- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
güzel görünüyo canım. güle güle kullanın. benim de 40ı çıkana kadar yatak odamda bebeği yatırabileceğim bişeye ihtiyacım var, ama bu olmaz heralde di mi? gece yatak gibi kullanılır mı sence??aldıklarınız yaptıklarınız hepsi çok güzel kızlar Allah içinize sindirsin iyi günlerde kullandırsın sağlıkla gelsinler bebeklerimiz, bebek şekeri lohusa tacı kapı süsü gibi şeyleri en yakın arkadaşım yapıcak profesyonel olarak yaptığı iş zaten o yönden şanslıyımbebek hazırlığım ise hiç yok, annem kayınvalidem almış bişeyler bende 4 tane takım aldım ama hepsi 0-3 ay Ankaraya gidince alırım diyorum, beşiğimide Ankaraya gidince netten sipariş vericem dünde netten ev tipi ana kucağı aldım inşallah dandik bişey çıkmaz
http://www.hepsiburada.com/liste/pa...?productId=oyunailem33ysl&categoryId=23032031
sağol canım, ama bence yanlış kişiye alıntı yaptıngüle güle kullanın cnm
heryerde yaz havası var yaaa, kış görmedik bu sene. havalar soğusun, yağmur gelsin istiyorum bennn. ama tabi ufak tatil kaçamaklarında havaların güzel olması da lazımHoş buldum balım =)
Ankarada yaz vardı sanki.
Kısa kollu giyiyordu insanlar =)
Ama inan İstanbula çok alışmışım heryer boş ve soğuk geliyor bana =)
hpşgeldinnn. nie üzülüyosun canım yaa, erkeklerin yüzükle ilgili farklı bi bakış açıları var. bizim gibi düşünmüyolar. benim eşim de evlendiğimizden beri takmıyo valla, sadece aile ziyaretlerine giderkenselam kızlar nabersiniz?
ben kendimi iyice gezmeye adamış durumdayım..
çünkü pazar gününden beri canım sıkkın biraz..
eşim yüzük takmak istemediğini söyledi ve çıkarttı..
bende sen takmadığın sürece bende takmıyorum dedim ve çıkarttım..
aramıza buzlar girdi resmen..
eşim aşkım bitanem demeye devam ediyo ama benim hiç içimden gelmiyo..
kafam çok karışık..
sizlerde ne var ne yok?
inşallah hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir
bende 3 gecedır bacağıma gıren krampla uyanıyorum hemen gecıyor ama acayıp bı agrı yururkende bazen kasıklarımda kramp gıbı agrı oluyor onun ıcın magnezyummu vrerıyor dr
kapı süsümüz ve şekerimiz Eki Görüntüle 944558 Eki Görüntüle 944559
bademlerimiz bayatlamasın diye onları doğuma yakın alacağız..
ah canım yakın olsa bana hiç düşünmeden bin takla atardım yavrumla ama Van dan İzmir e gelemk sadece uçakla olduğu için mart ayında gelebilecek anca allahtan teyzem var arada o geliyo ben gidiyorum yanına da teselli buluyorumSen de ara kandır benim gibi:107:
"Anne bak perşembeye kontrolüm var, gelirsen torununu da görürsün"
"Anne torununun canı fellah köftesi çekti, yapamıyorum ben biliyorsun; gel de yesin çocuk. Bak bir yerine birşey olur sonra"
"Anne, ara ara sancılarım oluyor (külliyen yalan:107:). Torunun aceleci olacak galiba, yanımda ol da kaçırma"
Hiç biri işe yaramazsa son kozum:
"Anneeee, haberlerde dinledim kesin kar yağacak diyor. Bak bu sefer yağacak inan bana, hadi atla gel":118:
ah ah sultanım öyle diyon da insanın da zoruna gidiyo amagünaydın annişler nasılsınız bakalım kızlar bugün doğum fotoğrafçımla buluşacağım bakalım anlaşma yapacağım ınsallah anlasırız bu arada kızlar sız bebek sekerlerinizi hallettınız mı bu bu cumartesi suluhana gıdeceğim
canım gözün aydın tebrık ederim artık bundan sonra dıkkat et
valla kuzum sen mıllete bakma ayy gelmesın daha ıyı boşver kım ne derse desın
bende parepensız kullandım
maşallah canım cok tatlı cıkmışsın
cok tatlı güle güle kullan
canım hepsini güle güle güzel günlerde kullasın bebişin evınde hayırlı olsun sana sans getirsin inşallah
ne güzelmiş kapı süsüsn ve çubuğun bende düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim doğuma kadar daha çok karar dseğiştiririm böyle gidersekapı süsümüz ve şekerimiz Eki Görüntüle 944558 Eki Görüntüle 944559
bademlerimiz bayatlamasın diye onları doğuma yakın alacağız..
Şuan yağmur varAnkara'da ..
Canım magnezyumu genelde kemik ağrıları için veriyor doktor.
Hayırlı olsun canım.Kapı süsümüz hemen hemen aynı.Ben ilave olarak 8 mt. tül aldım.Kapı için.İnşallah hastanede süsleme olayı olur da hevesim kursağımda kalmaz.Bazı hastanelerde bu süsleri tülleri veriyosun hemşireler kapıyı süslüyomuş.Bakalım benim hastanede de öyle bi olanak var mı ?
selam kızlar nabersiniz?
kafam çok karışık..
sizlerde ne var ne yok?
selam kızlar nabersiniz?
kafam çok karışık..
sizlerde ne var ne yok?
kızlar bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı kızımın kalp atışını duydumherşey gayet iyi güzel gidiyo dedi doktor teyzemiz kızım doğum pozisyonuna da geçmiş önceden makat gelişiydi ama artık düzelmiş kızımda bende hazırız rabbim günü geldiğinde kucağımıza almayıda nasip etsin
ah canım yakın olsa bana hiç düşünmeden bin takla atardım yavrumla ama Van dan İzmir e gelemk sadece uçakla olduğu için mart ayında gelebilecek anca allahtan teyzem var arada o geliyo ben gidiyorum yanına da teselli buluyorum
ah ah sultanım öyle diyon da insanın da zoruna gidiyo amaaman neyse ya keyfi bilir bu saatten sonra tınlamam zaten kızım meleğim yeter bana Bende kutu içinde lokum ve şekeri düşünüyorum tabi doğuma yakın yapacağım güzelce stikerlarımıda yapıştırıcam kutucuğuma
ne güzelmiş kapı süsüsn ve çubuğun bende düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim doğuma kadar daha çok karar dseğiştiririm böyle giderse
Ciddi misin =))
Ben geldim yaz getirdim, döndüm kış geldi görüyor musun
Pek gezemedim ama Sincan da Harikalar diyarı var orayı çok beğendim =)
Evet tatlım yağıyor..
3,5 yıl oldu ankaradayım ha bugün ha yarın derken gidemedim bi türlü harikalar diyarına senin adına sevindim
Sağol balım =)
Çocuk olunca kesin götür derim.
Çok güzel yapmışlar çizgi film karakterlerini.
Ben bile bu yaşta çok eğlendiysem, bir çocuk kendini cennette sanır =)
benim bebeğe ait olan herşeyi tamam sadece avizesi ve mevlüt şekerleri kaldı onuda doğumdan sonra onları halledicez artık benim eşim hiç umursamıyo beni çünkü netten bakar bakar dururum sonra kafamda bişeyler planlar oturur kendim yaparım evdeÜmrancım daha iyileri senin olsun inşallah.. Vallahi ben kendimi paraladım durdum.. Ne olacak nasıl olacak diyeeşim de alalım kurtul dedi... Çok sıkıntıya soktum çünkü kendimi?. Sabah akşam netten bakıyorum falan ezberlemiştim tüm siteleri...
Çikolatamız kaldı onu da sonunda belirledik çok şükür...
Bebek bakım malzemelerimiz ve çamaşır deterjanımız kaldı.. Onları araştırıyorum şuan... Çok dert ediyorum kendime...bebe doğmadan yoruldum
ah kızlar ah bende aynı niyetle kızımı 2 aylıkken bıraktım kayınvalideye, 1yaşına kadar baktı ama afrasından tafrasından gına geldi,ev araba borcu ödüyoruz be düşüncesiz senin oğluna yıkmıyorum işte tüm yükü daha ne istiyosun,neyse sağlıklıda olsa gençte olsa zorla baktıramıyosunuz,o yaşlanınca bende bakıcı firini önereyeceğimmyavruma merhamet etmeyene ben hiiiçç merhamet etmem, velhasıl şimdi bakıcıda kızım 1,5 yıldır hiç sorun yaşamıyoruz kızımada çoook iyi bakıyor ben onu aramadığım bile oluyor gittiği gezmeye kızımıda götürüyor yani sonuna kadar önce rabbime sonra ona emanet ettim fakkkaaattt bugün başıma geleni anlatmak istiyorum,gece kızım çok az öksürdü devamı gelmedi ama bende işe gelince sabah aradım abla gece az bişi öksürdü çoğalırsa eşime haber ver bi doktora götürün dedim peki dedi sonra 10 dk sonra ardaı beni azarlayarak neden sabah kendiniz götürmediniz zaten öksürsen ben sana haber veririm filan amannn şookk oldum yaw ben anneyim akşam sekize kadar kız seninle yatmadan yatmaya görüyoruöm takip et kötü olursa doktora götürelim demek bukadar kötü bişeymi velhasıl çoook bozuldum hiç sorun yaşamamıştık şimdiye kadar şimdi ne olur bilmem ama çok kötüyüm kızlar iki çocuğu birden nasıl bırakıcamm ooff Allahım tam vergi dönemi işim başımdan aşkın konsantre olamıyorum çok kötüyüm çokkk
allah yardımcın olsun canım çalışan anneler için en büyük sıkıntı bakıcı ya benim kayınvalidede bana 1 saatlik uzaklıkt aarkasında bırakacağı çocuğu yok bişeyi yok k.pederde evde emekli be kadın gelip baksan nolcak bizde kredi ödüyoruz borç harç içindeyiz yeni evliyiz düşün biraz dimi ben baştan tavrımı koydum kocama dedim eğer doğumada zahmet edip kıçını kaldırıp gelmezse hiç gelmesinler dedim evime geldiklerinde bile kovarım yaparımda dedim eşim yapcağımı bildiği için gelir diyo benim annem taaa van dan geliyo o hastaneyle arası 10 dakika gelemiyo yuh ya bide kayınvaliden annen yerine geçer derleer ne alakaysa mide bulantıların ölüyodum bi gelmedi evime kocamdan rabbim binlerce kez razı olsun o bana baktı hep ama kaynana işine nasıl geliyo yokya alla alla kusura bakmayın biraz uzun oldu kaynna olunca konu sinirlerim geriliyo az biraz
çalışan anne olmaktan okadar yoruldumki anlatamam.. bazen avaz avaz bağırasım geliyor.. çok şükür annem bakıyor kızıma annem ve babannem.. prenses gibi hemde.. annem disiplinlidir çok şimartmaz.. ama gözlerinden sakınırlar .. ama geçen yıl aralıkta annem 40 gün yoktu.. kardeşime gitti.. babannemde triplerdeydi annemle küsmüşlerdi halamda kalıyordu.. bir hafta geldi bizde baktı kızıma sonra resmen rezil oldum resmen.. 1 ay aralıkta 20 günde haziranda kardeşim doğum yaptığında.. kışın kaynanam gelmedi zaten eşim 4.30 da çıkıp işe gidiyordu bir buçuk saat babam eltim veya kaynım baktı.. yazında kaynananm iki gün geldi abartmadan anlatayım.. ilkinde bir gece önceden geldi sabah uyanıp gelemedim diye.. 2 gün kaldı.. burnumdan geldi.. geldim çocuk aç üstü başı sefil.. ev darmadağınık bir kap yemek yok.. oturup odada ağlayıp çıktım.. ikincidede resmen zorla geldi.. eşim sabah arabayla aldı ki aramız yürüme 10 dakika .. sonra beni 4 te aramış eve gitmem lazım napayım .. ağlaya ağlaya babamı aradım o gitti eve bi gittim ki babam evi topluyor.. ne diyim napim bilemedim sonrada gelmedi zaten.. çocuğum süründü 20 gün.. hoş doğumda bir hafta kaldı yanımdada perişan oldum.. onun içn hiç yaklaşmasın çocuklarıma .. ümranım sende takma gelmediği geldiğinden daha iyidir ... kreş konusuna hiç sıcak bakamadım.. salbahın nurunda kaldır götür okula.. yatamasın uzanamasın ne bileyim.. erken çok erken.. yıllarca okulda.. bu benim fikrim tabi.. annem yanımda diye rahat rahat konuşuyorum..bizde bakıcı bulduk. eşimin okulundan bir veli. 1 tane kızı var. iyi birine benziyor ama anne yüreği nasıl güveneceğim bilmiyor. gerçi benim sadece 5 saat bakacak. birisi gaz vermiştir senin bakıcıya bence yoksa sen ilk söylediğinde azarlardı. kreş falan yok mu bulunduğun yerde. burda 1 buçuk yaşında kreşe gönderiyor arkadaş. çok da memnun hatta kızı şimdi eve gelmek istemiyormuş. hastalandığında falan özel olarak ilgileniyorlarmış. bende aynı kreşe bırakacağım 2 yaşından sonra kısmet olursa. ve tüm gün fiyatı 400tl. öyle uygun kreşler falan olsa bırakırsın büyüğü
yurtiçi kargo su sıralar bana çalışıyor bebegımın neredeyse herseyını ınternetten aldım bugun de sebamedın urunlerını almıştım onlar geldı sebamed baby cream extra soft olanını ve şampuanını aldım kremı ben sadece pişik için sanıyordum ama herzman kullanılabılıyormus pişik kreminden farklıymış bu sevdım aslında kocaman 200ml bayağı gıder sız bakım urunlerını nerden aldınız
Ben sebamedin bakım çantasını aldım 65 liraydı 4 ürün.. Şampuan ,sabun ,pişik kremi bide vücut yağı var içinde...Oğlumdada kullanmıştım, memnun kaldığım için kızımada aldım..
İnternetten sadece slingimizi aldım şuana kadar..Geri kalanları geçen hafta eminönünden havuzlu handan aldım..Fazla bi eksiğimiz kalmadı ufak tefek seyler çıkıyor ama onlarıda tamamlıyorum yavaş yavaş..
benim bebeğe ait olan herşeyi tamam sadece avizesi ve mevlüt şekerleri kaldı onuda doğumdan sonra onları halledicez artık benim eşim hiç umursamıyo beni çünkü netten bakar bakar dururum sonra kafamda bişeyler planlar oturur kendim yaparım evde
kızlar bebek doğum pozisyonu aldı demişsiniz ya,bir daha pozisyon değişmiyor mu onu anlamadım.Çünkü doğana kadar pozisyon hep değişir dedi doktor,pozisyona girmeyen bebek için.Pozisyona girince 2 ay aynı mı kalıcak ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?