giderim sorun olmaz güle güle kullan canım benım

ayy ne şanslısın valla arkadaşın sana cok değer verıyor ankarada secenek cok gelınce pat pat alırsın

Kizlar birşey soracam hastaneden taburcu olurken giymek için eşofman tkm almak gerekli mi sizce ?
Ben oğlumu sezeryanla dogurdum cikarken pijamamin üstüne sabahligimi giydim ciktim araba hastane kapisinda bekliyordu zaten. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Hoş buldum cancazım =))
Saat 12 bak öğlen olmuş
Akşam geç uyuduk eşimle güzel bol sohbetli bir kahvaltı yaptık eee anca girebildim =))
Herkes iyi mi?
Annen geliyormuş.
Çok sevindim senin adına.
Yine dolu dolu geçer günlerin.

Hosgeldin. Nasildi Ankara tatilinn? Biz de ozledik valla

Hoş buldum balım =)
Ankarada yaz vardı sanki.
Kısa kollu giyiyordu insanlar =)
Ama inan İstanbula çok alışmışım heryer boş ve soğuk geliyor bana =)

Git canım az- çok al paranı 4 paket bez parası ))

Kuzum kapı süsünü 20 tl ye aldım.. Ondan heryerde var... Çubuklu süs için tanesine 1.35 ödedim... Üstkatta ender diye bi dükkan vardı..girişte sağdan devam edip küçük bi koridordan geçiyorsun tam karşıda. Yolun sonunda diyeyim.. Çok kötü tarif ettim

Ama alt katta Erdal ticaret var.. Orada çok güzel kapı süsleri var.. Minik yastıklı modell vardı beğenmiştim ama şekerle takım olsun diye ben bu kapı süsünü seçtim.. Ve şeker modelleri de çok güzel Erdal ticaretin...

Haftasonu yağmur olmazsa bende gideceğim tekrar şekere tül almak için..

Hamile eşofman altı var onu giyip çıkmayı düşünüyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…