2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
selam kızlar nabersiniz?
ben kendimi iyice gezmeye adamış durumdayım..
çünkü pazar gününden beri canım sıkkın biraz..
eşim yüzük takmak istemediğini söyledi ve çıkarttı..
bende sen takmadığın sürece bende takmıyorum dedim ve çıkarttım..
aramıza buzlar girdi resmen..
eşim aşkım bitanem demeye devam ediyo ama benim hiç içimden gelmiyo..
kafam çok karışık..
sizlerde ne var ne yok?
inşallah hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir

güzel görünüyo canım. güle güle kullanın. benim de 40ı çıkana kadar yatak odamda bebeği yatırabileceğim bişeye ihtiyacım var, ama bu olmaz heralde di mi? gece yatak gibi kullanılır mı sence??
güle güle kullanın cnm
sağol canım, ama bence yanlış kişiye alıntı yaptın kız, en son yazdığım postta ben bişe almadım kiiii
Hoş buldum balım =)
Ankarada yaz vardı sanki.
Kısa kollu giyiyordu insanlar =)
Ama inan İstanbula çok alışmışım heryer boş ve soğuk geliyor bana =)
heryerde yaz havası var yaaa, kış görmedik bu sene. havalar soğusun, yağmur gelsin istiyorum bennn. ama tabi ufak tatil kaçamaklarında havaların güzel olması da lazım
hpşgeldinnn. nie üzülüyosun canım yaa, erkeklerin yüzükle ilgili farklı bi bakış açıları var. bizim gibi düşünmüyolar. benim eşim de evlendiğimizden beri takmıyo valla, sadece aile ziyaretlerine giderken başlarda alınıyodum ama alıştım valla keyfi bilir. üzme sen de kendini

bende 3 gecedır bacağıma gıren krampla uyanıyorum hemen gecıyor ama acayıp bı agrı yururkende bazen kasıklarımda kramp gıbı agrı oluyor onun ıcın magnezyummu vrerıyor dr

Canım magnezyumu genelde kemik ağrıları için veriyor doktor.

kapı süsümüz ve şekerimiz Eki Görüntüle 944558 Eki Görüntüle 944559

bademlerimiz bayatlamasın diye onları doğuma yakın alacağız..

Hayırlı olsun canım.Kapı süsümüz hemen hemen aynı.Ben ilave olarak 8 mt. tül aldım.Kapı için.İnşallah hastanede süsleme olayı olur da hevesim kursağımda kalmaz.Bazı hastanelerde bu süsleri tülleri veriyosun hemşireler kapıyı süslüyomuş.Bakalım benim hastanede de öyle bi olanak var mı ?

suay82 - brujav - esmer - teşekkür ederim kızlar! göbişimle bebeğim almış galiba kiloyu tabi bacaklarım ve yüzüm de aldı. benim göbik biraz yukarda duruyo sanki basketbol topu yutmuş gibiyim:)

kızlar bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı kızımın kalp atışını duydum herşey gayet iyi güzel gidiyo dedi doktor teyzemiz kızım doğum pozisyonuna da geçmiş önceden makat gelişiydi ama artık düzelmiş kızımda bende hazırız rabbim günü geldiğinde kucağımıza almayıda nasip etsin
ah canım yakın olsa bana hiç düşünmeden bin takla atardım yavrumla ama Van dan İzmir e gelemk sadece uçakla olduğu için mart ayında gelebilecek anca allahtan teyzem var arada o geliyo ben gidiyorum yanına da teselli buluyorum

ah ah sultanım öyle diyon da insanın da zoruna gidiyo ama aman neyse ya keyfi bilir bu saatten sonra tınlamam zaten kızım meleğim yeter bana Bende kutu içinde lokum ve şekeri düşünüyorum tabi doğuma yakın yapacağım güzelce stikerlarımıda yapıştırıcam kutucuğuma

kapı süsümüz ve şekerimiz Eki Görüntüle 944558 Eki Görüntüle 944559

bademlerimiz bayatlamasın diye onları doğuma yakın alacağız..
ne güzelmiş kapı süsüsn ve çubuğun bende düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim doğuma kadar daha çok karar dseğiştiririm böyle giderse

Tül de güzel fikirmiş.. Ben süse uyacak beyaz üzerine mavi puantiyeli kurdele aldım....

İnşallah gönlüne göre olur kuzum herşey...

Bu tamamen esinle senin arandaki iliski goz onune alinarak degerlendirilebilecek bisi..
Esini en iyi sen taniyosun.. ne acamla yaptigini da en iyi sen tahlil edebilirsin..
Otur konus bence ve buna kirildigini izah et..
Belki seni uzdugunun bile farkinda diil..
Bi de nasil soyledi bunu uslubu nasildi?
'yuzuk takmak istemiyorum!' Gibi sert bi ifade ve ses tonuyla mi
yoksa 'askim yuzuk daraltiyo beni artin bunu takmak istemiyorum ben rahat hareket edemiyorum' gibi mi?
Hepsini gozonune alarak degerlendir

İyiyiz çok şükür balım
Yüzük konusunda eşim hiç takmıyor diye bilirim =)
Araba sürerken rahatsız ediyor dedi tamam dedim.
Yaklaşık 6 aydır takmaz gündelik hayatında, anca böyle resmi bir toplantısı falan olunca takar.
Benimde artık parmaklarım şişmiş sıkıyor diye takmıyorum.
Takılma böyle şeylere canımın içi
Bir yüzüğe bakmıyor evlilik değil mi.

Ümrancım daha iyileri senin olsun inşallah.. Vallahi ben kendimi paraladım durdum.. Ne olacak nasıl olacak diye eşim de alalım kurtul dedi... Çok sıkıntıya soktum çünkü kendimi?. Sabah akşam netten bakıyorum falan ezberlemiştim tüm siteleri...

Çikolatamız kaldı onu da sonunda belirledik çok şükür...

Bebek bakım malzemelerimiz ve çamaşır deterjanımız kaldı.. Onları araştırıyorum şuan... Çok dert ediyorum kendime...bebe doğmadan yoruldum

Ciddi misin =))
Ben geldim yaz getirdim, döndüm kış geldi görüyor musun
Pek gezemedim ama Sincan da Harikalar diyarı var orayı çok beğendim =)

Evet tatlım yağıyor..

3,5 yıl oldu ankaradayım ha bugün ha yarın derken gidemedim bi türlü harikalar diyarına senin adına sevindim

Evet tatlım yağıyor..

3,5 yıl oldu ankaradayım ha bugün ha yarın derken gidemedim bi türlü harikalar diyarına senin adına sevindim

Sağol balım =)
Çocuk olunca kesin götür derim.
Çok güzel yapmışlar çizgi film karakterlerini.
Ben bile bu yaşta çok eğlendiysem, bir çocuk kendini cennette sanır =)

benim bebeğe ait olan herşeyi tamam sadece avizesi ve mevlüt şekerleri kaldı onuda doğumdan sonra onları halledicez artık benim eşim hiç umursamıyo beni çünkü netten bakar bakar dururum sonra kafamda bişeyler planlar oturur kendim yaparım evde

çalışan anne olmaktan okadar yoruldumki anlatamam.. bazen avaz avaz bağırasım geliyor.. çok şükür annem bakıyor kızıma annem ve babannem.. prenses gibi hemde.. annem disiplinlidir çok şimartmaz.. ama gözlerinden sakınırlar .. ama geçen yıl aralıkta annem 40 gün yoktu.. kardeşime gitti.. babannemde triplerdeydi annemle küsmüşlerdi halamda kalıyordu.. bir hafta geldi bizde baktı kızıma sonra resmen rezil oldum resmen.. 1 ay aralıkta 20 günde haziranda kardeşim doğum yaptığında.. kışın kaynanam gelmedi zaten eşim 4.30 da çıkıp işe gidiyordu bir buçuk saat babam eltim veya kaynım baktı.. yazında kaynananm iki gün geldi abartmadan anlatayım.. ilkinde bir gece önceden geldi sabah uyanıp gelemedim diye.. 2 gün kaldı.. burnumdan geldi.. geldim çocuk aç üstü başı sefil.. ev darmadağınık bir kap yemek yok.. oturup odada ağlayıp çıktım.. ikincidede resmen zorla geldi.. eşim sabah arabayla aldı ki aramız yürüme 10 dakika .. sonra beni 4 te aramış eve gitmem lazım napayım .. ağlaya ağlaya babamı aradım o gitti eve bi gittim ki babam evi topluyor.. ne diyim napim bilemedim sonrada gelmedi zaten.. çocuğum süründü 20 gün.. hoş doğumda bir hafta kaldı yanımdada perişan oldum.. onun içn hiç yaklaşmasın çocuklarıma .. ümranım sende takma gelmediği geldiğinden daha iyidir ... kreş konusuna hiç sıcak bakamadım.. salbahın nurunda kaldır götür okula.. yatamasın uzanamasın ne bileyim.. erken çok erken.. yıllarca okulda.. bu benim fikrim tabi.. annem yanımda diye rahat rahat konuşuyorum..

bende gitti gidiyordan aldım sabamedin setini aldım
500 ml şampuan
200 ml krem
bebek yağı
sabun
dudak balmı .. 69 lira uygun geldi kızımada sebamed kullanıyorum güvendiğim bir markaydı..

kızlar bebek doğum pozisyonu aldı demişsiniz ya,bir daha pozisyon değişmiyor mu onu anlamadım.Çünkü doğana kadar pozisyon hep değişir dedi doktor,pozisyona girmeyen bebek için.Pozisyona girince 2 ay aynı mı kalıcak ? :26:

Canım ellerine sağlık... Ben de başta evde yapayım dedim sonra vazgeçtim...

Hele bi ilgilenmesin eşim 3 gün ağlarım... Gerçi seviyor o da.. Her aşamada hazırlıkların içinde olsun, ne yaşadığımı bilsin istiyorum..

kızlar bırkac tane besık modelı buldum ınternette cok begendım yaptırabılırsem onlardan bırını yaptırıcaz ama esım burdakı marangozlar beceremez bunları dıyor ıns yapabılırlerr

selam annelerr bugün sabah işte çok yoğunduk Nasılsınız nasıl gidiyor okuyamadım geçmişi neler konuşulmuş haberim yok biz bir kaç gündür yoğunduk işte ama çok şükür hafifleyecek galiba çünkü müdürrrr raporr almaya gitti Bakalım kaç günlük alacak, müdür olmadı pek iş olmuyor

doğum pozisyonu almışsa değişmiyormuş çok fazla ama oturur şekilde duruyorsa bebek doğuma bi hafta kala bile değiştirmiş yerini. ben böyle biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…