onun için hangi haftada nereye başvuruyoruz acaba?
Canım sağlık ocağına kayıt yaptırman gerekiyor.ben 2 kere aşı için gittim 3.kez çağırdılar bu sefer rutin kontrolün var eğer gelmezsen süt parasını alamazsın dedi.şahsen pek gitmeyi düşünmüyorum ama bakalım belli olmaz genede.
Canım kontrolde ne yapıyorlar .. Ben bi kere gittim 1. Tetanoz aşısını yaptılar.. 2. Ye gidemedim.. Hastanede yatıyordum..
Canım ben suluhandan 36 tane çubuklu süs aldım.. Arkasına magnet yapıştırdılar. Badem ve tülünü sonra ben yerleştiricem.. Onların bademine güvenmedim. Bir de sipariş üzerine çalışıyorlar.. Şekerim olduğu için zor oluyor git gel..
Ayrıca çikolata da yaptıracağım...
kapı süsümüz ve şekerimiz Eki Görüntüle 944558 Eki Görüntüle 944559
bademlerimiz bayatlamasın diye onları doğuma yakın alacağız..
aldıklarınız yaptıklarınız hepsi çok güzel kızlar Allah içinize sindirsin iyi günlerde kullandırsın sağlıkla gelsinler bebeklerimiz, bebek şekeri lohusa tacı kapı süsü gibi şeyleri en yakın arkadaşım yapıcak profesyonel olarak yaptığı iş zaten o yönden şanslıyımbebek hazırlığım ise hiç yok, annem kayınvalidem almış bişeyler bende 4 tane takım aldım ama hepsi 0-3 ay Ankaraya gidince alırım diyorum, beşiğimide Ankaraya gidince netten sipariş vericem dünde netten ev tipi ana kucağı aldım inşallah dandik bişey çıkmaz
http://www.hepsiburada.com/liste/pa...?productId=oyunailem33ysl&categoryId=23032031
Günaydın...:107: Annem geliyorYarın doktor kontrolüm var Tüm kalbimle inanıyorum, bu sefer yağmur yağacak
İyidir prensesin inşallah, güzel haberlerle gel gülüm:107:
Çok güzel olmuş, eline sağlık:107:
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım, dediğin gibi çok dikkat et hasta olma:107:
Baskı normal gülüm, erken de değil. Hem bebeğin pozisyonu hem de pubik eklemde açılmadan dolayı bu tip ağrıları ara ara yaşayacaksın. Başka bir sıkıntın yoksa, kontrolüne 2 gün kalmış zaten. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hoş geldiniz. Sabah görüşürüz dediğin akşam üstünü bulur sanırım
Çok güzel olmuşlar güzel günlerde kullanın....
Hoşgeldin :) İyi olmana sevindik..
Maşallahh Sana ve göbüşüne
Hosgeldin. Nasildi Ankara tatilinn? Biz de ozledik valla
Valla canım bende anlamadım bende 2 kere aşı için gittim 1.ve 2. doz için.En son gittiğimde 11 Şubat'ta rutin kontrolün var gel muhakkak eğer gelmezsen süt parasını alamazsın dedi ne alaka bende çözemedim.Gördüğüm kadarı ile doğum yapan ssk veya bağkura kayıtlı her kişi sigorta kurumundan dilekçe ile başvurup alabiliyormuş.Hatta hemen alınmasa bile 5 sene süresi varmış sonrasında zaman aşımına uğruyormuş.Gidip yolsam mı benim ebeyi neden öyle dedi acaba gideyim diyemi
kapı süsümüz ve şekerimiz Eki Görüntüle 944558 Eki Görüntüle 944559
bademlerimiz bayatlamasın diye onları doğuma yakın alacağız..
canım cok güzel kaç tl mal oldu bayıldım kapı süsüne de cubukluyada bırde hangı dükkandan aldın ben dıkımevınde oturuyorum giderim sorun olmaz güle güle kullan canım benım
ayy ne şanslısın valla arkadaşın sana cok değer verıyor ankarada secenek cok gelınce pat pat alırsın
Kizlar birşey soracam hastaneden taburcu olurken giymek için eşofman tkm almak gerekli mi sizce ?
Ben oğlumu sezeryanla dogurdum cikarken pijamamin üstüne sabahligimi giydim ciktim araba hastane kapisinda bekliyordu zaten. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Hayırlı olsun canım...
Çok güzeller
Şeker olayını da iyi düşünmüşsün canım benim.
Hoş buldum balım =)
Ankarada yaz vardı sanki.
Kısa kollu giyiyordu insanlar =)
Ama inan İstanbula çok alışmışım heryer boş ve soğuk geliyor bana =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?